Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 316i compact (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/164103-e36-316i-compact.html)

Maniak22 20-12-10 23:55

Re: E36 - 316i compact

1 Attachment(s)
Eu zic sa ii pui ceva Cromat si iese Cadillac :):):)

aleks 20-12-10 23:56

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3915340)
aleks voi enumera micile probleme(minusuri) care le are aceasta masina din punctul meu de vedere!

1 PROBLEMA :are un "Verde uncommon" !!!

a 2 problema este bara (chiar ciudata) este ascutita asa !!!

a 3 problema este ca nu mai are bandouri !!! Bmw fara bandouri arata ca un cal cu puta de iepure !

a4 nu-mi plac stopurile negre (cel putin mie) erau mai frumoase stopurile "M" :)

a5 nu-mi place toba deloc !!! a facut-o verde,ia pus bara,a anulat bandouri si a lasat o teava mica acolo in spate !!! clar 2 iesiri mari in spate acolo !

a6 masina in poze pare jeep :)...ai facut pus o bara (acceptabila) sincer mie nu imi place,dar am vazut si mai urate (eu personal am avut p masina mea e46 bara mai urata decat a ta ) trebuie lasata mai jos !!! nu mai scoate in evidenta atat de rau bara !!!
ca plusuri pot enumera urmatoarele
1- badboyul imi place !!!
2 - jantele sunt dragute :D !!!

CRED CA AM FOST DESTUL DE SUBIECTIV !!!
SI OBSERVATI CA NU AM INTRAT SA FAC CATERINCA !!!

1 culoarea: o chestiune prea subiectivă, ţine foarte mult de trairile şi plăcerile fiecăruia.
2. deacord
3.total dezacord, mie îmi place, şi eu mi le-am scos şi arată tare bine, ce-i drept compactul arată puţin cam...nobişnuit fără bandouri.
4. are şi folii, contrastul e plăcut, lasă-l dracului de M că nu vine de la Marean :lol:
5. i-ar cam trebui o evacuare... dar poate vine
6. i-ar cam trebui şi o suspensie sport, dar poate vine şi ea :lol:
de badboy şi jante nu zic, eu sunt mai ciudat aşa şi nu cer nimănui să-i placă ce-mi place mie :)

Skillzu 21-12-10 00:39

Code:

Bai pulica ... rar vezi dracie mai urata ca asta ...
In alta ordine de idei, de unde veniti ma nene, cu pretentii de tuneri ?

Voi veniti si va postati masina pe un forum, in ideea ca e BOMBA BOMBELOR!.

Daca vine vre-unu, sa zica ca e urata, WAI, HAOS< ANARHIE!

Toti prietenii sa apeleze pe topic ca s-a intamplat o acostare.

Cand iti zic 342454 de persoane ca esti beat, ar trebui sa te duci sa te culci ...
Dar ce sa stie romanu' nostru ? Decat scandal, ca el e cel mai cu motz, si daca il contrazice cineva, mare belea ce are.

ASUMATI-VA riscurile de a fi criticati, si INVATATI ceva.
Pentru asta e forumul.
Critica ar trebui sa fie constructiva.
Daca nu va intereseaza parerile altora, nu va mai faceti topic.
Sau faceti-va in alta parte, unde sunt numai prieteni care zic ca e frumoasa, oricat de urata ar fi ea.

myky99 21-12-10 00:39

eh ..vedeti ca se poate sa vorbiti ca oamenii , nu sa sariti in cur la prima strigare... nu sare plank , dar sar prietenii lui , in special ricko boss...
iubiti-va mult!:))

Tweety_rzw 21-12-10 01:00

7 Attachment(s)
Sincer nu imi place deloc stilul pe care ai inceput cu masina,poate pentru mine e un alt punct de vedere.

Si nu o zic din rautate o zic doar ca pur si simpluuuu nu imi place,as fi preferat un m tech cu toate ca o sa imi spui ca vezi pe toate drumurile mTech !

Boston Grün era mult mai ok decat acea culoare candy,

bmw nu este pentru acest stil de tuning,puteai foarte bine sa te apuci de cu totul si totul alta masina BMW este o masina care dupa parerea mea nu se preteaza la bandouri jos,manere jos si mai stiu eu ce artifictii!Bmw se merita sa il tii cat mai curat cum a iesit el din fabricutza!

Intelegi ce vreau sa spun,ca exemplu voi atasa niste poze !

O zi buna si nu te supara pe mine asta a fost punctul meu de vedere !

Skillzu 21-12-10 01:13

Revenind on topic, pentru cei care nu sunt in stare sa deosebeasca culorile:

Candy este asa:

http://bikeprep.co.uk/sitebuildercon...fazergreen.jpg

plank 21-12-10 07:44

da ala ii candy...dar alta nuantza probabil cu alte chesti prin el...eu am candy lime green, am ales culoare de pe o paleta de la kawasaki, adik tot de pe motocicleta cum ai pus si u poza.

da si mie imi plac compacturile simple, eu am vrut ceva mai altfel, fara bandouri fara nimik...cheala...masina are de maxim 3- zile numere si ne avand fonduri de acea nu sunt si alte chesti pe masina...ieri a fost montata evacuarea, urmeaza sa pun si jantele pe fatza, urmeaza arcuri si telescoape si coborata f tare, stopurile nu a fost o alegere definitiva, a fost ceva pe moment ca sa nu fie toata masina verde si negru si stopurile in 3 culori. nu am postat aici sa ma dau mare sincer...din partea mea se poate sterge tot topicu chiar nu-mi pasa...da e facut de vreun an si ceva...pe cand doar lucram la masina.

....mdaaa....bine pa

GSI1987 21-12-10 09:29

salut, uite vreau sa-ti spun si eu parerea mea legat de acesta masina si acesti baieti cu care te-ai contrat putin mai devreme.
eu am tot un compact aici pe forum si cam aceleasi persoane si-au cam spus parerile si despre masina mea si nu au fost asa radicali ca in cazul tau,am primit cateva pareri negative legat de anumite piese ,dar asta e responsabilitate eu am postat sa adun pareri l-am adunat.
referitor la masina ,compactul nu prea ai cu ce sa il compari e in partea de jos a clasamentului la bmw,acum si eu m-am cam obisnuit cu el,dar acum vreo 2 ani le uram.nu mi-as fi cumparat masina asta niciodata dar a ajuns ea la mine pe alte cai,acum imi place.
dupa parerea mea culoarea asta ar fi stat de minune pe civic-ul la prietena mea , fara bandouri arata altfel dar nu prea bine ,si bara fata tot pe civic sta mai bine,(formele asa ascutite si culori tipatoare,tari merg pe japoneze - parerea mea) in rest sa ai parte de masina si ma bucur ca nu ai vreun golf 3 diesel , oricum e masina de calitate si peste 3-4 ani cand te saturi de culoare o vopsesti .....cum vrei si poate atunci o sa placa la toata lumea. salut

B-99-SAA 21-12-10 11:53

Cred ca toti s-au obisnuit cu BMW pe linia clasica... numai ///M peste tot, fara folii, lasata blana jos si jante mari.... 95% din sectiunea BMW asta are in cap... Nu vreau sa supar pe nimeni, nu zic ca linia clasica la un E36 e naspa... doar ca omu a vrut sa faca ceva mai deosebit. Daca il facea candy blue, era mai bine? E mai placut la ochiu vostru albastru decat verde? In fine... cred ca s-a sarit aiurea cu replici de genu "kitsch"... si masina e facut profesional, dupa gusturile proprietarului. Intr-adevar, minusurile masinii ar fi suspensia, bara fata, evacuarea, si... cam atat parerea mea, dar asta nu e motiv de cearta ca nu s-a facut pe banii vostri.

aleks 21-12-10 15:07

Aş aminti faptul că BMW este unul din zecile de producători de automobile de pe glob, iar că produsele ce ies pe porţile uzinelor lor sunt tot autoturisme, nu produc nici icoane, nici bibelouri, că unii aşa vorbesc pe aici, de sfântul beemveu, să nu-l atingi şi să nu-l modifici (mai mult de barele de EM///), să nu cumva să-l spurci, doamne fereşte.
Dacă toţi ar fi gândit aşa, nu ar mai fi existat Alpina, Ac Schnitzer şi alţi tuneri care modifică BMW-uri, şi nu numai...

Marian_nebunu 21-12-10 16:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3916577)
Dacă toţi ar fi gândit aşa, nu ar mai fi existat Alpina, Ac Schnitzer şi alţi tuneri care modifică BMW-uri, şi nu numai...

Alpina ,AC Schnitzer sunt altceva fata de "fibra" !!!

totusi !!! hai sa anulezi bandouri merge,sa faci o prelungire merge !!!

sincer pisica asta mie imi place mult de tot !!!:D dar nu este pe gustul tuturor !

Alex_sxx 21-12-10 16:55

Parerea mea e ca ar trebui sa ii pui si praguri:-)

tupeu 21-12-10 19:05

slab :)))

plank 22-12-10 22:13

1 Attachment(s)
in sec

RIcKO 22-12-10 22:17

Quote:

Originally Posted by plank (Post 3920109)
in sec

esti slab plank:P:))))))

zi cat te-a ars sturimexu ca tre sa imi pun si eu alta finala ?

BogdanWRC 23-12-10 00:04

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3916753)
Alpina ,AC Schnitzer sunt altceva fata de "fibra" !!!

intradevar, alea is fibra de firma :lol: alea sunt produse in serie, dupa tipar..dar si alea tot din mintea unui designer au aparut..nu le-a lasat bunul Dumnezeu in fata portii nimanui :) mie personal bmw-ul din poza nu-mi place..culoarea aia e de m3 laguna seca?sau ma insel?nu-si are loc pe un compact mai mult ca si culoarea lui plank nu te supara..nici faptu ca pe bara fata sunt bandouri dar pe restul masinii nu..probabil sunt de protectie..cine stie..prelungirea la bara fata e mai urata ca falimentul..nu stiu ce sa zic..ce e facut la bucuresti e mai bun sa inteleg din postul tau? OEM nu e Tuning..8)

Marian_nebunu 23-12-10 00:09

Quote:

Originally Posted by BogdanWRC (Post 3920458)
intradevar, alea is fibra de firma :lol: alea sunt produse in serie, dupa tipar..dar si alea tot din mintea unui designer au aparut..nu le-a lasat bunul Dumnezeu in fata portii nimanui :) mie personal bmw-ul din poza nu-mi place..culoarea aia e de m3 laguna seca?sau ma insel?nu-si are loc pe un compact mai mult ca si culoarea lui plank nu te supara..nici faptu ca pe bara fata sunt bandouri dar pe restul masinii nu..probabil sunt de protectie..cine stie..prelungirea la bara fata e mai urata ca falimentul..nu stiu ce sa zic..ce e facut la bucuresti e mai bun sa inteleg din postul tau? OEM nu e Tuning..8)

pai in primul rand :D nu poti anula bandourile fata inteligentule:D pt ca sub bandouri ai prinderile barii:D...

culoarea laguna seca prinde bine e36 !!!

mult mai bine decat Candy Green !!!
Daca nu prindea bine nu se punea Laguna seca pe Bmwuri din anii 90 incoa' !!!

nu a zis nimeni ca ce este facut la Bucuresti este mai bun !!!
dar nici ce a facut plank nu "ie" bun!!!

tupeu 23-12-10 08:17

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3920467)
pai in primul rand :D nu poti anula bandourile fata inteligentule:D pt ca sub bandouri ai prinderile barii:D...

culoarea laguna seca prinde bine e36 !!!

mult mai bine decat Candy Green !!!
Daca nu prindea bine nu se punea Laguna seca pe Bmwuri din anii 90 incoa' !!!

nu a zis nimeni ca ce este facut la Bucuresti este mai bun !!!
dar nici ce a facut plank nu "ie" bun!!!

imi pare rau dar are dreptate Bogdan, cum zici ca nu poti anula bandourile daca plank asa are, si mai avem pisici facute asa :) ceva care unii cred imposibil face o idee interesanta
de culoare nu zic nimic iar de masina, zic si eu ceva, jantele is three face tuning italia, in realitate nu arata bine, au o burta spitele care arata foarte urat
poza face totul, dar nu intelegeti, "reclama buna vinde bine" :D
rabdare ca o sa fie si poze profi cu pimpu asta e36 :)

Marian_nebunu 23-12-10 08:47

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3920788)
imi pare rau dar are dreptate Bogdan, cum zici ca nu poti anula bandourile daca plank asa are, si mai avem pisici facute asa :) ceva care unii cred imposibil face o idee interesanta
de culoare nu zic nimic iar de masina, zic si eu ceva, jantele is three face tuning italia, in realitate nu arata bine, au o burta spitele care arata foarte urat
poza face totul, dar nu intelegeti, "reclama buna vinde bine" :D
rabdare ca o sa fie si poze profi cu pimpu asta e36 :)

zi lu plank sa vina cu masina in Bucuresti...garantat cum se lasa seara ramane fara barA:D

dar defapt stai ma sa gandesc mai bine :rolleyes2 cine Dreacu ar fura asa bara???

NIMENI :rolleyes2 !

tupeu 23-12-10 11:49

de ce sa ramana fara bara?
sau stii tu cum e prinsa bara lui?
interesant

BogdanWRC 23-12-10 19:41

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3920853)
zi lu plank sa vina cu masina in Bucuresti...garantat cum se lasa seara ramane fara barA:D

!

frumoasa reclama iti faci la oras..:lol: numai la bara m-paket si bara originala sunt bandouri din cate stiu eu..poate gresesc

expres 23-12-10 20:21

ba eu chiar nu va inteleg pe nici unu ...

de ce va sparcaiti pe voi atat la cum arata masina ?

mergeti voi cu ea ? va e voua rusine ca e a voastra ?

lasati omu in pace sa faca ce vrea cu ea , sunt banii lui , timpu lui ..

nici eu nu sunt adeptu la ce a facut el , dar daca lui ii place tot respectu !

nu te poti caca in gusturile omului.

plank 23-12-10 22:32

multumesc multumesc pt sustinere

corect ce va cacatzi voi in munca mea...eu ma plimb cu verzatura, ca voua nu va place e alt ceve...

poate nu va place voua, da si altzi au zis k pamantu e plat si io omorat pe altzi care ziceau altfel ....tragetzi voi concluzia

si ma....cum te-ai gandit tu ca sa nu elimin bandourile de pe bara...daca pe usi nu m-ai am bandouri?...si daca nu se poate cum a zis si tupeu...daca nu sa poate...crezi k eu mi-am prinso cu gumite turbo, si cu bride?

masina abea de cateva zile are numere, abea a fost vopsita, mai urmeaza f multe facute la masina, dar is sarbatori, ii criza, si multe alte chesti care incetinesc anumite chetsi si nu apar dintr-o data pe masina...asa k luatzima usor

Marian_nebunu 23-12-10 22:35

Iti urez multe succesuri cu acest proiect pe viitor !!! :lol: !

plank 23-12-10 22:42

multumesc

Marian_nebunu 23-12-10 22:42

Quote:

Originally Posted by plank (Post 3922754)
multumesc

Cu o deosebita placere !

Detman 23-12-10 23:37

interesanta masina ai Plank, sincer nu e prea pe gustul meu, poate fiindca e compact, nush.
oricum arata interesant si daca publicului place, inseamna ca ti-ai atins tinta.

o intrebare am... masina o sa primeasca unele retusuri? intreb asta pt ca am vazut-o prin oras si am vazut cateva defecte ceva mai mari.

bafta in continuare.

Bik3rBoy 24-12-10 01:24

Pacat ca voi cei din clubul CSR nu stiti sa acceptati si pareri din afara si mai ales critici si toti sariti ca niste copii mici pe cei care isi spun parerile si nu sunt in favoarea lor. Degeaba va laudati atata masinile, lasati pe ceilalti sa laude daca chiar sunt cu adevarat de laudat ! bafta !

BogdanWRC 24-12-10 10:31

Aceste topicuri nu sunt pt lauda sau critica..sunt pt prezentarea masinii..iar cine nu intelege asta..si polueaza topicuri cu injurii si jigniri la adresa propietarului..sunt niste frustrati,invidiosi si de rea credinta..lucru care doar la noi in tara pe forumuri vezi..afara nu vezi asa ceva.Acolo se zice in cel mai rau caz "nu e pe gustul meu, dar apreciez munca, spor la treaba in continuare" nicidecum ca kitch sau comentarii de genu "schimba aia ca nu-mi place.."etc etc..repet, din poze nu-ti poti da seama de o masina..daca o vezi langa tine e altceva..atunci dai cu parerea..fata in fata cu propietarul,nu ascuns pe forum sobolanind internetul.Niciodata nu o sa se inteleaga in romania ca nu se poate face tuning cu bani putini..ca asa isi doreste fiecare "fa-mi aia aia aia..da sa fie cat mai ieftin ca nu bag bani"..si inca un lucru OEM nu e tuning..OEM e stock..iar acesta cand m-am uitat ultima data este forumul 4Tuning..nu 4Stock..sau 4OEM. Multumesc, scuze plank daca am fost off-topic..de restu nu-mi pasa.

motzu 24-12-10 10:50

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 3923031)
Pacat ca voi cei din clubul CSR nu stiti sa acceptati si pareri din afara si mai ales critici si toti sariti ca niste copii mici pe cei care isi spun parerile si nu sunt in favoarea lor. Degeaba va laudati atata masinile, lasati pe ceilalti sa laude daca chiar sunt cu adevarat de laudat ! bafta !

of topik:bikere eu daca vad bine aici e masina lui plank da???
deci trebuia sa iti dai cu parerea despre masina lui....nu sa vi sa vb tu de csr si de totzi din club...
on topik:cel mai mult conteaza ca aceasta masina sa-i placa celui care a investit in ea ca ne dam toti cu parerea e alta treaba pt ca e un forum in care iti potzi da cu parerea....si eu la randu meu am primit multe critici dar nu mau deranjat a fost punctu lor de vedere si atata tot...ce ar fi acum ca plank sa isi modifice masina dupa spusele unora iti dai seama ce a iesii nu?
fiecare om are o parerea despre o masina cum o vede el sa fie....
ps:sarbatotii pozitive la totzii!

sprinter 24-12-10 11:18

Quote:

Originally Posted by BogdanWRC (Post 3923423)
Aceste topicuri nu sunt pt lauda sau critica..sunt pt prezentarea masinii..iar cine nu intelege asta..si polueaza topicuri cu injurii si jigniri la adresa propietarului..sunt niste frustrati,invidiosi si de rea credinta..lucru care doar la noi in tara pe forumuri vezi..afara nu vezi asa ceva.Acolo se zice in cel mai rau caz "nu e pe gustul meu, dar apreciez munca, spor la treaba in continuare" nicidecum ca kitch sau comentarii de genu "schimba aia ca nu-mi place.."etc etc..repet, din poze nu-ti poti da seama de o masina..daca o vezi langa tine e altceva..atunci dai cu parerea..fata in fata cu propietarul,nu ascuns pe forum sobolanind internetul.Niciodata nu o sa se inteleaga in romania ca nu se poate face tuning cu bani putini..ca asa isi doreste fiecare "fa-mi aia aia aia..da sa fie cat mai ieftin ca nu bag bani"..si inca un lucru OEM nu e tuning..OEM e stock..iar acesta cand m-am uitat ultima data este forumul 4Tuning..nu 4Stock..sau 4OEM. Multumesc, scuze plank daca am fost off-topic..de restu nu-mi pasa.

Sa ti iasa din cap chestia asta: "Aceste topicuri nu sunt pt lauda sau critica..sunt pt prezentarea masinii" forumul de asta e facut, sa schimbam pareri, sa apreciem o masina sa o criticam, nu e nimeni frustrat sau invidios.

"Afara nu vezi asa ceva" Pot sa ti arat sute de topicuri in care masini cu modificari de genul sunt luate peste picior. SI pot sa ti arat la fel de multe topicuri cu masini custom in adevaratul sens al cuvantului, modificari gandite in dealiu, unde fiecare element schimbat are o fluenta cu masina de baza (vorbesc de modificari radicale, nu o buza, un eleron / o janta)

".daca o vezi langa tine e altceva..atunci dai cu parerea..fata in fata cu propietarul,nu ascuns pe forum sobolanind internetul" Imi dau cu parerea din ce colt al lumii vreau, nu tre sa fiu langa masina, mai ales ca mai sus te bateai in piept ca pozele sunt facute special pt PREZENTAREA masinii, daca sunt poze facute pt prezentare inseamna ca evidentiaza tot ce are mai frumos masina. Tre sa bat drum pana in antarctica sa ii spun omului ca nu arata ok un element al masinii? NU se ascunde nimeni... toti vorbim deschis pe forum.

"Niciodata nu o sa se inteleaga in romania ca nu se poate face tuning cu bani putini" Se intelege chestia asta... tocmai de asta nimeni nu se avanta sa dea banii pe toate tampeniile posibile. de asta multi raman la modificarile oem si nu e vorba doar de bani... ci si de calitatea serviciilor prestate in RO

Tu nu intelegi termenul de tuning.... Tuning poate sa insemne si un soft facut, cat timp aduce un plus de performanta pt masina este definit ca tuning. OEM non oem tot o modificare este.

Detman 24-12-10 11:38

1 Attachment(s)
legat de chestia cu OEM , si ca OEM nu e tuning. daca masina cand a fost achizitionata a fost stock ( bari normale, jante de tabla etc. ) iar eu de exemplu ii montez un kit M , asta nu e modificare? chiar nu inteleg de ce. eu stiam ca se catalogheaza ca fiind OEM + eventual. sunt masini stock care au doar niste jante f indraznete si suspensii f joase, si sunt prezentate pe siteuri de "tuning".

eu oricum astept raspuns la intrebarea mea de mai sus.
masina o sa primeasca unele retusuri?
pt ca am vazut hayonul in valuri, si chitul era crapat.

o suspensie pe cand vine?

am atasat o masina OEM+. BogdanWRC, ce zici e tuning?

alexufo 24-12-10 12:23

DA.. primeste retusuri.. masina

tupeu 24-12-10 13:49

UUUAI CAT VA PLACE, mai puteti? :))))

BogdanWRC 24-12-10 18:48

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 3923579)
legat de chestia cu OEM , si ca OEM nu e tuning. daca masina cand a fost achizitionata a fost stock ( bari normale, jante de tabla etc. ) iar eu de exemplu ii montez un kit M , asta nu e modificare? chiar nu inteleg de ce. eu stiam ca se catalogheaza ca fiind OEM + eventual. sunt masini stock care au doar niste jante f indraznete si suspensii f joase, si sunt prezentate pe siteuri de "tuning".

eu oricum astept raspuns la intrebarea mea de mai sus.
masina o sa primeasca unele retusuri?
pt ca am vazut hayonul in valuri, si chitul era crapat.

o suspensie pe cand vine?

am atasat o masina OEM+. BogdanWRC, ce zici e tuning?

unde gasesc jantele alea la VW de fabrica?sau o suspensie d genu? sa nu te aud cu intrebari de genu "ce zici?e tuning?"

BogdanWRC 24-12-10 18:49

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3923516)
Sa ti iasa din cap chestia asta: "Aceste topicuri nu sunt pt lauda sau critica..sunt pt prezentarea masinii" forumul de asta e facut, sa schimbam pareri, sa apreciem o masina sa o criticam, nu e nimeni frustrat sau invidios.

"Afara nu vezi asa ceva" Pot sa ti arat sute de topicuri in care masini cu modificari de genul sunt luate peste picior. SI pot sa ti arat la fel de multe topicuri cu masini custom in adevaratul sens al cuvantului, modificari gandite in dealiu, unde fiecare element schimbat are o fluenta cu masina de baza (vorbesc de modificari radicale, nu o buza, un eleron / o janta)

".daca o vezi langa tine e altceva..atunci dai cu parerea..fata in fata cu propietarul,nu ascuns pe forum sobolanind internetul" Imi dau cu parerea din ce colt al lumii vreau, nu tre sa fiu langa masina, mai ales ca mai sus te bateai in piept ca pozele sunt facute special pt PREZENTAREA masinii, daca sunt poze facute pt prezentare inseamna ca evidentiaza tot ce are mai frumos masina. Tre sa bat drum pana in antarctica sa ii spun omului ca nu arata ok un element al masinii? NU se ascunde nimeni... toti vorbim deschis pe forum.

"Niciodata nu o sa se inteleaga in romania ca nu se poate face tuning cu bani putini" Se intelege chestia asta... tocmai de asta nimeni nu se avanta sa dea banii pe toate tampeniile posibile. de asta multi raman la modificarile oem si nu e vorba doar de bani... ci si de calitatea serviciilor prestate in RO

Tu nu intelegi termenul de tuning.... Tuning poate sa insemne si un soft facut, cat timp aduce un plus de performanta pt masina este definit ca tuning. OEM non oem tot o modificare este.

scuze..spriter tu ce masina ai?

Marian_nebunu 24-12-10 18:56

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BogdanWRC (Post 3924576)
scuze..spriter tu ce masina ai?

Da-mi voie sa iti prezint eu masinile celor care critica masina lui PLank !!!

Sprinter poza 1

Masini in adevaratul sens al cuvantului !!! care sunt apreciate la nivel mondial !
nu doar aici pe 4tuning !

Si iti pun poze si cu fostele mele masini !!! ca sa nu avem probleme !
ca actuala inca nu este masina de "poze" !!!

INCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes2

tupeu 24-12-10 19:05

e46le ala rupe :))

ce jante are?

Marian_nebunu 24-12-10 19:11

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 3924611)
e46le ala rupe :))

ce jante are?

adica "rupe"???:) ce inseamna rupe ???:)
ca aveam cauciucurile cu talon mare ???3 zile am apucat sa tin masina cu jantele p ea ;) pt k dupa am facut accident ;) la o viteza foarte mare,masina a fost dauna totala !!!

jantele rau Rondell 58 8.5 j fata spate !!!

sunt urate nu ?????

Detaliaza cu argumente ce inseamna "e46le ala rupe" !!!

RIcKO 24-12-10 19:14

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3924627)
adica "rupe"???:) ce inseamna rupe ???:)
ca aveam cauciucurile cu talon mare ???3 zile am apucat sa tin masina cu jantele p ea ;) pt k dupa am facut accident ;) la o viteza foarte mare,masina a fost dauna totala !!!

jantele rau Rondell 58 8.5 j fata spate !!!

sunt urate nu ?????bai eu sincer observ ca vrei sa ma intepi !!!
insa tare as vrea sa va vad eu pe astia (tari in butoane) daca si fata in fata mai sunteti asa "puternici in vorbe" si in caterinca !!!

Detaliaza cu argumente ce inseamna "e46le ala rupe" !!!

mareaneeeeeeeeeeeee vroia sa zica ca sunt tari , azi ai chef de cearta :)))))))))))))

appropo , badboyul ala la pisica aia verde nui ce trebe , puteai sa il faci mai profi , in rest tzipla masinile

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning