![]() |
Re: Machete in lucru - myaytza
Asta chiar o astept sa fie gata..am condus ceva vreme Nova si chiar ma bucur sa vad asemenea proiect:!:
Bafta man:!: |
3 Attachment(s)
Dacia Sport....Sport for the masses:lol:
Momentan e de munca pentru acei "masses"....masina mai are mult de parcurs....pana la final:-) |
2 Attachment(s)
Muncim muncim.....
PoWeeeRRRRRRR!!!! Puntea fata stanga e aproape terminata.....tineti minte ca acesta este un model BETA....adica nu cred ca va fi vopsit....sau daca va fi....cand se mai incalzeste asa....:D |
Arata foarte bine,o intrebare am:Cu ce le vopsesti,la spray sau aerograf?
|
Am si eu o intrebare:S...Pentru ce e gaura aia de pe fiecare parte(in spatele fiecarei usi)?.E fff tare....bafta;):S inka ceva: De ce are motorul asa mare?frei sa`l bagi prin capota(ma refeer dak vrei sa faci o aerisire.)
|
@timitza09 ...cu spray
@Dacia_1310....gaura aceea este din caroserie...aceasta nu este fata exterioara a masinii....are rol decorativ....ca masina nu va fi de sosea...:D Vedem pe seara ce mai lucrez:-) |
5 Attachment(s)
Dupa 2 zile de munca avem respectivul:
P.S. Si o poza mica cu Nova.....din pacate si ea neterminata:sad: Vedem ce mai muncim maine.... |
Bravo!Frumoasa treaba!
|
1 Attachment(s)
Munca dom'le munca!!!
Astazi avem dupa cum se vede....aripile spate completate si o aripa fata "buclucasa"...de aceea este albastra......sa vad ce mai fac seara!:D Din pacate avem numai o poza:sad: Hai gata cu vorba ca ma tineti din munca...:))) |
Bun asa!Spatele incepe sa semene a dacie!Nimic de spus,asteptam finalul!!!
|
Cu toate că la mulţi li se pare ceva urāt, dar pot spune din propria experienţă că m-am chinuit 2 săptămāni să fac una şi nu mi-a ieşit. Felicitări pentru muncă ta.
|
2 Attachment(s)
....momentan este ceva urat....pentru ca NU acesta va fi modelul finit....
Momentan....muncim la usa....care nu se potriveste.....ce nesimtita:evil:....dar o facem noi sa stea;) Masina este cam in stadiul urmator: |
3 Attachment(s)
M-am jucat putin cu ea.....acuma este Dacia SpoRT Rat......:D
Sper sa va placa.... P.S.Modelul final il voi face cand se mai incalzeste....ca tre' sa-l si vopsesc!...pana atunci....:-P |
:shock::shock::shock:
felicitari pt ce reusesti sa faci!sunt sigur ca toti sunt uimiti de creatiile tale! |
Mersi...mersi frumos din partea ta sa te mai uiti pe topicul asta parasit....dupa cum am mai spus ma voi apuca de constuctia modelului final cand se mai INCALZESTE!!!!!!:evil::evil:....de 1 martie ninge...!!!
In fine....s-ar putea sa ma apuc de motor mai pe seara sa vedem....:D |
de cate ori ma uit aici ma cocosez de ras...
ce faci tu la 15 ani , eu faceam pe la gradinita.... din cate vad te apuci de x modele si nu termini nici unul.... |
Sper sa nu se considere ca ma bag aiurea in seama...
Munca depusa de el este demna de cele mai multe laude posibile!Stilul detaliat in care lucreaza uimeste pe multi!...Acuma nu te supara pe mine,dar sa gandim un pic logic,fizic etc:Un copil de gradinita construieste modele de la 0,piese desenate atat de tehnic,vopsit la spray pe carton,matrite si multe multe altele...Sper sa nu se supere pe mine nimeni si nici un moderator...ACEASTA ESTE PAREREA MEA... Cu respect, timitza09 |
Ai perfecta dreptate:D!!!
Ce faceai tu la gradinita din noroi, plastilina si Lego seamana perfect cu ce-i aici.....si mie mi se pare amuzant ca exista cativa oameni care la fel "se cocoseaza de ras" cand mai apreciaza ce fac eu din nimic ce tu cumperi cu enspe' mii lei din magazin. Si stiu ca m-am apucat de x modele si ca am terminat x-infinit.....dar totusi.....ce vezi aici sunt machete in lucru...... P.S.....La gradinita ce faceai tu ma "DaVinci"????????.... Imi cer scuze moderatorilor ca acest topic a ajuns cum a ajuns, dar sa speram ca vom mai vedea cateva modele aici.....:D |
frumos, merita osteneala, stiind ca nu se fabrica.
|
1 Attachment(s)
Aim beac uit dis....!!!!
Coming soon!!! |
2 Attachment(s)
Treaba.....treaba.....:-P
|
Am tot asteptat sa postezi ceva care sa aiba legatura cu realitatea; in schimb vad ca insisti sa ne arati tentative de machete care nu au nicio legatura cu proportii/scara etc. Aici se inchide.
|
Dacia 1310 TLX 1/16
5 Attachment(s)
Continuam munca de unde a lasat-o bmwh548.
Dupa cate se vede am mai LUCRAT la macheta si se apropie de final....:-P |
Re: Dacia 1310 TLX 1/16
Eu am senzatia ca tu nu intelegi de vorba buna. Nu esti in stare sa faci o macheta, nu ai ce cauta aici. Adio si nu am cuvinte. O seara placuta iti doresc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning