![]() |
Re: E36 - 318i DNY
sa ai mare grija care varianta o alegi, in cazu in care mergi pe taiat si sudat tabla peste pragu vechi, mai mult ca sigur la inceput pare ieftin si sa zicem ca-ti iasa la un pret de 150 RON reparat praguri si inca 150 vopsitu - ma rog preturi fictive, iar dupa o vreme sa rugineasca la loc si sa fii nevoit ori sa le schimbi ori sa le repari; un prag reparat niciodata nu e garantat 100% si reparatiile acestea in trepte nu sunt sanatoase, neincadrandu-se intr-un plan de economie preventiv ci intr-un plan de economie de bataie scurta!
|
Quote:
|
merci Sparkle! Hai sa ne punem in capu lui sa faca treaba buna! Fiindca suntem prea saraci sa aruncam banii de pomana! Eu sunt de parerea ca treaba ori o faci cum trebe ori te lasi pagubas! Fara nici un gand discriminator nu suntem tigani sa carpacim masinile pana iara crapa!
|
Locuieste cam departe, ca mergeam si il urecheam daca nu face treaba cum trebuie !;)
|
Multumesc frumos pentru drumul care ma sfatuiesti sa il urmez , si iti dau dreptate asa e . Doua praguri ma costa undeva la 600-700 de lei , manopera plus vopsitul cam 300-400 . Un total de 900-1100 lei . Daca as face : tabla, vopsit , as ajunge undeva la 200-300 . Varianta buna ar fi cea spusa de tine , dar finantele ma omoara in perioada asta . Practic as avea de ales intre praguri noi si doar atat si intre praguri ( povestea cu tabla ) plus cauciucuri si poate o pereche de stopuri .
|
incearca sa le faci pe toate incetul cu incetul! evita si imprumuturile de la banca fiindca in timp imprumutul il platesti dublu din cauza dobanzilor!:shock:
|
Quote:
|
pai nu e problema ca eu la vara ajung pe la rosiorii de vede si pana la turnu magurele nu mi-e greu sa dau o fuga :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
un VT de care ti-am zis
|
Quote:
|
Nu am nimic cu cei din Baia Mare dar sincer 90% din cei cu care am colaborat nu au fost seriosi !
|
Am fost azi la sediu Fan Curier , si nu exista nici un colet pe numele meu trimis ... De sambata pana acum trebuia sa ajunga .
|
7 Attachment(s)
Nu mai pot edita mesajul anterior . Azi asteptam intr-o parcare pe cineva , am zis sa fac cateva poze la masina ( cu telefonul ) . Masina e murdara ca in fiecare zi ploua de 4-5 ori , asa ca nu o mai spal :)
|
Ieri am fost pana la Bucuresti , la intoarcere am dat peste un centru de dezmembrari , asa am reusit si eu sa imi cumpar roata de rezerva . De 7 luni de cand am masina , am circulat la risc :) . Janta e de tabla pe 15 , cauciuc 195.65 , in perfecta stare .
|
foarte bine ticule :D e cam naspa sa ramai cu pana!
|
Quote:
Nu am avut ghinionul pana acum sa fac pana undeva si sa nu am roata de rezerva. Tin minte ca la o luna sau doua dupa ce am luat masina , am gasit o pe janta in fata blocului . Am dat la pompa de zece ori si am fugit la vulcanizare . Acum astept telefonul de la mecanic sa ma duc la el . Am inteles ca zilele astea se intoarce in oras si sper sa ne apucam de ea . Pana una alta caut sa cumpar stopuri spate si semnale albe . |
O vad mereu masina cand ma duc la tara... Arata foarte bine!
Bafta in continuare! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi mi a ajuns un colet de la userul nazca cu , bunatati ' pentru pisicuta :)
- doua filtre aer - mocheta capota portbagaj - doua , chedere ' la usile din spate Filtrele sunt intr o foarte buna , le am suflat la o vulcanizare si sunt ok . Azi le voi pune pe masina , revin cu poze mai tarziu . |
bune achizitii ai facut! o sa aiba alt aspect portbagaju cand il vei deschide! Stiu ca portbagaju meu arata diferit fata de cum a iesit pe poarta fabricii!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze sa nu moara topicul de tot :D
|
Observ doua lucruri la voi, rare pe la noi. Locuri de parcare si jantele de aliaj plus bandouri si alte elemente inca pe masini.:lol:
|
Quote:
Locuiesc in alta zona a orasului unde am locuri de parcare la discretie , in cele doua poze asteptam pe cineva . Mi a disparut si mie bara fata intr - o zi :) , cu numar cu tot . Am dat cateva telefoane si au venit baietii singuri cu ea . |
Imi place mult de tot prima poza :-) si in ultima unde erai acolo ca prima oara am avut impresia ca esti la padure dar pe urma am vazut blocul din reflexia de pe matiz.
|
Quote:
|
Astazi am avut parte de un incident mai neplacut . Avem 80 la ora , eram cu prietena si soacramea in masina mergem linistiti cand deodata sare un caine in fata . De unde a aparut , nu stiu ! Nu am scapat usor si m am ales cu ceva pagube : bara din fata sparta si crapata , proiector , aeratorul ala sau cum se numeste de aeriseste roata si protectia aia de plastic de deasupra rotii care o protejeaza de noroi, apa etc .
|
Dupa o luna de la ultimul incident cu cainele , masina a suferit din nou :( . De luni intra in service pentru o reparatie totala , am fost acrosat de un aro si am iesit cam sifonat . Drept urmare de luni intra in service si se vor schimba : aripile fata , usa dreapta fata , usa dreapta spate , praguri , si o vopsea totala .
|
Sper sa iasa bine . Multa bafta si la mai putini nervi pe timpul reparatiilor !
|
Quote:
|
I-ti spun asta pentru ca , cunosc senzatia ; la primul e36 pe care l-am avut , am fost lovit in dreapta fata : capota , grila, far , semnal , aripa , aparatoare . Nervi multi iar serviceul unde am fost trimis de asigurator era cam delasator . O luna jumatate m-au tinut . In cealalta jumatate de luna nu ma mai rezistat : mergeam zi de zi la ei si stateam efectiv langa masina .
Multa bafta ! |
Quote:
Sper sa nu fiu nevoit sa stau si eu atat . Eu aveam masina parcata in fata blocului , iar un nene in varsta de 73 de ani impreuna cu al sau ARO 243 , s a infipt in masina mea . Mai exact in partea dreapta , daune ... sunt si ele destule . |
Se pare ca ai avut multe ghinioane in ultimul timp cu masina asta :(,spor la rezolvat problemele si nu lasa nimic dupa cum vor aia de la asigurari ca sunt caini mari asiguratorii .Bafta
|
Quote:
|
Quote:
dani punem mana de la mana si iti luam un garaj...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina inca este in service . Mai sunt doua masini si pe urma urmeaza a mea . Cam pe marti , miercuri saptamana viitoare se apuca si de a mea . Am vazut si devizul si sunt foarte multumit :D La masina se vor schimba urmatoarele ( toate pe banii la asigurare ) :
- bara fata ( revopsita - bandou bara fata dreapta de inlocuit - aripa dreapta fata de inlocuit - semnal aripa dreapta fata de inlocuit - bandou aripa dreapta fata de inlocuit - janta fata de inlocuit - anvelopa dreapta fata de inlocuit - oglinda , electrica , incalzita , heliomata de inlocuit - usa dreapta fata de inlocuit - bandou usa dreapta fata de inlocuit - usa dreapta spate de inlocuit - bandou usa dreapta spate de inlocuit - usa rezervor de revopsit - janta spate de inlocuit - anvelopa dreapta spate de inlocuit - prag dreapta de reparat ( dar aici le voi schimba eu pe banii mei pe ambele ) - aripa dreapta spate de revopsit |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning