![]() |
Re: Golf 2 - FDM
am luat ieri eleronu d la bizonu', o sa am ceva d munk la el. O sa fie cam greu acum k incep serviciul, pana acum am avut destul timp sa lucrez la ea.o sa mai fac cate ceva la ea printre picaturi, o sa mearga mai greu acum.
|
Succes la modificat si asteptam sa fie gata;)decat sa te grabesti si sa iasa prost mai bine lucrezi mai incet dar bine:)
|
frate,s gandit Oase mai bine si a zis k mai bine isi schimba masina! si si-a schimbat-o! am pus si o poza cu noua lui masina! :lol:
|
1 Attachment(s)
am uitat sa pun poza! :lol:
|
off topic
oase frate pune si tu o poza cu spoilerul de pe fatza care il ai tu..cel de care am vorbit in combinatia aia bafta |
Quote:
|
FMD`ule hai munceste... saptamana asta.. ca sa iasa totu bine
|
msina a iesit d la vopsit.
Quote:
|
Ceva poze sa vedem culoarea???:):)
|
Quote:
|
Quote:
o sa ramane-ti si voi uimiti:D va promit ;) |
Quote:
ms oricum, dak e ceva...nu scap okzia da a te pune la munk:P |
1 Attachment(s)
cam asa va arata si a mea, doar k.....mai mishto;) si cu nr d romania :))
|
Quote:
|
eu zik sa nu te grabesti,sa o faci incet si bine...ma refer la mici kestii kre jeneaza okiul...sunt convins k va iesi bine.bafta
|
6 Attachment(s)
si....c se zicea in paginile anterioare de....PERLA
|
Quote:
:peace: PORTOCALIU cu PERLA GALBEN-AURIE :peace: IN REST.....shaved doors,:2gun: portbagai curat(nr, emblema):2gun: , un singur stergator(definitiv), shaved:2gun: , pragurile integrate:2gun: DAR...mai e de lucrat la ea, sapt asta sa duc si eleroanele, buzitele si spoilerele la vopsit. CE PARERE AVETI??:rolleyes2 PANA ACUM:oops: |
vaiii serios acum, a iesit foarte frumoasa masina... culoarea e criminala... imi poti spune si mie te rog ce cod este? :D
|
BRAVOS !!!
prea tare ... |
bv. prea frumoasa a iesit! vin sapt kre vine pe la U,pe la garaj sa o vad in realitate! :lol:
|
:shock: Criminala vopseaua !!! Absolut criminala !!! Pana acum nota 10+. Multa atentie in continuare... iti recomand un interior complet alb... :lol: Cred ca ar arata demential. BTW... lumineaza-ne si pe noi... cat a costat vopseaua ? Si de curiozitate... cum se aplica perla ?
|
Quote:
vopseaua...250ron cutia d 700ml, am luat 4 cutii, perla....ea este o vopsea perlata, cu perla in vopsea, eu vroiam sa mai pun perla dar....dak o lovesc si nu mai nimeresc vopseaua ce fac? |
Golfu asta cred ca va fii cel mai reusit si cu gust golf de prin zona .Felicitari pt. el si pt. munca depusa si banii investitzi.Bafta in continuare si tzineo tot asa ca esto o masina in care se merit sa investesti .SPOR la TREABA:!::!::!:
|
O iesit super vopseaua!!!felicitari si asteptam sa vedem masina gata!!!!:)
|
...portocaliu aprins perlat...m-am saturat in pm de atata gri metalizat ;) :D
|
Sunt fff curios de rezultatul final...sper sa o vad live k am o pasiune mai veke pt Golfuri.Culuarea o pot numi kiar indrazneatza si sunt sigur ca masina nu va trece neobservata.
|
3 Attachment(s)
l-am prins p oase la lucru:))
a terminat interiorul de montat azi si...cu parere de rau nu am putut sa-l ajut azi sa vad maine cum imi fac timp dar...slabe sperante. in poze ascultam muzica, ne cam clantaneau creierii :D |
azi am terminat cu interiorul, spalat, montat, lustruit p ici p colo, am pus presurile noi, in ton cu tapitzeria.
mai avem la exterior de vopsit alea pe care nu am reusit sa le facem.:rolleyes2 |
multa multa bafta si sa-l termini cat mai curand sa-l vedem pe la pescarus :D
deja m-am imbolnavit...eu am mai avut un golf 1...nu mai vreau sa-mi aduc aminte de el...cel putin cand l-am vopsit mi-a mancat 20 ani din viata(lucra fosta...fosta vopsea,un sentiment tare neplacut) |
zici ca motorul e de 1.6 . am si eu unul dar imi face probleme sistemul turbo . merge cand vrea el ... poti sa ma ajuti
|
Quote:
cu uscatul...inainte de a o duce la vopsitorie, m-am apucat si am vopsit eleronul, dupa o saptamana ink nu se uscase vopseaua, se facea cocoloase, nici shmilgherul nu mergea. M-a ingrozit gandul k toata masina putea fi in aceeasi situatie. II MULTUMESC LUI D-ZEU K M-A OPRIT, k faceam o NENOROCIRE |
zi-mi si mie te rooooog cooodul vopseeeleeeei... sau codurile.. etc. vreau sa fac un experiment pe o calibra :D
|
pana acum la cat estimezi ca te-a dus mana de lucru plus vopseaua, la vopsea am inteles deja ca ai bagat 10mil, dar restul cat te-au mai costat? nu de alta dar si ieo sunt in focuri ca trebuie sa-mi vopsesc masina si pana acum ori am gasit prea scump ori mana de lucru la pamant, cea mai noua patita de un vecin, i-a vopsit masina cu barile puse pe ea, vopsea pe chedere, are numai gropite pe masina, deci o munca de kk si a mai dat si 12,5mil:(
|
2 Attachment(s)
eu pana la urma am scos-o la capat...am vospit-o cu verde cameleon metalizat apoi lac...in garaj la mine si a iesit cam asa...
a fost stramba cu spume am frecat la ea de am inebunit(2kile fibra 1.5kile normal) apoi m-a enervat ca a lucrat vopseaua veche si i-am dat rasol...noroc ca mi-a lucrat la spritz si nu cand am dat vopseaua ca o rupeam in fericire... ai avut MARE noroc ca nu ti-a facut figuri si pana la urma s-a uscat...nu sti niciodata ce-i vine pe chelia la vopsea... abia astept sa o vad cu spoilere :) |
Quote:
nu prea m-a costat mult pt k mi-am facut totul singur la ea, inclusiv astuparea manerelor, matuit, chituit(fibra+normal), spritz chit si pe langa astea montat si demontat, la astea te rupe rau. oricum...m-a dus ceva. o sa pun un cost estimativ cand o sa o termin, k acum nu stiu exact. |
Quote:
Pai normal k s-a uscat, la cat am dat pe ea.....crek le luam magazinu pe sus dak imi facea figuri. |
Quote:
|
asteptam sa vedem masina gata!!!!!!!!!!!!:)
|
oricum imi place la nebunie cum a iesit vopseaua ;) ...al 2-lea golf care imi place
ps:celalat e RWN-u argintiu :p |
haide... :D ... ca e aproape gata :D.... abea asteptam.. sa iasa pe strazi :) ... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning