![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Omule! Normal ca in profil nu am anii trecuti daca eu am facut acest cont in Ianuarie..De ce esti asa sigur ca am 14 ani?
|
4 Attachment(s)
salutare...astazi am fost prin dezmembrari,am mai cautat si eu niste piese si nu am gasit mare lucru..:rolleyes2 :sad: doar un capac de la lampa de NR. in stare bunicica... ca noutati am facut asa:
-am dezlipit stikerele Dacia Rally Team si cel cu OZN FABRICA DE TUNING -am facut curatenie,da' curatenie frate in interior ca nu facusem de multa vreme,si acum astept sa imi vina pachetul cu cateva piese de care am nevoie:???: ma simt bine astazi deoarece mi-a mers bine si nu am avut probleme cu colegii de pe topic UNII dintre "ei" -o sa pun si poze cu interiorul dar nu se vede prea bine pentru ca era aproape intuneric si nu am mai prins totul...:rolleyes2 dar sa se vada interiorul si sa imi spuna bunii mei colegi,adica cei mai buni doar unii dintre ei...cum este. P.S: Scuzati culoarea scaunelor,le voi schimba si vor veni la culoare ca banchetele din spate ;) inca odata v-a multumesc pentru critici si incurajari aici sunt cativa colegi cu BUN SIMT,adica stiu ce inseamna BUNUL SIMT,altii nu prea si stiu ei care sunt,nu trebuie sa mai dau nume :arrow: |
si v-a rog sa terminati cu OFF-TOPICUL ca nu suntem aici la piata sa ne contrazicem ca e asa ca e invers...
P.S: vreau sa se discute doar de masini aici! este un forum cu masini ce Dumnezeu :D:D:D:D:D:D :-P :-P :)):)) sa fim veseli si bucurosi nu tristi si bosumflati.... |
Dc sa terminam cu off topicul cand tu minti de rupi ce imi spuneai tu mie ca mergi cu loganu cu 180/h pe autostrada nu?? Si ca dsing B 48 CUP ti`a dat o toba ca a lui cadou mah taci din gura ...Si tu vrei sa`mi spui mie ca nu ai 14 ani??
|
la remat cu ea......ca si-a trait viata.....nush pote si acolo e prea veche
|
merci pentru sfat...asa voi face maine ma duc si o dau la remat...
eu cred ca tu nu stii ce vorbesti...mai bine dute si vezi-ti de treaba ta. Dragi MODERATORI v-a rog sa stergeti posturile inutile,aberatii,off-topic pentru ca si eu am primit o avertizare pentru aberatii,off-topic,etc...asa sa face-ti si cu posturile unor ..... sa nu v-a mai legati de mine intr-una sa ii blocheze cineva contul pustiului astuia ca el se leaga de toate masinile colegilor de forum... bai copilule! tu te-ai nascut in BMW?? Tu habar nu ai ce inseamna o masina clasica!! Inca odata rog moderatorii sa isi faca treaba. MULTUMESC |
tu esti baiatul ala cu loganu alb de vine la sora lui mihai prin slobozia?
|
Poate...
|
Bine ca ai dat jos stickerele alea, arata mai frumos clean :) Interiorul e frumos, eu zic sa nu schimbi culoarea si sa lasi albul ala ca ai sta bine. Eventual fa si cu alb la bancheta din spate. Plafonul ce culoare e, tot alb? Daca da chiar ca ar merge frumos.
|
Cosmine, luni iti pun pachetul la Posta ca am avut ceva probleme cu sotia si nu am mai avut timp de nimic saptamana asta...:rolleyes2
Spor la treaba:-) |
Quote:
|
Daca intradevar esti pusti atunci esti pe drumul cel bun..altii de varsta ta (daca ai 14 ani sau cati ani oi avea tu) se gandesc la "tiuning" cu bari de cielo semne cu nike si alte acareturi.Cei care comenteaza in plus sa isi tina ciocu va rog.Indiferent cati ani are macar face ceva.Cei care muncesc apreciaza.
Si pentru cel care a zis ca loganul nu prinde 180 se inseala amarnic.. Pustiulica fi scurt si la obiect nu te mai lauda la nimeni si fa-ti treaba linistit.Masina sa fie pe placul tau. Multa bafta in continuare cati mai multi bani sa iasa un lucru calumea si minte cat mai multa ;) SUCCESE ! |
Quote:
P.S: ce se mai aude cu stikerul acela? lasa-mi un mesaj pe messenger ca sa te caut. SALUT SI BAFTA |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S:masina(DACIA din 1998') este pe pagina 5-6 ea este printesa...si SNR-ica este seful...adica asa ii zic eu :lol::lol: bafta si tie daca ai vreun proiect in desfasurare SALUT!! |
pe viitor ii zice multi-quote.
|
multumesc pentru atentionare ;)
|
e prima oara cand scriu p topicul tau....
am vazut ca ai o batranica cu potential si un inceput promitator.... nu lua in seama "gurile rele" pt ca sunt destule! bafta in continuare si cat mai multi Km fara probleme....;) |
multumesc mult :D batranica mea are destul potential...sunt mandru de ea de cand am luat-o am avut o singura problema mai grea (garniturile de la pompa de frana,dar am reparat-o voi pune si poze) in rest schimburi de ulei regulate,placute de frana,benzina de la rompetrol (cea mai buna benzina RECOMAND) si cat mai multi km facuti...
|
10 Attachment(s)
ieri am fost putin pe la serviciu si s-a lasat cu o sedinta foto...8) am mai lucrat putin pe la ea ca mi-a facut niste probleme releul de faza lunga si flashuri...care nu stiu ce treaba are cu faza scurta pentru ca am fost oprit de politie
politaiul:"baiatul cu dacia portocalie! Trage pe dreapta" eu:":?: ce oi fi facut? acte le am la zi totul e la zi" politaiul:"buna ziua!" eu:"buna ziua!" de ce m-ati tras pe dreapta? (eu in gandul meu:aaaa gata e R.A.R-ul imi ia talonul ca am toba sparta :lol::lol:) politaiul:"stiati ca nu v-a merge un far?" eu:"mie? din cate stiu eu imi mergeau" politaiul:"aprinde-ti farurile si sa mergem in fata" eu:"imediat! (aprind eu farurile,ma dau jos din masina si ma duc in fata masinii si cand ce sa vezi?? imi mergeau 2 faruri de pe stanga amandoua erau aprinse si pe dreapta nici macar pozitia nu mai era aprinsa =)) =))) politaiul:"vedeti? nu v-a merg cum trebuie" eu:"da imi cer scuze...se v-a remedia problema" politaiul:"asa ziceam si eu" eu:"bine eu ma grabesc asa ca o sa plec,hai la revedere si bafta multa" politaiul:"mda...multumim" eu:"pa-pa"(ma suisem in masina si deja plecasem) politaiul:" BA BA BA BA actele ai acte???" eu:"daaa totul e la zi" politaiul:"bine pa" ce idiot spun eu :)) deja ma plictisit am ajuns eu acasa si am remediat problema acolo,erau niste fire vechi si rupte...am pus altele noi si au mers ca pe roate,am mai curatat si vasul pentru spalare parbriz ca avea 50 de culori pe el...pompa de benzina am schimbat carapacea aceea ca avea niste depuneri in interior si imi afecta pompa si carburantul,am schimbat niste coliere am schimbat acel filtru de la interiorul pompei ca era vai mama lui,am schimbat membrana de la pompa de spritz si cam atat o sa pun poze cu ce am restul o sa mai fac.... P.S: stiu ca compartimentul motor e groaznic nu trebuie sa imi spuneti:rolleyes2,inca mai am putina folie pe scaunele din fata :shock: :shock: nu-i grozav?:shock::D:D multumiri lui Nastase Bogdan pentru butonasele trimise de el mi-au schimbat interiorul foarte mult:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Faza este ca ceea ce ai povestit tu acolo este o minciuna gogonata....
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.S: intamplarea aceea chiar a fost reala doar ca a fost fratele meu la volan,o sa v-a pun si poza cu mine pentru linistea voastra sufleteasca :rolleyes2 poza:eu si SNR-ica asta-s eu ;) de acum sa intelegeti cine sunt si cum sunt,ce fac cum fac si cand fac...sper ca acum nu m-a luati peste picior....:( ca-s copil ca nu stiu ce v-a rog! MULTUMESC |
Arata bine daciuta,bafta cu ce iti propui! :)
|
multumesc mult! Bafta si tie ;)
|
ms ms
|
bafta cu daciuta...nu conteaza cati ani ai dar e o problema!...te-au intrebta baietii de ce ti 3 masini...tu te bateai in piept ca le conduci la ocazii ca iti permiti si etc(nu am mai dat quote)Vezi deci din cauza ta se intampla toate..din cauza ta esti luat peste picior...
Deci nu incerca sa fi adult cand esti copil(iti pierzi copilaria) sigur nu ai inteles nimic din astea...dar oricum spunei lu fractu ca are dacia frumoasa..si lu tacatu ca e dragutz loganu!BAFTA! |
bafta cu daciuta...nu conteaza cati ani ai dar e o problema!...te-au intrebta baietii de ce ti 3 masini...tu te bateai in piept ca le conduci la ocazii ca iti permiti si etc(nu am mai dat quote)Vezi deci din cauza ta se intampla toate..din cauza ta esti luat peste picior...
Deci nu incerca sa fi adult cand esti copil(iti pierzi copilaria) sigur nu ai inteles nimic din astea...dar oricum spunei lu fractu ca are dacia frumoasa..si lu tacatu ca e dragutz loganu!BAFTA! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
APROPO/`MAI SUS AM ZIS CEVA...TOATE LA TIMPU LOR!DAR VAD CA ITI STRICI COPILRIA DEGEABA(dak e adevarat ca poti conduce cand vrei,unde vrei..Da tactu te-a invatat sa conduci?) |
Conduce unde vrea,cand vrea=IN VISELE LUI UMEDE....:))))
|
Este clar. Internetul dăunează grav sănătăţii, mai ales cānd eşti īncă un biet copil.
Īncercaţi şi voi să nu mai faceţi mişto de el, că parcă este trist ceea ce se īntāmplă cu puştii din ziua de astăzi... |
Quote:
Stiam ca regulile forumului zic ca nu prea ai voie sa postezi masina altcuiva... am dreptate? pana la urma masina nu este a lui ci a parintilor, deci topicul teoretic ar trebui inchis pe motiv ca masina nu este proprietalea lui si mai ales ca este minor;) acum daca cumva gresesc va rog sa ma corectati;) |
Topicul se poate inchide! voi veni si eu la intalnire pe 8 mai 2010,daca macar acolo voi fi primit...
|
tine-ti forumul asta pentru voi!!!
|
CONDUCI TU PANA IN BRASOV? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning