![]() |
:wink: deci care vine? dati si voi un pm sa va stiu ... sa ne organizam un pic!
|
nonamee, cunostinta ta de cand e membra RR? ca nu m-am dumirit inca :?
|
mah yo vin , se poate sa lipsesc ? , dar totusi akimoto are dreptate : tre' sa faca ceva sa demonstreze ca merita sa faca parte din RR.
are cineva vreo idee ? :twisted: |
mi lene sa editez toate posturile...
adica....daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca o sa le sterg pe toate care-s off topic...da' mai spre seara akimoto |
sa postez si eu din timp ziua mea. din timp nu gluma
ZIUA INDEPENDENTEI DE STAT A ROMANIEI, ZIUA EUROPEI: 9 mai 8) |
:twisted: :twisted: deci ar trebui deja sa incepi sa dai de baut!
|
cine m-a pus sa zic cand e ziua mea tocmai de-acuma, ca aici toti vor liquare magica..vaiiiii :drunk:
|
Am vorbit cu nonamee si intalnirea este maine seara la ora 21 in Mehala unde intoarce troleu' 13.
Don't miss guyssssz |
heheee, si a trecut si cheful de aseara, ce sa zic....a fost ok, mi-au placut multiplele prestatii ale blondelor (stiti voi care). in concluzie, sa vedem pozele
|
5 Attachment(s)
sa-mi spuneti care nu vreti sa apara pe forum, ca eu le-as pune toate :twisted: :twisted:
cateva au iesit 'aburite/afumate' de bere :lol: nu, glumesc, dar aparatul era inghetat. |
:? pune ma ... nu te lasa tu intimidat de astia undercover!
|
pune man toate pozele (aproape toate :wink: ) ca pana acuma am fost in 3/5, vreau sa ii vad si pe altii. dar pune poza aia cand stateam eu cu speedy, cioli, si nu mai stiu cine :oops: , cu toata bautura in brate. :wink:
|
si cu Speedy5 :lol: parca :?
|
dar numai florin a facut poze ?
parca avea si nOname (andreea) aparat :roll: in orice caz , pls nu puneti pozele alea in care m-am facut de cacao :bat: |
2 Attachment(s)
mai vin cateva perle
|
5 Attachment(s)
altele
|
5 Attachment(s)
tu ai vrut-o nonamee, asa ca minunati-va...
povestea lui Speedy :ihearu: 5 priviti ce figura pe Speedy5, cat se-ncoarda in poza 1 :oops: :twisted: :P 1 inceputul :hug: 2 dupa ceva timp :dance: 3 flagrantul :drunk: 4 disperarea :bunch: 5 final fericit :joy: The End bagabontzilor, nici chiar asa... |
it wasn't me :P
|
am auzit ca fiecare persoana are in lumea asta cate o sosie :twisted: :?:
sa fie oare.... |
anunt :
sambata ora 20 00 ne intalnim la statia la 18 sau care ii ala si merem la chef la mihai unde am mai fost si pana acuma ziua mea |
In statia lui 13 de la ocico :?:
|
cati ani faci ?
14 ? :twisted: :P |
Scuze cioli dar nu pot veni!!! La Multi Ani!!! si fa ce faci sa iti iei BMW-ul ala de care ai zis!!!hai ca ne auzim. SEE YA!!! Salutari din Italia!:D :D
|
La Multi Ani Cioli ! :drunk: :drunk: :drunk: ,sa ai parte de cele mai faine masinia cu multi hp under tha hood & many girlz :wink: :wink:
|
sper sa pot veni.
sa va luati spray anti politai sa nu mai dea aia peste noi :) La multi Ani cioli man !! |
4 Attachment(s)
am uitat :twisted:
de blonde 8) |
AZI , ora 20.00 , Mehala , in locul in care intoarce 13-le , ne intalnim pt. a merge la \"locatie\" , in scopul sarbatoririi zilei de nastere a lui Cioli.
La Multi Ani !!! |
la multi ani si din partea mea 8) sa cresti mare cioli!!!
|
La multi ani!!!si tot ce iti doresti!!
|
(continuare de sus).......BeMWeuri, muieri da' nu din alea pitigaiate :lol: sau merg si alea ??! si cam ce ti-ai mai dori tu! eu sunt terminat si scuze ca nu m-am prezentat.
La Multi Ani ! |
i'm back dupa 3 sapt de \"abstinenta \" :lol:
ceva poze de la chef...sa vad si eu cum a fost pana la urma |
Re:
Quote:
|
si cum a fost nebunaticilor :twisted: , cine a mai sarit calul si a ajuns in brate la Speedy5 :D
|
CE MAI FACI CIOLI ?FA SI TU CUMVA SI VB CU CINE TREBUIE (AM INTELES CA JEF ARE POZELE) SI PUNE NISTE POZE DE LA CHEF SA VAD SI EU !! :) VOI CE ATI MAI FACUT :?:
|
:D ia uite cine e se creste ... akimoto si crisrai sa ii luam in ordinea zilelor. se anunta ceva? :?
|
akimoto zicea ca nu bea de ziua lui , dar asta nu ne impiedica sa-l uram
=> La Multi Ani , Sanatate ............. , dar cel mai important , iti doresc sa reusesti sa-ti iei un BeMeWeu :P In incheiere , sa-ti merga mishto. |
La multi ani akimoto , sanatate si toate cele bune in viata !!! La mai mare !! :)
|
akimoto, sa ai parte de noroc, fericire, .....suna a CASA DE PIATRA ?, nu :) putere cat incape si fomeie buna :)
oricum e ziua ta asa ca, sa treci pragul celor 24 de ani cu capu sus si cu gandul la viitor. si o urare: Cine-i nascut in Decembrie.. Hai sus, hai sus, hai sus Si bea paharu pana la fund.. Si bea paharu pana la fund, Stai jos, stai jos, stai jos! LA MULTI ANI ! |
VA ANUNT CU PARERE DE RAU CA PE 3 IAN. NU O SA FIU IN TARA :( .LA MULTI ANI AKIMOTO :!: :!: :!:
|
La Multi Ani akimoto :!: la cat mai multe honde sa fie toate numa type :twisted: :twisted: :drunk:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning