![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
Quote:
|
14 Attachment(s)
masinile din club DOLAR RACER (voi reveni cu poze de grup si cu poze cu fiecare membru ) mai sunt programati pt montarea parasolarului
Johny din cate stiu eu masinutza ta e un GTI furios |
Quote:
da este GTI dar nui asa furios trage si el acolo cat de cat:-) |
Quote:
|
apoi sa-mi zici cand merg si alti ,,,ca sa merg si io sal pun sus ,,,,impreuna cu ei ,,,, salllll8)
|
daca se fac legale normal ca ne dam! nu conteaza cine castiga! distractia ii baza ca aici nu e vorba de $ ca si la ilegale! si sper sa se faca inainte sa bag masina la tuning:D...si destul de rau ca inca lumea nu stie de 318is sedan, si astea sau facut din 93 pana in 98 dar ce sa faci altii doar acuma afla:D
|
Quote:
|
incepand de la exterior care, ca si parte estetica ii varza, ajutandu-ma si alte persoane furandu-mi una alta de pe el! pana la interior, muzica si un alt motoras cu potential si whp mai multi!:D
|
Quote:
|
horatiu nu am glumit deloc....:) oricum ramane de vazut
|
ar fi ceva rau daca s-ar impreuna redline cu dolar???
|
Quote:
|
am mai primit o oferta de la un club sa ne unim. ei suporta cheltuielile, pt schimbarea parasolarului........oricum ramane de vazut
ONLY THE STRONG |
2 Attachment(s)
Quote:
nou membru cu parasolar |
si cum ramane cu bucurestiu?:D
|
buju trebuie sa vorbim......sa vedem ce si cum..ei sunt deacord sa suporte cheltuielile pt schimbarea de parasolare
|
si cum o sa arate noile parasolare ?,,,,salll
|
Quote:
|
ce club? cum se numeste?...cand intri pe mess sa stiu sa intru si eu?
|
Quote:
o intrebare : ei isi schimba numele clubului in numele vostru? adica vor fi Dolar Racer? |
Quote:
baieti din street racing squad vor sa suporte ei cheltuiala pt parasolarele noastre..noi sa le schimbam....... si asta nu se va intampla niciodata....:) las pe buju sa termine:) |
cum la "50 CENT" ii place numele sau de scena asa ne place si la noi "DOLAR RACER" Maramures(si nu doar Baia Mare)...avem si un membru din Salaj si sper ca in curand sa avem si mai multi din Salaj(Zalau, Cehu)...multumesc
|
Maramuresul cuprinde si Salajul nu? mai sa fie n-am stiut asta.... pe ceva opel vectra..
|
ahahahahaha :))
|
bogo nu ai intales tu bine.....a sa facem o filiala si la salaj....avem deja un mebru din salaj...o sa fie pe parcurs si din cehu silvaniei. zalau...si din toate colturile maramuresului
|
cristi, din pacate tot nu ti'o iesit :)
|
stii care'i faza astia se prind cam greu si rad din orice prostie! dale pace...
|
Si pana la urma care ii scopul "clubului" ?
|
6 Attachment(s)
citeste posturi anterioare! ca si oricare club! aceleasi scopuri.Deocamdata speram la ceva mai multi membri, pana in prezent suntem in jur de 16 membrii, cu timpul dorim sa facem o filiala si la Zalau(jud. Salaj in intregime), iar mai apoi o sa inaintam si noi actele necesare pentru a fi un club cu acte si tot ceea ce tine pentru a fi legali!
|
Quote:
|
pentru toti pasionati de masini, care au numai vrajeala si aburelii..va rog foarte frumos deschideti un topic de genu acela` si discutati acolo tot felu de porcari.... nu vreau sa mai vad tot felu de prosti scrise aici in topicul DOLAR RACER Va multumesc mult pentru intalegere
|
are dreptate! este un forum deschis, public unde se poate discuta despre orice, in principal despre masini!
|
Bine man o sa mentin thread-ul vostru curat, dar va rog sa abtineti si voi de la alte comentarii pe forum!
|
bogo asta nui nici o problema....
|
Quote:
|
Quote:
|
si la "my" e 320:D domnu Cristi:P
|
greseala mea buju..............
Hai sa vedem..ce becuri folosim pe masinii eu am philips +30 % nu pre sunt multumit de ele |
originale de e36! deocamdata...dar am primit cadou o pietricica cadou de la un camion in Tg. Lapus si de atunci farul din dreapta nu mai functioneaza desi este doar putin fisurat:((
|
am auzit sfinti prin ecou de la tg lapus :))):)))).....parbrizu meu le atrage pietricelele ca un magnet
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning