![]() |
Re: [My scoot] Keeway Hurricane
iti dau un sfat prietenes: incearca sa iti iei gandu de la modificari ca mai rau il strici si nu se merita sa bagi bani in el,incearca sa il vinzi la un pret adecvat adica 13 14 mil ca sa scapi de el si sa iti iei ceva frumos...
Bafta!!! |
asculta sfatu lu dey...daca reusesti sa il dai cu 13 mil sa te duci la biserica sa aprinzi o lumanare...si sa te mai intreb ceva...u ai dat jigloarele jos? acum stau si ma intreb oare ai stiut sa le mai reglezi cum au fost? ca alea nu se pun pur si simplu acolo si gata!!!
|
bai prieteni terminati cu lumanarile si funerariile ! aprindeti voi lumanari pe ce theard vreti ....
Quote:
mai am si io ceva lipsuri ...nu sunt atotstiutor! |
ps: da-ti tu scuteru tau cu 13 mil!
|
Da tu cat crezi ca iti iei pe el ?
|
Probabil vrea vreo 500 de euro :) ia-ti gandul florynez ,nu il dai cu mai mult(decat la unu care nu prea stie) si au zis bine baietii, ia-ti ceva frumos, un italian si poti sa te apuci de modificari
|
Quote:
se duce tata cu el la servici ..daca nu resusesc sa ajung la un top speed mai mare cu modificari minime si fara buget mare asta e .... deokamdata incerc sa strang bani pt un scuter ceva mai frumos ...dar pana una alta io incerc sa trag de asta pana incepe tata sa il foloseasca el ...:)) ps: merg arcuri mai tari la ambreiaj ?? de cat sa iau ? |
Din modificari minime nu o sa scoti niciodata , ce te astepti tu crede-ma.
|
Quote:
|
nu ajuta cu nimic :-j ,schimba si tu variatorul, pune un carburator mai mare..
|
revin cu intrebare : daca pun arcuri mai tari la ambreiaj...ajuta cu ceva demarajul ?
|
Quote:
|
am fost pe lizeanu si a zis ca are arcuri si pt mine :D
ps:am desfacut variatorul si am vazut ca unele role sunt sterse pe parte..adica nu sunt perfect rotunde .e un lok unde e dreapta ca si cand sar fi frecat de variator fara sa se invarta ...e normal sa fie asa ? |
Quote:
ps: ms de pm dar dak nu am obiectul :)) ... sunt pieton |
da . se aude putin uruit pe lok :|
|
Schimba rolele !
|
am pus role de 3grame ... .scuterul merge mai turat ....demaraj beton ...acelasi top speed.
|
azi s-a hotarat tatal meu sa vanda acest scuter ... (vrea ceva mai bun ) Deci : scuter keeway hurricane de vanzare !!! sau schimb cu aprilia yamaha piagio malaguti mbk etc ... bafta tuturor !
|
chiar daca scuterul este de vanzare ...
am cumparat un set de 80cc malossi . intrebarea este : mai trebuie sa schimb si altceva (carburator,jigler ...??)... nu pt randamentul maxim al setului ...vreau doar sa mearga ... un pik mai tare .. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce arcuri sa pun la ambreiaj .pt a pleca de pe lok in turatie mai mare a motorului ? si ce role ?
bafta ! |
Te-am vazut azi la Doraly,sper sa nu te incurc.
Interesant acel "buzunarel" din carena fata. |
da ..am fost in doraly sa-mi iau arculete pt ambreiaj ..dar nu am gasit :|
|
salutare dupa un timp indelungat!!!
...mi sa trezit o idee ...sa imi modific culoarea caprei , ceva galben,sau mov ,sau nustiu ,ceva ``custom``si CLEAN in mod sigur . ce idee imi dati ?? |
Quote:
ps: nu sunt adeptul a scuterol ''vopsite'' ci a motoarelor modificate |
Quote:
motorul . il las ca surpriza :P |
3 Attachment(s)
ma gandeam acu vre-o 2 luni sa fac o nebunie cu scuteru meu :))
cateva poze pt a va prezenta in ce hal a ajuns ... daca va uitati de-a lungul timpului,rotile nu prea au suferit multe modificari ( ....ma cam depasesc :|) dar o sa incep prin schimbarea cauciucului spate cu ceva mai de iarna ...ca tot vine iarna si ma stiu ca nu-l prea pun la hibernat. ``cam atat pentru azi va multumim.pt atentie urmeaza publicitate...(P)`` |
cei cu asta aici ma?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning