![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
si nu vreti sa faceti?
|
tzapule, poate pe viitor :)
|
ar fi interesant asa ceva!!de ce nu?
|
orice este posibil atat timp cat suntem uniti......
|
botosaniul e cam departe de galati ...
|
pai cam asta e tactica daca vrei sa ai succes....
faci in 2 orase distantate unul de altul si apoi in imprejurimi pana te unesti.....si asa ai facut toata moldova. |
Quote:
pai boss, eu nu cred ca ei sunt un club legal,inregistrat, deci poti sa iti faci singur o sucursala a lor in botosani( adica iti pui un parasolar pe masina si faci un topic la zona BOTOSANI). Oricum nu cred ca se vor supara baietii! |
pai eu vorbeam de treburi legale.....
de ce nu va legalizati?.....de ce nu va inregistrati? si dupa aia va extindeti.....si ink o kestie....pana nu va legalizati nu o sa gasiti nici sponsori....;) |
Quote:
|
tzapule la sfarsitul lui februarie sau inceputul lui martie vom avea actele la club...cat despre ideea ta e interesanta dar trebuie sa ma consult si cu ceilalti 2 lideri al clubului...
sponsori: hmm vorba lu maus in romania sa gasesti niste sponsori e ceva mai greu...am vb cu cineva si s-ar putea sa fie interesat sa ne sponsorizeze dar nu e de ajuns doar unul :) |
in momentul in care ai actele in mana si esti legal si vrei sa gasesti sponsori.....crede-ma k dak te stradui ii gasesti.
totul este sa ai activitate. activitate in sensul sa ai posibilitatea sa mergi la concursuri de tunning, concursuri de racing sa mai stiu eu ce alte chestii. Sponsorul care il gasesti trebuie sa si castige de pe urma ta nu doar sa investeasca. nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic......dar totul e ca un lant fara capat care se leaga toate una de alta.... |
Quote:
|
totul este sa vrei ;)
|
lasa tzapule facem actele si vom vorbi dupa ca nu strica sa avem o filiala acolo..si te facem boss acolo la tine...lasa-mi pm cu id-ul tau si vom vorbi :)
|
Quote:
|
Quote:
Ce se intampla prin Europa, sau SUA, o sa mai dureze pana se va intampla si in Romania! Aici, participi la astfel de competitii pentru ca esti pasionat. @MAUS: bravo tata daca mai primesti si prime in cash! momentan ,cred ca in Romania, si simplu fapt ca te invita cineva sa vb despre masina ta pe blogul lui , trebuie considerata ca un big UP, sponzorizare gen! |
da Gabi TAZ ai dreptate mare dar pan la urma dac stai si gandesti negativ toata viata nu vei ajunge nicaieri...te chinui si tot gasesti o ciuperca undeva, conteaza sa incerci..in fine pan la urma benzina a ajuns la 4,51?
|
acum, SOS, pe bune, este ceva care o sa treaca,nu?!!!?!!
imi este greu sa cred ca se va alege ceva de clubul asta! ca va fi legal, ca va organiza ceva. Adica, vad ca voi va intalniti ,vb, dar pe forum aici vad numai msg gen MESS. O prezentare ok a masinilor nu ati incercat sa faceti, o poza. sa lucrati la un banner, la o semnatura ptr toti membrii etc. sper sa ma insel si sa reusiti sa organizati macar un eveniment vara asta , ptr ca si atat insemna enorm ptr un club aflat la inceput de drum. Sper sa ma insel si sa reusiti! VEDEM LA VARA. |
imi este greu sa mai postez odat sa dau explicatii...cat despre un post cu prezentarea membrului si a masinei va fi...
PS: multumim..si mai e pan la vara :D |
mai toti va dati cu parerea !!.......dar nimeni nu ne ajuta si nu ne sprijina... sa lasam timpul sa treaca si sa vedem ce putem face ;)cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa putem realiza ceva ..este un vis ce poate deveni relitate si nimeni nu ne poate opri sa-l realizam ...actele clubului vor iesi 100%la100%
|
Ma fratilor, NU IMI VINE SA CRED :)), stau si citesc si nu imi vine sa cred cata invidie pot sa aiba unii.... cei frate cu atata invidie... ??
|
iar de organizare ma ocup eu cu inca 2 3 care ma vor ajuta...100% 100%
|
Nu e invidie man. dar s-a saturat lumea de cluburi auto facute online. cluburi de dragul "frate ,am club".
Daca ati vazut evenimentele de la Tulcea, ati vazut ca nu prea mai sunt locuri ptr <100cp. Grupele Legal Racing nu prea mai sunt la moda, si pe buna dreptate. Ce a facut Tulcea si alti, te obliga sa imi modifici masina sau sa fii spectator(organizator) Dupa ce masini aveti pana acum in club, puteti fi numai organizatori. eu va doresc sa reusiti ce fa-ti propus! Personal imi voi cere scz ptr lipsa de incredere, odata cu primul evenimet organizat de voi! |
Da frate te-am inteles, dar te rog eu mult pana atunci tine-ti lipsa de incredere pentru tine! Multumesc ;)
|
fair play baieti...in loc sa ne intelegem, ce facem? mai bine beau o bere cu tine decat sa ma cert sau sa ma uit urat la tine...foloseste fair play-ul ;)
PS: am zis la modul general, nu la o anumita persoana! |
Quote:
|
Ene lasa glumele si zi cand dai berea aia :))
|
gaby taz semnatura aia e facuta de mine mai de mult...asa din imaginatia mea...bogata saraca copil matur imatur sau etc...eu zic sa mentinem o legatura pozitiva intre noi, ca sincer m-am cam saturat de chestiile astea bat la pariu ca peste 10 posturi o sa o dam in grade...imi cer eu scuze in numele clubului asta de rahat cum il credeti voi fara viitor..sau ce mai credeti..si rog sa postam ceva mai interesant decat cearta...ca va promit eu ca se va organiza ceva frumos la vara si o sa ma chinui !
|
4ever togheter :) ........
|
Quote:
Quote:
|
Prietene sa stii ca nu am spus nimic despre tine in legatura cu invidia si crede-ma ca nu ma agit deloc.. In legatura cu sponsorizarile sa stii ca ai simpatia mea ;)
|
baieti va certati din invidie si discutati despre legalizarea clubului...cred k pierdem timp si prieteni...la noi nici macar o ilegala nu se organizeaza dc nu se implica nebunul de Dan(pt cine il cunoate)...maus si shadow ( si altii) au masini puternice si ii inteleg k gasesc greu competitori...dar nu am auzit de o ilegala organizata d club...asa n cunoastem si vdm dc s merita sa discutam despre o legala
|
GTi te contrazic numai putin......ilegale sau facut daca vene-ai la vreo intrunire ..sigur nu mai spune-ai asta ......si maus si shadow logic ca nu are cu cine .....asta e ..sper ca pe viitor sa aiba in galati adversari
|
madalin are dreptate...mai vino si u pe la intalniri si ai sa vazi cate ceva poate;)
|
baieti nu vreau sa va contrazic si am sa vin cat d curand la o intalnire...eu d o ilegala k lumea cu masini <20 d la 100cp pana la 300cp n-am vazut d asta toamna
|
nu vrea sa ofensez p nimeni mai ales k trebuie sa fim uniti...stau mai mult p la buc...asa k nu vreau sa supar pe nimeni...dar baietii kre s dau d ani d zile nu prea v-au vazut la vreo intalnire nocturna
|
ma bucur d initiativa voastra si apreciez k aveti in club masini cat s poate d normale...asa fiecare impatimit are o sansa...
|
2.3 sambete am fost numai la statuie intre orele 20:00-22:00 si nu era nimeni ....
|
chiar vreau sa vin la intalnire cu voi...dc e vremea frumoasa poate s aduna baietii si va invit sa fugarim putin masinile
ps: bogdan(haw) sunt o cunostinta mai veche care si-a luat-o d la seat-ul tau acum cativa ani :) |
2.3 sambete am fost numai la statuie intre orele 20:00-22:00 si nu era nimeni ....
t inteleg dar nu cred k s aduna nimeni la 22 la satuie sa s dea |
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning