![]() |
Re: [My Scoot] Gilera Runner (rock_angel)
@all : multumesc tuturor pt. aprecieri:)
@andrew: da..stai sa fie vremea mai frumoasa..dupa aceea ne plimbam:) @rs-dey: da..scuterul il tin afara(nu am garaj) |
rog un moderator sa inchida threadul! Multumesc anticipat:D
|
De ce :O l-ai vandut sau din ce cauza ?
|
dap l'a vandut :> :> si si'a luat ..............spune el daca vrea
|
Ce :O Hai nu ma tineti in suspans :))
|
asta e samsar :))
|
mi-am luat un generic trigger..o sa fac thread cu el:)
|
Pfff, l-ai dat? i-ai rupt sufletul? dar din ce cauza? la schimb pe ala? Bafta oricum, si sa ai noroc de el si multi km fara inchidente. ;)
|
Topic Inchis...
|
Deschis, am inteles ca scuterul a revenit la proprietar...
|
mersi mult @norbi...
bun...deci..am luat runneru inapoi..si dupa cateva ore am inceput sa fac cate ceva la el..... era intr-o stare jalnica...sticker cu nike pe gemuletu' ala de la ghidon....stickere cu flacari pe laterale....vopsit foarte prost(cand am dat jos stickerele s-a luat si vopseaua) m-am interesat de piese.... astazi am inceput sa smirgheluiesc carenele.... ce voi face la scuter: ambielaj nou set nou variator(malossi sau stage 6) ambreiaj(malossi sau stage 6) si o vopsea noua:D |
baga si tu niste poze cum arata inainte...
|
1 Attachment(s)
si o poza cu runneru:cry:
P.S: am uitat sa spun ca saua era imbracata intr-un material care seamana cu vesta gunoierilor:lol: si ca la semnalele fata e pusa plasa din aceea de metal:lol: |
wow... si'a scris si numele: "GEO"..frumos
|
frate asta e runneru tau ? adica ala cu carena portocalie ? esti fff daca ai acceptat sa reschimbati astea. In primul rand principiul schimbarii este acesta : cum ti l-am dat asa mi-l dai
I l-ai dat portocaliu l-ai luat gri in dungi cu seaua intreaga sea de gunoier eu cand ajungeam la fatza locului i dadeam cu runneru in cap si i spuneam sa il aduca pe ala care i l-am dat. Ai facut o mare prostie cine stie ce piese a schimbat in el ;) Nu frate nu facem nimic mi-l dai cum ti l-am dat asa si eu cu genericu tau. Daca tu iai dat runeru cu roti in 7 spite si el til aducea in 3 tot acceptai ti-am zis ca esti copil si ca ai o varsta mai mica dar tu te crezi cine nu esti defapt... |
1.frate..am facut ce am vrut..si eu imi vroiam runneru inapoi..ca nu mai e in aceeasi stare...asta e
2.iar nu poti intelege...e diferenta intre noi de 1 an-1an si ceva..nu sunt cu mult mai mic decat tine 3.acum chiar pastrez runneru..am vorbit cu mecanicu'....a zis ca se rezolva..tot el mi-l si vopseste P.S: mersi pt. numaru ala...era al lui:) |
@rock_angel nu trebuie sa te superi asta este coneptia mea , sti bine dc ne-am certat nu st sa respecti pe altii cat despre numar ma bucur ca te-am putu ajuta sper sa nu ai probleme cu piesele din-nauntru...Dar eu in locu tau nu acceptam reschimbarea....
|
Man, eu iti urez bafta cu el, ca ai ce lucra la el, daca vrei sa il faci frumos. A fost intr-o stare foarte buna cand l-ai dat. Mai ales porotcaliul ala care era foarte frumos, dar acum, pozerle vorbesc. Ce l-a apucat pe ala de s-ia batut joc de runneru asta asa? vopsit si tapitat cu veste reflectorizante :shock: Si un NIKE hand made, si numele lui, e penal. Sper ca sa faci cu cap ceea ce vei face la el, si sincer cred ca va iesi ceva frumos. Bafta, ca ai nevoie ;)
|
3 Attachment(s)
astazi am iesit cu scuteru..am fost si pe la @blue.e46...:lol:
din pacate scuteru cam face figuri..cateodata nu sare de 30-40..:cry:.... cateva poze de azi: |
pacat....
oare il mai scoti la lumina? |
Trebuie pus serios la punct!
Pentru ca nu arata prea bine si daca ai probleme si la partea mecanica si mai nasol! |
probleme avea si inainte(trebuie schimbat ambreiajul)
si da..il mai scot la lumina.....cu greu..dar..asta e:sad: |
Intr-adevar necesita multi bani sa il pui pe picioare dar daca il faci ca la carte o sa iasa ceva frumos ;)
|
6 Attachment(s)
P.S: cateva poze de azi:
|
new: ambreiaj stage 6 sport pro:D
|
1 Attachment(s)
new:D :
|
felicitari !! da parca nu aveai voie cu scuteru in alta localitate decat cea pe care esti inreg nu o sa ai probleme ? sau este o aiureala ce am zis eu ? am vazut pe un forum si intreb si eu :D
|
astazi am dat comanda pt. set stage 6 street race(70cc) si variator stage 6 sport pro:joy::rockon:
|
smecher vezi ca dupa ce termin roxu iesim pe dig sa dam o sedinta iti promit . Vi la smaeb ? eu il pregatesc pentru asa ceva
|
ma..de venit vin la smaeb..dar nu cu runneru...ca nu il termin pana atunci..probabil vin cu 41:))
|
glumetule lasa ca te duc eu :))ce 41 vrei sa te ia controloru =))
|
lasa ca vedem noi cum facem :lol:
revenind la runner..mai am de luat asa: ambielaj(stage 6) rulmenti ambielaj(stage 6) carburator(stage 6) filtru aer sport(stage 6) curea(stage 6) si dupa aceea..ma ocup de optica..ma gandeam dupa ce termin motoru sa imi iau un set de carene tuning:D |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
intre astea si cele de la malossi ... deexemplu un variator multivar malossi si unu stage 6 pro ... voi ce ati alege ? toata lumea stage iar toti profesionisti ma indruma spre malossi orice piesa ar fi ... se pare ca este mai publica stage de cat malossi dar nu prea si la performante ... chiar nu stiu ce sa aleg intre stage sau malossi ...
ps: tu de ce ai ales cele stage ? |
eu am ales stage 6 pt. ca am ceva cu firma asta :lol:
mi se pare o firma chiar foarte ok..si cu preturi rezonabile...malossi sunt ceva mai scumpe cei de pe scutertuning.ro sunt chiar ok...am avut cateva problemute..dar nu din cauza lor.. acum..e decizia ta... |
Quote:
ps: scutertuning.ro chiar merita toate laudele si sunt super corecti si la preturi la orice ... fata de cei de la scutercenter ... e hotie pe fata ... este 380 ron un variator la ei iar la scutertuning este 320 ... |
Ai zis o mare prostie ;) . Ia cumpara ceva de la scuter centre sa vezi ca intr-o zi ai piesa pe cand la scutertuning... posibil niciodata (in cazul meu). Faptul ca are o piesa mai scumpa nu inseamna ca is hoti. De exemplu uitate cat ii un far tuning pe scuter centre si pe scutertuning , sa vezi cu cat ii mai scump pe scutertuning ;)
|
Quote:
|
ma..ia gata...fiecare cumpara de unde vrea
P.S: @urs_e30 ....am auzit de tine :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning