Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/167526-cafeneaua-membrilor-4tuning-galati.html)

geoX 08-02-10 19:53

Re: Cafeneaua membrilor 4tuning din Galati

Dar ce tot aveti toti cu Ene? :) O sa si le dea jos mai devreme sau mai tarziu. Mi-a spus ca vrea s-o faca negru mat. Acum asa ii place lui, ce vrei sa-i faci? Daca nu iti place ce a facut, spune-i si daca vrea o sa te asculte, daca nu, macar ai incercat.
Si au venit cei de la Bucuresti, si au plecat razand de aici ? Sau au macar de gand sa vina ? :)
Pana o sa vina, o sa-ti termini si tu masina, si o sa plece mandri .
De ce nu le dai si tu o mana de ajutor? Pentru ca ai avut un magazin, si cunosti cate ceva. Mie sincer imi pare rau ca ai inchis magazinul, dar probabil ca nu mergea. Galatiu'l asta e plin de masini cat de cat potente, dar sunt conduse de niste persoane care nu au habar ce detin.Parerea mea..

xpert_customs 08-02-10 20:10

1: nu dau o mana de ajutor pentru ca nu mia ceruto nimeni...de fapt am fost rugat sa nu mai postez aici
2: nu dau o mana de ajutor pentru ca nu ma pricep asa de bine la stichere si rachete si restu...
3: nu dau o mana de ajutor pentru ca nu vad pe nimeni ca sa isi modifice masina...ca sa aibe nevoie de o mana de ajutori...creca daca as gasi un tabel cu ce turatie e optima pentru un consum minim...creca ar fi bataie pe el...

eu as propune sa vedem un top..cu cat de repede am reusit sa consumam un plin de benzina/motorina si atunci ne vom da seama daca e cineva intradevar pasionat de viteza..curse..masini..etc...sau daca lumea pe aici are masini economice de mers la piata....care se baga?...

geoX 08-02-10 20:31

Aici m-ai atins la coarda sensibila :)).
Cred ca nu mai are rost discutia, pentru ca nu prea se posteaza pe aici.Si daca se posteaza, sunt doar reprosuri si cearta.
Ce tin sa spun , este ca baietii nu sunt cum ii credeti voi.Ei incearca sa faca ceva.De jos au inceput toti.Si orasul are nevoie de un grup, fie el si prost, dupa cum il calificati voi.
Va dau un sfat, incercati sa-i cunoasteti pe baieti, si dupa sa-i criticati.
Pana atunci..numai bine.

Marian20 08-02-10 21:13

Quote:

Originally Posted by xpert_customs (Post 3065837)

eu as propune sa vedem un top..cu cat de repede am reusit sa consumam un plin de benzina/motorina si atunci ne vom da seama daca e cineva intradevar pasionat de viteza..curse..masini..etc...sau daca lumea pe aici are masini economice de mers la piata....care se baga?...

uite incep eu :) aproape 400km cu plin de 70 :) si cel mai mult vreo 650 dar in general cam 400 - 450 max cu un plin :)

xpert_customs 08-02-10 22:24

hai sa ma bag si eu...200km cu un prin de 44 pana in buza..cand am ajuns la peco dupa vreo 205 km dadea deja rateuri...asta se intampla in noaptea cand a fost accidentu de pe 6 martie cu clio....si dupa mam potolit.,..

madalin89 08-02-10 22:51

1 Attachment(s)
am si eu nevoie de niste sfaturi in legatura cu niste carburatoare .....ce parere aveti despre ele ???cam ce am de castigat ??se merita ?unde le pot gasi am inteles ca se potrivesc la ford numai de la 2 tipuri de carburatoare Mikuni sau Keihin si la dezmembreari nu cred ca se gasesc motoare stricate :( .......si cine mar putea ajuta la montarea lor?

xpert_customs 08-02-10 23:02

da...alea sunt carburatoare orizontale..si un mecanic bun ti le monteaza intro zi daca are galeria de admisie modificata gata...mare problema cu carburile alea...e ca nu iti dau cine stie ce decat daca sunt combinate cu o axa sport (ca sa poate sa creasca mult in ture) ...depinde foarte mult si pe ce motor sunt puse...de ex...eu stiu ca la vw de 1.8 kr 16v 139 cp...te duci in 160 aprox cu axe si carburi....si mare mare problema e cu reglajul si sincronizarea...eu miam luat de moto pentru ca au o tija care actioneaza toate cele 4 carburatoare...(adica sunt in principiu sincronizate)

Oricum..sincer iti zic...cat te ajung carburile + reconditionare + galerie + montaj + consum destul de maricel...mai bine iti iei un motor de 16v....

Eu am vrut la inceput sami fac un 1.8 8v cu carburi..si miam dat seama..ca dupa ce bagam vreo 500 de euro in el...nu o sa traga mai bine ca un 16v...deci nu faceti prostia care am facuto si eu...

P.S. daca aveti vreunu 1.8 gti de vw sa stiti ca am axa cu came sport..set garnituri noi...prezoane de chiulasa noi....si inca niste chestii pe acolo...:))

xpert_customs 08-02-10 23:03

Madalin...apropo...nush ce treaba are ford cu mikuni...aia fac pentru honda..adica ce am eu acasa..deci..daca vrei neaparat este....

madalin89 08-02-10 23:10

pai asa am inteles ca se pot pune si mikuni in fine nush sigur poate fi o informatie gresita ......mi se pare destul de interesanta ideea nush cat mar putea ajunge ca sa mi fak un total ....sa vad daca se merita sau nu..eu am 1.6 105 cp ...is curios la cat ar ajunge totul.. vorba ta daca nu alt motor daca merge sa pun mikuni luam legatura o sa ma informez mai bine mersi pentru ajutor si informatii;)

xpert_customs 08-02-10 23:32

pai..carburile 200 de euro...plus ce le mai iei pe acolo sa le faci tipla inca vreo 50 de euro...coliere...racoarde..si alte chitibusuri vreo 50-100 de euro daca vrei sa fie treaba buna...galerie modificata vreo 50 de euro...montaj vreo 100 de euro...si doar cu carburatoare o sa ai maxim...120 cp...ce zici..se merita?...

madalin89 08-02-10 23:37

cu siguranta nu ....:( dezamagitor... eram foarte incantat de idee dar ma lasat cu un gust amar

xpert_customs 08-02-10 23:41

e senzatie..dar carburile se pun cand ai deja unu motor puternic...si nu vrei sa treci pe turbo...altfel..nu se merita...

madalin89 08-02-10 23:44

ok am inteles boss ......mersi mam lamurit si cu asta ;)

xpert_customs 08-02-10 23:48

cu placere..

madalin89 08-02-10 23:54

imi facusem o parere proasta despre tine la inceput .....dar vad ca esti de treaba cand vrei !!......data viitoare.. iesi la o cafea fak eu cinste ca mai ajutat;)

xpert_customs 08-02-10 23:59

eu ies in fiecare zi la cafea la toxic...e un fel de birou al meu de lenes...:)))

Ene'Andrei 09-02-10 08:26

nu mai iesi la cafea, pune mana si strange bani sa iti faci masina...tu ziceai de noi ca iesim la cafele...:)

xpert_customs 09-02-10 13:21

Quote:

Originally Posted by xpert_customs (Post 3055879)
decat sa dati banii pe cafele (ca mine) mai bine mai puneti ceva pe masina...observ ca la noi lumea e mai dornica de afirmare pe 4tuning decat sa aibe masini cum trebuie...

vezi ca am spus sa nu faceti ca mine...:P

Ene'Andrei 09-02-10 14:21

si noi ca toti oamenii...

U_TUNING 09-02-10 15:14

Ati facut si aici terci!!!
ce imi place de voi!!!.........se fac 100 de thread0uri in care posteaza toate aberatiile care va trec prin cap!!!

Rugam un moderator sa instaureze linistea inapoi!!!!!!!

ciprian_the_1 09-02-10 15:19

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3066543)
am si eu nevoie de niste sfaturi in legatura cu niste carburatoare .....ce parere aveti despre ele ???cam ce am de castigat ??se merita ?unde le pot gasi am inteles ca se potrivesc la ford numai de la 2 tipuri de carburatoare Mikuni sau Keihin si la dezmembreari nu cred ca se gasesc motoare stricate :( .......si cine mar putea ajuta la montarea lor?

deci la masina ta merg aproape toate modelele de arburatoare orizontale so weber si dellorto dar cu flansa aferenta ,pe langa astea daca vrei sa faci ceva mai frumos iti trebuie o axa mai "jmekera"si niste arcuri mai tari la supape si alezata chiuloasa pt un raport mai mare de compresie ,ca asa numa cu carbur asta e siguratoarele alea nu vei avea mare diferenta dar in schimb vei avea un sunet fenomenal asa ca treci la treaba

ciprian_the_1 09-02-10 15:20

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3066543)

si daca vrei carburatoare orizontale mikuni cautama si vorbim

daniwmk 09-02-10 16:19

pentru mine un guinness draught va rog

madalin89 09-02-10 16:27

nu avem .......numai ursus timi...becks...corona:d

daniwmk 09-02-10 16:31

nasol ... atunci ne ridicam si plecam

U_TUNING 09-02-10 17:42

Terci pe melci.....braila+galati=terci cu muci

madalin89 09-02-10 17:57

1 Attachment(s)
un sfat va rog :))) carburatoarele sau motorul asta? :))

madalin89 09-02-10 17:58

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 3068774)
Terci pe melci.....braila+galati=terci cu muci

tu postezi sa nu adormi??

Ene'Andrei 09-02-10 19:04

are dreptate, aveti gradinita si galati braila pt vorbit despre motoare si alte minuni..data viit cand o da-ti in altcv incercati sa continuati pe celelalte threade.

U_TUNING 10-02-10 09:22

Quote:

Originally Posted by madalin89 (Post 3068832)
tu postezi sa nu adormi??

Eu spun sa iti masori cuvintele foarte bine cand mi te adresezi de acum incolo!!!

Vezi ca deja e a3a oara cand calci pe bec.

Nu te cunosc nu mai cunosti asa ca eu spun sa nu mi te mai adresezi personal....eu unu nu ti-am spus nimic ca faci terci pe toate thread-urile pe care intri!!!

Crezi ca intereseaza pe cineva intradevar avizat prostiile tale si fluturii pe care-i tu in cap cu carburatoare si alte minuni????

Deci rezuma-te la ideile tale, posteaza pe un singur thread si nu mai jigni altii care iti atrag atentia ....TE-AI GANDIT VREODATA CA POATE ESTI TU ALA CARE A GRESIT???

madalin89 10-02-10 10:22

ok bine imi cer scuze ca te am calcat pe bec.....

U_TUNING 10-02-10 11:27

Eu spun asa.....tine ironiile pentru tine ca la mine nu merg!!!!!

daniwmk 10-02-10 11:53

si la mine are vreo 2 bile dar nu imi pun mintea ...
omu scrie inainte sa gandeasca

madalin89 10-02-10 12:24

is plin de bile .....hai vedeti-va de treaba voastra ca suna de acuma a amenintari si mie nu mi place ....creka vreti so dam si in grade de acum ?vezi ca eu vam vorbit frumos si unde am gresit mi am cerut scuze

U_TUNING 10-02-10 12:34

Eu spun sa fii ceva mai respectuos......nu este vorba nicidecum de grade sau care e mai batran pe forum sau care e mai racer sau care are masina cea mai tare din parcare!!!

Invata sa-i repsecti pe cei din jurul tau si sa nu mai faci atata spaming pe acest forum!!!

Sa stii ca nu primesti nici un premiu daca postezi la fiecare 20 de secunde pe unde iti vine!!!!!

madalin89 10-02-10 12:54

ok..... hai sa incheiem subiectul ca nu si are rost si la faza cu respectul laso balta ...invata si tu sa respecti daca vrei sa fi respectat

iMAGiNE 10-02-10 14:58

Deci cum se poate vedea pe forumul asta Braila-Galati sau Galati-Braila, cum o fi, e terci. Muci, varza.
Foarte multe discutii contradictorii si certuri.
Dupa ce ca suntem si putini, ne mai si certam.
Oricum, prieteniile se leaga pe strada, nu pe forum.
Sa vina caldura odata, ca v-au innebunit zapezile astea si King of Drink...

Gabi TAZ 10-02-10 15:57

true true

racinGTI 10-02-10 16:17

sa vina odata caldura sa va paraiti masinile pe strada k s-au adunat prea multi hormoni in voi

CmI-user 11-02-10 17:24

Quote:

Originally Posted by iMAGiNE (Post 3071464)
Deci cum se poate vedea pe forumul asta Braila-Galati sau Galati-Braila, cum o fi, e terci. Muci, varza.
Foarte multe discutii contradictorii si certuri.
Dupa ce ca suntem si putini, ne mai si certam.
Oricum, prieteniile se leaga pe strada, nu pe forum.
Sa vina caldura odata, ca v-au innebunit zapezile astea si King of Drink...

+1 :D

PS: Schimb ursu nu ofer diferenta !

All times are GMT +2. The time now is 22:19.

- Copyright 2026 4Tuning