![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
in afar de astea mai am un van GMC Vandura 1988, un alt van Chevrolet 1986 ( neinmatriculat ), o mazda (japoneza pt americani -seamana cu chevy 1500 ) un buick park avenue 1993-inmatriculat( si inca unul de piese )
|
2 Attachment(s)
|
eh, acuma stiu.
asta e cel albastru de prin centrul-N tarii ce tot era de vanzare pe net cu motor de BMW diesel. e 4 usi..ma gandeam k e in 2...asa are un amic...oricum..astept ce am cerut .. succes :D |
Sunt curios daca are cineva un muscle car adevarat in romania. Un mopar cu motor hemi sau cva de genu asta. Tare as vrea sa vad una :D
|
4 Attachment(s)
Ford Cougar din 1969 pe Decebal ,toate respectele pentru aceasta masina :X..cati cai o avea din avel v8..orikm :OTARE
|
'73 mai degraba...:-P a fost(este) a lui dr. Zozo, desi el zice k e '67...nici nu stie ce are(avea) :lol: :lol:
|
Containerele au 20 si 40 de picioare lungime. Nu cred ca intra masini pe 2 nivele in ele!
|
Masina aia mai sta parcata pe Nicolae Grigorescu, in parcarea unui bloc pe langa policlinica Titan.
|
mai e tot pe acolo una rosie ... cu o prelata pe ea... o sti ?! da nu stiu exact c masina e... pel anga standul titan
|
Quote:
|
toti au ce au cu '69, Zozo are ce are cu '67..numa' corect nimeni :lol: :lol:
greu e cu Googli asta :oops: :lol: |
eu ma refeream ca baietelul ala spune ca Dr. Zozo e neamt,da' ala e un ungur d-ala jegos,care si-a deschis atelier de tuning...
|
da' eu nu ziceam de tine, stai calm:-P
tot la el ma refeream :) |
auzi prietene...ce capacitate are motorul ala de probe,cam cati caluti fericiti dezvolta,si cam cat vrei pe persoana lui?
si banuiesc ca il dai cu tot cu turbina,da' cum as arata eu cu dacie 1410 sport si cu turbina...cred ca ii sperii pe toti :D |
eu zic sa te uiti pe topicul cu pricina si sa lasam topicul asta in grija americanelor de prin Romania :wink: :D
|
Au devenit din ce in ce mai raspandite masinile americane in Romania ... zilele trecute am vazut un Pontiac FireBird si un Chevrolet Corvette ... In focsani eu un Ford Mustang ( nush anu ) unu alb , e super intretinut .... sa vad daca il prind il fotografiez .... :lol:
|
tot mai raspndite cele de duzina..din pacate, cu piese europene/japoneze :(, k americane adevarate, built 100% in USA..sunt putine..cele sub '78 adica...:wink:
asteptam sa isi "lanseze" si altii averile in masini adevarate..americane:twisted: :twisted: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
taunus din 76' , lucrat ''un pic'' la SmokeDesign , Cluj-Napoca, proprietar Sammy
|
Frumusica masina , sa o stapaneasca sanatos proprietarul .
Salut ! ! ! |
4 Attachment(s)
Fosta masina a unui prieten.
|
nice '70-'73 Bird :wink:
pai unde e acum? tot in Tg-Mures? :D:D |
Quote:
|
hmm..de fapt dk ma gandesc bine e ori un 1970 cu 255Cp(5.7L), ori un 1973 150CP(5.7L) 71/72 nu aveau 5.7L k acesta
|
din cate tin minte e din "72 ceva editie speciala daca am inteles eu bine....cu un sigur carburator....masina e tot in tg mures... are alta culoare acuma....desi mie imi place super mult cum era ea ..... acuma e alba cu dungi albastre parca. oricum masina era rupere fugea super bine....un sound extraordinar, si sigur nu avea 150 cp. avea cutie automata in vreo 3 trepte daca bine tin minte.
|
pai dk era '72 avea 255Cp, doar '73 avea 150CP :wink:
sincer..pacat k i-a fost "distrus" acel paint superb pt altul :( editie speciala nu prea cred k putea fi, pt k era unul din cele mai slabe motoare 5.7L, era versiunea "350" cum scrie si pe masca, asa am identificat si eu motorizarea si puterile mai sus afisate :-P ne/imi poti spune cu cat s-a vandut, ai idee? ms:) |
Quote:
detalii: https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/38525-hd-33-cuc.html |
cine nu stie, nu cunoaste :wink: :lol:
mai intereseaza-te...nu ins k dk xxdadixx spune ce-a zis mosu, asa si e ...mai trebuie si putin gandit, analizat..si stiu eu mai multe decat vrea sa "arate" mosul :-P |
dak tot veni vb de masini americane...
un Pontiac Firebird negru, prin Turnu Magurele, apatzine fratzilor codrea... un Lincoln Navigator, a lu un mos dintr-o comuna alaturata... |
poate ceva poze..ne-ar bucura si retinele :-P
|
Pontiacu Din mures fostu visiniu acuma e alb albastru f fain are discuri ventilate suspensie noua ,in rest nu stiu aa si cred ca interioor reconditionat ,si poate poate o sa avem ocazia sai dam in gura :D cred ca o sa o cumpere inapoie Nutu fostu proprietar.
|
7 Attachment(s)
vw vanagon GL (t3 la romani) model american. an 1990 , motor de boxer de 2.200 cmc, cutie automata , servo frana, servo directie, ogzlinzi electrice, 7 locuri, aer conditionat, euro 2 ABSOLUT TOTUL ORIGINAL mia putin jantele:-)
|
4 Attachment(s)
ford cortina mk III , motor de 1.6 OHC , capitonaj de piele, interior foarte original si foarte impecabil, si exteriorul forte original si foarte impecabil masina are doar 120.000 km "a fost tinuta in lant in garaj " ....dar nuun garaj oarecare un garaj cu incalzire care sa mentina o tamperatura constanta masina a fost a tatalui meu care a vandut-o unui om care sta prin covasna
|
pozele sper sa le pot face, dak mai respectivi mai sunt in tzara, dupa 15, knd ajung si yow aksa:D
moment ard gazul de pomana printr-un satuc, bucuresti numit:D |
Quote:
asta numa masina americana NU e :(, e doar un T3 cu face-lift(model mai nou) :-) si motorul E boxer, NU e "de boxer" :oops: :-P Quote:
englezeasca toata ziua. 2 posturi aiurea si pe langa subiect, d c mai Dafy ? :( OFF, OFFFF... vrem americaneeeeeeeeeeeeee, nu ciudatenii :lol: |
domnule florin daca te-am deranjat scuze dar cred ca tu u vezi bine "nenea" emblema masini de pe haion scrie "vanagon" si este f originala , si masina este chiar americana taateare cutie automata bla bla si despre cortina nush moe mi se pare ca are un aspect american .....stiu ep toate piesele ei scire "made in england" daca te-am deranjat SCUZE .......................si sa sti ca eu nu am 18 ani si fac comentarii dalea asa aiurea am si eu totusi o varsta de 4 de ani si stiu destule
|
stiu k ai o varsta, si nu vanezi posturi, dar tocmai de aceea nu inteleg cum ai putut posta asemenea masini(nemteasca si englezeasca) la un topic pt masini americane :(
Vanagon-ul este masina nemteasca pt export in SUA. Cortina masina englezeasca...pt toata lumea:) Aici se posteaza masini Americane, cred k se subintelege conceptul de masina americana. asteptam americane....:D |
40 de ai scuze
|
Quote:
imi place f mult masina !dar ...te rupe la interetinere , piese foarte scumpe si pe langa asta stai si mult dupa ele daca nu le au pe stock la PITT STOP (magazinul din Buc care importa din SUA)- am inteles ca e si singurul din tara ... eu am schimbat doar un rulment si consumabilele...nu e usor cu ele , iti tre niste bani ca sa intretii...plus consumul , care e mare nene...ce-i drept si merge si sunetul lui e superb dar ..si consumul cel putin pe masura , eu nu o trambalez foarte mult..circul asa un drum doua pe zi,mai am una de (dute-vino), (fa-ti treaba) . Parerea mea este ca merita sa ai o masina cu care sa-ti faci treaba si una de suflet ...care sa-ti placa cu adevarat ...si sa o faci sa arate bine ..respectiv sa nu t-i cont de nimic (consum,intretinere, etc) , dar repet ..sa mai ai una de mers toata ziua ..ceva ieftin , fiabil...consum mic ..etc |
7 Attachment(s)
asta e a ta? :twisted: :D :-P
ce vopsitor de rahat si-a batut joc de ea? :???: are niste coaja de portocala.. :x ce bine dau rotile de BMW(M3?), si masina e intr-o stare foarte buna...pacat totusi de vopsea. de ce are atatia CP, e sau are mot de ZR-1? Sa o pastrezi fara incidente |
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning