![]() |
Re: Comenzi Modelissimo
in cat timp vine comanda si cum se procedeaza cu banii, sunt din buc
|
Quote:
|
inca ceva ca am uitat mai devreme, cat este comisionul cu tot cu transport si mai stiu eu orice alte taxe
|
Quote:
|
mersi mult, momentan nu prea am bani dar sunt cateva modele care le vreau sigur pe viitor, o sa pastrez datele tale pentru contact
|
Comenzi Modelissimo
Mai face cineva comanda pe aici ?
|
Quote:
|
Ma bag si eu daca se da comanda ...
|
Salut,
As dori si eu cateva machete.Cu cine sa iau legatura(cu Dorin cumva ?) si cand s-ar da urmatoarea comanda? Multumesc, Ionut |
Re: COMANDA - MODELISSIMO
Cine vrea sa dam o comanda? Nu percep nici un comision.
|
eu as vrea ceva la 1.43,cati am fi la comanda?
|
Intereseaza pe cineva o comanda?
|
Va salut,la ce pret imi ajunge acada in Arad macheta BENTLEY BROOKLANDS 1/18 care pe modelissimo este 129 Eu.Cu stima LEAHU.
|
Salut !
da cineva comanda pe aici, sunteti interesati ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Comenzi Modelissimo
Mai face cineva comanda pe aici ?
|
eu vreau fiatul dar nu stiu cine se ocupa de comenzi
Nota moderator Pe viitor te rog sa scrii corect! |
Eu vreau asta daca se poate : http://www.modelissimo.de/?Ident=1352112561&Sprache=1
Va multumesc Sunstar road cars Mercedes 220 SE convertible 1958 yellow/black scale 1:18 |
Se bagă cineva zilele astea ?
|
5 Attachment(s)
salutare
aveti grija daca vreti sa cumparati de la astia ca desi sint nemti sint cam tepari si nesimtiti. mi-am luat de la ei o macheta subaru wrc si a ajuns cu aripa spate rupta si vreo 2 antene rupte. problema nu e de la transport pentru ca daca s-ar fi rupt in timpul transportului atunci gaseam in cutie cele 2 antene rupte si al doilea surub de la postamentul spate care sarea liber prin cutie impreuna cu un singur surub de prindere. in plus de asta aripa spate a fost lipita (poate de aia s-a rupt iar), pe portbagaj sint urme de lipici. se vede mai bine si din poze. oricum, acum sint in negocieri cu astia pentru rezolvarea situatiei , daca se va rezolva cumva. asa ca mare grija cu astia ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning