![]() |
Re: Dj16xxs...bmw E30
3 Attachment(s)
poze de asta seara...nu pot sa-mi dau seama nici acum ce culoare e...un rosu foarte aprins....cred.
sa o vad maine in soare pentru ca lumina de neon din cuptor e inselatoare! |
ce tare o iesit. felicitarile mele... cat o costat vopseaua?
|
felicitari piticule a iesit ceva super :joy: :joy: :joy:
asteptam poze cu ea maine dar sa nu fie in cuptor ca se vede un pic altfel de la neon ;) FELICITARI :peace: :peace: :peace: |
eu probabil o sa te sun sa trec sa o vad printre primii ;) Felicitari!
|
P**dă a ieşit! Seamănă cu nuanţa de pe motoreta mea. :D
|
Quote:
cand ai timp acolo ma gasesti!!!nu plec de acolo pana nu o termin de echipat!!! |
Quote:
|
Frumoasa !!
SA te bucuri de ea si fara evenimente ! |
Quote:
|
whoaaaa!!! cum paote sa arate.......trebuie sa arate cel putin la fel de tare la lumina naturala.....bravo....mare treaba la voi la craiova cu vopselele astea marfa....
de curiozitate....e mare diferenta ca pret fata de cum a fost la oltict?8) |
am intrat si eu acum pe forum ... ce sa zic, decat ... bravo prietene... toata stima... si mult succes in finalizarea proiectului!
|
3 Attachment(s)
Quote:
nu am apucat sa fac poze multe pentru ca am avut mult de lucuru la ea.....cam asa arata ieri masina...probabil miercuri va vi gata cu totul... |
Masina arata nu bine foarte tare!!! uite id-ul meu de mess daca vrei sa vb: phantomasxxx
|
Quote:
|
Quote:
super a iesit abia astept sa o vad terminata ...sper sa ai timp sa faci mai multe poze ;) spor in continuare |
super tare masina.... asteptm sa pui poze din progresul la int ext... super tare... felicitari.
|
prea tare ursu...
|
5 Attachment(s)
cam asa arata masina in acest moment!
|
superb... ;) spor la treaba in continuare ;)
|
super pana acum..culoare...jentile mi se par cunoscute...abia astept sa vad si barile pe ea cum dau ! :) bravo :)
|
Mamaaaa...e belea ursu...felicitari si spor la munca in continuare. Imi place f mult vopseaua. Desi mie unu mi-ar fi placut o nuanta putin mai inchisa dar gusturile nu se discuta. Oricum e superba. La interior am observat ca ti-ai pus tabla pe podea. Nu iti pui ca Domy ? Pana`n spate. Sau numa` in fata o sa ai ?
La mai mare ca vad ca faci o treaba de minune. |
pur si simplu supeb masina...o sa iasa ceva deosebit si unicat ;) tine-o tot asa si poate vii si la oradea la 4Tuning DAY Revenge :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am vazut o masina in bacau cabrio cu kitul ala pe care tu il pui pe masina. si are culoarea asta visinie inchisa... naspa ii sta.
|
|
Quote:
|
Da. Bine zici. Daca ii dadeai o nuanta mai inchisa arata urat. mia culpa :) Oricum stiu ca ai muncit in draci. nici nu se poate contesta asa ceva si va admir foarte mult pt. ceea ce faceti ( tu, domy, si inca mai multi) sa iei o masina veche, sa o demontezi, tinichigerie, vopsitorie, montat totul inapoi, inlocuit piesele uzate sau stricate, modificari etc.... toata stima si respectul. Se vede prin asta ca aveti pasiune si devotament pt. masini. E nemaipomenit ce faceti voi.... multi , multi bani, multa , multa munca....dar si satisfactia este pe masura.
La mai mare si spor la lucru in continuare. |
Quote:
mai exista shi surprize in care dupa 2 luni de munka zilnika shi sacrificate pt un project vine un putzoi shi zice ca e nasoala |
cu ambele frate
|
Quote:
|
nu frate. eu am zis ca, culoarea de pe masina e naspa. nu kitul. era un visiniu dinala mai mat. oricum... gusturile nu se discuta. a ta e marfa cu, culoarea asta si cu kitul asta. asteptam poze cu kitul instalat...
|
2 Attachment(s)
Sal, iata aici iti postez poze cu masina mea cu bara de Seidl pusa recent , asta e luata forma dupa cea originala de E30 de Seidl , problema e ca este o diferenta de nivel de vreo 1-1,5 cm intre linia de prag inferior de la pragurile GTS de Rieger si fata de Seidl, dar aia il voi compensa inca dupa ce e vopsit cu o aripioara lunga sub toata bara ca si cel original
|
Quote:
|
Respect! Frumoasa lucrare...
|
salut xxs.. felicitari pt masina. s-o stapanesti sanatos. a iesit criminala. ai grija de ea si de tine
|
piticule...nu am cuvinte.....bravo.......ce sa mai...e aproape gata si asta!
tare rau de tot cum s-a nimerit de ati scos brigada de ursi bestiali cam in acelasi timp : tu,doomy si andu |
7 Attachment(s)
am monatat parte din interior...mai am doar fetele de usi care vor fi maine gata si spoilerele si eleronul sa le iau de la vopsit si cam asta ar fi....cred pe sambata duminica e gata....cu muzica cu tot....
|
xxs`ule ..bestiala vopseaua .. marfa ..prea tare...se pregateste o vara a ursuletzilor ? tu , domy , andu .. si mai sunt ... bravo .. felicitari pt masina ..sa o conduci sanatos :D :D :D :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning