Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/159332-drag-race-e34-m5-turbo-by-luca-motorsport-proiect-dezvoltat-100-romania.html)

b67xac 26-12-09 17:12

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

eu ma chinui sa refac un m20b25 care e f slab in comparatie cu ceea ce ti-ai propus u sa faci.felicitari, sarbatori fericite si astept cu interes sa vina primavara sa vedem ce monstru o sa iasa

MariusTXA 26-12-09 23:04

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

3 Attachment(s)
Cateva poze din stagiul 2

sineta 27-12-09 13:53

bravo....abia astept sa o vad pe roti :D...monstrul turbo..ce greutate va avea noul sasiu:?:

76BPR 27-12-09 15:29

Asemenea proiect nu prea a vazut romania,incepand de la puntea de dragster pana la cadru din teava.
Eu unul cred ca in urmatori 5 ani nu prea o sa aibe probleme cu cineva din romania,bazandu-ma pe nivelul la care se lucreaza in acest moment.

gollum_ 27-12-09 15:48

;) STAGE 2 --- 2009 - 2010

Modificari efectuate de catre Luca Motorsport la partea mecanica, transmisie si caroserie in Stage 2:

•Motor BMW M5 E34 (S38B36) - identic 2009
•Sasiu auto tip tubular in intregine - din puntea fata pana in puntea spate ( fara lonjeroane fata / spate existente / fara podea existenta etc.)
•Turbina Borg Warner S400 -Series "race cover"
•Westgate extern Turbosmart // Blow-off Turbosmart
•Refacere integrala galerie evacuare, admisie si traseu evacuare
•Punte fata custom - caseta directie drag race - raport pinion scurt
•Punte spate - rigida - comanda custom Strange Eng. USA - planetare "40 splines" rezistenta mecanica 13200 Nm - grup blocant 100 % - capac aluminiu
•Jante OZ Alegeritta HLT - 18" x 12 J - spate / 18" x 8.5 J - fata
•Anvelope punte spate - Mickey Thomson - 345 x 35 x 18"
•Pompa de benzina mecanica / Rezervor plastic tip drag race
•Scaune aluminiu tip drag race 5.5 kg/buc
•Pedalier floor mount - 2 pompe de frana individuale fata/spare - adaptare custom
•Executie din fibra de sticla - usi 4 buc / capota fata / portbagaj / aripi / bara fata + spate - geamuri laterale policarbonat solid

Target putere roata: 1 000 Cp
Target greutate totala cu lichide fara sofer : 1 000 kg

Sper sa reusim ............... este foarte mult de munca :shock:

gollum_ 27-12-09 15:57

Piese second-hand din stage 1 :

-Punte spate cu grup blocant de Quaife ( grup M5 E34 ) completa sau doar grup individual
-2 buc Jante 18" x 10 J - spate cu anvelope Mickey Thomson 305 mm / cu sau fara anvelope
-4 buc jante fata 18 " x 8.5 J - fara anvelope - 2 buc trebuiesc revopsite
-Turbo Garrett - second hand - folosit stage 1 - stare buna de funcitonare - journal - ungere/racire numai cu ulei
-Wastgate extern 1 buc / Blow off 1 buc

Daca e cineva interesat rog PM.
G. ;)

vladpvs 27-12-09 18:06

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 2926141)
Asemenea proiect nu prea a vazut romania,incepand de la puntea de dragster pana la cadru din teava.
Eu unul cred ca in urmatori 5 ani nu prea o sa aibe probleme cu cineva din romania,bazandu-ma pe nivelul la care se lucreaza in acest moment.

Nu uita ca mai sunt cativa care fac si tac :D

yoda 27-12-09 18:56

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2926572)

in mod cert vor face si 1000 whp/tona.......not!:???:

sineta 27-12-09 19:06

AI DREPTATE.......VLADPVS.......mai multi fac proiectesi tac :lol:

yoda 27-12-09 19:09

plus ca aveti vreo idee ce se intampla aici?!macar uitati-va in poze si apoi comentati!unde se face in Romania un proiect asemanator?!visati frumos!cine mai face asemenea investitie indrazneata?!nimeni!nu mai aberati ca se mai face ceva asemanator pana nu veniti cu lucruri concrete!punte fixa de drag, sasiu tubular, target motor...unde in Narnia?!plus ca George nu a vorbit sau nu s-a laudat nicio clipa!a tacut si a facut!

gollum_ 27-12-09 19:48

V-as ruga sa nu transformam acest topic intr-o tiganeala tipica acestui forum.
Mi-am propus un topic profesional (comentari la obiect profesionale) ...... nu unul in care sa m-a dau mare si sa adun cat mai multi fani pentru un fan club Georgel. Cine are ochi sa vada si sa inteleaga bine cine nu .... sa paraseasca acest topic sunt altele unde se simt mult mai bine:???:

In plus repet ....... este timp suficient din primavara sa-si demonstreze fiecare posesor de masina calitatile.

sineta 27-12-09 19:52

da este un proiect unic in rominia..nu stiu cine ar avea nevi sase apuce de asa ceva..si eu sint in domeniu bmw stiu cu ce se maninc.....dar ce faceti voi acolo este o lucrare forte mare si grea....si bani investi...bafta la lucrare si sa iasa ceva forta pe 400de metri :!:...

vladpvs 27-12-09 20:55

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 2926737)
plus ca aveti vreo idee ce se intampla aici?!macar uitati-va in poze si apoi comentati!unde se face in Romania un proiect asemanator?!visati frumos!cine mai face asemenea investitie indrazneata?!nimeni!nu mai aberati ca se mai face ceva asemanator pana nu veniti cu lucruri concrete!punte fixa de drag, sasiu tubular, target motor...unde in Narnia?!plus ca George nu a vorbit sau nu s-a laudat nicio clipa!a tacut si a facut!

Daca tu nu stii, nu inseamna ca nu se fac :D

Vroiam doar sa spun ca nu va fi singurul proiect de o asemnea complexitate. Spor la treaba si un an nou plin de realizari!

GOGU_VL 27-12-09 21:10

Un proiect demn de invidiat pana si de nemti/japonezi/etc, si mai stiu eu care fac asemenea modificari.
Bravo, si asteptam poze/filmari de la starge 2.

76BPR 27-12-09 22:59

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2926572)

Eu unul cunosc acest proiect de la inceput, si pot vorbi in cunostinta de cauza,stiu ca multa lume se va supara,dar crede-ma stiu toate proiectele paralele ,nu se lucreaza la acest nivel in alte parti.
Parerea mea personala e ca in urmatori 5 ani nu va avea rival in romania 0 -402 si chiar 0-1000.
Repet e parerea mea personala.

apropo cand auzi de a doua punte de dragstar in romania,de cutie speciala,de vibrochen special,de cauciucuri 345 sa ma anunti si pe mine.Asta e nivelul la care se lucreaza la acest BMW

vladpvs 27-12-09 23:12

Cand auzi de o a 2-a cutie automata in 3 trepte speciala pt 402m facuta de Andy Frost sa ma anunti si pe mine :D.

Nu vreau sa poluam aiurea topicul, e un proiect foarte tare, dar tin doar sa-ti spun ca sunt adversari pe masura si in Romania, lucru pe care il vad foarte benefic :)

MariusTXA 27-12-09 23:24

Quote:

Originally Posted by sineta (Post 2926724)
AI DREPTATE.......VLADPVS.......mai multi fac proiectesi tac :lol:

De la proiectele de care vorbiti voi si pana la asta este cale lunga....ca sa imi demonstrati contrariul va rog sa veniti cu argumente si ceva dovezi(poze sau filme)....

gollum_ 27-12-09 23:27

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2927519)
Cand auzi de o a 2-a cutie automata in 3 trepte speciala pt 402m facuta de Andy Frost sa ma anunti si pe mine :D.

Nu vreau sa poluam aiurea topicul, e un proiect foarte tare, dar tin doar sa-ti spun ca sunt adversari pe masura si in Romania, lucru pe care il vad foarte benefic :)

Red Victor 1 este nr.1 in Europa si suntem la curent cu acest lucru. O transmisie de performanta poti gasi in multe parti daca sti ce si unde sa cauti (ex. USA sau Australia)

Nu cred ca demonstrarea faptului ca unul o are mai lunga ca a celuilant este benefica :D

Revenind proiectul asta este gandit si cu bune si cu rele de mine si toate greselile care se fac ............. se traduc in experinta :shock:
Este inbucurator ca exista si alte proiecte performante in paralel si sper ca tuturor celor implicati sa le reuseasca a.i. sa putem face si noi o competie la acest nivel ...... sa fi tare si singur cred ca este urat :shock:

Prin PM putem afla mai multe despre proiectele paralele ! :evil:

Multumesc,
G.

MariusTXA 27-12-09 23:30

Quote:

Eu chiar sunt curios sa vad cutia automata in 3 viteze fiindca ma documentez de ceva timp ca sunt interesat de o asemenea cutie....ai poze cu ea?ca sa imi fac si eu o idee asta daca bine inteles se poate....as prefera un raspuns aici sa vada toata lumea ca sigur mai sunt si altii interesati....

76BPR 27-12-09 23:34

Quote:

Hai sa iti explic eu cum sa facut pana acum in romania:
sa luat una bucata garnitura de chiuloasa,o turbina si cateva mici piese si gata am turbo.
mergem la curse, dar sti eu nu pot sa plec,nu vrei sa o incercam de la 60 la ora ,ca sa pot pleca si eu.
la majoritatea legalelor cei cu ursi turbo ,au cam luat-o pt ca nu puteau pleca.
Cand va fi gata acest bmw te rog sa vi la start cu una din aceste masini misterioase care se lucreaza in soapta.

bmwu 27-12-09 23:40

Mult succes in continuare cu acest proiect......de asemenea urez proprietarului masinii multa rabdare fiindca la valori mai mari de 800 cai sunt destul de multe lucruri care trebuiesc gandite mai mult decat BINE ca masina sa aibe performantele dorite

vladpvs 27-12-09 23:41

Nu am poze cu cutia, dar se va putea vedea in actiune in primavara in Ungaria.
Am vrut doar sa subliniez faptul ca adversari intodeauna se vor gasi, contrar celor spuse de 76BPR.

Ma bucur foarte mult ca apar masini performante si la noi, sper ca la anul sa apara primii timpi romanesti sub 10 secunde.

Spor in continuare la lucru!

GOGU_VL 27-12-09 23:42

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 2927591)
Hai sa iti explic eu cum sa facut pana acum in romania:
sa luat una bucata garnitura de chiuloasa,o turbina si cateva mici piese si gata am turbo.
mergem la curse, dar sti eu nu pot sa plec,nu vrei sa o incercam de la 60 la ora ,ca sa pot pleca si eu.
la majoritatea legalelor cei cu ursi turbo ,au cam luat-o pt ca nu puteau pleca.
Cand va fi gata acest bmw te rog sa vi la start cu una din aceste masini misterioase care se lucreaza in soapta.

Buna asta, e chiar la locul ei :lol:

MariusTXA 27-12-09 23:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2927618)
Nu am poze cu cutia, dar se va putea vedea in actiune in primavara in Ungaria.
Am vrut doar sa subliniez faptul ca adversari intodeauna se vor gasi, contrar celor spuse de 76BPR.

Ma bucur foarte mult ca apar masini performante si la noi, sper ca la anul sa apara primii timpi romanesti sub 10 secunde.

Spor in continuare la lucru!

Eu nu cred ca tu sau un prieten de al tau are cutia de viteze de care vorbesti...astept ziua de maine sa-i faci poza la cutie....nu o sa pot vedea cutia atunci ca va fi montata pe masina si atunci pot vedea masina si timpul pe care o sa-l scoata...astept poze maine cu cutia daca chiar exista in caz contrar sunt doar vorbe in vant....

vladpvs 28-12-09 00:08

E cam infricosator sa ai asemenea concurenta nu?
Vino in Ungaria anul viitor si o poti vedea.

MariusTXA 28-12-09 00:12

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2927705)

Ma faci sa rad:D:D:D:D:D
Pai unde este concurenta?
Arata-mi niste poze cu masina despre care faci vorbire....ca banuiesc ca esti cu picioarele pe pamant si nu crezi ca poti face minuni cu al tau polo....
Nu observi ca aici se pun poze reale cu piesele care vor fi montate pe masina pe al carui topic comentam?

gollum_ 28-12-09 00:15

Quote:

Cand mancam cu un amarat de Opel facut tot in Romania masini din gama VW facute de pe NET jucam la pantaloni scurti in comapatie cu nivelul meu de acum.

NU cred ca ai experienta necesara sa-mi analizezi tu concurenta si refuz sa intru in polemica cu tine. Demonstreaza ca sti despre ce vorbesti si discutam.

Momentan am rugamintea sa nu mai faci off-topic despre lungimea tuningului celuilant.:evil:

-as ruga sa nu transformam acest topic intr-o tiganeala tipica acestui forum.
Mi-am propus un topic profesional (comentari la obiect profesionale) ...... nu unul in care sa m-a dau mare si sa adun cat mai multi fani pentru un fan club Georgel. Cine are ochi sa vada si sa inteleaga bine cine nu .... sa paraseasca acest topic sunt altele unde se simt mult mai bine

76BPR 28-12-09 00:17

Quote:

As dori si eu sa cumpar doar o cutie si gata fuge masina.
La o cutie speciala, trebuie si o punte speciala,si un ambreiaj special,si roti foarte mari,si nu in ultimul rand ,foarte multa putere sa poata face treaba cutia.
Asa ca noi cand vorbim ne bazam pe ceva plauzibil.
Tu poate te bazezi doar din ce ai auzit, pe ici, pe colo

vladpvs 28-12-09 00:32

Imi cer scuze de offtopic, tot ce am vrut sa demonstrez e ca masina va avea adversari ( un lucru benefic zic eu ) contrar celor spuse de 76BPR cum ca nu are adversari in urmatorii 5 ani.
Va urez multa putere de munca, si sa ne vedem cu bine pe pista in 2010!

gollum_ 28-12-09 00:35

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2927775)
Imi cer scuze de offtopic, tot ce am vrut sa demonstrez e ca masina va avea adversari ( un lucru benefic zic eu ) contrar celor spuse de 76BPR cum ca nu are adversari in urmatorii 5 ani.

Cum am mai spus - CONCURENTA este benefica si ne dezvolta pe noi TOTI cei din Romania. ;)

Sper sa existe proiecte asemanatoare in lucru pentru a putea schimba experienta intre noi :D

MariusTXA 28-12-09 00:36

Quote:

Adversari va avea dar mai trebuie sa il si bata....te referi la adversari din Romania?cu pozele cum ramane?

76BPR 28-12-09 00:45

Quote:

Pai cum ai demonstrat?
Ai spus doar ca va exista,dar nu ai venit cu o poza sau cu ceva plauzibil

DebreDBR 28-12-09 03:47

Ma gandeam ca o sa se ajunga la discutii de genu ! Acum pare ca un razboi intre doua popoare...pare sa fie invidie ???

:!:Daca se ajunge pana aici si se poate ca din partea moderatorilor sa sanctioneze userii care sunt off topic:!:

bmwu 28-12-09 03:56

Tipic.........de ce sa aibe loc o discutie legata de termeni tehnici sau ceva legat strict de masini knd ne putem ciodani prin postari.........chiar o avea vreun rost tot show-ul asta.......banuiesc k este mult mai usor sa ne cicalim unul pe celalalt decat sa ne vedem fiecare de masina lui..........

yoda 28-12-09 07:17

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 2927715)
Ma faci sa rad:D:D:D:D:D
Pai unde este concurenta?
Arata-mi niste poze cu masina despre care faci vorbire....ca banuiesc ca esti cu picioarele pe pamant si nu crezi ca poti face minuni cu al tau polo....
Nu observi ca aici se pun poze reale cu piesele care vor fi montate pe masina pe al carui topic comentam?

Marius ma dau eu cu polo ala, chiar daca trage al naibii de bine...0-402 m cu start de pe loc, in rest O L E !:lol:

p.s.am si eu o cutie de chibrituri cu 2 trepte...crezi ca o pot pune pe sanie ca sa-l bat pe Mos Craciun?!

b67xac 28-12-09 10:25

f bine punctat

DebreDBR 28-12-09 10:30

bravo esti bun tu ala cu polo...sa revenim la BMW:D

cEaska 28-12-09 11:11

2 Attachment(s)
se poate niste poze ? :D
Imi place foarte tare linia masinii in prima poza

radu_kos 28-12-09 18:12

Un proiect demn de urmarit

gollum_ 28-12-09 22:16

1 Attachment(s)
Un mic filmulet din Stage 1 ... o mica plecare - din pacate nu am deloc alte filme. Este inregistrat la Pitesti cand am cantarit masina individual pe axe. Calitatea este slaba - sorry ! :???:

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2026 4Tuning