![]() |
mah golfu albastru \"mk1\" nu e GTI !!! dar in schimb e altfel fata de celelalte :)
|
sorry... my bad... nu e... doar e cu 4 ushi... :P oricum... vb ta... e diferit
|
Alt kadett
2 Attachment(s)
e din cluj chair daca are numere de bn
|
Re: Alt kadett
Noah tekno ce zici ... poza langa ACE :))))))))))))
|
da da e din cluj..o stiu si eu ....e buna masina .imi place ca se inmultesc paparazzi printre noi:)) ....asa poate o sa vedem mai multe masini tari aici pe forum!!! bafta
|
intro vreme era de vanzare... 2500 eu
e 1.8 GSi... |
Sper sa mai gasesc masini pe la mine prin zona :D
|
Renault
3 Attachment(s)
Mah?E un renault,de care nu stiu, una corcita rau cu dacia... :D
Vopsita ar fii putut fii mai bine,mai vezi cate o pata de rugina ceva ... |
lool
renault 18.. cand am venit acas era parcat pe dorobantzilor... |
fa-i poza Tekno ca e la un pas de tine... :)
|
Re:
la 2 pasi :)
|
las' ca o sa ii fac :D
|
cand megi la cumparaturi, fa un picture :shock:
|
intr-adevar ,daca e xmx e un renaul 18 cu modificari grele de tot pe el!!a fost tunat si asa si inainte,insa nu arata cum arata acum!!din cate am auzit eu de la astia care il cunosc pe tip,a bagat o gramada de bani in masina aia si numai piese si asa calumea aduse de pe dincolo,el merge des parca e sofer de tir sau ceva nush exact,dar oricum masina a aratat beton si inainte si vad ca arata si acuma :)
|
Alea-s stopuri de TV-u si faruri de Solentza ?
Cool... :D Arata bine masina ... |
bravo ma baietzi.. ;) imi plcae de voi .. paparazzi in toata regula .. :lol: pai sa jtiti ca avetzi ceva masinutze.. hmm.. au inceput sa-mi para interesante masinutzele (REnault 5) alea... au si turbo pe ele?.. ;) REGARDS! :) si bafta in continuare.. la cat mai multe poze..
|
3 Attachment(s)
Paparazzi apare din nou :D
WW Vento |
bha da tu nu esti normal ma ... iesi la 7 din casa ca sa faci poze la masini ? :P pu`la mea ma .... :)
|
mah ce masina e asta(nu modelul) ca eu nu am mai vazut-o.
|
Pai l-am prins eu mai repede decat sa se vada pe strada :lol:
CJ - 79 - UBY |
Faina masina!!!
imi place ca apar tot mai multe ventouri aranjate , de fapt cam asa e ..apare unu tunat ....le da la la altii idei ..si poc , se umple ...!!!! insa FLD era tata lor, cand a aparut |
1 Attachment(s)
MAsina de CJ su nr de SB ..... f faina .....pentru cunoscatori! si mai sunt cate-va exemplare chiar frumos restaurate sau tunate !
|
Misto!
Am vazut masina de mai multe ori prin cj... |
Re:
nu ii din gheorgheni ?
|
Ba da, de langa Diana(complex)...
|
golfu de la poli ala 4 tdi are di d si i-u rosu
dar care ati vazut in trecere viperu ala argintiu prin cluj .aia da masina |
VIPEEEER? lol... nu am vazt :shock:
|
vai de mine ce beton era ii dadeam blitzuri cu furia ...loool glumeam evident
care ati observat turbaciunea aia mica si suparata cred ca ati ramas afis |
1 Attachment(s)
Nova
|
Stefan ..te repeti cu pozele. care-i faza???? si in plus ce e modificat la Nova asta rosie?? sunt nove mult mai faine ca asta ..chiar si pe taxi! :) .....mai multa atentie!
|
Urat e ventoul ala alb... mai frumos e ale meu netunarit :twisted: :lol: :twisted:
|
bishop... ventou ala normal era verde... acuma e dat in shpritz kit deaia arata ahsa...
|
Motorul e modificat :lol: ...
Iar la repeat, nu am vazut pozele pe care le-am pus, deci sterge runda a 2-a :shock: |
imi place cum arata CALIBRA rosie ..are cineva poze cu ea?:)
|
Nu am...To be...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
...
|
nici un cuvant despre OLTCITUL modificat ?? ala cu capota bombata??? mov?? ...din cate stiu , tipul sta in turda, si si-a facut masina cu mana lui :)
|
Da...Il stiu...arata bestial si fuge bestial...Are motor de citroen in el...Iti dai seama ce fuge :D
|
hmmm
aveam yo ceva poze cu oltcitu ala da nu gasesc cd-u'... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning