![]() |
Re: Noul Club Auto-tuning "west Wild Winners"
Quote:
|
sper ca pe 4 ,le aratam ce inseamna cuvantul tuning,si liniute,etc,in adevaratul sens al cuvantului.
pregatitiva tare de tot. bafta |
Quote:
si tot respectul pentru titus bike .ei a realizat ceva.si de aia am ajutat in organizarea cu clasele pt masini si la liniute ca am vazut ca vrea sa faca ceva frumos dar nu stia cum, si am zis ca oamenii astea merita o mana de ajutor.prima data am vazut ca pe cineva nu intereseaza ca merge in minus numa sa fie toate lumea multumit.dar asa si fost.puteti intreba pe ori cine.si baetii din tm (rr)a fost multumiti. deci ori shimbati mentalitatea ori nu peste mult timp o sa fie totul naspa de tot |
Igazad van Domy.
... si asa rar se organizeaza curse la oradea, macar cand este, sa mergem si tinem cu participantii nostrii. Respect pt. burn-out. Voare dupa 4 iunie mai va fi concurs in anul asta? |
ZOZO!
Cati cai are NSX-ul din fabrica? Si cati va fi pe 4 iunie? |
DOMY, DE CE ESTI ASA "ACID"?
ideea e ca unii poate chiar nu au avbut cum sa vina. Tu de cate ori nu ai venit cand nu aveai masina...gandeste-te si la asta. Unii poate uneori chiar avem probleme. eu personal nu am lispit anul asta decat la cluj si la tm din motive extraordinar de obiective. si ieri eram pe drum de la ploiesti, am fost cu Bogdan dupa niste piese... si probabil ca si ceilalti au motive. nu vad de ce te-au suparat atat de tare... sau de ce esti atat de indignat...Si, fii sigur ca dupa 4 iunie primele liniute legale care se vor face vor fi organizate de WSR, si o sa vedem acolo cati or sa fie prezenti. pana atunci...prima "tinta" e 4 iunie. |
Quote:
|
Quote:
dupa cum am obs este un mare conflict de interese aici ..... curios,f.multzi au avut 'probleme' duminica..shi nu au avut...ce coincidentza :rolleyes2 .... FELICITARI celor care au participat ... shi pot sa zic ...ca a fost f.bine organizat.....nu a fost coada la bilete ca la ITS..s-a shtiut tot timpul ce va urma...nu a fugit lumea de la un coltz la altul ca la ITS ... SUPER ! ... shi au fost shi mashini tari...ca sa nu creada lumea ca au fost numai DACII,au fost intr`adevar 2 dacii....una NU avea ce cauta acolo ... dar` BNZ`ul ... dacia albastra din TM s-a prezentat acceptabil !,sa nu uitam:m3,330xd,G 5 GTi,type R,s6,seria 5 ... shi multe altele ... ;) ashtept shi 4 iunie unde,dupa cata reclama se face,sper sa fie SHI mai frumos ... sa nu fim dezamagtizi ca la alte evenimente unde s-a facut la fel de multa reclama si a ieshit un mare circ ;) (cum zicea shi luci,zxr);) |
sincer, suntem cativa care chiar am avut rpobleme. eu cu Bogdan eram la Ploiesti dimineata la 8...am luat ceva piese de acolo si am gonit spre casa, dar am ajuns prea tarziu.
Au fost intr-adevar niste conflicte de interese, dar...speram din tot sufletul sa nu se mai repete. Noi am vrut sa facem un bine,negociind cate ceva pentru club si pentru ceilalti cu roganizatorii. Nu am vrut sa fim parteneri, in conditiile in care taxa de liniute a fost 60 de RON. la clunm am rezolvat pentru oradeni sa fie gratuit, si acum sa sun sa ii chem la curse la 60 de Ron? Nu mi s-ar fi parut deloc corect. Plus ca Boigdan a luat legatura cu ei dinainte, si... Cand os a facem noi show o sa avem grija ca lumea sa fie mai mult decat multumita, si asta speram sa fie cat mai curand, cum am si spus pe unul din topic-urile de p'aici. Deocamdata, avem ceva de facut in 4 iunie si sper sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor, ca apoi sa putem sa organizam noi propriile noastre liniute si show-uri, cum ne dorim toti. pana atunci, ... ne vedem vineri. |
Quote:
A avut foarte mare dreptate Domy cu ce a zis! Numa' bine si respecte celor care au fost in 21 la aeroport! |
1 Attachment(s)
respectele mele ptr titus,si domy,dar daca cineva nu stie ce sa intamplat cu adevarat dice vorbeste de unul singur.stiti cum e lumea asta se bazeaza pe politica,asa ca...
a iesit frumos,dar noi vrem sa facem cu totul altceva,si daca cineva e curios,sa vina pe 4 pe aeroport. iar nsx-ul il veti vedea pe 4 ce stie ,si cati cai mai are:))) |
pe data de 4 iunie toti membri clubului vor primi legitimatiile,si sticarele,si vor intra in vigoare toate drepturile ce li sau ,adevenit.
pragatitiva ptr unshow ca la carte |
Baieti eu pot vorbi ca unul care a fost la show si pot sa spun ca e important ca in ORADEA a fost ceva deosebit ca participant si la liniutele de la CLUJ ca realizare a fost net peste , asa ca inca o data felicitari organizatorilor INDIFERENT CARE AR FI EI !!!!!!!!!!!
Dar aici cred ca se vrea sa ajungem un fel de BUCURESTI unde sint mai multe cluburi si se maninca intre ele . Nu vad ce importanta are din ce club faci parte asta apropo de "politica " ZOZO ci e important vorba lui DOMY ca sa fim prezenti acolo unde ne simtim bine adica in mijlocul masinilor si al motoarelor caci pina la urma urmei asta ne uneste pe toti pasiunea pt. masini si motoare iar cind e vorba de un eveniment gazduit de orasul nostru e de datoria noastra zic eu de a nu dezamagi in PRIMUL RIND PUBLICUL MINUNAT AL ORADEI care a fost prezent si de aceasta data in numar mare public fara de care sa recunoastem ca ne place sau nu fara el nu prea am avea ce sa organizam........... |
Domy are dreptate dar nu poti invinuii pe nimeni pentru ca nu au mers, la urma urmei e alegerea lor.
|
Quote:
mersi dan |
la subiect...
inca o data repet ca imi pare sincer rau ca nu am putu sa fiu prezent, si sper, pe viitor, sa fie toate bune. oricum surpriza lui bogdan e pe drum...o sa fie mult de lucru, dar rezultatul final spun eu ca va merita. O sa il las pe el sa dezvaluie surpriza, cand o sa fie deja in curte, ca ami trebuie si adusa acasa. apoi, va avea timp sa se ocupe de ea...si rezultatul final il veti vedea cu totii. la lipsa de masini tunate mai luati in co0nsiderare si lipsa de publicitate, si faptul ca toata lumea isi pregateste masinile pentru data de 4, si poate din cauza asta nu au fost atat de multe cum se astepta pe acolo. Ma bucur ca v-ati distrat, in orice caz, si... sa dea Domnu' sa facem si noi ceva macar la acest nivel...cand vom organiza noi, ca si club. |
Quote:
|
Quote:
|
asteptam sa o vedem ce poate pe 4 iunie!!!
|
abia ashtept!
|
Quote:
sa o stapanesti sanatos dar o obiectzie ... de unde ai 520 CP ?! ... de la 280 CP ... ce modificari i`ai adus ? ... si ... 340 km/h ?! WOW ... aia da ... o poza ceva ?...un film ? ... P.S1. e V-TEC P.S2. e Ayrton ;) e cel din CT,nu ? ;) |
Quote:
|
Quote:
www vs wsr ce zici?? |
om trai si om vedea:))
imi trebe curea de distributie,ca e naspa rau,marti cica o primesc din germania,40 euro aicia la altes miai cerut 7,8 mil de lei,nesimtiti,700% adaos,asa se poate trai:)) |
azi mergem la deva,satu mare.ptr promovarea showului de pe 4 iunie,ne intoarcem luni.sa vedem ce e si pe acolo cu tuningul
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si l-a bordurile care le-a halit masina si ce s-a rupt pe acolo...plus problemele care le avea si inainte de a fi lovita...permite-mi sa nu cred ca va fi prezenta pe 4 ....doar adusa pe platforma Pozele au fost facute anu trecut la its pe kogalniceanu |
Quote:
sa-mi arate si mie cineva un site despre modelul asta de NSX dedicat lui Senna ... :rolleyes2 ca eu nu am gasit ;) e turbo ?! ... :-) eu am auzit ca e aspirat ... :rolleyes2 |
Quote:
nu cred ca exista un site dedicat acestei masini. intradevar ayrton senna a contribuit la crearea nsx-ului, si el a fost primul pilot profesionist care a testat aceasta masina in 1990 (cred), cand a fost conceputa. cat despre caii putere, nu pot sa ma exprim. stiu ca un nsx din fabrica are 270cp, motor 3.2L V6 VTEC, si nu e turbo. NSX-ul e fabricat chiar si in ziua de azi, bine inteles cu minore modificari cum ar fi un face lift si altele. Cat despre modelul care il are domnul Zozo, nu pot sa ma exprim pentru ca nu stiu ce are diferit de cel normal. |
e stock si nu are nimic modificat la motor....masina prima oara a fost in timisoara si a stat mai mult expusa....... ce spune maestru zozo e o poveste cu cp si turbo....Cel care a avut-ola tuning show a dat-o la schimb pe un m5 model 2000 -2002 si o mica diferenta de bani dupa care masina la aproximativ 1 luna 2 a fost implicata intr-un accident in cta si de atunci masina a stat aruncata intr-un service in bratianu la iesire din cta....
|
Pai si acum e lovita si am inteles ca are ceva brat la spate rupt ........
|
Quote:
ar trebui sa fie ... parerea mea :rolleyes2 p.s. ayrton senna a contribuit la creearea nsx`ului dar nu am auzit niciodata sa fi fost o editzie limitata in memoria acestuia...:rolleyes2 corectatzi`ma daca greshesc :rolleyes2 bafta ;) |
Quote:
|
ma scuzati dar am fost plecat,in turneu ptr promovare.
referitor la masina,trecutul nu conteaza,acuma masina are 480 cai(scuze am gresit anterior)are cip stage 1,si va primi un kit turbo din state,original ptr NSX motorul are 80 000 de km si este in stare perfecta,si bratele au fost schimbate,iar aripa se va inlocui,si dupa acea vreau io sa vad cine se pune la liniute cu mine,si daca ma ajuta dumnezeu va primi un cip stage 5. |
Quote:
un kit turbo e kateva mii de $ ... :rolleyes2 bafta ;) sper sa-l pui pe nsx ... dar vrei shi cip stage 5 ? shi kit turbo ? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
scuzatzi dar nu mai pot edita :( ...
am vrut sa mentzionez ... daca are abia 'cip stage 1' si are 480 de CP ? .... ma intreb cati cai va avea cand va avea 'cip stage 5' ?? ... |
1 Attachment(s)
uitativa la honda nsx senna,si vedeti cati cai are cu cip stage 5 si kit turbo,io nu mai are rost sami bat gura degeaba
a sosit si sigla clubului. |
Dr zozo u ne minti ca pe ultimi prosti....u crezi ca toti de pe forumul asta sunt creduli si copii de 3 ani sa puna botu la vrajelile tale?
In primul rand masina are motor aspirant si nu ai cum sa dublezi puterea aproape ditr-un cip...poate sa fie el si stage 15 ca degeaba.... Fara turbo sau kompresor masina aia nu va avea in viata ei mai mult de 350 de cp... Masina cand a plecat din cta era ambsolut stock ..... E masina tare dar nu-mi place cand vad ca scriii ca la tine cresc cp intr-o veselie de parca i-ai pus la imperecheat sub capota... Hai sa fim putin realisti. |
ai dreptate D M X .imi place de tine...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning