Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Logan by APV (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/162768-logan-by-apv.html)

CT-07-APV 27-05-10 22:54

Re: Logan by APV

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 3395515)
cam trebuie refacut badboy-ul....pune man si cumpara o suspensie sport ca daca o lasi cocotata si cu spoilere nu rezolvi nimic....cat cantereste bara fata(aproximativ)?

De ce trebuie refacut? Cum ti-ai dat seama ca nu am suspensie sport? Imi place ca vorbesc toti care nu au nici o treaba cu masinile

banzay 29-05-10 13:32

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 3272122)
@banzay multumesc sincer nici nu stiu care e Salcamilor dar se poate :)) sunt multi care se uita insistent, daca ma vezi prin oras vino sa vorbim, Botul nu este vopsit e doar spritz kit

Pe undeva pe la Trocadero, dar era demult asta... :lol: Si de uitat insistent nu ma uit, sa nu zica lumea ca am ceva cu ei :lol: Masina e frumoasa, e aproape de final ca forma nu? Dar detaliile astea ocupa mult timp. Si daca nici nu ai timpul asta sa stai cate o zi incontinuu pe capul ei sa rezolvi...

Uite daca imi permiti sa iti pun si eu vreo 2-3 intrebari...

Shaved doors le ai facute cu fibra? Ce te faci daca trebuie sa mergi pe la RAR? Eu as vrea sa ma duc sa imi schimb culoarea, dar... mi-e ca-mi dau un sut in fund si ma trimit acasa pt faza asta, cum s-a intamplat unui cunoscut... l-au pus sa dea jos jante/toba/stopuri fumurii etc :d Si legat de shaved doors ai vreun sistem special sa e o instalatie 'home made' sa zic asa? Eu rezolvasem cu niste bobine mai speciale si o... alarma cu telecomanda (doar sa testez pana gasesc ceva mai interesant).

Scuza-mi postul lung! Toata stima!

CT-07-APV 29-05-10 14:03

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3399202)
Pe undeva pe la Trocadero, dar era demult asta... :lol: Si de uitat insistent nu ma uit, sa nu zica lumea ca am ceva cu ei :lol: Masina e frumoasa, e aproape de final ca forma nu? Dar detaliile astea ocupa mult timp. Si daca nici nu ai timpul asta sa stai cate o zi incontinuu pe capul ei sa rezolvi...

Uite daca imi permiti sa iti pun si eu vreo 2-3 intrebari...

Shaved doors le ai facute cu fibra? Ce te faci daca trebuie sa mergi pe la RAR? Eu as vrea sa ma duc sa imi schimb culoarea, dar... mi-e ca-mi dau un sut in fund si ma trimit acasa pt faza asta, cum s-a intamplat unui cunoscut... l-au pus sa dea jos jante/toba/stopuri fumurii etc :d Si legat de shaved doors ai vreun sistem special sa e o instalatie 'home made' sa zic asa? Eu rezolvasem cu niste bobine mai speciale si o... alarma cu telecomanda (doar sa testez pana gasesc ceva mai interesant).

Scuza-mi postul lung! Toata stima!

Masina nu e nici pe departe aproape de final, forma fetei este aproape gata dar in rest nici nu m-am apucat de ea. Usile da sunt acoperite cu fibra. Vreau sa merg sa omologhez cat se poate dar trebuie sa fie gata intai pentru a o putea omologa. Pentru schimbat culoare e 75 lei parca si sa iti schimbi talonul care este 100 lei. Sistemul este format dintr-un actuator (ca cel de portbagaj) doar ca mai mare si mai puternic. A fost aprox 100 lei bucata si au trebuit 2, cate unul pe fiecare usa. Obligat iti trebuie o alarma care sa aibe mai multe functii.

CT-07-APV 13-06-10 21:49

https://www.220.ro/auto/APV-EVOLUTION-2010/atbPtPkUU0/ primul filmulet facut de mine in care prezint evolutia masinii mele din 2006 de cand am cumparat-o pana in prezent. Este putin mai lung dar am vrut sa prind toate etapele prin care a trecut pana acum masina. Vizionare placuta

Tis-ul 16-06-10 19:42

eo zic sa faci la lsd niste prize de are care sa se potriveasca cu spoilerele...sorry daca nu iti place dar am 12 ani si nu prea am imaginatie...dar eo zic ca ar arata bine...

25 ADY 05-07-10 20:52

In primul rand felicitari pentru tot ce ai realizat pana acum la masinuta si bafta multa in continuare si sa o vedem terminata.Noi am mai vorbit si anul trecut la expo la mangalia in port dar nu cred ca iti mai aduci aminte.In fine as dori si eu un numar de telefon de al tau sau un id de messenger daca se poate sa discutam mai multe lucruri.

banzay 08-07-10 11:43

Mihai, te-am vazut zilele trecute pe la casa de cultura. Ca te vede politia cu masina asa(chit/modificari etc), nu iti zice nimic? Dupa mine oarecum s-au luat deja de 2 ori, dar pana au intors ei, am luat-o repejor in alta directie :rolleyes2

Andrei.

CT-07-APV 08-07-10 12:07

Se mai ia, mai sunt si amenzi, asta este nu ai ce face

Messerschmitt 08-07-10 13:52

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 3502176)
Se mai ia, mai sunt si amenzi, asta este nu ai ce face

frumoasa masina!!
In ce stadiu mai e masina ?sau nu i-ai mai facu tnimic?:) si apropo te mai muti la brasov?

CT-07-APV 08-07-10 14:20

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 3502408)
frumoasa masina!!
In ce stadiu mai e masina ?sau nu i-ai mai facu tnimic?:) si apropo te mai muti la brasov?

Masina e aproape jumate gata (in spritz kit) dar merge foarte greu la vopsitorie sunt si ocupati, nu isi dau nici interesu foarte mult...
O sa pun maine cateva poze dupa ce imi termina si portbagajul.
Da ma mut dar la jumatatea lui septembrie, daca stii ceva de chirie :D astept oferte :))

Aleks. 05-10-10 21:15

nu se mai aude nimic?

CT-07-APV 05-10-10 21:20

Incepe sa se auda :P

ggd_87 06-10-10 08:44

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 3705440)
Incepe sa se auda :P

pai hai. am crezut ca ai fugit de tot din tara. :lol:

CT-07-APV 06-10-10 13:07

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 3706089)
pai hai. am crezut ca ai fugit de tot din tara. :lol:

Din pacate m-am intors, si incep sa ma ocup si de masina mea, maine imi montez bara de rigidizare intre amortizoare, am gasit in sfarsit pe cineva sa ma ajute sa bag mai in interior balamalele de la usi sper ca saptamana viitoare sa ma apuc de ele, am inceput sa lucrez la faruri o sa fie sper eu o surpriza placuta :))

Relu_GTT 06-10-10 22:11

te-ai mai mutat in BV ?

CT-07-APV 06-10-10 22:13

Nu inca. Vin week-endul acesta sa lucrez la cateva masini ca sa am de reclama pentru cand ma mut. Mai am sa imi termin masina mea ca sa o pot vopsi si vin.

HR-05-MHF 12-10-10 22:45

Succes in continuare!ambitios proiectul :shock:! lambo doors:shock:

Choby 17-11-10 16:35

Salut APV chiar ma intrebam ce e cu masina de nu o mai vad prin oras ultima oara am vazuto la aqua magic dar acuma mult timp erai impreuna cu loganu alb cu bara spate schimbata vreau sa zic ca arata splendid masina si mai facut curios cu supriza . Chiar asi vrea sa fie o surpriza placuta sa imi rup gatul cand te vad pe strada :oops: nu ca nu ai faceo deja . Apropo evacuarea unde ai facuto ?

CT-07-APV 17-11-10 19:25

6 Attachment(s)
Pai curand nu o sa o mai vezi deloc sau doar ocazional cand vin la mare. Eu oricum nu mai ies in oras demult pentru ca sunt satul de aceleasi locuri. In fine. M-am apucat incet de masina am bagat balamalele mai in interior, am pus alte aripi care au acum gaura foarte mica o sa urmeze si aceea astupata, am jantele la refacut de 6 saptamani (5 au fost la un vopsitor si nici nu s-a atins de ele dupa ce ii dadusem si jumatate din bani) si maine sper sa fie gata, am montat bara de rigidizare intre amortizoare in fata sus, lucrez la suportii pentru tweetere si la praguri. Mai ies dar foarte rar.
Cateva poze de azi ca am iesit sa imi testez nou aparat :P

Choby 18-11-10 14:15

:( ne parasesti ... inca un logan pierdut in cta

Sonny™ 18-11-10 19:07

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 3820900)
Pai curand nu o sa o mai vezi deloc sau doar ocazional cand vin la mare. Eu oricum nu mai ies in oras demult pentru ca sunt satul de aceleasi locuri. In fine. M-am apucat incet de masina am bagat balamalele mai in interior, am pus alte aripi care au acum gaura foarte mica o sa urmeze si aceea astupata, am jantele la refacut de 6 saptamani (5 au fost la un vopsitor si nici nu s-a atins de ele dupa ce ii dadusem si jumatate din bani) si maine sper sa fie gata, am montat bara de rigidizare intre amortizoare in fata sus, lucrez la suportii pentru tweetere si la praguri. Mai ies dar foarte rar.
Cateva poze de azi ca am iesit sa imi testez nou aparat :P

poate o sa vad si eu masina liveweek.endu asta...;)

CT-07-APV 18-11-10 19:27

Ne vedem week-endul acesta?

tedyystaff 21-11-10 18:07

ce sa zic super loganul sa ai parte de el cati mai multi km poti sa imi zici si mie un pret cat te-au ajuns sistemul lambodoors?

CT-07-APV 21-11-10 21:58

Cu tot cu montaj aprox 1000 E

Aleks. 10-05-11 21:31

Salut man...te'am vazut vineri la aqua magic. Arata super masina... ultima oara cand o vazusem prin oras...avea bara spate stock...iar acum am ramas placut surprins...arata frumos tare:D

razzwan 25-06-11 12:26

frumos ... nu vezi asa ceva la fiecare colt de strada...8) ceva poze mai recente ? parerea mea este sa nu ii iei in seama pe cei care te critica asa dur , multi de aici isi dau cu parerea dar ei au o masina vai mama lor si in plus de asta merg doar in weekend in schimb din cate am citit aici pe topic in special din posturile carcotasilor, sa le zic asa, nu am vazut unu care sa iti zic la ce sa renunti sau ce sa mai pui pe ea ... oricum daca masina e in continuua transformare nu e nimic sigur pe ea si fiecare incercare e un pas catre final

CT-07-APV 25-06-11 22:28

2 Attachment(s)
Multumesc. oricum nu ma intereseaza parerea celor din jur cand este vb de masina mea, eu fac ce cred si ce imi place, cui ii convine si ii place port o discutie cu el, cui nu ii place sa ma ocoleasca. Uite si 2 poze de la romexpo de acum vreo luna

razzwan 26-06-11 11:21

poate ajung si eu prin constanta sa iti vad masina live arata super....

razzwan 26-06-11 11:22

si inca ceva lasa-mi te rog un id de mess sau o adresa de mail ...

CT-07-APV 10-08-11 15:54

10 Attachment(s)
Cateva poze noi de la intalnirea nationala Logan Club de pe Translpina.
Cui ii place masina mea si vrea sa ma ajute sa dea un like la o poza de-a mea de pe contul Audio Class de pe fb (intai like la profilul audio class apoi like pe poza cu loganul meu). Va multumesc anticipat
http://www.*************/photo.php?f...type=1&theater

alex_mecanicu2007 10-10-11 23:34

Frumoasa domnle frumoasa!

aditzaa 24-11-11 22:37

frumos loganul e facut cu gust.o vad in fiecare dimineata stai langa mine in tractoru, dar parca nu dau bine jantele alea de tabla chiar deloc macar cateva distantiere sa-i pui cu jantele de tabla.
Bafta in continuare.

CT-07-APV 24-11-11 22:47

2 Attachment(s)
Jantele de tabla sunt doar jante pentru iarna, nu are rost sa dau banii pe distantiere doar pentru rotile acestea. Urmeaza alte roti de vara si e posibil ca pe acelea sa fie distantiere dar inca nu stiu exact ce si cum.
Ca update poze cu noul volan

AnDrEiCa 28-03-12 17:27

Ce se mai aude cu masina?:-)

CT-07-APV 29-03-12 22:51

Astept caldura sa ma apuc putin de lucru la ea. Nu prea stiu ce sa fac cu suspensiile... as fi vrut reglabile dar de clio2 nu imi pun ca sa ma risc sa imi cada arcu de fiecare data cand ridic masina pe cric, de logan am gasit la un pret bunicel dar imi cere banii toti avans si cica dupa 5 zile vine suspensia.... chestie pe care nu as face-o

CT-07-APV 12-06-12 23:04

6 Attachment(s)
Cateva poze de la Bucharest Wheels Arena

CT-07-APV 24-02-14 16:19

5 Attachment(s)
Astazi mi-am adus aminte de acest topic si am zis sa mai pun cateva poze de la sfarsitul anului trecut

ChippyFcsb 26-02-14 02:30

Foarte frumoasa masina, bafta cu ea. Dar din curiozitate te intreb, cam cati bani ai bagat in ea? Chiar imi place foarte mult cum arata.

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning