![]() |
Re: Donatie sange - Luca Nicoleta
Quote:
|
Sa va fac cunostinta?
Adrian, Casandra Casandra, Adrian :lol: |
Quote:
|
Da! Cateodata si pe mine ma uimesc.
Nu e un nume prea comun si poate d-aia... ;) |
vento....acum am vazut si eu topicul....in momentul asta nu imi vine sa cred....sper ca e ok nico..si daca te pot ajuta cu ceva....
|
Quote:
|
Felicitari Razvane.....ma bucur pentru tine.....am vazut ieri masina la firma...am ramas crucit....eh......Doamne Ajuta si de acum in colo....mai linistit o leaca;))....SA FITI SANATOSI :P
|
Quote:
|
Azi am fost cu Razvan si am gasit bordul pe la 20m fata de locul accidentului-deci au avut mai mult decat noroc de pe partea lor.
Tine capul sus ! |
Ma bucur ca sunteti ok :D
Inca un pic si o sa treaca totul Ventuza Din poze chiar nu dadeai mari sperante la pasageri. |
A avut noroc si dumnezeu a fost cu el....chiar mi-a parut rau ca nu am putut sa vin si eu sa donez(din motive medicale)..am urmarit topicul inca de la inceput..nu am postat findca nu aveam de ce si findca nu ma putut sa ajut cu nimic...acu ca situatia e sub control nu pot sa spun ca ma bucur ca s-a terminat cu bine....fieru e fier se face sau se ia altul...sanatatea si viata e importanta..chiar ma bucur din suflet ca sunteti bine....nu ii cunosc prea bine pe cei doi dar tinand cont ca suntem din comunitatea 4tuning am avut si eu sufletul la gura pana am aflat vesti imbucuratoare despre starea lor.
Inca o data multa sanatate si fara alte incidente. |
inca o data va multumesc ptr absolut tot,donatiile de sange ....urari...ganduri bune .... stiu ca aveti podul plin de multumiri dar sper ca intr`o buna zi sa va pot fi de folos cu orice.
rog moderatorii daca nu se schimba numele thread`ului sa se inchida. va multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning