![]() |
Re: poze cu bora TUNING
15 Attachment(s)
Foarte tare topicul! In sfarsit intalnesc fani Bora! :)
Dar, pentru ca sunt proprietar de Bora Variant (Jetta Wagon) iata si cateva poze cu varianta "combi": |
niciodata nu am intels la ce ajuta pielea aia neagra de pe capota de pe Bora cu bicicleta pe ea.. poate ma ajuta careva..ms.
|
1 Attachment(s)
sami pun si eu fosta bora
|
6 Attachment(s)
cateva POZE si de la mine ;) :idea: momentan actuala BORA :twisted: :arrow:
|
Quote:
e de la warcraft parca poza nu? :D |
Asa ca idee, nu era mai interesant sa extinzi putin graficul si pe aripi , eventual si pe bara fata ?
|
Re: marfa bora,
marfa bora sau ma rog e super am si eu o bora tdi si m ar interesa si pe mine sa o tunez, eu sunt mai la inceput cu ea, o am de o luna, spoilarele m ar interesa bn nu la fel ca ale tale dar sa mi zici unde pot sa le fac un service bun ;) pls
|
Quote:
|
Quote:
|
da sunt mai frumoase alea inalte (eleroanele) dar important e sa vina bn pe masina si sa dea bn cu ea ;)
|
arata super bora tunning~~~
|
bora este o masina compacta si ii sta bine tunata ... mi-au placut majoritatea pozelor
|
3 Attachment(s)
va adaug si eu 2-3 poze :P
Attachment 378760 Attachment 378761 Attachment 378762 intradevar arata bine modificate .. dar stiti cume fiecare dupa gustu lui ..ca alea nu se discuta .. Bafta fiecaruia sa`si faca masina pe gustul lui |
super tare borele tunate frate!!!!!!!!!! am si io una p care mi-am facut-o asa cum m-a tinut buzunaru...io zic ca e nice...vad ca se uita lumea la ea :-|
|
7 Attachment(s)
More pics !!!!!!!!!!!!!!!
|
jucarii .. :) super masini
|
7 Attachment(s)
Newwwwwwwwwwwwwwww
|
Uh nen, bora verde de mai sus e absolut oribila :x doamneeee cum pot sa distruga unii masinile :((((
SA incepem cu fata: grila cromata -urata pleoape -urate(sunt adept badboy sau nimik) bara fata mai merge cat de cat capota-urata bandouri care nu sunt in culoarea caroseriei capace cromate-urate(nu merg pe culoarea asta) Mii de stickere -tiganie Jantele mai merg insa parca cer o suspensie sport Pragurile frumoase :-) Acum spatele:- bara spate -urata eleron imens- urat acoperitoarele ale la stopuri sau cum se numesc -urate toba de Japoneza - nu merge pe un vw A si am uitat capace cromate pentru usi - urate |
2 Attachment(s)
Buna!...Boris sunt!...
|
salut. eu sunt mai nou pe forum. As avea si eu o intrebare... As dori niste jenti pt bora de 17". Ma poate ajuta careva?
|
o bora frumoasa nu trebuie decat sa aive jante mari de la 17 in sus si suspensie atat si arata criminal
|
3 Attachment(s)
bora alba, modificata cu mult bun gust.
Cel putin vopseaua arata super. |
ma intereseaza eleron,praguri si prelungiri bara fata si spate.unde as putea sa le gasesc sau sa le fac(di fibra eventual)?
|
ai putea sa te inspiri din pozele postate aici si sa le faci in fibra ;)
bafta ! |
Masina prezaentata de WNS e super :shock::shock::shock::shock::shock::shock: , mai ales vopseaua : alb+perla
Aveti idee ce marca e bara spate ?? |
Quote:
|
s-a facut ceva concept la o bora noua?
|
Quote:
|
Quote:
Jetta are la fel de multe generatii ca golful -> numai ca in europa modele 3 si 4 au suferit schimbari ale numelui :) |
2 Attachment(s)
N-a fi cea mai "tunarita" dar mie-mi place cum arata. Un variant de 1.9 TDI foliat, jante Dotz Hanzo pe 17 (desi s-a dorit 19, nu erau foarte pratice). Urmatoarele schimbari vor fi probabil triplele si farurile.
|
9 Attachment(s)
cateva poze cu o Bora remarcabila, dupa parerea mea simpla dar cu gust, foarte mult gust...sa tot conduci o asemenea masina
NOTA 10! |
2 Attachment(s)
8) 8) 8) 8)
|
vad ca usor, usor bora nu mai e o masina de familie cum zic uni si mai observ ca incet, incet devin mai multi posesori de bora, cea ce ma bucura :)
|
1 Attachment(s)
iata si bora mea 2,8 4motion 240cp!!!
|
ce iai facut de are 240cp?eu stiam ca stok are 204
|
Quote:
|
Cu un chip tu castigi 40 de cai la un aspirat :))))Nu vreau sa par nesimtit, dar tu ori esti prost informat , ori cel care ti-a facut cipul te-a mintit ..... pacat ca nu aveam un dyno 4x4 in Romania, ca surpriza ar fi fost foarte mare pentru tine sa afli cati cai ai intra'devar ......
P.S : ce motor ai pe ea VR-u sau V ? |
are motor v6 normal 204cp stok.acum cu chip sa aive maxim 225
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning