Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Kadett D Caravan '84 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/161701-opel-kadett-caravan-84-a.html)

donz 20-02-10 19:36

Re: Opel Kadett D Caravan '84

merci de incurajari GAB-ule

eram foarte descurajat nu de mult timp, multi mi-au spus ca nu are rost sa bag banii in masina asta ca nu v-a iesii niciodata nimic frumos din ea si tot deastea.

MIE IMI PLACE SI PUNCT, m-am hotarat sa nu mai asculta de toata lumea :)

tigermotorsport 21-02-10 17:10

Hai ca te felicit si eu. Cum sa nu iasa ceva frumos dintr-o vechitura, daca ai bani si mai ales rabdare si perseverenta? Bafta in continuare.

22VIN 22-02-10 01:14

Incepe sa se contureze. Daca te tii de plan, o sa iasa ceva foarte frumos. Unde mai pui si ca genul asta de caroserie mai rar vezi

donz 22-02-10 12:49

merci de incurajari baieti, sper ca in maxim o saptamana sa se finalezeze prima etapa din mica transformare, revin cu poze mai incolo

intre timp m-ar interesa si pe mine de ce ar fi nevoie sa imi fac motorul pe injectie (instalatia electrica, pompa de benzina, galeria si mai incolo nu stiu :) ) am nevoie si de sonda lambda ???

loverboy 22-02-10 13:23

Asa incepe sa devina si ea masina:-P Tine-o cat mai originala "old school", arata bine masinuta abia astept sa vad ce suprize ii faci:D Ar fi fost pacat sa renunti la ea pentru ca is f rare... oricum tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun:-P

donz 26-02-10 21:03

6 Attachment(s)
noutati, azi masina a fost suflata cu spritz, maine sper s-o vad vopsita,

prima poza, si a doua e cu cuzinetii usor uzati :)) ( merci Baga)
restu cu caravana impachetata ca sa nu-i fie frig

maine e ziua cea mare, sau asa ar trebui sa fie

h0rm0n 26-02-10 21:29

un inceput frumos....

Felicitari... asteptam si "continuarea".

GJ 64 GAB 26-02-10 21:46

Donz dar ai găsit bară pe faţă?...
Hai s-o vedem vopsită!... Baftă...

baga 27-02-10 00:24

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3126750)
noutati, azi masina a fost suflata cu spritz, maine sper s-o vad vopsita,

prima poza, si a doua e cu cuzinetii usor uzati :)) merci Baga)
restu cu caravana impachetata ca sa nu-i fie frig

maine e ziua cea mare, sau asa ar trebui sa fie

Ei lasa te ajut si eu cu ce pot.
Hai termin-o sa vad cum arata cu barile originale :D si sa mergem la o tura.

donz 27-02-10 09:05

bara exista, trebuie numai un pic lucrata, data cu plasticar ( sau cam asa ceva ii zice ) si pusa sus :)

in curand v-a fi gata da nu promit si barile :)

salutare, am plecat ca singura nu se vopseste

GJ 64 GAB 27-02-10 09:08

Baftă la vopsit, aşteptăm pozele mai tārziu..

donz 28-02-10 12:48

6 Attachment(s)
incet, incet ne apropiem de final ... rezultatul e foarte bun la cat de mare a fost investitia

cineva zicea ca o poza = 1000 de cuvinte x 6 poze ( las pe altii cu matematica )

au mai ramas de facut suportii la flapsuri, vopsite barile, pus rezervorul ( in care am gasit tot felul de comori : rugina, pamant, viermi, ulei ... lista continua ) ,de pus faruri , grila si alte maruntisuri :)

green_e30 28-02-10 19:29

Are potential masinuta asta...imi place...si culoarea e foarte frumoasa...!
Bafta multa in continuare cu ea:D!!!

DarkXXX 28-02-10 19:42

2 Attachment(s)
iti dai seama cum ar arata LOW LOW si cu un C20NE macar tziganit putin;)Spun macar un NE ca e mult mai ieftin si usor de intretinut.Ai da rusine la destui pe la semafoare.Am o bara KAMEi care am avuto pe un D-u al meu,ti-o trimit daca vrei sa nu o arunc,poate faci ceva cu ea.Nu imi trebuie bani:)

donz 28-02-10 20:11

@ green: merci de incurajari :) fac si eu ce pot
@ darko: imi dau seama cum arata, cam ca ala de la semnatura mea, dar deocamdata nu este in lista de prioritati suspensia, macar ca se cere schimbata, ca umblu cu 3 telescoape de 4 feluri, dar criza si lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema pt mine, merci de bara, da vreau s-o las originala deocamdata, eventual pe viitor o fusta fata ca pe roscata de la semnatura

P.S. Stiu ce frumos ii sa uimesti, am fost intr-o seara intr-un loc unde se aduna pasionatii amatori de masini ( la emerson ) si toti se chinuiau cu ursii si pisicutele lor sa faca cerculete:)) mori de ras, m-am suparat, mi-am luat "cosciugul" cum ii spun unii am tras frana de mana , 1 si blaniţa dupa ce am facut cam 4 cerculete stranse, m-am oprit, si dintr-o data s-a facut liniste, nimeni nu a mai comentat nimic , mi-a crescut sufletul ca nivelul somesului primavara :)

DarkXXX 28-02-10 20:17

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3132970)
@ green: merci de incurajari :) fac si eu ce pot
@ darko: imi dau seama cum arata, cam ca ala de la semnatura mea, dar deocamdata nu este in lista de prioritati suspensia, macar ca se cere schimbata, ca umblu cu 3 telescoape de 4 feluri, dar criza si lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema pt mine, merci de bara, da vreau s-o las originala deocamdata, eventual pe viitor o fusta fata ca pe roscata de la semnatura

P.S. Stiu ce frumos ii sa uimesti, am fost intr-o seara intr-un loc unde se aduna pasionatii amatori de masini ( la emerson ) si toti se chinuiau cu ursii si pisicutele lor sa faca cerculete:)) mori de ras, mam suparat, miam luat "cosciugu" cum ii spun unii am tras frana de mana , 1 si blanitza dupa ce am facut cam 4 cerculete stranse, mam oprit, si dintr-o data s-a facut liniste, nimeni nu a mai comentat nimic , mia crescut sufletu ca nivelu somesului primavara :)

Mai,nu imi trebuei bani pe bara, nu pricepi?:) Decat s-o arunc ca fac ordine in garaj,ti-o dadeam tie pe gratis, te gandesti 1 saptămānă si-mi spui;) E pacat s-o arunc, ii arunci o vopsea si o ti pentru zile negre;) sal

donz 28-02-10 20:37

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 3133004)
Mai,nu imi trebuei bani pe bara,nu pricepi?:)Decat s-o arunc ca fac ordine in garaj,ti-o dadeam tie pe gratis,te gandesti 1 sapt si-mi spui;)E pacat so arunc, ii arunci o vopsea si o ti ptr zile negre;)sal

am inteles ca mi-o dai mocca , no, da daca zici ca te incurca vb cu cineva care merge des prin Timisoara, si poate ma ajuta el , revin cu un PM , vorba ta pentru zile negre, speram sa nu ne ajunga zilele negre da oricum ii bine sa fim pregatiti.

merci

GJ 64 GAB 28-02-10 20:52

Ce om cu inimă şi Darko! :X
Donz, frumos ce faci tu acolo... Faină vopseaua!...
Din cāte īmi dau seama o să fie ceva gen cum e aia de la semnătura ta!... Nice!...

Apropo: Vopseaua e vişiniu indian?...

Baftă!

donz 28-02-10 21:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3133184)
Ce om cu inimă şi Darko! :X
Donz, frumos ce faci tu acolo... Faină vopseaua!...
Din cāte īmi dau seama o să fie ceva gen cum e aia de la semnătura ta!... Nice!...

Apropo: Vopseaua e vişiniu indian?...

Baftă!

merci , intradevar cea de la semnatura e telul :) sa vedem acuma am gasit una la mn in cluj abandonata in 5 usi super tare, dar daca mam apucat de asta in 2 usi mergem mai departe :)

p.s. nu stiu ce vopsea este fostul prprietar e vopsitor, a amestecat mai multe metalizate si a obtinut ce se vede, daca vrei iti trimit o mostra :) ( el mi-a mai dat un litru pt orice eventualitate )

p.s.s. poze cu abandonata:) din pacate e fffffffffffff obosita

22VIN 28-02-10 21:17

Sincer, mi se pare mai interesanta in 3 usi.
Vad ca ai 19 ani, nu prea ai nevoie de 5 usi...

donz 28-02-10 21:36

asa am zis si eu , is tanar, ma doare in brisca; in 2 usi vroiam masina si cand imi cautam , dar daca masina te alege nu ai ce face :)

poate dupa ce imi pun pirostriile ma voi lega la cap si cu un 5 usi, dar kadettul asta imi e la suflet :)

donz 02-03-10 21:46

2 Attachment(s)
... cand omu se plictiseste mai pune una alta pe masina, mai un far, mai o grila pana ii place ce a iesit din mana lui :) .
Greu cu baranele astea , nu se mai alineaza farurile, se mai rasuceste o grila,mare bataie de cap, asta e nu pot sa fiu suparat pe ea , totusi are 26 de ani :) ( bunaciune,... nu mai e prospatura )

abia astept sa o scot pe drum , au mai ramas de vopsit barile

p.s. pt posesorii sau fostii posesori de kadett d , intre grila si capota am o distanta de 2 cm care nu o pot scoate nici cu slujbe, si la faruri idem, se si vede in poze ( am vazut problema asta si la alte kadett-uri din germania, mult mai ingrijite decat al meu ) stiti ce e de facut ???

=Virus= 02-03-10 21:58

Ceva probleme pe la trager si de acolo distanta ?
Un mic sfat: fa bara negru mat nu lucios.

donz 02-03-10 22:12

bara v-a fi un fel de negru mat , folosesc o vopsea metalizata, dar nu o sa folosesc lac dupa aceea deci va fi mata, arata super asa am facut o proba si am ramas uimit, oricum dupa ce ma voi plictisi de ele asa am sa le fac cu negru mat (vopseaua e aceeasi cu cea de pe grila )
... am uitat sa precizez gri-ul acela de pe bara e spritzchit :)

la trager am vazut ca s-a lucrat, nu stiu cat de profesional poate sa fie de acolo , cineva mi-a mai spus ca se poate ca farurile sa nu fie cele originale, nu mai stiu ce sa cred :(

ascany 03-03-10 17:29

da a cui sa fie farurile daca nu ale ei?

22VIN 03-03-10 18:45

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3143177)
da a cui sa fie farurile daca nu ale ei?

Schimbate cu unele fabricate de alt producator:rolleyes2

tigermotorsport 03-03-10 18:50

Bravo, donz, prinde forma masina. Pe cand o scoti pe strada?

donz 03-03-10 19:46

3 Attachment(s)
merci , spre sfarsitul saptamanii, adica vineri cel tarziu, masina e pe drum :)

cat despre partea cu farurile e exact cum a spus "amphetamine", nu stiu am vorbit astazi cu alt fost posesor de kadett d (baga) a avut 2 si la amandoua a avut distanta intre capota faruri respectiv grila :)

in ultima instanta un badboy ar rezolva problema

poze cu kadett-uri ingrijite si au distanta asta , atunci eu nu-mi mai fac griji ca a meu trebuie sa se ascunde pe langa bijuteriile astea

GJ 64 GAB 03-03-10 19:55

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3143811)
merci , spre sfarsitul saptamanii, adica vineri cel tarziu, masina e pe drum :)

cat despre partea cu farurile e exact cum a spus "amphetamine", nu stiu am vorbit astazi cu alt fost posesor de kadett d (baga) a avut 2 si la amandoua a avut distanta intre capota faruri respectiv grila :)

in ultima instanta un badboy ar rezolva problema

poze cu kadett-uri ingrijite si au distanta asta , atunci eu nu-mi mai fac griji ca a meu trebuie sa se ascunde pe langa bijuteriile astea

Donz, aşa sunt ele din fabrică, toate D-urile care le-am văzut au această distanţă, eu zic să nu-ţi faci griji īn privinţa asta, aşa sunt ele "de la mama lor" ...
Succes!

donz 03-03-10 20:05

merci , as vrea eu sa fie cea mai mare grija asta:), o sa fie bine, nu-mi fac griji abia astept sa o scot pe drum ...

darko ai PM :)

Alecsbv 04-03-10 23:13

Re: opel kadett D ( troleu )

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3058196)
merci, dar imi place volanul asta , este foarte mic si teapan, ideea e ca a fost lipita cu prenandez o imitatie de piele pe el si acuma s-a deslipit si nu stiu cu ce as putea sa il imbrac sau sa-i fac ceva ca e foarte urat

Vrei un volan in 3 spite original opel?? Este tot de pe seria kadett.

donz 05-03-10 01:17

Re: opel kadett D ( troleu )

Quote:

Originally Posted by Alecsbv (Post 3148342)
Vrei un volan in 3 spite original opel?? Este tot de pe seria kadett.

merci dar nu vreau sa-mi schimb volanul, sunt foarte multumit de el :)

GJ 64 GAB 05-03-10 06:21

Donz, ti-am mai zis... Vrei volan, imi dai un PM!
Te asteapta!

loverboy 06-03-10 19:14

A iesit deja pe strazi... am vazuto aseara:-P Arata f bine acuma:D De ce o vinzi?:rolleyes2

donz 06-03-10 19:33

urmeaza sa plec din din tara peste vreo 2-3 luni si nu am ce sa fac cu masina , nu as tine-o jumatete de an in fata blocului ca numai se coace toata si dupaceea mai am si probleme cu primaria, oricum pierd un pic in ea dar asta e + am nevoi de ceva bani la plecare :(

masina nu pot zice ca e rea daca cineva mai investeste 400e in partea mecanica si mai ales in telescoape, v-a fi brici, masina e un pic stamba totul pt faptul ca telescoapele sunt de 2 feluri pe ea, trist dar adevarat, daca nu o dau, cand ma intorc atunci acel cineva care trebuie sa bage niste bani in ea voi fi eu, om trai si om vedea

era sa uit :) https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...t-caravan.html

ObeLix 10-03-10 19:45

bv tie respect pentru ceea ce ai facut si ca ai avut curajul sa recunosti cand ai gresit ... felicitari astept sa o vad si gata .

donz 11-03-10 00:13

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3169120)
bv tie respect pentru ceea ce ai facut si ca ai avut curajul sa recunosti cand ai gresit ... felicitari astept sa o vad si gata .

merci de aprecieri, nu-mi place sa ma mint singur :) ca nu are rost

masina nu se mai vinde, continuam ce am inceput

tigermotorsport 11-03-10 10:24

Quote:

Originally Posted by donz (Post 3170231)

masina nu se mai vinde, continuam ce am inceput

Ma bucur;-) spor la treaba.

donz 16-03-10 20:50

ce ma supara vremea asta, nu ma lasa sa-mi fac treaba :(

o rugaminte am daca are cineva manerele, (clantele cele de exterior ) as avea nevoie de una pe stanga dar le-as cumpara pe amandoua

baga 04-04-10 21:14

o clanta iti dau eu daca tot vrei :D lasa mah ca o sa o faci frumoasa ti-am zis eu numa sa ai grija de ea si in legatura cu distanta dintre far si capota asa ii din fabrica, apropo azi am fost pana la turda si era un kaddet d dar cum am avut eu nu era break si cred ca poti face rost de acolo de piese ...

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning