| DEVIL's Style |
10-12-10 00:10 |
Re: Bmw dar de care ?
Quote:
Originally Posted by acadele
(Post 3883727)
Esti mai prost dekt credeam deastea situ asta se duce de rapa cu cate un prost pe zi k tn :-j Si nu stiu ce inseamna la tn lauda ;) k io knd am intrebat kte cva ati sarit k nush ce :-j Rog un moderator sa inchida acest topic. Daca omu va aduce dovada gata e minciuna ;) eu nu stau toata ziua k voi p 4tuning si am prieteni kre nu au aparut pe 4tuning doar in reviste ;) Si cauta B 11 DSD ;) taran basit. Ai fost sclav afara la unu si altu si acuma ai un 5-er kre nu il poti intretine :-j
|
DSD? tu nu ai schimbat 3 suruburi la dsd .... nu mi veni mie cu povesti de adormit copii , proprietarul care a facut dsd ul are cunostinte in domeniul tehnic si nu ar face aberatii de genul care le faci tu , visatorule , mai dute pe la scoala si invata sa vorbesti civilizat , aici nu suntem pe camp , nivelul tau de iq scazut nu face altceva decat sa iti rabufneasca frustrarile ! apropo ... sti ce e mai prost si mai idiot ca taranul de moldova?... e taranul de bucuresti amice , cei ca tine care au impresia ca puteti veni pe forumuri de genul acesta si sa mintiti lumea cu masinile altora ! si nu ai intrebat , ai facut afirmatii de gen ca ai 730d bmw e34 sau alte aberatii de genul aceasta , ai zis ca vii cu poze , ai venit din parti ! acum vii si imi bagi pe gat dsd ul? vrei sa te cred ca ai fost unul din proprietarii dsd ului? sa stii ca si eu am fost proprietarul unui bmw m3 turbo de 700 de cai , ma crezi? e ultimul meu post , ai venit cu prezentarea unui bmw , spui ca e de vanzare si surpriza , ai pm ul inchis , e clar ca iar incerci sa ne minti , un moderator poate verifica cele spuse de mine sa se convinga ca acadele nu e decat un mare mincinos si macaronar !
PS : acadele eu nu muncesc la altii cum faci tu ! si ce am prezentat acolo e doar una din masinile actuale ! vrei dovezi si cu celelalte masini pe care le am avut in posesie? ai prieteni care au aparut in reviste? ma mir cum de au acceptat pe unul ca tine in anturajul lor ;) ! TE ROG SA NU NE MAI VINZI ACADELE ;)
|