![]() |
Re: RENAULT 11 TXE
Spune la ce preţ te-ai gāndit pentru roţi?
Şi ce variante oferi? cu gume, fără gume... |
800 ron 4 jante + 4 anvelope michelin
|
7 Attachment(s)
de un minut mai era nevoie sa ramana doar o amintire frumoasa r11-le meu :shock::shock::shock: mi-a ars juamte din cablaj , din cauza la un fir de "+" care s-a rupt :!: noroc ca am apucat sa ii scot repede borna de + :yikes:
|
:shock: :shock: pfff. e bine ca macar ai fost pe faza si ai reusit sa o "Salvezi" :!: si totusi..n-ar fi trebuit sa cedeze in prima faza siguranta,sau nu exista asa ceva:?:
|
si mie mi sa intamplat o data asa ,e panica mare :D
|
era un fir de la claxon navea nici un fel de siguranta .... e panica mare:!: nu mai nimerseti ce sa faci in momentu ala :!:
|
10 Attachment(s)
dupa o zi de inlocuit ,izolat si aranjat la fire am reusit sa refac masinuta :D :pistoles:
|
2 Attachment(s)
cateva imagini de astazi :D
|
poze cu Don-bombastic....reno-ul ala are ceva piese de la je :P
|
3 Attachment(s)
astazi am primit si stickerele 4tuning :D
|
4 Attachment(s)
s-au dus si jantele :-)
|
8 Attachment(s)
noile jante :D
|
dau foarte bine pe masina dar incearca sa scapi de dunga aia cromata de la masca fata ca e tare urata
|
6 Attachment(s)
cateva imagini de astazi :D
|
4 Attachment(s)
un mic finisaj :D ramele la usi imbracate in autocolant negru mat :-)
|
1 Attachment(s)
inca un mic finisaj facut de un bmw..... :chainsaw:
|
Quote:
pacat,era vina lui sau a ta ?:D 2 intrebari: cum ai pus autocolantu? folie de pe spate e omologata sau nu trebuie pe geamurile din spate? |
1 Attachment(s)
eu faceam stanga sa intru intr o spalatorie , m-am asigurat si cand sa intru m-am trezit cu el in mine , el era stationat chiar cu spatele langa intrarea spalatoriei . Si omu cica s-a asigurat dar pe mine nu ma mai vazut ca intru :shock:. Partea proasta este ca acolo unde am facut eu stanga sa intru in spalatorie era linie continua , daca ma duceam la politie imi mai lua si permisul .... Asa mai bine o repar eu mama ei de treaba :rolleyes2 am pe aici una tot in 4 usi :rolleyes2
|
folia este omologata , am cumparat-o de la piese auto iar autocolantul este pus din cate 3 bucati pe fiecare usa, finisat bine nu se observa
|
Quote:
|
mai zimi inca ceva=)) ,becurile de la lampe,ai pus alta lampa sau ai cumparat doar bec alb ?:D
|
7 Attachment(s)
alt bec :-)
|
cum ai reusit sa o trosnesti ?
|
eu faceam stanga sa intru intr o spalatorie , m-am asigurat si cand sa intru m-am trezit cu el in mine , el era stationat chiar cu spatele langa intrarea spalatoriei . Si omu cica s-a asigurat dar pe mine nu ma mai vazut ca intru . Partea proasta este ca acolo unde am facut eu stanga sa intru in spalatorie era linie continua , daca ma duceam la politie imi mai lua si permisul .... Asa mai bine o repar eu...
dintr-o prostie :chainsaw: |
da' cat de tare a putut sa dea cu spatele sa "te indoaie" in halul asta :?: :?: :?:
|
5 km/h + 2tone cat are un seria 5 e34 :rolleyes2
|
pacat...sincer imi pare rau...:???: sper sa o faci .....si sa iasa ok si la culoare si la tot....aveai o tzipla de masina:cry:
|
asta e ... vopseaua o fac pe calculator, sa nu se observe nici o diferenta :-) sper sa o fac saptamana asta , este foarte nasol fara masina :sad:
|
1 Attachment(s)
by RS :D
|
cumpar usa stanga spate renault 11 :!:
|
super frumoasa masina bafta cu ea !
|
super masinutza....bafta cu ea in continuare......
|
1 Attachment(s)
o idee pentru viitor :-)
|
11 Attachment(s)
astazi am dat jos mocheta pentru a repara partea stanga avariata si cateva locuri unde este tabla ruginita :-) + curatat mocheta si interiorul
|
salut
am citit tot topicul, cap-coadă...īmi place mașinuța dar nu mi-a plăcut să văd dezamăgirea de la final..hm. știi cum sunt aștia cu bmw-urile. zic că se asigură..da de unde..merg la figuri ei, nu se mai asigură de nimic. nici măcar bun simț să semnalizeze nu mai au... succes, sper s-o repari repede..nu-i stă bine cu ușa aia facută zob. felicitările mele, mașinuța arată super(fără ușa aia) Flavius UOZ |
ms de apreciere :D si eu vreau sa o fac cat mai repede :D este foarte nasol fara masina ..... luni o duc la indreptat :-)
|
Quote:
|
asa arata in poze dar este la fel de mare ca cel orginal :-) asa desfacuta nu prea da bine ...
|
7 Attachment(s)
astazi am dus masina la tinichigiu + cateva finisaje pe la motor am vopsit cutia si chiuloasa :-)
|
cumpar pompa benzina externa (universala) , daca are cineva :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning