![]() |
Re: Street Racing Squad
Incercati sa stabiliti o locatie exacta, si mai aproape de voi. majoritatea din club din cate stiu sunt din pantelimon, si voi faceti intrunirea la mama naibii. o locatie sigura si permanenta;)
|
nu trebui neaparat o locatie permanenta putem sa neintalnim in tot buc...
|
Hai la Carefuri neamulee!!!:lol::lol:
Baietii stiti ce aveti de facut...Bafta !!! Va pupa GRIN!!!!:lol:!!! |
A fost frumos aseara,si multumesc baieti pt surpriza:D....a fost foarte frumos.....si nu ma asteptam:D...Multumesc inca o data:D
|
ce a fost asa special...ca ma faci curios...si app unde draqu va strangeti k am fost aseara la farfurie in carol si era dacia performance:|:cry:
|
Oamenii se plimba de colo colo...cica pe la carrefour orhideea au bantuit aseara.
bobonel, care-i treaba cu surpriza aia? ca m-ai facut si pe mine curios:| |
or sa vina si pozele in curand...:evil:
|
5 Attachment(s)
si pozele 8)8)8)8)
|
Quote:
Daca stiam ca e vorba de haleala acceptam si eu invitatia si veneam:lol: |
a fost foarte tare frate.. LA MULTI ANI inca o data Tazzule, iti dorim tot ce e mai bun si mai frumos.
|
SAL, BA DA BUN A FOST TORTUL ALA, PUSTIU LA MULTI ANI , PORTIILE AU FOST FIXE :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
;))da:D
|
Quote:
07 32 81 54 51-andrei |
Quote:
|
tazule ce facusi ma te`ai lasat de scl :)) sau nu mai esti in electronica (14) ?
|
Quote:
|
Quote:
ce incidente? nu v-au mai lasat aia sa ciorditi caruturi?:lol: |
il luase bodyguarzii pe klkn;)...si tu ai zis ca vii;)...
|
Am zis da am ajuns acasa dupa plimbarica de ieri si m-a luat somnu:( Daca vinerea viitoare o faceti mai pe aproape poate apar si eu:-P
|
vinerea viitoare va fi la parcu carol
|
Vinerea,Ora 20-20.30,la carol,la farfurie:D
|
Acolo e dacia performance :))
|
Tot n-ati ales o locatie exacta...de la carrefour ati plecat ca era sa-si ia ala bataie, la carol sunt dacia performance...
gasiti si voi o locatie exacta...unde nu vine nimeni si nu va deranjeaza nimeni! ma repet, pentru voi, la gara de est e super ok! ai si spatiu, e mai ferit de ochii lumii si toate cele;) |
Dacia Performance & Street Racing Squad suntem ca o alianta ne place sa stam mai multi in acleasi loc:D!!!
|
Nu cred ca cei de la Dacia ar spune acelasi lucru despre voi:|
|
Eu cred ca da pentru ca altfel presedintele lor nu ar sta de vorba cu noi:lol:!!!
|
cei de la dacia performance nu-o sa va deranjeze nici o data atata timp cat ei va respecta pe voi si voi la randul vostru pe ei mai ales ca eu sunt prieten bun cu puya presedintele clubului.........respect..........si mai este si alianta care am vb eu cu cei din dacia performance......si la carol se mai fac cerculete si mai vezi si lume.......
|
Fortza LEO:lol:!!!In sfarsit ai lamurit oamenii:lol::lol:!!!
|
chestia cu alianta am discutat eu cu puya si este totul ok si lui ai convine....si mai sunt si eu la mijloc care nu are ce sa va zica nimeni la facfurie ... daca se intampla ceva la farfurie cu cineva din aceste 2 cluburi eu raspun ..rupem capu si gata...asa cum au mai plecat en cluburi din cauza noastra asa se rezolva treaba repede si usor...respect
|
Respect LEO pentru ce faci pentru cat ne ajuti si pentru ca esti un tovaras de incredere:D!!!Din parte mea meriti tot respectul clubului nostru si dacia performance:D!!!
|
daca pot sa ajut ..ajut cu cea mai mare placere..atata timp cat nu cei din jurul meu nu sunt javre...atunci se schimba placa ....respect
|
AU VENIT PESELE NEAMULE.....ansfarsit...respect
|
Maine ,ora 20-20.30,farfurie carol....spre sa fim mai multi:)
|
asa ai zs si data trecuta...:)) ca vin si olciturile Turbate...etc....Sanchi :cry:
|
daca sunt oameni ca si tine ce sa fac eu ,omule?zic ca vin si nu vin...ce imi tot dai mie,si membrilor in cap?ma bucur ca exista oameni care sunt de cuvant,care se tin de treaba ,care vor sa ajungem undeva si sa facem ceva....cu aceasta ocazie respect din partea mea pentru ei si pentru tot ce fac pentru acest club.Vino la o intrunire sa vezi cum sta treaba si discutam dup-aia:)
|
Regret ....mi-a expirat asigurarea akm 2zile si nova e inca la tinichigerie...:rolleyes2
|
plm...eu pot venii din Pantelimon pana la carol
poti venii si tu macar juma' de ora:)....nu neaparat cu masina.... |
cine nu poate sa dea macar un mesaj ca are probleme si nu poate....respect SRS
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning