![]() |
Re: 4TuningDAY REVENGE
daca aveti afise imi dati si mie cateva sa lipesc si pe la mine prin cartier , prin liceu. as fi chiar onorat sa va pot ajuta !
|
la oradea tot timpu iese ceva frumos ca anu trecut super marfa ;) merita mers :D
|
km?? oradea-hunedoara...sau oradea-deva? danke
|
cam 200km?
|
Cine vrea sa afle km, litri de benzina consumati, rute, timpul de drum, etc...
va recomad site-ul viamichelin! Introduceti datele & off u go :) http://www.viamichelin.com/viamichel...MaHomePage.htm |
Zoliat cu cine trebuie sa vb sa imi trimiteti ceva afishe alea alea sa va ajut si io makar cu atata , mai pun prin liceu , pe stalpi si chestii dastea , as fi onorat sa va ajut, si cu cine sa vb pentru tricou + o basca 4tuning? vreau sa le am pana pe 4 Iunie. mersi mult
|
mai sunt 21 de zile... pfu... greu o sa treaca.. dar v-a fii super
Be There! |
asta e buna 8)
|
daca imi da cumnatu masina sigur vin si eu ,daca nu vin cu trenu ca oricum ii mai ieftin.prefer prima varianta.
|
Se poate spune sub o alta forma: "ba si la noi"
Dupa toata lupta oficiala de intrare in comuniunea Europeana, dupa toti indicii, graficele si estimarile, tocmai ne pomenim ca ne aliniem mai repede din punct de vederea al Tuningului auto. Prima editie, de la Bucuresti, a 4tuningDAY a strans la un loc masinile cele mai reprezentative, a tuningului din Romania. 4tuningDAY- Oradea are ambitia sa le stranga pe toate si sa le pune fata in fata cu masini din restul Europei. Cei care-si tuneaza masinile fara sa se vada, sub capota, vor avea posibilitatea sa se alerge pe pista aeroportului in nestire. Vom aduce benzina la fata locului sa fim siguri ca nu pierd vre-o cursa din lipsa de carburanti... Iar tuningul in CAR-audio va aduce exploxii de zeci de mii de wati pe masina, si sute de decibeli. Poate pare ca aruncam cu cifrele? Sa zicem doar ca vom vedea daca se doboara recordul de la Bucuresti: 160 decibeli in masina. asta, tinand cont ca suntem pe aeroport, si un avion supersonic la decolare atinge cam 120 decibeli. Apropo... ce se face cu masinile? Se conduc... Pe langa liniute, cerculete, burn-out, pentru prima data in Romania va fi si un concurs de drifting. Soferie cu talent, sa se vada ca "ba si la noi"... Speram ca asta va fi de bun augur pentru lansarea filmului Fast & Furios - Tokyo Drift. Totul pe principiul ca daca e sa fie, sa fie din pln si de calitate. Sute de masini, modificate in toate modurile posibile se vor strange in Oradea. Chiar daca nu intri cu masina pe aeroport, cu siguranta vei alerga de la concursul de viteza pe pista la concursul de sunet, sau la cel de drifting. Asta in cazul in care nu ramai incremenit In zona concursurilor de frumusete pentru masini.Zecile de fete frumoase, modele catarate pe ele cu siguranta te vor duce la intrebarea "to be or not to be"... pardon... vroiam sa spun: "fata sau masina". Muzica, dans, masini si fete, spectacol si adrenalina va fi fundalul pe care se va lansa numarul doi al revistei 4TuningRO, revista care alaturata sitului www.4tuning.ro sta alaturi de fenomenul auto din Romania de 4 ani de zile. Ce vom avea pe 4 iunie? Premii de peste 10.000 euro pentru vizitatori si concurenti, si marea surpriza, CEA MAI MARE SURPRIZA, este ca daca vii, participi la distractie din plin, si chiar daca vii pe jos, poti pleca cu un OPEL MANTA TUNAT , cu muzica, spoilere, eleroane si neoane. Va invitam pe 4 iunie, pe aeroportul Oradea sa sarbatorim impreuna intrarea Romaniei in Europa macar din punct de vederea al tuningului, si car audio. Viteza, drifting, premii si concursuri vor condimenta atmosfera... Totul va fi etalat la indemana, va rugam sa veniti si sa serviti cu incredere. Intrarea 15 Ron, program 10-20.Pe 4 Iunie. |
frumoasa prezentare ..... atata doar ... SA ADUCETI REVISTE ... neaparat :)
|
suna bine :)
|
huha abia astept !!!!!!
|
pentru cei din Cluj, fratilor cine vine ar trebui sa ne adunam, sa ocupam o pensiune si sa mai facem si chef pe acolo. oricum va fi BETON, dupa cum stim organizarile din Oradea.
|
you bet your ass on it!
|
Adunati`va la felix baieti!! :) este lok bereket !!!
|
heheeee......se-anuntza tambalau mare:D...presimt k va fi la lumeeeeee..printre kre si eu :P ..oioi .. sper numa sa tine vremea cu noi .... ;)...keep up the good work
|
4 pica duminica nu? sambata nu va fi nik? Ca as veni de sambata... MS
|
Ma bucur ca Oradea nu doarme! Felicitari si ne vedem acolo. Imi pare rau ca am ratat Bucurestiul. La Oradea vin sigur. Trimiteti-mi si mie ceva afise sa le lipesc prin Baia Mare
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=22396 Si apropo, pentru cei care se tot plang de distante....distanta Oradea - Bucuresti e aceeasi ca si distanta Bucuresti - Oradea, dar de aia nu ne plangem... Si eu am fost de la Baia Mare si la Bucuresti si la Constanta si n-am murit.... |
:D Taxe !??!?!
|
:lol: Salut ... sunt din Bucuresti ... de la INSANE ... vreau sa stiu si eu daca se percepe vre-o taxa de participare ?? Fiind masina cea mai preparata din club o sa vin decat eu dar vreau sa stiu daca se percepe vre-o taxa ... avand in vedere ca la Prisam nu a fost pentru cluburi vre-o taxa ?? Daca poate cine sa imi raspunda as fi recunoscator ...
O seara buna si sper sa puc sa gasesc un raspuns pana pe 1 IUNIE ... BORA POWER ... INSANE RULES ... :lol: |
noi ne gandim serios la premii, nu la taxe...
o sa fie cele mai mari premii de pana acum de la orice eveniment din Romania |
vreau sa catig mantaaaaaaaaa :D
|
inseamna ca ai vazut-o !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LLLOLL
|
Piry las`o tu la oradea masina :)
|
Imi pare bine ca in sfarsit a venit si oradea!!!!!!!De pe la cluj si orasele invecinate o sa vina multa lume.GARANTAT!!!! Sper sa fim cat mai multi. BAFTA pana atunci
|
adevarat graieshti MANTUS :D, numai eu cu cati am vorbit si au spus ca vin, it's gonna be a really big crowd:D:D. Oricum, dupa parearea mea, nu merita pierdut asha ceva.
|
Nu puneti niste poze cu manta`ul ? Ca tare is curios cum arata. Sau va fii surpriza (ceea ce cred ca asa va fi..o surpriza...dar incercam si io :D ) ? Ca deja visez la Manta...oricum ar arata :-)
|
vine, vine repede....
|
am vazut`o azi in parcare la lotus in oradea!!! e frumiska se poate spune!!!kiar frumoasa :) bafta multa s`o castigam!!! heheheh
|
ink odata o zi de plans:( doamne abia astept sa vina
|
mai sunt 2 sapt fratilor
|
d`abia asteptam :D
|
si totusi cat o sa fie inscrierea la 400m.mai tine vrajala cu distanta???
|
am shi yo o intrebare....cu avionu nu se poate ajunge? :D....sau dak nu cu avionu...cu sageata albastra..nuh?
|
Finally nu va mai plangeti k ii atat de departe, ci va uitati la ce optiuni de transport aveti. Ne bucuram si noi ca Oradea ii pe harta, iar voi cu toate mega-evenimentele(in orice domeniu) la voi sub nas, va plangeti :P ...
|
Flo_Pue...am rezolvat cazul. :)
pesteimputit ...pune mana pe telefon si nu umple aiurea pe aici cu intrebari, da? :lol: Si sa fie SQ tu stai pe tusa, right? |
3 Attachment(s)
Am gasit modelul provizoriu al fluturasilor pentru Oradea + 2 poze... inedite. Gratzian / Vali, daca-i vreo problema ca le-am atasat, stergeti mesaju'.
|
Da mah!!...buna idee.....care sunteti mai sus (gratzian) dati si voi ceva modele de afise ceva sa le punem prin oras.Va rog eu mult ....pe cheltuiala mea................dar vrem sa stie lumea....ca data trecuta nu s-a prea stiut.
|
1 Attachment(s)
Si... ca un bonus, va mai dau o informatie. Cica ar veni si niste masinute de genu' asta :wink:
Mai sunt poze, dar vor sa fie surpriza... lasa ca mai pun eu mana pe cateva. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning