![]() |
Re: IaDaciaa
Quote:
dedica acest post acelui tip de cassanova care invarte volan de ranault pe dacie nova ... |
-o fi mintit omul in legatura cu unele aspecte, dar si voi ati sarit calu' rau de tot, fara suparare...ati aratat inca o data cum functioneaza spiritul de gloata: hai sa sarim toti aia mai nepriceputi dupa ce si-a dat cu parerea un cunoscator (de exemplu SGM); nu era mai elegant sa-l credeti pe cuvant si sa-l lasati sa se faca singur de ras (daca era cazul) la prima intalnire cu el? il convocati la o cursa, ceva, macar purtati o discutie cu el...nu asa se procedeaza; iar pentru cel cu pariul -> daca are 239 cp, te astepti ca omul sa-ti dea tie masina lui? tu asa ai face in locul lui?
-hai sa dam dovada de un pic de fair-play, daca nu aveti dovada contrarie nu mai acuzati/negati (nu ca eu as fi pus botul, dar totusi...orice barfa pleaca de la un sambure de adevar) -gabi, ai un punct de vedere, dar eu nu cred ca inchiderea topicului in 24 de ore este solutia cea mai buna...asta e numai parerea mea, care in fond nu conteaza numai bine! |
Quote:
|
Ma bag si eu acum la sfarsit, dar ati observat pompa centrala de frana ?
Simplu circuit si fara servo, la o masina care cica atinge viteze enorme. Viteza ca viteza dar mai trebuie sa si opresti. Nu? |
Omul nu e la locul lui....... muzica din spate consta intr-un casetofon de Cielo, motorul are 240 de cai din care vreo 220 morti.....cat despre masina per total nici la REMAT nu-l primeste
Va spun eu ca el a vrut sa puna masina pe HAZ.ro dar a gresit site-ul.......intelegeti-l si pe el ca e praf omul. |
Quote:
|
fac o oferta platesc io dyno si daca are sub 60 de cai sa mi-o dea mie sa pun paru pe ea la romana
io zic ca merge :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) da deja o dam i offtopic adu vere un film cu masina asta de "240" cai sa ne lamurim |
pot sa spun doar 2 lucruri despre dacia asta
1 a trecut odata pe langa mine cu viteza mare si URLAU tare tobele... si nu am stiut ce e ca nu mai vazusem dacie cu jenti pe 17 :rolleyes2 :lol: in fine la prime impresie m-a socat... mie imi place aspectul spartan.. dar ma indoiesc de performantele motorului 2 este de vanzare 8) https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...a_xx21443.html |
ce cazan sa ma bata mama !
|
gata hai sa numai fim asea de rautaciosi, asta e a gresit...
|
ma dau eu cu tine si pun la bataie un mercedes din 1999 fulllll
masin a cu care te provoc este o corsa de 1.4 nu cred ca am vreo sansa dar hai PS vorbesc ffff serios |
am stat... m-am uitat...si am si eu citeva intrebari pt. propietar:
1. ce ranforsari are masina, si anume unde sunt plasate ? 2. cum a reusit sa indese setul de 1700 in blocul motor ? 3. de pe ce marca de masina provine setul? 4. cum de la "herghelia" de 240 de cai nu are intarituri intre amortizoare ? 5. cum opresti acest monstru cu o pompa de frina simplu circuit si fara servo ? 6. explica-mi si mie ce rol are radiatorul ala cocotat acolo sus ? 7. unde ai pus injectoarele de peroxin de azot? te intreb toate astea ca dupa ce se vede in poze apare ca o dacie 13xx cu suporti motor "stil vechi", fara servo frina, cu pompa de benzina mecanica, etc. la cum arata in poze ma mir sa aiba macar 54 de cai. |
Mai puteti !?
P.S. Ma gandesc ca intrebariile astea sunt retorice ! |
daca vrea il provoc la o legala sau illegala am un tico cu motor de hayabusa ... are 500 de cai pe roata .. scotshi la dyno .. in america k doar acolo a exostat asa ceva este supra alimentata cu clorura de potasiu si heliu sa fie mai ushoara .. de asemenea cauciucurilesunt umflate cu heliu ... la viteze de peste 200 de km / h mashina leviteaza ... are pe fatza discuri de M3 si pe spate de porche 911 biturbo ... si k masura de sirugatza 2 ancore si o parashuta ... + o parashuta pe scaunu din dreapta ;) ...
|
nu mai raspunde proprietarul la nici o intrebare, poate nici nu ar avea ce sa raspunda, dar nu sunt eu in masura sa judec, sunt aici oameni care se pricep cu adevarat la masini. nu cred ca mai are rost acest topic, ar fi frumos sa fie inchis.
|
din pacate acest ins nu raspunde din 2 motive: 1. a facut o gluma proasta si ii e rusine ( asta e bine): 2. habar nu are de mecanica si a vrut sa se dea rotund ( asta nu e bine). oricum nu prea avem de ce sa ne batem capul, ca nu avem cu cine.
|
bine zis Axll ;)
|
psycho, vad ca ti-a placut mult ideea mea cu ancora pe post de frana :D
|
Quote:
|
Inca de la primul mesaj scris de catre ady m m, acest topic s-a vrut a fi o bascalie, si spun asta cu siguranta pentru ca daca se vroia ceva serios, initiatorul ar fi profitat de sansa oferita pentru a-si sustine afirmatiile facute.
quick_5hifter: eu nu i-am dat in cap, ci i-am dat o sansa, pe care - daca ce-a spus era adevarat - nu o irosea. A spus ca a pus masina pe dynometru, dar fisa nu exista. A spus ca masina are viteza de varf 255 km/h, dar nu exista nici macar o amarata de poza (sa vezi o Dacia atingand viteza asta ar fi incredibil). Nu exista nici o dovada ca ceea ce a spus e adevarat, asa ca discutiile se incheie aici. Topicul nu se sterge, ci se inchide, pentru a servi ca exemplu de "ASA NU!" pentru cei ce ar vrea s-o comita pe viitor. Cine stie... poate-l facem si sticky :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning