![]() |
Re: Masina suprema
4 Attachment(s)
Masina suprema este 1970 Plymouth AAR Cuda
:):) |
Subscriu la 3SGE. Asta si un M5 ;)
|
[ offtopic ] nam stat sa citesc toate posturile:-P da a scris cineva DACIA?:D
[ ontopic ] nu sincer parera mea este ca masina suprema pentru tuning este nissan skyline...desi e mai veche...preferatele mele....ioi nu din cauza la filmu 2 fast 2 furios sau a jocurilor nfs und:rolleyes2 |
Nu zicea nimeni de tuning neaparat. Asa, ce masina ai vrea tu... aceea cu combinatia ideala intre lux si putere, design si dimensiuni si toate alea...
|
Tot skyline...as lua chiar daca nu e vorba de tuning....oricum daca am avea bani orce masina am lua tot la modificat ajungem pentru ca oricat de "sofisticata" e masina stock.....tot te plictisesti de ea si trebuie sa o personalizezi un pic8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
daca vrei sa`i pui ii potzi pune.. dar nu stiu cui ii place..
|
sunt foarte surprins ca nu a mai ales nimeni masina pe care am ales-o eu, mi se pare dintre cele mai complete.
ps. era vorba de S 65 AMG |
Bentley Continental GT :twisted:
|
FlaingSpur pentru mine.
|
aston v8 vantage le mans
|
SL 65 AMG este un cyborg.. noroc ca are electronica destula cat ca stopeze puterea imensa de 612 cai.
|
F1 car :
0 to 100 km/h: 1.9 seconds 0 to 200 km/h: 3.9 seconds 0 to 300 km/h: 8.4 seconds An F1 car can come to a complete stop from 300 km/h in less than 3 seconds 11.4 s 0 -> 300 -> 0 incredibil :D |
2 Attachment(s)
haideti sa va arat si eu o masinuta care nu are sub 4 sec/suta si care nici nu e o limuzina,e CEA MAI FRUMOASA MASINA din lume,o masina sport adevarata:250 GTO.Si daca nu gaseste mosu una k sunt putin cam rare ,ma multumesc si cu un enzo..
|
Cred ca si 360 e mai frumoasa decat asta... dar fiecare cu gusturile lui. ;)
|
masina suprema ramane un RS4.e polivalenta...
|
Despic firul in 4: RS6 nu e polivalenta?
|
rs6 e mai tare decat rs4. zic eu. dar si un bmw m-power ar fi super... bine ca m are motorul lui. e ca un fel alta masina.
|
Quote:
|
Porsche 911 Turbo Cabrio.........
E tot ce vreau :-) E cineva mai inimos pe aici sa doneze unul?:lol: |
pt mine RS6 mi se pare ca e cam mare si eu nu sant femeie sa-mi placa tot ce e mare.asa alegeam direct noul S8
|
Quote:
|
atunci inseamna ca si a8 e un a6 putin alungit in viziunea ta?
|
Quote:
|
mie mi se pare ca a6 e mai spre cei depa 40 ani pe cand un rs4 e mai tineresc si potentialul unui motor turbo n-o sa-l aiba cel aspirat niciodata
|
Cls Amg ar fi ideala ...ar fi inutil sa visez la "rachete" gen concept cars
|
oltcit :))))))))))))))
....glumeam imi place bmw x5. poate o sa am asa ceva peste 20 de ani |
Golf 5 GTI
2.0 TFSI 16v 200cp Ar fi mai mult ca perfect pentru mine. P.S:Multa bafta baieti in indeplinirea visurilor. ;) |
Vai merci mult. Numai ca TU ai sanse mult mai mari sa-ti vezi visul cu ochii. De unde fac eu rost de 120.000 euro, habar n-am. :-P
|
Ariel Atom se considera masina???
|
sigur. si inca una excelenta.
|
Honda CRX - nu e nush ce , dar e un vis realizabil :D...
in rest.. un Mercedes s600 :) alb cu piele alba... :D am uitat terminatia BRABUS :D |
Ca masina stock as alege: BMW CSL fara discutie!
Ca masina modificata as alege: BMW e36 m3 "da-motorsport edition" pentru cunoscatori: - A better 0 to 100 km/h acceleration time than Ferrari F430: 0 to 100 km/h 3.2 seconds - A better 0 to 200 km/h acceleration time than a Ford GT: 0 to 200 km/h in 8.8 seconds - A better 0 to 240 km/h acceleration time than a Lamborghini Murcielago in 11.9 seconds - A higher top speed than that of a Porsche Turbo and Ferrari F430, 340 km/h (gear limited). With a longer final drive ratio top speeds of 380 km/h are attained. However we have limited the top speed at 340 km/h to make sure that our customers don't drive every day at 380 km/h. Just a precaution iote si un link: http://www.da-motorsport.com/projele...onm3/index.htm |
Quote:
|
Da-ti seama un asemenea motor itr-o caroserie mai aerodinamica si mai coborata... WooHoo...:woowoo:
|
Maserati Quattroportte si mai accesibil asa o Alfa Romeo 147 GTA
|
ferrari F430!e super sexy masina si performantele nu mai zic
|
Dodge Charger Hemi 500 '69
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning