![]() |
Re: Pareri & sfaturi - despre 4tuningRO
revista cu stiker , nush cum era lipita dar nr pe care l-am luat eu se dezlipeau paginile :( in rest e foarte buna si situl la fel , pacat ca s-a umplut de smecheri care te iau la misto si in loc sa te ajute te iau la misto si restu ... ;)
|
"revista cu stiker , nush cum era lipita dar nr pe care l-am luat eu se dezlipeau paginile in rest e foarte buna si situl la fel , pacat ca s-a umplut de smecheri care te iau la misto si in loc sa te ajute te iau la misto si restu ... "...hmm..cine ma..??? cine MA !!???? cine ma te i a la mistok..zi mi mie..sa l trag de urechi...hmmmm.....marfa sait ul..super....de toate gasesti..pt toti....suuuperrrr.r.........multa bafta in continuare....si nu uitati..."in ffrane si in femei sa nu ai incredere niciodata !!! " ..:))
|
Jmechera rau de tot revista , nu am ce spune .
|
Am o problema : mi se dezlipesc paginile.
|
as avea o sugestie/sfat pt urmatoarea revista... Sa se faca o sectiune unde sa fie un fel tutorial despre fibra de sticla .....intr-un nr cum sa faci niste pleoape intr-un nr cum sa faci o bara etc...
|
exista pe forum....
|
As avea si eu o propunere pt urmatorul numar al revistei... sa fie un articol despre cei trei ....cei care acu nu mai sunt printre noi TXA, GAMu' si Micutzu..Dumnezeu sa'i ierte!!! Sper sa mai fie cineva de'acord si sa apara acest articolul ca semn de respect pt ce au facut pt noi . Multumesc!!!
|
Quote:
Sustin... ! |
Acesti oameni au facut foarte multe lucruri bune pentru imbunatatirea imaginii si a fenomenului auto din Romania.Merita recunostinta noastra.
|
Quote:
|
Quote:
|
ai foarte mare dreptate ........... oamenii astia merita sa apara intr-un articol pt cate au facut .....
|
Intradevar si eu, sunt de acord cu un asemenea gest... ei si-au dat vietiile pt acest fenomen... macar atat sa facem si noi pt ei..
Sustin +1 |
super ideea
|
De acord in cu aceasta idee, trebuie sa li se faca un omagiu in domeniu pt care si-au dat viatza.
|
Intru-totul de acord!!!! Do that man!!
|
ar fi kiar culmea daca nu faceti acest articol! sustin 100%!
|
sunt si eu de acord
|
Cu siguranta SUSTIN SI EU!
|
cred ca toata lumea este de acord. Sustin si eu!
|
Comunitatea 4tuning Ploiesti si No Speed Limit Ploiesti sustin aceasta idee.
|
Quote:
|
Quote:
absolut :( |
Si Eu Sustin Aceasta Idee .....:(
|
Sunt absolut sigur ca toti membri 4tuning sunt de acord, cu aceasta propunere, iar cei care nu sunt... nu merita sa fie membri....
Simplu. |
Sustin si eu... !!!
|
nu vad de ce nu ar fi cineva de acord cu asta... deci, sunt aproape sigur k va avea un loc bun in revista... si pe site'ul principal 4t daca se poate..
(banuiesc toata lumea este de'acord) go |
sustin si eu ideea
|
Va multumesc ca imi sustineti ideea...imi este foarte greu sa zic, chiar daca nu l'am cunoscut personal pe Micutzu ,DAR moartea lui a fost o lectie de viata pentru multi dintre noi si trebuie sa ne pretuim omaneii cat timp sunt printre noi. Cu respect maD_angel !!!
|
!!! Pentru !!!
|
da mad e o idee bheton !
SUSTIN +1 |
foarte normal,ca sa zic asa... SUSTIN si eu ideea,sper ca gratian sa faca ceva in privinta aceasta,desi aseara din cate imi amintesc am schimbat 2 -3 vorbe cu el si a zis ceva de genul,despre un articol.sper sa imi amintesc bine...ca era varva multa
|
Sustin ideea asta 100%,macar atata merita un articol despre ei in primele pagini!!!!!
|
Evident sustin...acest lucru ar trebui sa vina de la sine....EI MERITA....pentru cat au facut...asta e extrem de putin dar ...FACETI
|
un astfel de articol ar insemna foarte mult pentru a ne aduce aminte de ei.. sustin ideea si cred ca va ajunge in revista
|
Quote:
|
Sustin +1 .... ar fi chiar culmea sa nu intre in revista
|
sustin si eu......chiar merita poate asa isi mai dau si restu seama ce face viteza...
|
o idee chiar buna..si sustinuta de toti...SUSTIN SI EU
|
Quote:
si ar mai trebui ca revista sa se gaseasca peste tot, macar editia asta. +1. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning