![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
c20ne'u meu papa 8 inafara si 12-13 in oras ,bine cu plecari dp loc nu tocmai ortodoxe:D stil mai agresiv sa zicem.. bine asta imi arata pe compu de bord;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
este 8 v ... eu zic ca daca mergi "ortodox" poti sa faci relax un consum de 10 in oras....cam 11-12 il aveam io...Fie nush daca o sa poti merge relaxat cu masina asta;)):P.
Apropo spoleru tau a fost atins si vopsit dupaia...asa mi s-a parut:). Si cu inmatricularea nu mai ai cum sa scoti numere rosii??:(....daca vrei caut prin casa sa vad cat am dat io la inmatriculare..adica niste preturi exacte:)... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
ps:da , intradevar spoilerul fata e revopsit !!! dupa lungi probleme si intrebari legate de circuitul de apa...am gasit problema!!! este defapt garnitura de chiuluasa, care se prezinta momentan ciupita...si urma sa se arda foarte curand!!! asa ca maine motorul va intra in RK (segmenti , ganituri , semeringuri , supape...) va tin la curent cu tot ce misca :D |
Shefu , hai daca vrei sa iti vand eu motorul :). Ma bate gandu sa iau LET. Are distributie schimbata , senzori , simeringuri , baie , garnituri , mama dreq ce nu are schimbat.
|
Quote:
|
Eu doar am intrebat. Sincer , nu stiu daca ai fi dat si vreo 600 EURO pe motor cu toate cele. Il lasam pe masina sa vii sa te dai cu masina pana iti venea acru sa vezi cum merge :D
|
azi s-au comandat urmatoarele piese pt cali meu :
-kit distributie + pompa de apa -ambreaj LUK (placa , disc ,rulment) -segmenti Goetze -cuzineti -garnituri + semeringuri -ulei Castrol Manatec + metabond urmeaza rectificare la scaunele supapelor...si intregul motor vopsit Argintiu momentam masina se afla la garaj...revin maine cu poze :D |
da esti pus pe treaba serios:D bafta;)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ceva poze din desfasurarea actiunii:D
ps:revin maine cu alte poze ! |
Quote:
Ar merge si o reconditionare acum... |
sunt foarte curios cum o sa mearga cand o sa fie totul la loc :D. Eu pe vremea cand aveam NE-ul , am ajuns din gresala sa ma dau cu un prieten de al meu care avea tot motorul refacut. Rezultat ? Verzeala mea a fost prima cu multe masini inainte. Rau imi pare dupa motorul meu vechi
|
Bvo tot asa...dar cu RME-ul ce se mai aude?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumoasa masina..te misti repede..e bine..bafta in continuare
|
5 Attachment(s)
Quote:
trecem peste marele pas cu motorul si tot ce implica el...si ne oprim la sectiunea muzica ! azi s-au achizitionat : -Subwoofer Hertz HBX30 (450W RMS) -Boxe fata JBL GTO 428 13cm- 35 W RMS -Boxe spate JBL CS3110 25cm (100W RMS) Urmeaza amplificator JBL GTO 14001 1200W RMS + condensator HIFONICS HFI CAP1000D + Mp3 player Alpine CDE-9880R ps: asta's cele achizitonate |
1 Attachment(s)
ce culoare ma sfatuiti sa aplic jantelor....ori le fac negru in ton cu stalpii + folie neagra sau sa le polishez ?
ps: cam asa ar da cu ele negre |
arata bine si asa negre. Fale ceva mai ciudat , nu un negru simplu , uitate la mine cum sunt vopsite rotile. ale mele au negru , argintiu , gri inchis , ceva perla , nush ii ceva ciudatenie de vopsea :D
|
spor la modificari!!
|
Lasa-le argintii... dau o tenta mai deschisa masinii... Asa prea o intuneci :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Argintii dau mai bine, vopsite în negru pare mai mici şi parcă nici nu se văd prea bine de la distanţă, zici că-s table!
|
gata...m-am hotarat!!! le polishez si le las argintiul asta !!!
|
Gabi , uitate la mine pe topic cum se vad jantele :D. Nu is chiar negre , nici eu nu stiu ce culoare is :D
|
Quote:
|
Ceva de genul
https://i712.photobucket.com/albums/w...h_IMG_4564.jpg https://i712.photobucket.com/albums/w...h_IMG_4565.jpg https://i712.photobucket.com/albums/w...h_IMG_4577.jpg https://i712.photobucket.com/albums/w...h_IMG_4578.jpg https://i712.photobucket.com/albums/w...h_IMG_4579.jpg https://i712.photobucket.com/albums/w...h_DSC00021.jpg https://i712.photobucket.com/albums/w...h_DSC00007.jpg Inainte sa le vopsesc am avut 215/40/ZR17 , si era atata de imensa roata de la distanta , toti ma intrebau ca am roti pe 18 19 :). Dupa ce le-am vopsit am pus 225/45/ZR17 , si parca erau mai mici , dar si frecau. In vara o sa rezolv si problema frecatului. Trebuie facuta tinichigeria + vopsit |
ce gume ma sfatuiti sa folosesc ? eu ma gandeam sa pun 205/40sau45/R17 (fata ) si 225/45/R17 (spate) mi-ar freca ceva pe spate in curbe sau in sarcina cu 225 pe spate ? de retinut faptul ca are suspensie sport....!!!
|
pe spate nu o sa ai probleme cu 225/45 , eu am avut 245/40 si imi freca daca aveam 2 persoane in spate dar numai pe o parte.
Pe fata eu cu 225/45 imi ferca daca era viarata maxim si denivelare , de exemplu daca intram intr-o parcare sau chestii de genu. cu 215/40 ii foarte subtire cauciucu si trebuie sa fii foarte atent la gropi. |
Quote:
eu totusi ma gandesc la un 225/50/R17 spate si 215/45/R17 fata...avand in vedere ca janta are latimea 7J (nu 7.5 m-am inselat) cred ca 225 pe spate o sa dea bine...deja daca depasesc 225 pe spate nu cred ca nu o sa-mi incapa guma pe janta...iar daca totusi incape o sa dea aiurea pt ca o sa fie ca un balon pe janta !!! tu cum ai proceda in situatia mea...? privind faptul ca le vreau cat mai late pe spate :D |
depinde si ce ET are janta. Eu zic sa mergi cu un 215/45 si pe spate si pe fata. Ii arhisuficient. Stabilitate ai , Arata bine , gasesti cauciucuri. De scuturat oricum te scutura :D
|
Quote:
tu ce gume folosesti in momentul de fata ? |
momentan am rotile de tricicleta pe 14 pentru iarna.
Pe cele de vara pe fata am ceva MICHELIN iar pe spate ceva TYPHOON. Dar in vara o sa le schimb cu ceva mai normal. Am avut inainte pe fata MATADOR noi , si le-am mancat intr-un an :)) |
Quote:
|
225/45
|
eu am avut si pe 17-205-45-fata----225-45-spatele si pe 16-195-45-fata si 245-40(45)-spatele si pe 15-205-60--fata si 215-60-spatele si iti zic doar ca a mea cu jantele pe 17 la c20ne tragea de 90 de cp...in schimb cand puneam jantele de tabla pe 14 165-175/70fugea de 150cp....deci tragi tu concluziile,daca o vri doar ptr look si ai c20ne pune-ti pe 17-18,dar de fugit mai greu....daca o vrei de fuga,pune pe 15,ca pe 14 sunt prea mici ptr calibra si preferabil ceva cat mai ingust pe fata,gen 195 cu inaltimea de 50....si pe spate un 225/50.......Parerea mea...
|
Quote:
|
asa e,asa am optat si eu atunci cand am avut jantele pe 17,mi-as fi pus si pe 18.....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning