![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
Quote:
|
sincer si eu il cunosc destul de bine pe prietenul meu si ne-am certat o zi intreaga .... si mi-a zis k n-o sa-l poarte in vecii vecilor ...si a doua zi am venit cu sacosa de cumparaturi la el ....(pastrasem si bonurile in portofel ptr orice eventualitate.. k sa pot schimba hainele-dar lui i-am spus k nu le mai pot schimba) am ajuns la el .... i-am aratat ce-i luasem .. s-a incaltat si-a pus pntalonii si cand a vazut tricoul a izbucnit in ras:)):))):)):)):)):)) si l-a aruncat :)....a mai urmat juma d ora de convingeri ... si l-a imbracat ... "doar de o proba" a inceput iar s rada ... si pana la urma a zis :tu-tzi guritza mattiii " :) si a iesit cu el :) in s aia .... pana acum l-a [urtat d 2 ori ..... mai urmaresc evolutia...
rafast intrbarea mea suna asa:in cazul in care ai fi pus in fata faptului implinit l-ai purta ? |
Quote:
|
eu am avut intotdeauna o preocupare ptr haine/mod d a arata ... el nu ! dar incet incet .... va avea
|
Quote:
parerea mea ... rozu` nu-i de baietzi ... si gata ... |
dupa mine problema se pune in felul urmator... ! plm mie imi plac culorile care sar si imi stau si bine : galben,verde aprins plm... aceste culori le gasesti mai ales la articolele sportive si le mai gasesti pe la hainele casual sau de club..in fine ... as purta orice culoare nu ma deranjeaza ,dar sa stea bine pe mine si sa fie asortata cum trebuie... adica nu o sa-mi pun blugi si ciupici in piciore si hop un tricou roz,mov, dar daca hainele sunt cumparate impreuna si sunt facute ca sa fie imbracate impreuna atunci totu' e ok! e ca la masina,in tuning: nu ii pun praguri ce nu se potrivessc nu? e un pachet care cuprinde tot! asa si la haine, tre sa fie un pachet:pantaloni,tricou,sapca,ciupici ! iar daca fratele HAMANN spune ca pe BMW sta bine inseamna ca stie el nu? asa si cum fratele NIKE zice ca sta bine inseamna ca sta bine,dar numai impreuna nu asortate cu alte articole!;)
apropo de ce ziceai tu blue: daca imi face cadou prietena it's OK si il port numai cand ies cu ea ...asa ii arat si ca tin la ea si ca semn de multumire..dar la fel cine ma intreaba voi spune"cadou de la prietena" mare chestie ..... stii tu? exact ca in reclama aia cu tipul cu manusile ROZ care trebuia sa treaca pe langa toti baietii si toata lumea numai ca sa-i aduca EI manusile ! :)))) cam asta e parerea mea fie ca va convine fie ca nu! :) |
Quote:
|
...... nu !a fost o chestie de moment eram l shopping prin magazine si am vazut triocul roz (PAL) combinat cu alb pe gluga si umeri -maneci si m-am gandit k i-ar sta bine .... asta a fost faza cu rozul ... nu imi plac toate nuantele de roz l barbati .. dar unele tricouri chiar cu haioase ..... cu chair ii sta bine cu tricoul asta ....
|
Ce frizuri se mai poarta pe la voi, poze daca se poate :rolleyes2
|
Quote:
|
la costume ce model se mai poarta??...k sunt in delema mare :-P simplu, cu dungi subtiri, cu dungi groase etc.
ma tot uit pe siteuri la marii creatori si nu prea au costume elegante, mai mult casual :rolleyes2 |
Haideti oameni buni, nu bagati si voi ceva poze, cu haine, frizuri, ce va noua, sau sunteti demodati :lol: :lol:
|
http://www.men.style.com/fashion - sa va mai informati :D
-- la mine sta la favorites :lol: |
Quote:
edit: ma jur de ma prind care-i poanta cu site-u ala :)) ca nu vad numa bosorogi in haine najpa =) |
Nu mi se pare nik interesant in site-ul ala, site destul de fain mai e www.kenvelo.ro
|
e foarte interesant siteu dat de walderama daca stii ce vrei...nu kenvelo la fel k tot satu' :rolleyes2 ...sunt haine adevarate facute de creatori adevarati, nu carpe 8)
|
Quote:
|
Quote:
tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ? din cate observ... din site`ul pus de mine tie ti se pare de bosorogi Calvin Klein .. Dior Homme ... Emporio Armani ... si etc... tind sa cred .. ca nu imbracamintea de la nike / kvl / etc... sa "cladit " prima data in moda ... sa inteleg ca pe la 17 - 18 ani .. iti faci propriul stil .. nu mai te imbraci cum vezi la x si y .. eh .. fiecare cu parerea lui .. |
Quote:
ce vrei sa zici prin "tu daca spui ca e o " firma de nimica " ... ce ti se pare interesant ? " ori ce ar fi eu tot raman la parerea ca kenvelo nu e o firma deosebita... mie personal nu pre imi plac hainele de la ei... ori cum nu are rost sa ma repet ca am mai spus mai sus ;) |
Quote:
asta se numeste dezvoltare... in fine .... fiecare cu gusturile lui ... stilul si preferintele lui ... |
Quote:
ma imbrac din rahova si din big berceni frate...made in europa... acu lasand gluma la o parte...imi plac anumite chestii de la kenvelo...nu toate...imi plac adidasi puma...si cam tot ce este in Pull and Bear... |
Quote:
|
where ze fuck is pull and bear?
:| sry k-s cam padurar, dar sunt nou pe aici :) |
mie imi trebuie adidashi :(( da nu am gasit ceva ce sa imi placa in mod deosebit numai in puma... da ceea ce imi place mie ii de la 4 mil juma in sus... si sincer nu ma indur sa dau atata pe o pereche de adidashi care ori cum peste 2 luni deja trebuie sa ii schimb :/
|
E bine macar ca ti-ai gasit, dar eu am cautat in bucuresti, Brasov, Craiova ( aici e durere, nici macar reprezentanta Adidas, Nike, Puma nu exista ) .
In Bucuresti unde se pot gasi adidasi inafara de Unirea, Intersport, si repr Adidas si Nike de langa Ase? Ca eu nu sunt din Buc si nu am de unde stii :oops: |
Salutare, acum ca vine vara, toata lumea se etaleaza cu ochelari de soare, voi avetzi ochelari de soare? De unde vii i'ati cumparat?
|
hai frate, cred k glumesti :| s-a intors lumea de tot cu fundul in sus, asta e totusi forum de tuning din cate stiam...
eu mi-am luat 3 perechi asta vara din state k sa scap de o grija pt 2-3 ani, poftim. cu ce te coafeaza aceasta informatie? plus k vad k esti din sf gheorghe, deci daca-ti zice cineva de la nu stiu ce adresa din buc, iar devine inutila faza. ia-ti de unde se gasesc si ceea ce iti place ;-) |
PYT am rude in Buc si din 2 in 2 sapt vin in buc, daca nu ma crezi, atunci hai sa iesim la un suc :lol: :lol:
|
Quote:
|
rofl... =))
aaah... si.. recomand Optinova.. :) |
Bah ce om eshti shantzu :lol: :lol: :lol: , tot mereu trebuie sa va luatzi de cei din provincie :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Am vazut la un prieteni niste ochelari, eu zic ca sunt mishto, acum fiecare cu parerea lui. PE unde pot sa gasesc prin Buc asha ceva, asemanator ?
|
Quote:
|
degeaba mutle perechi de ochelari sunt f misto....daca nu stau bine pe tine ! iar pe ala de sus chira nu stua :)
|
eu am luat nishte ochelari de la o colega , si dupa ce i-am pus ,toti din clasa au zis ca imi sta super bine ....
dar mie nu imi plac ochelarii :mrgreen: |
se pare ca pe aici a inceput lumea sa inceapa sa poarte ochelari de bun gust si de calitate...eu cel putin prin bucuresti am inceput sa vad ochelari Police,Dolce & Gabanna si alte firme consacrate.
Eu personal am o pereche de ochelari Guess cu lentile Essilor facuti la o clinica oftalmologica. Pot spune ca nu se compara calitativ cu nici o pereche de ochelari no name de pe piata...lumina este mult mai filtrata decat ochelarii facuti pe vapor. |
Quote:
La vestimentatie...pot sa spun ca ma am momente cand ma simt bine in trening , casual si am momente in care vreau sa fiu elegant fara un motiv anume. Si referitor la a fi in pas cu moda....sunt perfect de acord cu Gabi , bunul gust ar trebui sa fiu prioritar ...... |
http://www.autochemicals.ro/Categori...s/Ochelari.gif daca tot va plac dinastia mari.. sau.. http://www.cchr.ro/prc/cestim/poze/ochel4.jpg
sry dar nu m'am putut abtine =)) |
Quote:
any way trebuie sa ma duk si eu sa-mi iau ceva ca deh it's trendy.... :)) |
veniti la Constanta la zona libera ca gasiti o groaza :D si frumosi si decenti ca pret...eu am pus ochii deja pe o pereche Zegna si unii Givenchy in jur de 100euro...asa ca ma pun pe strans bani :-P
ps: vedeti pe men.style.com o recomandare de ochelari pt vara asta (unii cam urati si cam scumpi, da iti faci o idee) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning