![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
bine mah...nu mai am la ce masini sa fac poze :)...dah mai urmeaza ceva dah slabute :(
|
6 Attachment(s)
nah sa nu plangeti...o stiti deja masina...dah pozele is facute de mine :)...deci merita un loc la rubrica mea :P
|
3 Attachment(s)
no comment :)
|
3 Attachment(s)
mi-a placut cum arata...:)...nu m-as supara deloc sa am una ;)
|
ati tinut vreodata atatia bani in mana? :)...nici makr in vis :P
din pacate n-am cablu la celalalt tel sa va arat........ 180.000 de euro 8) |
3 Attachment(s)
o parcare plina de Mondeo :)..ultima ii a mea...
|
Lol criwar....chiar ii ultima a ta? NU cumva ii cealalta? Fix la aia nai mai sters numaru.. :lol:
|
RENAULTU ie de vanzare;)
|
Quote:
|
mi vecin,si asa mio zis ca vinde masinuta
|
sunteti offtopic...povestiti pe alt thread...no offence
|
mi-am vandut telu :(...asa k nush cu ce o sa mai fac poze :)...pana imi iau altu...dak imi mai iau :)...nici nu stiu de mai sunt masini...dah vad eu ;)
|
Ala cu pasatu ii vecin cu mine...ii tare masina cu gentile alea,imi place renaultul cum a iesit dar neoanele alea albastre fwtale pwla,albastre mai,daca erau verzi arata mai bine,toti au neoane albastre in masina,sub masina,la pozietie dar alta culoare nu am mai vazut numa la masina mea:).....
|
cine a fost aseara in oras .. in principal pe langa teatrul de vara unde se tinea k1 sau ce ...
a avut sa vada destul masini tari pacat ca nu am tel cu camera ca as fi pus ceva poze cu ele .. oricum .. daca ati fost le-ati vazut .. ;) |
Am fost eu la teatru de vara la show...dar nam facut poze..nam avut timp. Daca are cineva poze de la K1 rog sa le puna.
|
la sectiunea asta ar fi bine daca ar pune poza cu masinile parcate din jurul teatrului de vara ... ;)
|
Am vazut azi in oras un Opel Astra GTC negru cu nr de BH da` cred k e din SM tipu`... da nu am reusit sa fac poza.. practic o zburat pe langa mine.. cine il mai prinde... faceti o poza.. :D numai bine..
|
acuma sincer...pe langa k postati rar de tot...o mai faceti si aiurea...sunteti total offtopic plus k asta e sectiunea mea cu pozele mele...asa k nu mai postati prostii k fac urat...pana imi iau tel asteptati :)...am vazut si eu astra-ul...chiar acum seara in fata la zaraza...mijto masinuta...in rest numah bine
aaaa...si care vine la mare? :) (off :P) |
Cumparati telefon cu camera ca moare topicu asta :P
|
Da mai criwar,ia-ti tel.cu camera sa poti face poze:),la mare???hmmm...cam multa lume,mizerie,conditii nashpa asa ca mai bine mergem in Grecia....nu??Daca vedeti masini face-ti poze,eu pana acuma nu am vazut ceva calumea,in afara de A6 ala tuningat de Rieeger......suna bine,nu??:).....pa.
|
A6 ala albastru este S6? Are 4200 cmc? :) Bomba pe roti ...si se sunet are. Nah de merem la o bere duminica aducetiva telurile sau camerele :lol: sai tragem o poza. :)
|
Oricum snoopy ii bestial.....facetii niste poze si puneti-l pe pagina....
|
mah...fwutava soarele...ma enervati de numah...uitati-va pe pagina 2 k acolo e...tot vb aiurea sa va aflati in treaba...ce ma puteti stresa cateodata :)...atata stiti comenta...haideti si voi cu poze...
mai am si eu de la mare ceva...de vreti...dah nu is cu nr de SM...:) dekt nimik :P...in rest...vedeti cum conduceti...unii altii...restu trotinetele :D |
Ai dreptate este la pagina 2. :D Lasa tu stresu si cumparati tel cu camera ca se umple de offtopic pe aici :P
|
Da mai am si uitat de el:)...
|
Faine Masini Aveti Pa Acolo
|
10 Attachment(s)
revin in fortza...dupa ceva mai multa vreme...am pozat ceva masinute pe acolo...intr-un sat cum ar veni...era sarbatoare...astea erau de sunet...delectativa ochii...si vedeti ce urmeaza :)
|
6 Attachment(s)
continuarea...
|
6 Attachment(s)
niste splenditati...v-ati dori una?
|
Salut criware,bine te-am gasit printre noi:)......super bestiale masinile,au iesit clare si pozele,ferari-ul ala gri ti l-ai cumparat??:)).....de unde atatia amar de bani,si ce ai mai facut pe acolo??nu ne-ai adus nimik?.....
|
ma bucur k iti plac pozele :)...am mai vazut o gramada de bestii...nush cum sa iti explic k ii plin de clk si porshe...deja eram satul sa vad atatea :)...in rest pe acolo...m-am dus cu kart pe pista mondiala...ii super bestial...va recomand :)....ferrari nu miam cumparat k la drumurile noastre nu se merita :D...v-am adus poze...nu-ti ajung? :)...si o revista de tuning din italia...de vrei sa vezi ceva masini :)...
|
salutare criware! :) vad ca ai revenit intre noi da mai ai un pic si pleci. Ar trebui iesit la o bere :) ce ziceti?
|
Da holdo bine zici,ar trebui iesit la o bere ca dupa aia criwar pleaca de langa noi la faculta sa se distreze:)....bine ia mere....
|
Eu zic sa iesim..binenteles daca sunt invitat :).Astept locu si data.
|
Sigur snoopy ca esti invitat numa sa vedem cand au si holdo,criwar si restu timp,poate pe sfarsit de sapt.sau de ce nu si in timpu sapt.....*****ieti unde,cum,cand......
|
Nah se pare ca criwar este deja in cluj... bem in cinstea lui?Sa vedem si de Alex Spark veve holdo...mai sunt si altii? :)
|
hmm ... eu vineri si sambata nu pot ... faculta ... de la 9 dimineatza .. la 20 ... cu 2 ore pauza ... :(
si de maine incep si sa lucrez ... nah` oricum ... o sa imi gasesc cumva eu timp ... :) |
postati la discutii nu aici pe thread-ul asta......ca dupa aia nu se mai intelege nimik....
|
2 Attachment(s)
Am sa pun si eu doua poze,un mertan...
|
in fata lfostului meu liceu ...
de vazut am mai vazut-o ... si ii sta mai bine decvapotata ... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning