![]() |
Re: Filmuletele noastre din SM
Is faine fazle din filumete ... da ce o sar asa in al 2-lea film ala cu subaru .... si o mers fain usruletu lui Raul :D
Under VT nu ai filmulete cu golfu IV ala galben ? |
Raul nu am film cu golful5...BMW M3 CSL nu am nici cu golful galben,lam vazut si pe ala la liniute da atuncea avea motor de 1.4
|
noah nui bai....mersi oricum....UNDER VT
|
pun eu cu golful galben in curand dar ceva local... filmat prin imprejurimi :)
|
1 Attachment(s)
Distrativa!!!!
|
1 Attachment(s)
:D :D :D :D inca una
|
Bv Raul :)!!!!!!!!! Tot asa.....Da ce motor aveai in masina ???? Ala vechi sau asta de acuma????
|
interesante filmuletele samb...ma intreb dc posesorii unor astfel de masini nu fac parte din aceasta comunitate...nu vreau sa trag concluzii pripite deci nu o sa zic nimic...sper sa se alature si altii cu masini puternice si frumoase...ca sa creasca si comunitatea din sm...
|
Quote:
|
apropo criwar... da-mi id-ul tau sa mai vb ca dupa neantelegerile noastre din trecut ar fi cazul sa incepem acest an si altfel, bine-nteles daca si tu crezi de cuviinta.....
|
ioi...sry...nu stiam k is mai vechi filmele...ma refeream la faptu k masini sunt...dar soferii nu intra pe forum...ceva de genu...
|
Quote:
|
pareri ...ca ii fain
si ca mai trebuie facut unul ... sa fie mai recent ;) |
1 Attachment(s)
Ce am vazut... :).Filmu e 3gpp ca e filmat cu telu dar se vede bine..mai ales ca are si zoom la maxim :)
|
Quote:
|
soopy ... ai telefon bun ... ca baga zoom de numa ;)
|
Trebuie quick time..il deschide sau daca poate cineva sa il transforme in avi. ;)
Numai bine. |
Mie mi-l deschide BS playeru :) dacia asta o stiu mere bine la 160 am reusit sa-l depasesc :)
|
Ce io fi facut oare? :D
|
desspre ce dacia ii vorba??....szambi ii frumos filmuletu ce l-ati facut....ce fain mergea golfu,avea power,ce pacat ca nu m-am putut da macar odata cu tine sa vedem care ar fi fost mai tare....nu-i bai,baga in polo ceva si ne dam dupa aia..:)
|
1 Attachment(s)
am pus aici filmuletu de vineri seara :D
|
oricum ... comentariile la el deja le-am cam auzit :)
bravo .. mijto ... si la mai mare pe data viitoare cand a fi de filmat ceva |
Super tare filmuletu.......Bv baieti:)........Mi-a placut ce a facut Raul;).....Tinieti-o tot asa...
|
ar trebuia sa mai facem filmulete asemanatoare :D
|
Quote:
|
Quote:
|
eu stiu doi baieti care se ocupa cu sudat,acolo mi-am sudat si eu masina.....cum mergi pe Lucian Blaga si o iei spre Drexelmayer....
Ghiuri-0740478651,vb cu el daca are timp.... |
Quote:
|
recomand ca pe viitor sa se editeze filmele si filmuletzele si sa se stearga numarul de inmatriculare.
cred ca ar fi mai bine asa nu de alta ... dar nu cred ca ar vrea nimeni sa aiba probleme sau ceva ... si e mai bine sa fi precaut :) |
pai....cine se pricepe...sa faca sa nu se vada nr d inmatriculare intr-un filmulet? :)...tre ceva movie editor...mai greu d facut...sau...
|
Quote:
Da ai dreptate precis ca cumva se poate sterge nr.de imatriculare:D Pe viitor asa o sal facem:D |
Quote:
da e mai greu de facut dar precis se poate rezolva:D |
cu movie maker maker oare nu se poate ? nu am incercat ... dar pe ala l=am folosit de cateva ori pt anumite chestii
o sa incerc sa vad ce se poate face :) |
Quote:
o sa ntreb si eu de la cineva cum se poate face asaceva :D |
Quote:
|
Quote:
|
poate la oameni li frica :)...oricum...cine stie cunoaste...deci nu ii stres...cine nu crede...cu atata ramane...:)
|
1 Attachment(s)
demult tot incerc sa urc si eu ... un mic montaj video
cu prima filmare ;) e si prima mea editare asa ca sper sa va placa ... si daca nu e chiar cine stie ce .. dar e ok |
frumos montajul spark...ai ales si piesa buna.....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning