![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
cat a costat cromarea buzei?
|
spain32- proiectoarele nu arata f bine, dar nu sunt bani de altele originale in stare buna si nici nu sunt o prioritate, in viitor le voi schimba.
b67xac-buzele nu sunt cromate ci polishate, am platit 100lei/buza. |
Quote:
|
prea smecher iese cu BBS-urile ....ceva de apreciat.....cum zice si cipilica o suspensie 40/60 ar fi ideala.....respect si bafta in continuare :D;)
|
2 Attachment(s)
Au venit si buze pt rotile spate....m-a ajutat nepotu sa fac o proba si urmeaza sa le iau anvelope sa vad cum sta....
|
imi cer scuze de offtopic cat te-au costat buzele de 9j ms
|
Quote:
|
nu esti sanatos...hai cu ele pe masina...si cu suspensia...
bv dav-ule sa le stapanesti sanatos |
Quote:
|
Frumoase jantele! Grija mare de ele! Poti sa imi dai si mie un cod de culoare la auriuu ala?:rolleyes2
|
OpReA-multumesc, mai e mult pana departe.....
Calin_CGM- nu pot s-o trantesc prea mult pt ca mai trebuie sa merg si cu ea, si cum stiti toti drumurile.... Ali_ump- nu are cod, le-am vopsit electrostatic la elspa, mi-a zis ca este auriul de pe jantele de subaru, e cam deschis si nu mi le-a vopsit prea bine dar nu am gasit in alta parte auriu pt electrostatic.... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am pus si eu un obc mic....si mi-am comandat anvelope noi 205/50/15 pt jantele spate, maine sper sa ajunga si sa le pun :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am ales anvelopele pt jante aiurea din pacate, dar sper sa rezolv in curand :D.... jantele sunt puse doar pt proba pentru ca de 2 sapt folosesc masina zilnic si nu le-am psu definitiv.... o poza cu cazanu
|
spunemi si mie de unde ai facut rost de buza se is te rog daca cumva ai cumparato tu .. :?:
|
Quote:
|
Ar trebui o suspensie mai low ca sa dea bine cu jantele astea care dau cel mai bine pe e30...
|
..pacat k vrei sa dai rotile.:sad:..chiar ma bucuram k incep si la noi sa fie cat mai multi ursi cu piese destul de rare...parerea mea e sa schimbi gumele..eventual mai trase putin...sau cine stie poate vrei sa tintesti undeva mai sus de bbs rs:???:..oricum..e tare masina..sa ai grija de ea k sa aibe si ea de tine!
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am incercat azi sa fac ceva la toba, a mea fiind coapta (deh 21 ani i-a ajuns si ei) mi-a dat cineva 2 tobe mici cu tipsuri si am zis sa le pun in locu la toba mea, rezultatu se aude super dar mult prea tare... o sa caut o toba mai putin galagioasa.... |
2 Attachment(s)
Am pus jantele pe masina, o sa urmeze si suspensia candva....
|
Cat de bine poate sa arate ursul tau :shock: Felicitari !
|
f bine, nu bine!! scoate jantele la purtat!!
|
Quote:
|
gata domnu...te-ai hotarat? le pastrezi?
eleronul ala cand il faci? :D |
1 Attachment(s)
Catalin-dupa cum vezi deja le-am scos la purtat :D poate ne mai vedem si noi....
Oprea- daca exista client le dau, daca nu raman.. e simplu, eleronu mai asteapta putin ca trebuie vopsit, cum a stat 8 luni mai sta putin, deh banii sunt din ce in ce mai greu de gasit.... |
1 Attachment(s)
Mai dezgrop putin topicul, din pacate criza m-a ajuns si pe mine, nu am mai facut nimic la urs, am ajuns sa ma multumesc ca il pot tine asa cum e momentan.....am dat jos jantele, le-am spalat si le-am bagat in casa :) ca deja a venit vremea rea si nu vreau sa le stric iar ursu a intrat in garaj sub prelata asteptand fonduri....
De ceva vreme caut baie de ulei de e34 pt noul motor, dar nu am gasit decat la niste preturi...asa ca si el asteapta....am vopsit eleronul si la ultimul strat de lac mi-a cazut o picatura de transpiratie si s-a facut praff si el trebuie revopsit si nu l-am pus asa.... Ceva bun totusi am mai facut: am schimbat pivotii si bieleta stabilizatoare pe drepata fata ca dedeau semne de oboseala si am gasit si pus senzorul de temp exterioara de la obc. |
FRUMOS URS ai ADI !!!!
|
am citit tot topicul si am ramas cu gura cascata :shock::shock:....pe bune ai o masina extraordinara....e perfecta asa cum e la exterior..mai o suspensie si eventual un shadow line + hella smoke si ai atins punctul culminant...pacat k vrei sa vinzi jantele...dau prea bine pt masina asta...multi dintre noi visam la asa genti..eu unu si multi altii, nu le`am da :rolleyes2
Mult noroc in continuare..masina e perfecta |
la un urs in tot deanuna trebuie sa bagi bani in el .. ma bate gandul de mult sa iau un urs .. dar oricat de bine ingrijit lai gasi la un momendat tot trebuie sa bagi bani in el ca trebuie sa aiva o chichita cat de mic .. deee e masina veche .. scz de off dar imi zic si eu parerea ca orice om . bafta cu ursu
|
foarte frumos felicitarii pt modificariile aduse mult succes in continuare!!!:-P
|
2 Attachment(s)
Marian_nebunu-ms, e si el pe acolo
last_don- nu e chiar asa perfecta mai are mici indoituri, zgarieturi etc, nu exista ursi "tipla" cum zic unii decat putini care se vand pe bani grei, restul refacuti, revopsiti, etc. iar jantele sincer ma bucur ca nu se dau la cat am muncit la ele si cati bani am bagat in ele...dar aveam nevoie sa completez o suma de bani necesara pt o masina.... SolenzaM- foarte adevarat cu mentiunea ca daca e mai ingrijita masina bagi mai putin in el dar tot bagi, totusi este o masina veche de peste 20 ani, nu are cum sa mearga ca una noua decat cu investitii majore....si at tot nu v-a merge ca una noua. Adryanbmw- ms, la exterior nu ii mai fac nimic, sunt prea multi modificati si paramodificati cu tot felul de kituri, o sa ma axez pe partea mecanica unde sunt multe de facut... De cateva zile il folosesc zilnic si vad ca se descurca prin jungla asta de masini din bucuresti, cu un consum mediu de 10% |
Foarte frumoasa masina si jantele sunt vis! Sa ai parte de multe bucurii alaturi de ea!
|
Ceva nou?
O masina foarte frumoasa. Astept cu interes evolutia. |
bafta la modificat la partea mecanica cu ce ai de gand sa incepi si ce anume vrei sa modifici?numai bine ai grija de urs fara incidente:-P
|
1 Attachment(s)
Deocamdata nimic nou, de asta nu am mai scris nimic.... mi-am mai luat o masina cu care sper sa produc niste bani sa ma scoata din criza si sa fie bani si pt urs, el deocamdata functioneaza bine, a trecut itp-ul pe bune, zicea nenea de la itp ca la noxe se incadreaza la euro2... in rest nu a avut de ce sa se lege la articulatie exista doar un mic joc in caseta de directie..ceva normal pt 22 de ani...
Iar la modificari ma gandeam sa trec la 5 prezoane, am studiat problema si nu pare complicat.... mai vedem.... motorul asteapta in garaj, sper sa traga aer in piept cat mai curand :) |
1 Attachment(s)
Am mai facut un mic pas...am gasit baie de ulei pt noul motor si am montat-o asera dupa ce am ajuns de la munca.... poate maine dau jos vechiul motor sa vad daca am timp pt ca lucrez singur la el.
|
Succes la montarea motorului,Cat despre masina e tipla originala jantele dau superb pe el(ar fi pacat sa le dai:sad:) astept sa il vad cu motorul sus si poate o supensie low:twisted:.Bafta cu proiectul8)
|
de ce n-ai zis man nimic...veneam sa te ajut...
:sad: ce ai facut pana la urma ? |
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning