![]() |
Re: Ford Expedition AKA: ALAMICU
Ai niste prieteni DAFTEK sa-ti traiasca , is cumva mitici 101% sau i-ai luat de la sapa de undeva ? Vorbeste ala engleza ca si Iosif Vissarionovici Stalin... :))
Masina e super , si spor la vanzare cu ea , dar pune ceva muzica pe fundal la filmuletul ala , ca "smecherii" eia strica tot :) |
Re: Ford Expedition AKA: ALAMICU
lol... Pot spune ca cel care nu era in masina si ne astepta la film e prieten si nici nu ai sa vezi asa ceva la el, ceilalti ummmm no comment..:rolleyes2 but it was a one night wonder for them... :D
|
Re: Ford Expedition 5.4 V8 '97 - ALAMICU
Postez dupa foarte mult timp, nu stiu daca mai ai masina sau nu, dar vreau sa iti zic ca e exceptional Expeditionul, o masina din care mi-ar sta bine si mie sa cobor, o masina mare pt un om mare. Se vede cata pasiune ai pus in ea, rezultatul e intr-adevar fantastic. Toata stima mea.
|
Multumesc pentru complimente... :)
Noutati... recent am fost in tara si am fost rugat de un fotograf de pe 4tuning pentru o sesiune de poze.. Am acceptat cu conditia ca nu im pune femei pe capota :D Linku il poti gasi aici: https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele/106513-fotografiile- |
Foarte frumoasa masina felicitari.
|
35 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
Minunata locatia aleasa..se potriveste cu masina..
|
Quote:
Iar Dane daca mai minti de femei pe masina ne suparam...ce naiba...am zis femeie la singular :)) Legat de frane pot garanta ca era sa ma iau in gura cu bordul imens la ce frane are...deci practic nu teoretic!!! p.s. Bafta cu V8'U... Mersi pentru complimentele de poze Dane si tie NWZeu |
Salut Griffo..... Eram...Erai.... Sarcastic..... de gagici pe caopote?? :D Ramine pe next time, dar cum le cocoti sus pe capota? :D
Pozele au iesit dementiale, mai ales cele cu reflectia pe apa.. Si iti multumesc pentru disk si efortu la deliverarea lui ;) Nici acum nu mam saturat de wallpaper.. lol Cine nu stie EBC Brakes sint teoretic #1 in lume azi. Daca sint in tara si doreste careva o demonstratie sau chair o liniuta la frinare sint disponibil.. ;) Am scos 100E de pe un tip cu un S8 la constanta acum cativa ani care nu credea ca il fac... Chiar si ADIBOS GTX de la Anonymous are cele RED STUFF pe fata si GREEN pe spate cu Turbo Disk daca nu ma insel. Eu am pus si pe Subaru Outback tot acealeasi discuri dar cu GREEN STUFF find multi use daily driver si dabea astept sa le bag pe noul Navigator. |
Mai pe ROmaneste ai ceva pe masina ce nu au prea multi si in care sa ai incredere...!
(paralel de asta vb unuia "sa n'ai incredere in femei si'n franele de dacie") Si cand ma gandesc unde e aiamica acum :( E o placere deosebita sa aud de Navigatorul ala Elite al tau...tinete de el desi nu e primul si mai mult ca sigur nici ultimul :P p.s. nu crezi ca e timpul sa schimbi avatar'ul de pe acest forum?:D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:23. |
- Copyright 2026 4Tuning