![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
pai daca tot carburatorul e comandat de computer credeam eu. alea 10 mufe care intra in carb din computer ce sunt. ???? e de la bosh computerul. De acolo vin calutii ca pe 1.8 standard abia 85 are din fabricatie
|
@lex.... cum ramane cu provocarea aia??? :D
astept ink ceva oficial din part ta :D |
atunci sapt.viitoare poti veniu la intalnire si tu....filtru sport daca iti trebe mergi la jolty,are el...
|
cum sa-mi pun si eu masina mea (unde)
|
Aceasta este masina mea 1 laguna care inca este in stadiu de preparare sper sa va placa Salut
http://www.maxituning.com.pt/tunerma...img.asp?im=662 |
nu ar fi mai usor sa pui u pozele.. ? k aci imi apare ceva in portugheza.. si k tre sa ma inregistrez ... si gozuri de alea.. :) ms...
|
o sa incerc dar nu stiu cum?
|
poi... knd dai Go Advanced k sa scrii un post.. cauta acolo Atachment Manager..sau asha ceva.. :P si acolo dai browse la poza care vrei.. dai upload.. si ti-o pune in mesaj.. mai babeste nu ti-am putut explica.. :( :D te descurci tu cumva :) numai bine
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1164121230 Aceasta este masina mea 1.8
|
4 Attachment(s)
|
Cum de nu am vazut-o pana acuma prin oras demian???Arata binisor...
|
pentru ca nu e in Ro Raulito....
|
pai in august am fost in tara si am stat 1 luna(poate de aia)
|
byrons13 de aia am zis ca nu am vazut-o.....pt.ca baiatu o zis ca o fost si in SM cu ea si nu m-am intalnit prin trafic cu el...cand vi sa ne-o prezinti:)...numa bine..
|
inainte sa ma duc in tara mai vb si o sa ne intalnim prin centru si o sa vo arat(Sper sa mai modific ceva la ea) si-o sa facem niste sensuri, numa bine
|
Sensuri:)...suna bine....mai mult vara ca acuma ii cam pustiu..da putem vb.la o bere:)
|
Pustiu? da cred ca localurile is pline, putem sa bem o bere in satul berea bere:)))))))))))
|
:)) bine zici demian in satul berea,da si aici putem,localurile is pline,peste tot ii plin in oras in orice dugheana....deci ne ingramadim si noi pe undeva.....
|
vati intalnit in wekend?
|
am fost la o vorba mica...
|
hm hmmm, fara off topic pls
|
2 Attachment(s)
o poza nou cu masina mea :P
|
aham ... exact in locul unde sunt facute pozele .... am vazut-o pe mama juana la volan ... ca nu erai u cu sigurantza
|
2 Attachment(s)
2 poze cu masina ta ... juana
cand am trecut pe langa casa ta ... :) |
salut..
caruta mea este un audi S3,nu am inca poze actualizate cu masina,maine vine numaru de inmatriculare si dup`aia pun si eu ceva poze.. |
oky
asteptam sa le vedem :) si sa o stapanesti sanatos ;) |
2 Attachment(s)
Va arat inca 2 poze una cu toba care aicea se numeste(toba tipo moto face sunet ca la motociclete) si cu geamurile fumurii aicea nus multe masini cu geamuri fumuri cele mai inchise pt ca le este frica de politie, cand ma duc undeva toti se uita gura casca , in sm deja nui mare lucru, numa bine.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1164750995 |
hai szambi cu pozele, sa vada sm k mai este ink un polo c merita admirat!!!! :D
|
apoi dak si aia e caruta..si la 18 ani...apoi eu is satul de viata din romania...:)
|
3 Attachment(s)
ceva poze surprinse cu masina lui LEX ...
tot timpu` in acelasi loc ;) |
io aporoape zilnic il vad.. tot acolo in fata la wotana.. si in fata blocului.. la el. ;) nice ride.. ;)
|
Salutare Salutare, uite sar si eu cu ceva poze
https://img165.imageshack.us/img165/4...9imgnm0.th.jpg https://img165.imageshack.us/img165/5...7imgmf7.th.jpg |
Uitasem, numerele nu mai sant aceleasi, erau ale vechiuliu proprietar. De schimbat la ea am modificat exteriorul, interiorul, am si alarma si inchidere centralizata dar trebuie montate, am pus becuri xenon, ma rog bec tip halogen cu gaz xenon inauntru, stopurile pe spate sant standard dar sant noi, becuri de pozitie albastru cuart, motorul e comprimat si are in jur de 70 de cai. Am cam stagnat cu proiectul din toamna, mi-am mai luat doar patru roti de oltcit cu cauciucuri de iarna noi Vredestein (am si patru jante de citroen cu cauciucuri de vara Montana schirtie in curbe de numa dar de aia le-am luat,fluiera si la 40km/h:lol: ,tot de tabla sant jantele de citroen dar is cu o idee mai late si au si ceva gauri ptr aerisire asa ca sint mai usoare ca cele originale de oltcit). Urmeaza folii pe geamuri, muzica, si neoane sub masina si niste capace cromate, am si gasit un model deja;) ) A si mai trebuie sa schimb farurile fata, vreau sa pun faruri noi tot de oltcit putin modificate.
Am incercat sa fac ceva frumos, sa tin chitkul cat mai departe, sper ca am reusit |
3 Attachment(s)
salut sunt baimarean dar ma mut la voi in sm pentru ca ma casatoresc acolo sau ma "marit" am poze mai vechi cu masina mea dar sper sa fac si mai noi ca sa vi le arat:arrow:
|
masina este ce vedeti are doar caroserie croma restul este imprumutat de la sora ei mai tanara lancia
|
bun venit in sm si p forumu nostru
|
va multumesc ca m-ati acceptat sper sa ne intalnim atunci cand organizati intalniri de wekend
|
salut
CURIOZITATE ...........DE CE UNII USERI NU AU POZE IN ACEST THREAD uite de exemplu as vrea sa mai vad si masinile celorlalti sa nu ma luati in nume de rau |
2 Attachment(s)
poze cu fiatul meu candva
|
apar si eu in fundal pe acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
- Copyright 2026 4Tuning