![]() |
Re: E36 - pisica albastra
Quote:
o masina deosebita....:D frumoasa dupa gusturile omului......:lol: am vazut ca frumos la uni inseamna doar kit M/tehnic..si low se poate si mai bine de atata...de ex masina ta:D:D |
frate numai cunoscatori pe forumul asta ! am si eu o intrebare : in 2007 era moda cu m-paket ? eu zic ca da , si dak era , acei oameni care i-au dat acel premiu nu se pricep nu ? sprinter si pricop se pricep mai bine ! si pe langa ca se pricep asa bine mai au si mult bun simt , ei si ceilalti care jignesc fara sa le atraga atentia un admin . ca sa fii tratat bine pe acesta sectiune "BMW" trebuie sa indeplinesti 2 conditii : sa ai m-paket si sa fii prieten cu aplaudaci !
|
Quote:
deci nu numai M inseamna frumos:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
ai grija ce faci cu ea, si ai grija ca Ervin nu e singurul tuner din Romania...gusturile nu se discuta, dar...
|
Quote:
|
superb bmw'ul , felicitari !
|
da asa e,ervin nu este singurul tuner din tara dar cred ca este si cel mai ieftin si bun.
|
I E F T I N ?
|
ca de obicei.....daca nu e m tehnik e naspa kich sau dezastru,stiu si eu cum este frate ca si eu am un topik pe care sar domniii cu m tehnicele,sfatu meu e sa nu-i bagi in seama si sa faci ce ti-ai propus
BAFTA CU PROIECTU!!! |
Nu mai fiti frate asa frustrati, nu v a sarit nimeni in cap ca nu aveti m optik pe masina (tehnik tine strict de articulatii:rolleyes2), daca ar fi fost vre o mare frumuseste stai calm ca lumea ar fi apreciat.... dar tot ce e pe masina e exagerat, iti garantez ca daca masina era mai finutz evazata si fara atatea bling bling uri pe ea, facea senzatie.
Cat pentru proprietarul masinii... sincer la o lucrare de asemenea amploare nu ar trebui sa alegi cea mai ieftina solutie, pentru ca in cele mai multe cazuri produsul finit iese pe masura investitiei... Ti as recomanda sa o mai lasi asa pana strangi mai multi banuti si sa lucrezi cu materiale de mare calitate... asta daca nu vrei sa te invarti dupa deget si sa primesti aceleasi critici cand vei scoate iar masina. |
Quote:
sa vedem ce va iesii la final si apoi se poate sa se spuna parerea despre lucrarea omului pana atunci vb despre lucrararea care nui apartzine bine a zis mai sus.....decat sa l criticam mai bine sa l incurajam pentru ca are nevoie ;) |
Quote:
|
bani sa fie ca o sa o faci tu cum iti doresti :D
spor la treaba ,o sa ai nevoie. |
Pune şi tu nişte poze la ce se lucrează te rog..
|
Quote:
|
Quote:
|
niste poze ar fii binevenite ... :D
|
Quote:
|
sa fim seriosi..paginile 5,6,7 tin cu proprietarul "masinii" si restul considera ca masina e kitsch ,omule daca 1 om iti zica ca esti beat nu-l bagi in seama da' daca mai vin 2 ,3 mergi si te culci,mie mi-ar fii rusine sa ies cu masina asta pe strada!
|
Quote:
|
bai luciane nu am zis ca ma pricep ce-l mai bine dar cand unii si asa zisul juriu de la 4tuning este praf crede-ma ca pana si tu ti-ai da seama ca anumite masini nu ar merita nici sa intre in concurs ,de jignit nu am jignit am spus ca nu-mi place ma intelegi si daca tu sustii aceasta masina care a fost premiata de N ori nu tr ca toata lumea sa te asculte pe tine.daca era ceva frumos stai tu linistit ca nu ziceam nimic.sunt pisici frumoasa aici pe forum multe si una dintre ele este ce-a a lui sprinter.
|
Quote:
|
ziceai ca masina asta nu a luat nici un premiu in tara Cluj October Tuning Festival Locul 1 Cbest Interior .asa ca tu cred ca tu vb prostii prietene
|
eu propun sa nu ne mai certam aiurea si sa il sustinem pe proprietar pentru ca dupa cum sustine vrea sa aduca masina pe o linie de plutirire...cred ca din 8 pagini macar 6 sunt de certuri si descurajari...
|
bai omeni buni!!!ce treaba are omu asta cu alte masini dupa forum....dc este balamucu asta aici?????
ar trebui sa dati sfaturi nu sa vb de alte masini sau nu`s tu ce..... toate posturile care sunt off....ar trebui strese....nu`s dc nu intra un moderator sa faca curatenie pe aici: |
bai baieti ce aveti ma cu masina omului de-l luati la tranta ca masina lui e horor? si-a prezentat si el masina si s-au gasit cativa''cunoscatori''intr-ale tuningului sa-l critice! daca lui ii place,te poti caca-n gustu' omului? uitati-va la alte masini care va plac voua si dati-i pace!
|
taty omu ala care a facut masina a facuto pentru showuri........si atunci pe vremea aia a prins bine acuma trebuie schimbate multe.....si omu o face iar de show masina sa speram ca o face in bine......da masina lui sprinter e masina frumoasa de zi cu zi nici de cum de showuri;)
|
eu cred ca masina lu sprinter are mai mult bun gust decat in sticla de bautura de pe bancheta din spate si cu masina aia sprinter nu se face de ras la show sau pe stada
|
Quote:
|
Quote:
hai tu cu avionu tau la un show unde merge si pisika asta albastra sa vedem cate priviri atragi:lol::lol::lol: ce ar fi sa ne facem totzi masinile m optik:lol: ar fi ok asa?......ne vom deosebii prin culoare si jante :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E o diferenta in a atrage priviri avizate si a iti sari in ochi ceva. Fiecare cu gusturile lui in fond. Apreciez munca depusa in masina asta. Atat. |
Quote:
|
Mare Finete masina asta ! :chew::chew::peace::peace::peace:
|
Quote:
normal ca mergem la showuri cand ne saturam de ele ne facem masinile m:lol: la fel si pt noi este frumos ce facem noi....nu ce zici tu;) |
am terminat momentan masina
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning