![]() |
Re: Opel Kadett D Caravan '84
merci de incurajari GAB-ule
eram foarte descurajat nu de mult timp, multi mi-au spus ca nu are rost sa bag banii in masina asta ca nu v-a iesii niciodata nimic frumos din ea si tot deastea. MIE IMI PLACE SI PUNCT, m-am hotarat sa nu mai asculta de toata lumea :) |
Hai ca te felicit si eu. Cum sa nu iasa ceva frumos dintr-o vechitura, daca ai bani si mai ales rabdare si perseverenta? Bafta in continuare.
|
Incepe sa se contureze. Daca te tii de plan, o sa iasa ceva foarte frumos. Unde mai pui si ca genul asta de caroserie mai rar vezi
|
merci de incurajari baieti, sper ca in maxim o saptamana sa se finalezeze prima etapa din mica transformare, revin cu poze mai incolo
intre timp m-ar interesa si pe mine de ce ar fi nevoie sa imi fac motorul pe injectie (instalatia electrica, pompa de benzina, galeria si mai incolo nu stiu :) ) am nevoie si de sonda lambda ??? |
Asa incepe sa devina si ea masina:-P Tine-o cat mai originala "old school", arata bine masinuta abia astept sa vad ce suprize ii faci:D Ar fi fost pacat sa renunti la ea pentru ca is f rare... oricum tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun:-P
|
6 Attachment(s)
noutati, azi masina a fost suflata cu spritz, maine sper s-o vad vopsita,
prima poza, si a doua e cu cuzinetii usor uzati :)) ( merci Baga) restu cu caravana impachetata ca sa nu-i fie frig maine e ziua cea mare, sau asa ar trebui sa fie |
un inceput frumos....
Felicitari... asteptam si "continuarea". |
Donz dar ai găsit bară pe faţă?...
Hai s-o vedem vopsită!... Baftă... |
Quote:
Ei lasa te ajut si eu cu ce pot. Hai termin-o sa vad cum arata cu barile originale :D si sa mergem la o tura. |
bara exista, trebuie numai un pic lucrata, data cu plasticar ( sau cam asa ceva ii zice ) si pusa sus :)
in curand v-a fi gata da nu promit si barile :) salutare, am plecat ca singura nu se vopseste |
Baftă la vopsit, aşteptăm pozele mai tārziu..
|
6 Attachment(s)
incet, incet ne apropiem de final ... rezultatul e foarte bun la cat de mare a fost investitia
cineva zicea ca o poza = 1000 de cuvinte x 6 poze ( las pe altii cu matematica ) au mai ramas de facut suportii la flapsuri, vopsite barile, pus rezervorul ( in care am gasit tot felul de comori : rugina, pamant, viermi, ulei ... lista continua ) ,de pus faruri , grila si alte maruntisuri :) |
Are potential masinuta asta...imi place...si culoarea e foarte frumoasa...!
Bafta multa in continuare cu ea:D!!! |
2 Attachment(s)
iti dai seama cum ar arata LOW LOW si cu un C20NE macar tziganit putin;)Spun macar un NE ca e mult mai ieftin si usor de intretinut.Ai da rusine la destui pe la semafoare.Am o bara KAMEi care am avuto pe un D-u al meu,ti-o trimit daca vrei sa nu o arunc,poate faci ceva cu ea.Nu imi trebuie bani:)
|
@ green: merci de incurajari :) fac si eu ce pot
@ darko: imi dau seama cum arata, cam ca ala de la semnatura mea, dar deocamdata nu este in lista de prioritati suspensia, macar ca se cere schimbata, ca umblu cu 3 telescoape de 4 feluri, dar criza si lipsa locurilor de munca este cea mai mare problema pt mine, merci de bara, da vreau s-o las originala deocamdata, eventual pe viitor o fusta fata ca pe roscata de la semnatura P.S. Stiu ce frumos ii sa uimesti, am fost intr-o seara intr-un loc unde se aduna pasionatii amatori de masini ( la emerson ) si toti se chinuiau cu ursii si pisicutele lor sa faca cerculete:)) mori de ras, m-am suparat, mi-am luat "cosciugul" cum ii spun unii am tras frana de mana , 1 si blaniţa dupa ce am facut cam 4 cerculete stranse, m-am oprit, si dintr-o data s-a facut liniste, nimeni nu a mai comentat nimic , mi-a crescut sufletul ca nivelul somesului primavara :) |
Quote:
|
Quote:
merci |
Ce om cu inimă şi Darko! :X
Donz, frumos ce faci tu acolo... Faină vopseaua!... Din cāte īmi dau seama o să fie ceva gen cum e aia de la semnătura ta!... Nice!... Apropo: Vopseaua e vişiniu indian?... Baftă! |
3 Attachment(s)
Quote:
p.s. nu stiu ce vopsea este fostul prprietar e vopsitor, a amestecat mai multe metalizate si a obtinut ce se vede, daca vrei iti trimit o mostra :) ( el mi-a mai dat un litru pt orice eventualitate ) p.s.s. poze cu abandonata:) din pacate e fffffffffffff obosita |
Sincer, mi se pare mai interesanta in 3 usi.
Vad ca ai 19 ani, nu prea ai nevoie de 5 usi... |
asa am zis si eu , is tanar, ma doare in brisca; in 2 usi vroiam masina si cand imi cautam , dar daca masina te alege nu ai ce face :)
poate dupa ce imi pun pirostriile ma voi lega la cap si cu un 5 usi, dar kadettul asta imi e la suflet :) |
2 Attachment(s)
... cand omu se plictiseste mai pune una alta pe masina, mai un far, mai o grila pana ii place ce a iesit din mana lui :) .
Greu cu baranele astea , nu se mai alineaza farurile, se mai rasuceste o grila,mare bataie de cap, asta e nu pot sa fiu suparat pe ea , totusi are 26 de ani :) ( bunaciune,... nu mai e prospatura ) abia astept sa o scot pe drum , au mai ramas de vopsit barile p.s. pt posesorii sau fostii posesori de kadett d , intre grila si capota am o distanta de 2 cm care nu o pot scoate nici cu slujbe, si la faruri idem, se si vede in poze ( am vazut problema asta si la alte kadett-uri din germania, mult mai ingrijite decat al meu ) stiti ce e de facut ??? |
Ceva probleme pe la trager si de acolo distanta ?
Un mic sfat: fa bara negru mat nu lucios. |
bara v-a fi un fel de negru mat , folosesc o vopsea metalizata, dar nu o sa folosesc lac dupa aceea deci va fi mata, arata super asa am facut o proba si am ramas uimit, oricum dupa ce ma voi plictisi de ele asa am sa le fac cu negru mat (vopseaua e aceeasi cu cea de pe grila )
... am uitat sa precizez gri-ul acela de pe bara e spritzchit :) la trager am vazut ca s-a lucrat, nu stiu cat de profesional poate sa fie de acolo , cineva mi-a mai spus ca se poate ca farurile sa nu fie cele originale, nu mai stiu ce sa cred :( |
da a cui sa fie farurile daca nu ale ei?
|
Quote:
|
Bravo, donz, prinde forma masina. Pe cand o scoti pe strada?
|
3 Attachment(s)
merci , spre sfarsitul saptamanii, adica vineri cel tarziu, masina e pe drum :)
cat despre partea cu farurile e exact cum a spus "amphetamine", nu stiu am vorbit astazi cu alt fost posesor de kadett d (baga) a avut 2 si la amandoua a avut distanta intre capota faruri respectiv grila :) in ultima instanta un badboy ar rezolva problema poze cu kadett-uri ingrijite si au distanta asta , atunci eu nu-mi mai fac griji ca a meu trebuie sa se ascunde pe langa bijuteriile astea |
Quote:
Succes! |
merci , as vrea eu sa fie cea mai mare grija asta:), o sa fie bine, nu-mi fac griji abia astept sa o scot pe drum ...
darko ai PM :) |
Re: opel kadett D ( troleu )
Quote:
|
Re: opel kadett D ( troleu )
Quote:
|
Donz, ti-am mai zis... Vrei volan, imi dai un PM!
Te asteapta! |
A iesit deja pe strazi... am vazuto aseara:-P Arata f bine acuma:D De ce o vinzi?:rolleyes2
|
urmeaza sa plec din din tara peste vreo 2-3 luni si nu am ce sa fac cu masina , nu as tine-o jumatete de an in fata blocului ca numai se coace toata si dupaceea mai am si probleme cu primaria, oricum pierd un pic in ea dar asta e + am nevoi de ceva bani la plecare :(
masina nu pot zice ca e rea daca cineva mai investeste 400e in partea mecanica si mai ales in telescoape, v-a fi brici, masina e un pic stamba totul pt faptul ca telescoapele sunt de 2 feluri pe ea, trist dar adevarat, daca nu o dau, cand ma intorc atunci acel cineva care trebuie sa bage niste bani in ea voi fi eu, om trai si om vedea era sa uit :) https://forum.4tuning.ro/500-anunturi...t-caravan.html |
bv tie respect pentru ceea ce ai facut si ca ai avut curajul sa recunosti cand ai gresit ... felicitari astept sa o vad si gata .
|
Quote:
masina nu se mai vinde, continuam ce am inceput |
Quote:
|
ce ma supara vremea asta, nu ma lasa sa-mi fac treaba :(
o rugaminte am daca are cineva manerele, (clantele cele de exterior ) as avea nevoie de una pe stanga dar le-as cumpara pe amandoua |
o clanta iti dau eu daca tot vrei :D lasa mah ca o sa o faci frumoasa ti-am zis eu numa sa ai grija de ea si in legatura cu distanta dintre far si capota asa ii din fabrica, apropo azi am fost pana la turda si era un kaddet d dar cum am avut eu nu era break si cred ca poti face rost de acolo de piese ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning