![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
8 Attachment(s)
Salut! Felicitari pentru intentia de a ne aduna pentru a ne cunoaste mai bine. Unii ma stiu altii nu, si vice-versa...am incercat sa deschid si eu un topic pe Cluj, dar nu prea s-a aratat un mare interes (mai mult au fost prezenti carcotasii care nu au avut ce scrie).
Felicitari pentru golfuletzele voastre - sunt convins ca fiecare este unic in felul sau si iubit la fel :D. Respect pentru toti! In alta ordine de idei, sa-mi prezint si eu oficial masinutza: Golf 2 1.6 D, 1985, -jante MOMO 15", cauciucuri 195/50/15, TOYO Proxes pe spate, BFGoodrich pe fata; -bari late; -manere MK3 style; -evacuare sport Borla; -faruri X-hairs clare, stopuri clare, semnale clare, (toate vin montate sapt. viitoare sau dupa vopsit inca nu m-am hotarat); -pleaopa Kamei; -cap schimbator inox; -pedale Sparco; -ceasuri + monitoare (apa, ulei, incarcare) albe; -Sistem audio: head Mp3 Pioneer DEH-4700MPB, amplif ProfiSound 300W, Subwoofer Kenwood 600W, 8 difuri+tweetere, cablaje, sigurante; -inchidere + alarma; -In viitorul foarte apropiat: vopsit culoare orange electric, grila 2 faruri badgless, scaune Recaro (le-am gasit la un incredibil pret de 500.000 buc) - sapt viitoare le montez, suspensie sport -40 mm - 150 E de pe E-bay.de. Motorul l-am refacut capital, foarte multe piese teflonate. Sunt foarte multumit de ea, nu bate absolut nimic, lista de nefunctionalitati - 0 dar as trece oricand pe un GTI in stare buna ;). Tot ca si plan de viitor as vrea sa-mi achizitionez un G2 neinmatriculat pentru VTM...juanna_man felicitari pentru machinutza, am auzit lucruri bune despre ea desi nu te-am vzt niciodata in actiune - as vrea sa ti-o cumpar dar nu dispun de bugetul necesar momentan. Pun cateva poze cu a mea - unele mai vechi (pe vremea barilor inguste si a spoilerului de fibra) altele relativ mai noi....insa cele proaspete le voi pune sapt. viitoare cand imi voi mai imbogati golfuletzul cu una alta :D |
frumos de tot glf-ul tau.....tot respectul.......tine-o tot asa
|
frumos de tot! se stie ;) keep it up.
dar am o intrebare... de ce nu ai pastrat totusi barile inguste, cu fustite, si linie rosie? eu sunt de parere ca arata mai bine. acum depinde de fiecare. :D |
golfuletz ti-am dat PM de mult timp si te-am invitat !! oricum mai bine mai traziu decat niciodata!! felicitari pt masina si eu sunt de parere ca avea un aspect mult mai agresiv cu spoilerul vechi!! ai zis ca ai evacuare borla!!! Se schimba cu mult sunetul sau diferenta e 0???? bafta si asteptam poze noi
|
6 Attachment(s)
hahaaaa my greatest work... compleeeeted... (almost) :-P
chestia asta o s-o numesc "stage 1", pt ca mai am in cap o droaie de chestii pt masinuta asta... dar am scos-o de la vopsit, si.. dupa cum am promis, pun cateva poze cu ea. din ce se vede - imbunatatiri: pus pleoapa, pus manere mk3 style, alte chestii care nu se vad. am montat ulterior si bandoul de pe usa (cel de pe usa soferului) si sigla GTI de pe grila fata (la care apropo, mi s-a rupt o clema de prindere si abia mai sta... nu are cineva una in plus? :() mai am de trasat dunga rosie de contur (specifica gti) pe grila, si de gasit o emblema spate de vw... :-P mai multe detalii si poze cu ce mai vreau sa fac gasiti pe topic-ul deschis de mine la sectiunea "Masina Mea" -> "Volkswagen" |
Frumos! cat ai zis ca au costata manerele?????
|
1.400.000 pt 4 usi, 800.000 pt 2 usi
|
5 Attachment(s)
my ex golf II...totusi kred k am voie sa pun si eu foto nu?
|
6 Attachment(s)
ink ceva foto
|
4 Attachment(s)
si am mai gasit ceva...
|
e o poza pacolo facuta cumva pe la targ la Brasov sau ma insel eu!:)))
|
Golf II - super tare golfuletzu tau... trecut :) da l`am vazut si pe asta nou si arata bine ;)
tot asa ;) |
woooow wicked :D
|
2 Attachment(s)
my baby....:D
|
nice,la bara din spate c fel de prelungiri ai??
|
1 Attachment(s)
asta e al meu :ballbounc
|
Quote:
|
poza e relativ veche (aprox 2 luni). de atunci s-au mai schimbat cateva lucruri. mai revin cu o poza cand consider eu ca-i gata :)
|
bravo baieti!! tot asa si sa auzim numai de bine!!!
|
misto masini,tot respectu,golf 2 masina f tare
|
frumoase jante @agent smith :D
|
ATS cu buza lata!:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
|
am incercat sa pun un filmulet de 2 ore dar.....incerc later
|
ehe... golfisti din toata tara :D regasiti la mare, pe dragul litoral romanesc 8)
|
6 Attachment(s)
sorry... nu s-au uploadat pozele pt post-ul de mai sus.
|
fiind proprietar de golf 2 n-am putut sa nu scriu si eu pe forum,mashina mea este din 85,am luat-o intr-o stare cam nasoala da e pe cale sa iasa din service si voi revenii cu niste poze cu toate modificarile facute....cred ca osa fie ceva deosebit
|
ia uite si bulangiii astia s-au intalnit si noua nu ne-au zis!!!!!sa va fie rusinica!!!!
|
vino in constanta :D
|
am promis un filmulet cu sunetu masinii si.... incerc de mult sa pun dar nu merge d la me asak am rugat un prieten si filmu va fi pus in 30 de min :D:D:D
|
1 Attachment(s)
fimuletul promis de juana_man !!!! :)
|
pt toti pasionatzi de golf 2 ..... :D ... in special ultimul post cu poze dar uitat`iva si pe prima pagina
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...671#post422671 protagonista din ultimul post... masina lui balan joint |
Quote:
link: https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/14502-golf-2-gti-constanta.html |
deci c ziceti de sunet??? va place? nu e borla dar zic k .... suna!
|
Quote:
|
ok :D astept sa vad ce-ti iese
|
da`mi si mie id`u tau !
|
asa Golf tuning ai tunarit golfu meu si mie nu mi-ai aratat!!!!
|
pei nu erai pe net :D ....... hai gata cu offtopicu :P
acu il coc pe a lu cristi :D |
oleee :crazy:
|
1 Attachment(s)
mashina mea e inca in lucru dar voi baga toate pozele cand va fii gata....va fii ceva deosebit,credeti-ma pe cuvant....;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning