![]() |
Re: Sibiu
da da...
a fost ok sa speram ca nu va fii ultima intalnire. |
avand in vedere ca am ajuns numa pe la 1 jumate acasa ,zic ca a fost bine:D
|
bravo bravo! :-)
stati sa scap si eu de restante si apoi nu mai plec asa devreme acasa! numai bine! ;) |
Repetam ce naiba.Sa fim mai multi data viitoare.Eventual ne gasim alt loc de intalnire.
Bass-ule,in parcare la teatru e chiar OK |
e fain ca acolo putem face si discoteca ambulanta si ne cred ca are cine sa se ia de noi:D
data viitoare tre sa vina si dani cu trabi:D si poate vine si roby cu ursu lui:D ca deh...incet incet ne adunam si noi sa facem ceva:D axxro, ascoman voi nu ne onorati cu prezenta?:D |
trebe sa se mai inscrie si inca cineva...numa sa termine si el cu restantele :D
|
Pai da,daca-si ia si Octavia 1.8T are si cu ce Paul...
Bass-ule,iar te-am zarit pe langa Univers'All :D |
am fost la un prieten cu niste probleme si apoi pe mishu caftangiu:D
cum e cu restantele .....le-ati luat?:D |
sa speram ca da...:-)
oricum am mai vazut ceva mashinute frumoase prin cluj...un audi s3,un passat b4 vr 6 dinastea....:D |
mda....si la noi incet incet isi fac baietii masinile:D
|
mondeo este in atelier la reparatii si nam strans inca bani pt dacia, mai prin iarna. eu as veni cu placere, dar pe jos........
|
Quote:
baietii... uite ce am gasit https://forum.4tuning.ro/37-cluj/23083-october-tuning-festival-cluj-napoca-14-15-octombrie-2006-a.html mi se pare interesant asa dar oricum nu cred ca o sa fie ceva extraordinar.o sa fiu pe acolo mai mult ca sigur,dar mai vine si altcineva? hmmm? SIV-ule se fac si masuratori pt instalatia audio :D |
m-as baga ....dar momentan stau prost cu finantele:(
|
...baieti...cand va uramtoarea intalnire...sper sa ajung si eu,am dat 2 examene....inca is la buget...:)) si sambata is home....
|
pai atunci facem ca si data trecuta , ne intalnim tot la transilvania si vedem de acolo unde ne implantam:D
|
Eu lipsesc...Plec la mare sambata noapte :)
Ne vedem probabil cand ma intorc.Aduc poze de la liniutzele din 16 de la Bucale. |
vezi ce faci pe sosea sa nu imputi pe careva cu vreun bmw suparat:D
|
Eee,merg economic ca daca nu nu ajung cu un plin :)
|
o sa ma interesez saptamana viitoare cand ma duc la cluj sa vad daca aflu ceva mai mult de "manifestarea" de acolo.
numai bine ;) |
care vine sambata la transilvania pe la 7 7 jumate?
|
interesant....oricum domnu GTI nu mai pleaca nicaieri...
|
Vin ca nu mai merg la mare ca e prea "cald" de plaja...:D:D:D
Asa ca ne vedem maine la 7 la Transi |
cred ca vin si eu! ;)
|
bine atunci maine la 7 cu catel cu purcel veniti la transi:D
|
bun SIV-ule...maine suntem la transi! ;)
|
maine...fiind azi 09.09.???io nu ajung..is inca in bv la un examen..mi la amanat :((
|
nu-i bai ca doar cred ca ne facem obicei sa ne intalnim sambata:D vi sambata viitoare
|
k..............
|
Ne vedem la 7...
|
avem un nou membru pe sb.....
|
@bulldog_cox
am vazut ca vrei un sticker cu 4tuning...pai trimite un private message unui administrator (rosonic,gabi,etc) si cere-i varianta vectorizata a imaginii...sa nu fie cu extensie jpg,etc...trebuie sa fie fisier corel.si apoi cu varianta vectorizata te poti duce la sorel (daca nu stii unde e spune-mi) si iti poti face stickerul cu vreo 30.000 de lei. |
...serios....il printeaza fain?sau se duc culorile....??
|
baietii de la sorel chiar lucreaza frumos....am fost cu GTI si am facut cateva stickere pt VW lui si am fost chiar multumiti.culorile sunt ok si nu se duc la ploaie...pot sa-ti dau un exemplu...cam toti taximetristii din sibiu isi fac acolo sigle alea ale lor si toate stickerele alea mari cu nr de telefon,etc.
|
Aia de la Sorel is scartzari.Daca te duci la ei iti spun ca n-au timp de asa ceva,ca ei au lucrari muuuuult mai importante.Nu pricep de ce mai tin portile deschise daca isi "selecteaza" clientela...
|
...pai daca fac asa is nesimtiti...sincer....
baieti...care e interesat sa isi faca capota negru mat....am facut la un kadett si o iesit bestia...sincer...avem noi vopseaua,tot...va pun si poze sa va convingeti,sau poate vedeti kadett-ul rosu JRH prin sb....vb si negociem,noi avem tot |
aia de la sorel au fost marlani de cand s-au infiintat
baietii......care are chef de iesit azi? |
pai din pacate nu mai sunt altii care fac stickere asa bune...intr-un fel ii inteleg,dar sa-si angajeze mai multi oameni.
|
stickere bune mi-am facut la design man pretu era acceptabil....daca nu poti incerca la grafik sau la duralex
|
buna idee cu design man
hmmm...am vazut un nou membru din sibiu aici pe forum...e posesorul subarului forester albastru de la noi. |
si de ce nu se baga si el aici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning