Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Noul club auto-tuning "Wild West Winners" (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/16301-noul-club-auto-tuning-wild-west-winners.html)

SoundIdentity 19-05-06 22:55

Re: Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO
sory:((
vrei sami pierd roata?

doamne feri!!!!doar vroiam sa vad ce ii poate caluti .:(

DR.ZOZO 21-05-06 17:19

sper ca pe 4 ,le aratam ce inseamna cuvantul tuning,si liniute,etc,in adevaratul sens al cuvantului.
pregatitiva tare de tot.
bafta

DOMY_m3 22-05-06 07:22

Quote:

sper ca pe 4 ,le aratam ce inseamna cuvantul tuning,si liniute,etc,in adevaratul sens al cuvantului.
pregatitiva tare de tot.
bafta

daca te referi la 21 mai,sa stii ca totul a fost super.sincer.prostia mare a oradenilor ca nu a venit si nu a participat(in afara de sandu,erwin ,shuly,dan ric,si de mine ...).unii macar nici ca spectator nu a venit.ca nu clubul xyz sau 4 tuning a organizat evenimentul.asta e o prostie.toti santem cu masinile si motoarele de ce nu putem sa fim uniti.eu ma pis pe tot,daca asta e .cu club sau fara club eu oricum ma duc unde simt ca e locul meu si unde simt bine si nu ma intereseaza ca cine organizatorul.
si tot respectul pentru titus bike .ei a realizat ceva.si de aia am ajutat in organizarea cu clasele pt masini si la liniute ca am vazut ca vrea sa faca ceva frumos dar nu stia cum, si am zis ca oamenii astea merita o mana de ajutor.prima data am vazut ca pe cineva nu intereseaza ca merge in minus numa sa fie toate lumea multumit.dar asa si fost.puteti intreba pe ori cine.si baetii din tm (rr)a fost multumiti.
deci ori shimbati mentalitatea ori nu peste mult timp o sa fie totul naspa de tot

axesnet 22-05-06 07:41

Igazad van Domy.
... si asa rar se organizeaza curse la oradea, macar cand este, sa mergem si tinem cu participantii nostrii.
Respect pt. burn-out.
Voare dupa 4 iunie mai va fi concurs in anul asta?

axesnet 22-05-06 10:54

ZOZO!
Cati cai are NSX-ul din fabrica?
Si cati va fi pe 4 iunie?

daflyer_oradea 22-05-06 16:05

DOMY, DE CE ESTI ASA "ACID"?
ideea e ca unii poate chiar nu au avbut cum sa vina. Tu de cate ori nu ai venit cand nu aveai masina...gandeste-te si la asta.
Unii poate uneori chiar avem probleme. eu personal nu am lispit anul asta decat la cluj si la tm din motive extraordinar de obiective. si ieri eram pe drum de la ploiesti, am fost cu Bogdan dupa niste piese...
si probabil ca si ceilalti au motive. nu vad de ce te-au suparat atat de tare...
sau de ce esti atat de indignat...Si, fii sigur ca dupa 4 iunie primele liniute legale care se vor face vor fi organizate de WSR, si o sa vedem acolo cati or sa fie prezenti.
pana atunci...prima "tinta" e 4 iunie.

ZXR 22-05-06 16:29

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
daca te referi la 21 mai,sa stii ca totul a fost super.sincer.prostia mare a oradenilor ca nu a venit si nu a participat(in afara de sandu,erwin ,shuly,dan ric,si de mine ...).unii macar nici ca spectator nu a venit.ca nu clubul xyz sau 4 tuning a organizat evenimentul.asta e o prostie.toti santem cu masinile si motoarele de ce nu putem sa fim uniti.eu ma pis pe tot,daca asta e .cu club sau fara club eu oricum ma duc unde simt ca e locul meu si unde simt bine si nu ma intereseaza ca cine organizatorul.
si tot respectul pentru titus bike .ei a realizat ceva.si de aia am ajutat in organizarea cu clasele pt masini si la liniute ca am vazut ca vrea sa faca ceva frumos dar nu stia cum, si am zis ca oamenii astea merita o mana de ajutor.prima data am vazut ca pe cineva nu intereseaza ca merge in minus numa sa fie toate lumea multumit.dar asa si fost.puteti intreba pe ori cine.si baetii din tm (rr)a fost multumiti.
deci ori shimbati mentalitatea ori nu peste mult timp o sa fie totul naspa de tot

Felicitari pentru ca ai spus lucrurilor pe nume. Bravo!!! Eu am fost, am participat, si pot sa spun ca a fost super spectacol, super lupta, show adevarat, si foarte bine organizat. Felicitari lui Titus si celor care l-au ajutat. Dupa parerea mea, a fost unul din cele mai reusite evenimente organizate la Oradea, spre deosebire de altele la care li s-a facut mult mai multa reclama.

AleXXL 22-05-06 17:23

Quote:

Originally Posted by ZXR
Felicitari pentru ca ai spus lucrurilor pe nume. Bravo!!! Eu am fost, am participat, si pot sa spun ca a fost super spectacol, super lupta, show adevarat, si foarte bine organizat. Felicitari lui Titus si celor care l-au ajutat. Dupa parerea mea, a fost unul din cele mai reusite evenimente organizate la Oradea, spre deosebire de altele la care li s-a facut mult mai multa reclama.

da,domy ai dreptate !!! perfecta dreptate !!!
dupa cum am obs este un mare conflict de interese aici ..... curios,f.multzi au avut 'probleme' duminica..shi nu au avut...ce coincidentza :rolleyes2 ....
FELICITARI celor care au participat ... shi pot sa zic ...ca a fost f.bine organizat.....nu a fost coada la bilete ca la ITS..s-a shtiut tot timpul ce va urma...nu a fugit lumea de la un coltz la altul ca la ITS ... SUPER ! ...
shi au fost shi mashini tari...ca sa nu creada lumea ca au fost numai DACII,au fost intr`adevar 2 dacii....una NU avea ce cauta acolo ... dar` BNZ`ul ... dacia albastra din TM s-a prezentat acceptabil !,sa nu uitam:m3,330xd,G 5 GTi,type R,s6,seria 5 ... shi multe altele ... ;)
ashtept shi 4 iunie unde,dupa cata reclama se face,sper sa fie SHI mai frumos ... sa nu fim dezamagtizi ca la alte evenimente unde s-a facut la fel de multa reclama si a ieshit un mare circ ;) (cum zicea shi luci,zxr);)

daflyer_oradea 22-05-06 17:39

sincer, suntem cativa care chiar am avut rpobleme. eu cu Bogdan eram la Ploiesti dimineata la 8...am luat ceva piese de acolo si am gonit spre casa, dar am ajuns prea tarziu.
Au fost intr-adevar niste conflicte de interese, dar...speram din tot sufletul sa nu se mai repete.
Noi am vrut sa facem un bine,negociind cate ceva pentru club si pentru ceilalti cu roganizatorii.
Nu am vrut sa fim parteneri, in conditiile in care taxa de liniute a fost 60 de RON. la clunm am rezolvat pentru oradeni sa fie gratuit, si acum sa sun sa ii chem la curse la 60 de Ron?
Nu mi s-ar fi parut deloc corect.
Plus ca Boigdan a luat legatura cu ei dinainte, si...
Cand os a facem noi show o sa avem grija ca lumea sa fie mai mult decat multumita, si asta speram sa fie cat mai curand, cum am si spus pe unul din topic-urile de p'aici.
Deocamdata, avem ceva de facut in 4 iunie si sper sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor, ca apoi sa putem sa organizam noi propriile noastre liniute si show-uri, cum ne dorim toti.
pana atunci, ... ne vedem vineri.

ZXR 22-05-06 21:00

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
sincer, suntem cativa care chiar am avut rpobleme. eu cu Bogdan eram la Ploiesti dimineata la 8...am luat ceva piese de acolo si am gonit spre casa, dar am ajuns prea tarziu.
Au fost intr-adevar niste conflicte de interese, dar...speram din tot sufletul sa nu se mai repete.
Noi am vrut sa facem un bine,negociind cate ceva pentru club si pentru ceilalti cu roganizatorii.
Nu am vrut sa fim parteneri, in conditiile in care taxa de liniute a fost 60 de RON. la clunm am rezolvat pentru oradeni sa fie gratuit, si acum sa sun sa ii chem la curse la 60 de Ron?
Nu mi s-ar fi parut deloc corect.
Plus ca Boigdan a luat legatura cu ei dinainte, si...
Cand os a facem noi show o sa avem grija ca lumea sa fie mai mult decat multumita, si asta speram sa fie cat mai curand, cum am si spus pe unul din topic-urile de p'aici.
Deocamdata, avem ceva de facut in 4 iunie si sper sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor, ca apoi sa putem sa organizam noi propriile noastre liniute si show-uri, cum ne dorim toti.
pana atunci, ... ne vedem vineri.

lol. Sa inteleg ca faptul ca nu ati fost lasati sa participati pe gratis nu e corect? Si aeroportul si celelalte costa bani grei, trebuia ca organizatorii sa suporte tot? Si noi bikerii am platit ca toata lumea, si n-a comentat nimeni dintre noi pt asta. Sa inteleg ca daca vin pe 4 iunie la liniute ma dau pe gratis, pt ca sint din Oradea? Oricit ar vrea unii dintre voi sa demonstreze contrariul, evenimentul de pe 21 a fost unul reusit, si cel mai important e ca au fost CURSE, nu numai expozitii de masini pt poze.
A avut foarte mare dreptate Domy cu ce a zis!
Numa' bine si respecte celor care au fost in 21 la aeroport!

DR.ZOZO 22-05-06 21:49

1 Attachment(s)
respectele mele ptr titus,si domy,dar daca cineva nu stie ce sa intamplat cu adevarat dice vorbeste de unul singur.stiti cum e lumea asta se bazeaza pe politica,asa ca...
a iesit frumos,dar noi vrem sa facem cu totul altceva,si daca cineva e curios,sa vina pe 4 pe aeroport.
iar nsx-ul il veti vedea pe 4 ce stie ,si cati cai mai are:)))

DR.ZOZO 22-05-06 21:59

pe data de 4 iunie toti membri clubului vor primi legitimatiile,si sticarele,si vor intra in vigoare toate drepturile ce li sau ,adevenit.
pragatitiva ptr unshow ca la carte

BH-15-RIC 22-05-06 22:30

Baieti eu pot vorbi ca unul care a fost la show si pot sa spun ca e important ca in ORADEA a fost ceva deosebit ca participant si la liniutele de la CLUJ ca realizare a fost net peste , asa ca inca o data felicitari organizatorilor INDIFERENT CARE AR FI EI !!!!!!!!!!!
Dar aici cred ca se vrea sa ajungem un fel de BUCURESTI unde sint mai multe cluburi si se maninca intre ele .
Nu vad ce importanta are din ce club faci parte asta apropo de "politica " ZOZO ci e important vorba lui DOMY ca sa fim prezenti acolo unde ne simtim bine adica in mijlocul masinilor si al motoarelor caci pina la urma urmei asta ne uneste pe toti pasiunea pt. masini si motoare iar cind e vorba de un eveniment gazduit de orasul nostru e de datoria noastra zic eu de a nu dezamagi in PRIMUL RIND PUBLICUL MINUNAT AL ORADEI care a fost prezent si de aceasta data in numar mare public fara de care sa recunoastem ca ne place sau nu fara el nu prea am avea ce sa organizam...........

dask137 23-05-06 00:51

Domy are dreptate dar nu poti invinuii pe nimeni pentru ca nu au mers, la urma urmei e alegerea lor.

DOMY_m3 23-05-06 08:29

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
Baieti eu pot vorbi ca unul care a fost la show si pot sa spun ca e important ca in ORADEA a fost ceva deosebit ca participant si la liniutele de la CLUJ ca realizare a fost net peste , asa ca inca o data felicitari organizatorilor INDIFERENT CARE AR FI EI !!!!!!!!!!!
Dar aici cred ca se vrea sa ajungem un fel de BUCURESTI unde sint mai multe cluburi si se maninca intre ele .
Nu vad ce importanta are din ce club faci parte asta apropo de "politica " ZOZO ci e important vorba lui DOMY ca sa fim prezenti acolo unde ne simtim bine adica in mijlocul masinilor si al motoarelor caci pina la urma urmei asta ne uneste pe toti pasiunea pt. masini si motoare iar cind e vorba de un eveniment gazduit de orasul nostru e de datoria noastra zic eu de a nu dezamagi in PRIMUL RIND PUBLICUL MINUNAT AL ORADEI care a fost prezent si de aceasta data in numar mare public fara de care sa recunoastem ca ne place sau nu fara el nu prea am avea ce sa organizam...........

cu asta pot sa zic ca e complect comentariul meu.
mersi dan

daflyer_oradea 23-05-06 14:59

la subiect...
inca o data repet ca imi pare sincer rau ca nu am putu sa fiu prezent, si sper, pe viitor, sa fie toate bune. oricum surpriza lui bogdan e pe drum...o sa fie mult de lucru, dar rezultatul final spun eu ca va merita.
O sa il las pe el sa dezvaluie surpriza, cand o sa fie deja in curte, ca ami trebuie si adusa acasa. apoi, va avea timp sa se ocupe de ea...si rezultatul final il veti vedea cu totii.
la lipsa de masini tunate mai luati in co0nsiderare si lipsa de publicitate, si faptul ca toata lumea isi pregateste masinile pentru data de 4, si poate din cauza asta nu au fost atat de multe cum se astepta pe acolo.
Ma bucur ca v-ati distrat, in orice caz, si...
sa dea Domnu' sa facem si noi ceva macar la acest nivel...cand vom organiza noi, ca si club.

SoundIdentity 23-05-06 16:00

Quote:

ba parca nu ati fi in lumea tuningului!!!!!!!!!!!si io am ziso si ma repet:pana sunt showuri si ma pot prezenta o sa o fac ori de ce club apartin orice conflicte sunt cu x si y de aia ne-am echipat sa demonstram sa aratam si sa ne distram....vai multa politica mai e si aici.............ne distram sau ce drak???

petrarca 23-05-06 23:46

Quote:

asul clubului a sosit.
ce ziceti?
HONDA NSX V-TEK ,un model care porta semnatura aiton senna,sa fabricat doar 1 an de zile ,in memoria lui.
este echipat cu un propulsor situat central de 3 litri v 6 turbo 24 v de 520 kp cu tehnologie formula 1 ,jante fata 17,spate 18 ,235*40 *17 fata,275 *35 *18 spate.si atinge o viteza maxima de 340km/h

frumoasa masinuta intr-adevar rupe dar cum 520 hp?nu e cam multicel?una stock are in jur de 280...oricum masina rupe tot sa o stapanesti sanatos...

WSR-BBK 24-05-06 17:49

asteptam sa o vedem ce poate pe 4 iunie!!!

Ciky 24-05-06 19:36

abia ashtept!

AleXXL 25-05-06 19:46

Quote:

asul clubului a sosit.
ce ziceti?
HONDA NSX V-TEK ,un model care porta semnatura aiton senna,sa fabricat doar 1 an de zile ,in memoria lui.
este echipat cu un propulsor situat central de 3 litri v 6 turbo 24 v de 520 kp cu tehnologie formula 1 ,jante fata 17,spate 18 ,235*40 *17 fata,275 *35 *18 spate.si atinge o viteza maxima de 340km/h

f frumoasa mashina
sa o stapanesti sanatos
dar o obiectzie ... de unde ai 520 CP ?! ... de la 280 CP ... ce modificari i`ai adus ? ...
si ... 340 km/h ?! WOW ... aia da ... o poza ceva ?...un film ? ...
P.S1. e V-TEC
P.S2. e Ayrton ;)
e cel din CT,nu ? ;)

SoundIdentity 25-05-06 21:55

Quote:

Originally Posted by AleXXL
f frumoasa mashina
sa o stapanesti sanatos
dar o obiectzie ... de unde ai 520 CP ?! ... de la 280 CP ... ce modificari i`ai adus ? ...
P.S1. e V-TEC
P.S2. e Ayrton ;)
e cel din CT,nu ? ;)

amu zozo nu are cai ca sunt pe dreapta!!!

DOMY_m3 26-05-06 06:59

Quote:

respectele mele ptr titus,si domy,dar daca cineva nu stie ce sa intamplat cu adevarat dice vorbeste de unul singur.stiti cum e lumea asta se bazeaza pe politica,asa ca...
a iesit frumos,dar noi vrem sa facem cu totul altceva,si daca cineva e curios,sa vina pe 4 pe aeroport.
iar nsx-ul il veti vedea pe 4 ce stie ,si cati cai mai are:)))

o sa vedem ce stie fetita.daca stie macar ceva.depinde si de pilot.....
www vs wsr
ce zici??

DR.ZOZO 26-05-06 08:31

om trai si om vedea:))
imi trebe curea de distributie,ca e naspa rau,marti cica o primesc din germania,40 euro aicia la altes miai cerut 7,8 mil de lei,nesimtiti,700% adaos,asa se poate trai:))

DR.ZOZO 26-05-06 08:34

azi mergem la deva,satu mare.ptr promovarea showului de pe 4 iunie,ne intoarcem luni.sa vedem ce e si pe acolo cu tuningul

SoundIdentity 26-05-06 21:57

Quote:

www vs wsr
ce zici??

deci domdom!!!!1daca o iei asa razbuneste zozo pe tine cu nsx-ul si io pe restu cu gti-ul!!!!!!!!!!:):):):):)io nu vreau wsr vs www!!!!domi:::m-ai rupt la liniute dar nu foarte tare:):):)iiiooooiiiiiiiiii!!!dar onoarea e a ta!!!

RocKzana 27-05-06 16:33

Quote:

www vs wsr
ce zici??

de ce www vs wsr ? :((

D_M_X 29-05-06 12:32

2 Attachment(s)
Quote:

asul clubului a sosit.
ce ziceti?

Nu stiu de unde ai scos u 520 de cp...de pe platforma cu care a fost carata masina ...sau cum?....Masina nu a fost in stare sa bata nici macar un evo8 stock si s-a dat de 2 ori cu el....si nici cu alte masini nu prea a avut succes...asa ca mai taie cu 520 de cp....si pozele care le-ai pus u....poate asa o sa arate masina ca ea arata cu totul altfel...Intradevar este un model special senna....
Si l-a bordurile care le-a halit masina si ce s-a rupt pe acolo...plus problemele care le avea si inainte de a fi lovita...permite-mi sa nu cred ca va fi prezenta pe 4 ....doar adusa pe platforma
Pozele au fost facute anu trecut la its pe kogalniceanu

AleXXL 29-05-06 14:09

Quote:

f frumoasa mashina
sa o stapanesti sanatos
P.S1. e V-TEC
P.S2. e Ayrton ;)
e cel din CT,nu ? ;)

mie nu mi-a rasp nimeni ... :rolleyes2 ...
sa-mi arate si mie cineva un site despre modelul asta de NSX dedicat lui Senna ... :rolleyes2 ca eu nu am gasit ;)
e turbo ?! ... :-)
eu am auzit ca e aspirat ... :rolleyes2

civic_ex 29-05-06 15:09

Quote:

mie nu mi-a rasp nimeni ... :rolleyes2 ...
sa-mi arate si mie cineva un site despre modelul asta de NSX dedicat lui Senna ... :rolleyes2 ca eu nu am gasit ;)
e turbo ?! ... :-)
eu am auzit ca e aspirat ... :rolleyes2

nu cred ca exista un site dedicat acestei masini. intradevar ayrton senna a contribuit la crearea nsx-ului, si el a fost primul pilot profesionist care a testat aceasta masina in 1990 (cred), cand a fost conceputa.
cat despre caii putere, nu pot sa ma exprim.
stiu ca un nsx din fabrica are 270cp, motor 3.2L V6 VTEC, si nu e turbo. NSX-ul e fabricat chiar si in ziua de azi, bine inteles cu minore modificari cum ar fi un face lift si altele.

Cat despre modelul care il are domnul Zozo, nu pot sa ma exprim pentru ca nu stiu ce are diferit de cel normal.

D_M_X 29-05-06 15:31

e stock si nu are nimic modificat la motor....masina prima oara a fost in timisoara si a stat mai mult expusa....... ce spune maestru zozo e o poveste cu cp si turbo....Cel care a avut-ola tuning show a dat-o la schimb pe un m5 model 2000 -2002 si o mica diferenta de bani dupa care masina la aproximativ 1 luna 2 a fost implicata intr-un accident in cta si de atunci masina a stat aruncata intr-un service in bratianu la iesire din cta....

BH-15-RIC 29-05-06 18:46

Pai si acum e lovita si am inteles ca are ceva brat la spate rupt ........

AleXXL 29-05-06 19:22

Quote:

Originally Posted by civic_ex
nu cred ca exista un site dedicat acestei masini. intradevar ayrton senna a contribuit la crearea nsx-ului, si el a fost primul pilot profesionist care a testat aceasta masina in 1990 (cred), cand a fost conceputa.
cat despre caii putere, nu pot sa ma exprim.
stiu ca un nsx din fabrica are 270cp, motor 3.2L V6 VTEC, si nu e turbo. NSX-ul e fabricat chiar si in ziua de azi, bine inteles cu minore modificari cum ar fi un face lift si altele.

Cat despre modelul care il are domnul Zozo, nu pot sa ma exprim pentru ca nu stiu ce are diferit de cel normal.

eu doresc un site unde sa gasesc informatzii despre aceasta editzie limitata de NSX`uri cum spunea DR.ZOZO ;)
ar trebui sa fie ... parerea mea :rolleyes2
p.s.
ayrton senna a contribuit la creearea nsx`ului dar nu am auzit niciodata sa fi fost o editzie limitata in memoria acestuia...:rolleyes2
corectatzi`ma daca greshesc :rolleyes2
bafta ;)

SoundIdentity 29-05-06 20:18

Quote:

Originally Posted by D_M_X
e stock si nu are nimic modificat la motor....masina prima oara a fost in timisoara si a stat mai mult expusa....... ce spune maestru zozo e o poveste cu cp si turbo....Cel care a avut-ola tuning show a dat-o la schimb pe un m5 model 2000 -2002 si o mica diferenta de bani dupa care masina la aproximativ 1 luna 2 a fost implicata intr-un accident in cta si de atunci masina a stat aruncata intr-un service in bratianu la iesire din cta....

acuma ca zozo mai exagereaza e una...noi suntem obisnuiti in oradea;dar in legatura cu nsx-ul este o masina care nu toata lumea se baga la ea fiind o masina de figuri si de tineret...pentru familisti mai putin...mie imi curg balele dupa ea imi place enorm dar greu de permis intretinerea lui...acuma esenta:zozo e in stare sa o puna bine pe picioare si o va schimba intr-un fel sau altu dar va veti uimi..salut

DR.ZOZO 29-05-06 20:23

ma scuzati dar am fost plecat,in turneu ptr promovare.
referitor la masina,trecutul nu conteaza,acuma masina are 480 cai(scuze am gresit anterior)are cip stage 1,si va primi un kit turbo din state,original ptr NSX
motorul are 80 000 de km si este in stare perfecta,si bratele au fost schimbate,iar aripa se va inlocui,si dupa acea vreau io sa vad cine se pune la liniute cu mine,si daca ma ajuta dumnezeu va primi un cip stage 5.

AleXXL 29-05-06 20:49

Quote:

ma scuzati dar am fost plecat,in turneu ptr promovare.
referitor la masina,trecutul nu conteaza,acuma masina are 480 cai(scuze am gresit anterior)are cip stage 1,si va primi un kit turbo din state,original ptr NSX
motorul are 80 000 de km si este in stare perfecta,si bratele au fost schimbate,iar aripa se va inlocui,si dupa acea vreau io sa vad cine se pune la liniute cu mine,si daca ma ajuta dumnezeu va primi un cip stage 5.

480 cai ? ... ce cip creste puterea cu aproape 90% ? :rolleyes2 ...
un kit turbo e kateva mii de $ ... :rolleyes2 bafta ;) sper sa-l pui pe nsx ...
dar vrei shi cip stage 5 ? shi kit turbo ? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

AleXXL 29-05-06 22:12

scuzatzi dar nu mai pot edita :( ...
am vrut sa mentzionez ...
daca are abia 'cip stage 1' si are 480 de CP ? .... ma intreb cati cai va avea cand va avea 'cip stage 5' ?? ...

DR.ZOZO 29-05-06 22:58

1 Attachment(s)
uitativa la honda nsx senna,si vedeti cati cai are cu cip stage 5 si kit turbo,io nu mai are rost sami bat gura degeaba
a sosit si sigla clubului.

D_M_X 30-05-06 10:03

Dr zozo u ne minti ca pe ultimi prosti....u crezi ca toti de pe forumul asta sunt creduli si copii de 3 ani sa puna botu la vrajelile tale?
In primul rand masina are motor aspirant si nu ai cum sa dublezi puterea aproape ditr-un cip...poate sa fie el si stage 15 ca degeaba....
Fara turbo sau kompresor masina aia nu va avea in viata ei mai mult de 350 de cp...
Masina cand a plecat din cta era ambsolut stock .....
E masina tare dar nu-mi place cand vad ca scriii ca la tine cresc cp intr-o veselie de parca i-ai pus la imperecheat sub capota...
Hai sa fim putin realisti.

petrarca 30-05-06 11:55

ai dreptate D M X .imi place de tine...:))

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning