![]() |
Re: Ce sporturi practicati
2 Attachment(s)
Gata sportivi ati loat pauza? :d
Medalie Cupa Romaniei Tineret LOCUL 1 si urmeaza 15 17 aprilie la Buzau Full Contact dupa care 27 Mai kickboxing |
sTAILLL felicitari! Succes in continuare!
OAMENI BUNI UITATI-VA LA MECIUL CU BUTE vs. MIRANDA!! |
1 Attachment(s)
Locul 2 la Campionatul National de Kempo Full contact
|
Sportivi ati loat pauza? :D
|
A incercat cineva Freak Fix de la MAP?
|
Va las sa va delectati cu cateva "bedtime stories"
http://www.descopera.ro/sporturi/472...ui-trup-de-zeu |
A incercat cineva Animal Cuts ?
|
va salut. am si eu o intrebare. ce sa iau ca sa slabesc. merg la sala de 3-4 ori pe saptamana, transpis foarte tare dar...nimic. un regim alimentar daca ati sti ar fi perfect. acum am 87 kg si as vrea sa ajung pe la 70 kg.
|
renunti la mancat dupa ora 18
fa-ti un calcul sa vezi cate calorii mananci pe zi...si vezi cam cate ar trebui sa mananci normal si...mergi la alergat de 3-4ori pe saptamana |
Quote:
|
In caz ca vrei sa slabesti mai mult in zona burtii, foloseste niste folie de plastic (dinaia care se pune deasupra mancarii) ca sa transpiri. Eu o foloseam mereu cand mergeam la alergat.
|
edit.
|
am inteles. va multumesc. de azi o sa reiau antrenamentul ca am o saptamana de cand lenevesc pentru ca mi-am facut un tatuaj si trebuia sa stau cuminte
|
Ce parere aveti de Animal Pak ? e bun pt inceput?
vreau sa iau dar prima luna cat sa se formeze tonusul muscular , dupa care renunt trag doar natural |
Ai bagat si stero de zici ca o sa tragi natural dupaia?Natural tragem toti,cand iei decizia sa intri "pe ace" atunci se poate spune ca bagi in tine ceva sintetic.
AP e un complex de minerale si vitamine,fiecare plic\doza contine 11 pastile,e de buna calitate,insa sa nu te astepta la minuni. Cat timp am luat,m-a scutit de febra de dupa antrenament,mi-a crescut pofta de mancare si rezistenta. Ca "efecte secundare" sunt de notat:Sa o spun intr-un mod mai delicat,gen limbaj de forum,cand o sa te duci in baie sa te usurezi vei face cam verde si va mirosi in baie dupa tine ca la farmacie,alea fiind vitaminele B din pack pe care corpul nu le-a asimilat in totalitate. Tin minte ca la inceput si la sfarsitul perioadei de administrare imi era scarba doar cand le vedeam:lol: |
eu am facut karate( centura albastra:D) 2 ani, am fost la antrenamente la fotbal 1 zi; la lupte greco romane 1 an; si de 4 ani imcoace baschet si streetbal:) in prezent fac zi de zi exercitii pt marirea detentei( 1.81; 2.20 cu mainile ridicate si cam 60 cm detenta. vreau sa ajung la 1 m+ detenta:shock:
|
Practic tennis de camp de la 6 ani.
|
Eu fac volei de 5 ani, din clasa a 5-a. Ca performante notabile...loc 5 la olimpiada sportului scolar tinuta la Satu Mare in 2007, loc 3 la aceeasi competitie dar in Ploiesti si in anul 2008 si week-endul trecut locul 3 la United World Games 2010 tinut in Klagenfurt, Austria.
|
Quote:
|
Quote:
inaltime 181cm |
A facut careva dintre voi Krav Maga?
|
Eu
Nu e prea realistic... foarte greu poti folosi Krav Maga in viata reala :P adica te invata sa il lovesti in unele puncte ciudate in testicole in umar(cred ca in viata reala daca ii dai in umar primesti inapoit de cazi jos) sa ii bagi degetele in ochi sa ii sucesti degetele nu prea ai timp si nici nu functioneaza pe strada treburile astea |
Sunt cel mai "sportiv" de pe forum :lol:
De 14 ani sunt campion la 3 sporturi: furculita, telecomanda si tastatura :D Am incercat toate sporturile posibile dar nu mi-a placut nici-unul, dar de 4 luni am descoperit sala!:-P |
Quote:
Ca as vrea sa ma apuc si eu!:lol: |
in clasa a vii-a, a viii-a am facut inot, a ix-a si x-a baschet la liceu, din a xi-a n-am mai facut mai nimic.
tentative cu sala am avut aproape vara de vara, de vreo cinci ani. acum ca am terminat cu liceul iar ma gandesc sa ma apuc de sala. insa pana atunci, vreo 2 saptamani m-am hotarat si am inceput sa fac "incalzire", ceva usor. aseara am facut acasa o incalzire sanatoasa, ca la orele de sport, serii destul de mici de abdomene, genoflexiuni, flotari, fandari, etc. ma dezmortesc dupa vreo 7 luni de pomana. diseara voi alerga , nu voi mai sta in casa. mentionez ca am inceput sa fiu mai atent cu orele de masa, sa le respect; de asemenea, alimentatia s-a marit cantitativ si calitativ. site-urile sunt pline cu listele de alimete si tabelele aferente cu proteina/grasime etc. Urmeaza ca din august sa incep sala. |
6 ani am facut fotbal dar a trebuit sa renunt din cauza scolii :(
|
ce parere aveti despre sala lui ciprian sora. 6 milioane pe luna 12 sedinte cu antrenor personal la kickbox?
|
Si eu as vrea sa aflu niste pareri pt ca este la mine in cartier si as vrea sa ma duc acolo din octombrie. Platesti 112 ron pt 12 sedinte pe luna...nu cred ca ai nevoie de antrenor personal.
|
este diferenta mare cu antrenor personal si "la gramada". depinde f mult de ceea ce vrei tu sa faci. Daca e ptr tine sau performanta. Oricum mi se pare multicel 6mil /12 sedinte :???:
|
faceam si eu la gramada dar nu prea merge. sunt cam 30 de persoane. eu unu vreau sa fac de performanta. am mai facut box. hai sa-ti mai zic ceva daca ti se pare mult, sa faci cu ciprian sora in sala unde are tot ce ii trebuie te costa 12 mil pe luna. am vorbit cu catalin smarandescu si el imi ia 300 de euro pe luna si facem antrenamente intr-o sala de aerobic. plus ca smarandescu a spus ca nu ii mai arde sa antreneze pentru performanta pe cand la sala lui sora asta se urmareste. cand te apuci de treaba ma anunti si pe mine te rog sa-mi spui cum e. daca ma apuc eu inainte iti dau eu un pm cu parerile mele. bafta
|
a doua participare la campionatul national de kickboxing dar de data asta mai slab doar locul 3
|
Bani aruncati in aer cu Zmarandescu. Sunt destui antrenori de box care te pot duce la un nivel f. inalt fara sa dai atatia bani. Nici eu, nici fratele meu si multi alti prieteni de-ai mei care am facut box de performanta nu am dadeam atatia bani pe luna.
|
Quote:
|
Stie cineva un site unde pot viziona meciul lui Bute? Daca da, il rog sa imi trimita adresa pe P.M. pt. ca la noi nu va fi transmis :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Ce sporturi practicati?
Eu practic handball de 3 ani . Pot spune ca e singurul sport care m-a atras.Nu ma antrenez la o sala moderna , dar antrenorul nostru a castigat 2 camp mondiale si a jucat la echipe mari . Pacat ca isi pierde timpul cu noi intr-o sala veche si uzata , ar putea antrena echipe mult mai mari decat noi(C.S. Buftea)
|
s0r1n, sunt foarte multi asa. Eu am facut handbal 7 ani. Antrenorul nostru a castigat cu o echipa de juniori I, prin anii 80-90, locul 3 european, dupa care s-a apucat grav de baut si asa a ramas. Cu noi a luat doar locul 2 national, la juniori I.
|
:shock: ..... Oricum eu sper sa castigam cat mai multe meciuri si sa ajungem undeva , chiar si asa , dintr-o sala uzata si fara ajutor financiar din partea primariei.
Nota Moderator : Te rog frumos nu mai folosi bold pentru fraze. Bold este folosit pentru a scoate in evidenta un cuvant, o idee, etc. |
Quote:
Am facut fotbal vreo 3 ani cand eram mai mic dar m-am accidentat la genunchi si nu am mai facut fata mereu recidiveaza :(. Mai joc acum in timpul saptamanii. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:44. |
- Copyright 2026 4Tuning