![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Succes tuturor! Trecem noi şi peste asta!
|
Calificativele mari sa fie cu noi ! :)) sa speram
|
si eu luni la examen :)
hai ca nu-i greu:))succes tuturor |
ecdl-ul il da maine cineva ? eu am dat m1, m2 si m3, si acum dau 4 6 si 7
|
eu nu stiu cand sunt programat =)) luni sigur nu ca nu eram pe lista :)) nu se afisase si lista pe marti ce tarani :( vai doamne :D habar nu am nici macar atata ce sa mai spus de ora daca nici ziua nu o stiu...
din ce am vazut eu la profa ceva subiecte era un text de cateva randuri cu 2 intrebari atata ;)) la orale nu e stres sa vedem ce facem la scris :-s |
Da, 2 intrebari care de fapt sunt in jur de 5. La primul exercitiu ai 4 subpuncte. Subpunctul de la primul exercitiu si cu exercitiul 2 fac diferenta dintre avansat si excelent. Restul sunt doar prostii. Adica in concluzie, se ajunge la avansat fara sa te chinui deloc, iar daca te implici putin mai mult, sa zicem 5 minute de gandire, ai sanse mari sa iei proba orala cu excelenta. :) Bafta tuturor!
|
Quote:
Punct ochit punct lovit intradevar asa e ai mare dreptate ;). |
Pai daca nici la romana nu obtinem experimentat....,cand te duci la un interviu,ceva o sa intrebe aia :Bre nene dar tu ce nationalitate esti:lol:
Ai spor la inavtat:rolleyes2 |
sa speram ca ne pica un text cu/despre masini, sa stim si noi ce vorbim acolo :))))
|
Quote:
|
hmm, am inteles ca oralul nu poti sa il pici ? ca sunt 3 calificative, mediu, avansat, si excelent, adica nu e calificativ cu care sa pici .. de cat sa te prezinti cel putin si iei mediu
|
Am plecat sa-mi dau proba. Sa vedem ce o fi. :D Salut baieti si succes la toti ceilalti. :bat:
|
Am si eu de la 11.
Sa va cada subiecte usoare tuturor. Bafta la examen :arrow: |
Domnu sa fie cu voi:-P
Bafta:wave: |
Ceva nou pe azi ? :lol: ?
|
haide bai baieti succes la toata lumea ma duc si eu de acuma :lol: ... mi-am sunat cativa colegi care au dat si toti au luat calificativu experimentat sau ceva de genu' si numai 1 a luat avansat,succes incaodata
|
Foarte usor!
Am avut un articol din Jurnalul National :lol: Am luat experimentat! Bafta celor care mai au de dat :arrow: |
Varianta 40 - G.Calinescu
|
Quote:
eu am o profesoara proasta si mai groaza imi e de ea de cat de bac :lol::lol::lol: |
baieti care mai dati ziceti-ne si noua astia care tre sa dea maine :D:D felicitari tuturor care au dat si bafta la cei care dam maine :):))
|
Am terminat si eu :) fisa 31 ,era ceva de I.L.Caragiale despre Mihai Eminescu nu mai tine minte exact cum se numea ....foarte greu, rezultatul nu il stiu :) dar sper sa iau "experimentat" .Bafta celor care dati maine
|
Deci numa porcarii... :) Varianta 39: Drepturile minorilor :| ce porcarie... bine ca am luat experimentat :)
|
Cum e asta mai baieti cativa stiu rezultatu cativa nu ? wtf :lol:
andreyutzu pe maine poate noi avem noroc sunt obositi profi si nu mai au chef :lol: mai la 2 am >:) |
Noi am fost putini si de aia am aflat mai repede :)
Sunt licee unde dureaza si 3 zile... |
Biletu 23 .... destul de usor,rezultatu maine.succes
|
Numarul 5. :twisted: Despre un actor caruia nu i-am retinut numele, dar era vorba despre viata ca un spectacol. Adica ca o piesa de teatru. Rezultatul miercuri. :rolleyes2
|
experimentat :>
|
experimentat si eu
biletul nr13:twisted: |
felicitari baietilor care l-au luat si bafta celor care urmeaza
acu ma duc si eu spre scoala ;) ne auzim mai incolo ! |
biletul 77 despre un text istoric, a fost cam urat...
|
varianta nr.5 ,experimentat am luat :P
|
Experimentat!...
Biletul 122... Maxim am spus! :lol: |
Spre rusinea mea am sa va spun ce am facut si eu
Biletu 128sau 138 nu mai tin minte :| in fine a fost ok Am luat Avansat din pacate cu dobitoaca mea de profa :-< ma futut din cauza anilor in care am "fost cuminte" si am "invatat" la ea.Puteam lua experiementat lejer tot i-am stiut dar m-am incurcat un pic in exprimare atata tot nu mult 2-3 cuvinte. Doar 2 colege au luat experimentat asta e ori cum nu stiu la ce ajuta:)) Ca doar calificativele erau Mediu | Avansat | Experimentat deci cu nici una nu poti pica =)) sti dreq`u ce au vrut astea sa faca. |
La sfarsitul bacalaureatului, vei primi un atestat pe care va scrie aceasta competenta pe el. Nu stiu exact cat de mult conteaza asta la un CV, dar cert este ca iti ramane o amprenta cu acest rezultat. Iar ideea de a nu pica nimeni in cazul in care esti prezent, probabil a venit de la ideea ca oricum este proba orala cu profesorii din scoala si ca profesorii isi pastreaza elevii la corectare, deci nu prea cred ca ar fi picat nimeni si daca era calificativul respins in cazul in care erai prezent. :P Asa trebuia doar sa te prezinti si mergeai mai departe.
Bafta celor care mai au de dat! |
nr119 si beietu o luat avasat da fara sa invat mai nimic k mi-am pierdut timpu prin poligon,4tuning prin orash....bafra celor ce mai au de dat si felicitari celor ce au luat calificative bune :D
ps:zN3u-le nare nimic k nu esti singuru si cica in 2 ani tre sa le inoiesti din nou competentele astea, eu asa am auzit:evil: |
Quote:
De asemenea felicitari celor care au luat calificative bune ;). Doamne feri sa se inoiasca din 2 in 2 ani :)) ori cum nici atunci nu o sa fie stres :D . Eu stiam ca se ia in considerare doar pentru intrarea in examenu scris sti drequ ce sa mai cred pana la urma schimba cum vor ei ministru si schimbarile;) |
la engleza cand se da oralul ?
|
20 aprilie, parcă!
|
experimentat.Oricum e o idiotenie acest certificat..(nu se cere nicaieri deocamdata)
|
experimentat si eu,si cica nu se reactualizeaza la 2 ani am intrebat-o pe profa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning