Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   CADOURI DE CRACIUN (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/157294-cadouri-craciun.html)

vacaroz 20-11-10 23:47

Re: CADOURI DE CRACIUN

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3829540)
Ce am pus eu este airbrush,care deasemenea este o idee foarte buna,insa eu voiam sa dau o idee,care o va face sa ramana placut impresionata:)

Daca iti da mana,ii poti spune artistului sa o deseneze cu un anume inel(cumparat dinainte) sau cu un anume colier,si cand ii dai tabloul ii inmanezi si inelul/colierul.

Vai vai cate idei am,pacat ca bugetul meu pentru acest craciun va fi nu de 500 Lire ,ci mai degraba 50 RON.

man sigur aia nu e lucratura in aerograf. nu te supara pe mine dar nu cred. detaliile sunt mult prea bune sa fie aerograf. si asa daca ar fi o lucrare ca aia sare sigur de 500 euro

p3rv3r5ul 20-11-10 23:57

si eu ma gandeam ca sare de 500 dar totusi la calitatea aia merita...ma mai gandeam si la un audi a3 penultimul model care il avea acasa... :) VERDE...

vacaroz 21-11-10 01:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3829824)
si eu ma gandeam ca sare de 500 dar totusi la calitatea aia merita...ma mai gandeam si la un audi a3 penultimul model care il avea acasa... :) VERDE...

sa fim realisti. ceeace vezi tu acolo ar cam fi un fel de suprarealism, dar si asa detaliile sunt perfecte ceea ce ma face sa cred ca nu este ceva facut cu mana libera.
uite ce inseamna suprarealism facut de salvador dali, tatal suprarealismului si fa o diferenta. si in a 2-a poza este suprarealismul facut pe calculator. cred ca este o diferenta enorma asa ca nu va culcati pe o ureche ca asa ceva e imposibil de realizat cu mana libera si cu atat mai greu cu aerograful care nu poti face linii fine ca firul de par... decat cu pensula

ZaNe94 21-11-10 10:04

Iai un sistem audio auto bestial, ca ce... merge si ea cu masina cu tine :lol:

Neah glumesc... o prinzi cu un iphone, un set de bijuterii, briz-brizuri scumpe
ca o excursie in 2 pana eu stiu... austria (de exemplu) nu stiu daca se incadreaza

DTH 21-11-10 16:18

Nu , eu cred că o cină romantică cum am zis mai sus ar fi perfect ...undeva la munte că e de sezon :D şi ceva frumos să poarte când nu eşti lângă ea ar fi perfect ... ca să te " poarte " peste tot :p Sunt atâtea locuri superbe ...şi poţi alege unul să îi faci nişte zile de basm ...să vă treziţi dimineaţa şi în faţă să aveţi un peisaj frumos şi să vă luaţi în braţe ...etc etc etc :weee: gata că îmi fac pofte conversaţiile astea :))) dacă e mă mai gândesc şi dacă îmi vine ceva prin minte ...te anunţ :D

L.E: Îi plac animalele ? I-ai un puppy drăgălaş şi pufos :D Eu de când vreau dar al meu nu-şi dă seama :lol::rolleyes2 :D:D:D !!!!

p3rv3r5ul 21-11-10 21:24

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3831274)
Nu , eu cred că o cină romantică cum am zis mai sus ar fi perfect ...undeva la munte că e de sezon :D şi ceva frumos să poarte când nu eşti lângă ea ar fi perfect ... ca să te " poarte " peste tot :p Sunt atâtea locuri superbe ...şi poţi alege unul să îi faci nişte zile de basm ...să vă treziţi dimineaţa şi în faţă să aveţi un peisaj frumos şi să vă luaţi în braţe ...etc etc etc :weee: gata că îmi fac pofte conversaţiile astea :))) dacă e mă mai gândesc şi dacă îmi vine ceva prin minte ...te anunţ :D

L.E: Îi plac animalele ? I-ai un puppy drăgălaş şi pufos :D Eu de când vreau dar al meu nu-şi dă seama :lol::rolleyes2 :D:D:D !!!!

nu am cum sa iau animale ca proprietarul apartamentului care il am inchiriat aici nu imi da voie cu asa ceva. nu stiu daca o sa pot merge la munte de craciun pentru ca munca ne obliga sa stam in zona...mai mult de 2 zile libere nu cred sa avem. am fost azi prin centru...pe oxford st. sa vad cam ce tinteste si am vazut ca se tot uita la ceasuri...poate e o idee cu ceasul...sa vedem ma mai gandesc. pana atunci multumesc tuturor care au postat si care o sa posteze in continuare. sunteti cei mai tari

DTH 21-11-10 21:29

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3832314)
nu am cum sa iau animale ca proprietarul apartamentului care il am inchiriat aici nu imi da voie cu asa ceva. nu stiu daca o sa pot merge la munte de craciun pentru ca munca ne obliga sa stam in zona...mai mult de 2 zile libere nu cred sa avem. am fost azi prin centru...pe oxford st. sa vad cam ce tinteste si am vazut ca se tot uita la ceasuri...poate e o idee cu ceasul...sa vedem ma mai gandesc. pana atunci multumesc tuturor care au postat si care o sa posteze in continuare. sunteti cei mai tari

Offf , nici animăluţe ...nici timp de romantisme la munte :( Păi dacă ai văzut că se uita la ceasuri ..i-ai ceva finuţ ceva care şimţi tu că i-ar plăcea :D sunt atâtea modele de ceasuri foarte frumoase :p

Dacă nu ...mai poţi lua ţi-am zis tot ceva finuţ şi mic ...un lănţişor , o pereche de cercei , o brăţară ...sunt atâtea lucruri care se pot cumpăra dar trebuie să te gândeşti la ceva ce nu are sau la ceva mai frumos decât ar avea :p

p3rv3r5ul 22-11-10 12:53

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3832333)
Offf , nici animăluţe ...nici timp de romantisme la munte :( Păi dacă ai văzut că se uita la ceasuri ..i-ai ceva finuţ ceva care şimţi tu că i-ar plăcea :D sunt atâtea modele de ceasuri foarte frumoase :p

Dacă nu ...mai poţi lua ţi-am zis tot ceva finuţ şi mic ...un lănţişor , o pereche de cercei , o brăţară ...sunt atâtea lucruri care se pot cumpăra dar trebuie să te gândeşti la ceva ce nu are sau la ceva mai frumos decât ar avea :p

cred ca am facut alegerea...cel mai probabil o sa fie un ceas frumos. Dar opiniile si comentariile pot sa curga in continuare pentru ca mai este o gramada de timp pana la craciun si nu se stie niciodata ce idei pot sa mai apara.

Japo 23-11-10 08:45

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3833788)
cred ca am facut alegerea...cel mai probabil o sa fie un ceas frumos. Dar opiniile si comentariile pot sa curga in continuare pentru ca mai este o gramada de timp pana la craciun si nu se stie niciodata ce idei pot sa mai apara.

Salut.
Avand in vedere ca ex. o anumita distanta intre voi, o rama foto cu voi doi ar fi foarte ok, zic eu...

Sasha 23-11-10 09:50

Quote:

Originally Posted by Japo (Post 3836082)
Salut.
Avand in vedere ca ex. o anumita distanta intre voi, o rama foto cu voi doi ar fi foarte ok, zic eu...

ri stau impreuna din ce am inteles...
right?

Dar si asa, eu am facut un cadou de genul acesta e super sweet :)

KAY_ 23-11-10 17:24

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3833788)

Gift Card , majoritatea magazinelor de marca au asa ceva . E o formula mai eleganta sa si cumpare ea ce si doreste .

p3rv3r5ul 24-11-10 11:58

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3836256)
ri stau impreuna din ce am inteles...
right?

Dar si asa, eu am facut un cadou de genul acesta e super sweet :)

da stam impreuna si o rama foto digitala avem deja si nici nu o folosim...sta aruncata pe undeva :)

ZaNe94 24-11-10 20:04

http://cgi.ebay.com/Blue-Beer-Drinki...item51960f2681
si nici nu costa mult

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=350409926273

cangri 24-11-10 20:12

Un abonament la fitnes cu sauna pt. x luni.
Ar merge si un gift card la spa cu cateva sedinte de ce le place fetelor.

p3rv3r5ul 24-11-10 23:57

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 3840928)
Un abonament la fitnes cu sauna pt. x luni.
Ar merge si un gift card la spa cu cateva sedinte de ce le place fetelor.

mda deja merge la un lesure centre care le include pe toate...si pretul este foarte bun si este la 3 minute de casa :)

22VIN 26-11-10 12:02

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3841860)
mda deja merge la un lesure centre care le include pe toate...si pretul este foarte bun si este la 3 minute de casa :)

Cum zice si Kayu, daca ai vazut ca-i plac ceasurile, ia-i un giftcard de 500 lire de la un magazin care sa aiba destule modele si las-o sa-si aleaga ce-i place. Sunt sanse destul de mari sa n-o nimeresti la fix cu modelul de ceas...

Mustang 26-11-10 14:21

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3840896)

Foarte haios, n-avem ce spune. L-ai ajutat din... pix!

22VIN 26-11-10 19:45

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3846107)
Foarte haios, n-avem ce spune. L-ai ajutat din... pix!

Pai... ce sa-i ceri...

ZaNe94 27-11-10 08:50

nu mai poate face omu o poanta cu voi:rolleyes2

p3rv3r5ul 27-11-10 11:24

hai ma ca a fost tare suportul de bere...ia faceti legatura...daca ii cumpar ala, stam seara la tv, ea poarta sapca cu 2 beri atasate si eu stau langa ea si ma infrupt :D

22VIN 27-11-10 14:22

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 3848469)
hai ma ca a fost tare suportul de bere...ia faceti legatura...daca ii cumpar ala, stam seara la tv, ea poarta sapca cu 2 beri atasate si eu stau langa ea si ma infrupt :D

Keep on dreamin'

valib 27-11-10 15:47

caut urs de plush....macar 1m inaltime.....
daca stie cineva ceva....pls help me 8)

Cozmescu-Alin 27-11-10 22:13

Quote:

Originally Posted by valib (Post 3849092)

Te ajuta fratili tau!!! Vezi ca sunt la Carrefour cu 50 RON.Sau e un magazin la mine in buzau cu de astia uriasi daca ai pe cineva pe aici zici.:D:D

valib 27-11-10 23:06

1m inaltime...si asa ieftin?
pe net am gasit doar de la 150-200ron, dar nu aratau nicicum (erau gen 'doar sa fie'...)

merci de pont....o sa ma orientez pe unde e un carefour prin zona.

Sasha 27-11-10 23:17

Quote:

Originally Posted by valib (Post 3850358)
1m inaltime...si asa ieftin?
pe net am gasit doar de la 150-200ron, dar nu aratau nicicum (erau gen 'doar sa fie'...)

merci de pont....o sa ma orientez pe unde e un carefour prin zona.

da.. in hypermarket astea sunt preturile...
ma rog daca nu conteaza ca e urat ursu de zici ca e de la sinistrati ia-l de acolo :lol:

cruizer11 01-12-10 20:57

Daca prietena ta nu e romanca cumpara-i ceva specific romanesc,lucrat cu multa dragoste.....adica o Dacia 1300:lol:

*-_Speed_-* 02-12-10 16:28

Quote:

Originally Posted by valib (Post 3849092)

Incearca pe brancoveanu ca ar trebui sa gasesti. ;)

cruizer11 02-12-10 16:47

Sau si mai simplu ai putea sa ii cumperi un buchet mare de flori.Eu de obicei asta fac cadou prietenei mele si tine mereu.Mult succes:-)

DTH 02-12-10 18:46

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3864146)
Sau si mai simplu ai putea sa ii cumperi un buchet mare de flori.Eu de obicei asta fac cadou prietenei mele si tine mereu.Mult succes:-)

Astea le poate şi cred că le cumpără oricum ...dar mai bine îi ia ceva care să-i rămână amintire...floriile se ofilesc :)

FED express 02-12-10 19:37

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3864146)

la aia cu Renaultu'? :lol::lol::lol:

Chiar daca nu am prietena, ma bag si eu cu o sugestie.
Cel mai important ma gandesc ca ar fi sa-i fac un cadou nu foarte scump, ceva simplu si de efect care sa-i placa(depinde de prietene), si cel mai important, as petrece timpul cu ea facand-o sa-si dea seama cat de importana este pentru mine, cred ca ar fi un cadou frumos-daca va sti sa aprecieze...era o sugestie doar:rolleyes2

RoByNeT 02-12-10 19:48

E o sugestie foarte buna. Din smiley`ul tau cu roll eyes inteleg ca iti e frica sa impartasesti idei cu lumea, deoarece esti speriat ca lumea te considera prea mic pentru o discutie. Corecteaza`ma daca gresesc :lol:. Poti sa te exprimi liber unde vrei atat timp cat respecti regulamentul si limita bunului simt. :lol:

DTH 02-12-10 20:18

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3864638)
E o sugestie foarte buna. Din smiley`ul tau cu roll eyes inteleg ca iti e frica sa impartasesti idei cu lumea, deoarece esti speriat ca lumea te considera prea mic pentru o discutie. Corecteaza`ma daca gresesc :lol:. Poti sa te exprimi liber unde vrei atat timp cat respecti regulamentul si limita bunului simt. :lol:

+1 !!! :)

Japo 03-12-10 11:16

Dar de Mos' Nicolae ?? :confused:

midnight_rider 03-12-10 11:58

Quote:

Originally Posted by Japo (Post 3866185)

i-as da o pereche de papuci:lol:(la figurat, desigur)...iar in cazul fericit, ceva placut, simplu si util

ZaNe94 03-12-10 12:21

Quote:

Originally Posted by Japo (Post 3866185)

ia si tu niste manusi, fular, o caciulitza, mai simpatice (stiti voi pufoase, cu motzocei, colorate etc etc.) si de restu banilor umpleo de dulciuri.

parerea mea... stiti voi... mos nicolae e fratele lu mosh craciun mai zgarcit, de asta vine si primul, ca sa i se dea atentie ;)

FED express 03-12-10 15:52

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3864638)

Mersi Roby, in orice caz aici mi-ai adus aminte de doctorul Cristian Andrei de la 9595 pe vremuri.Oricum multumesc...nu gresesti deloc, doar ca de obicei nu ma bag in discutii de genul ca nu am prietena si poate ca sunt altii mai experimentati decat mine, asa ca am dat si eu o sugestie, adica cam cum as fi facut eu in cazul de fata...
consider ca daca esti atat de apropiat de acea persoana si inseamna mult pentru tine, este cel mai bine sa-i fac un cadou simbolic si sa iti dedici timpul tau ei...
in fine.
p.s:smile'urile faceau referire la o intamplare amuzanta care a impartasit-o Cruiser cu mine:D e o poveste amuzanta...

cruizer11 03-12-10 22:28

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3864612)
la aia cu Renaultu'? :lol::lol::lol:

Chiar daca nu am prietena, ma bag si eu cu o sugestie.
Cel mai important ma gandesc ca ar fi sa-i fac un cadou nu foarte scump, ceva simplu si de efect care sa-i placa(depinde de prietene), si cel mai important, as petrece timpul cu ea facand-o sa-si dea seama cat de importana este pentru mine, cred ca ar fi un cadou frumos-daca va sti sa aprecieze...era o sugestie doar:rolleyes2

Aia cu Renaultul primeste racleta pentru geamuri ca e iarna acum si nu are.
ON : De Mos Nicolae eu stiu ca se dau doar dulciuri + simbolic o nuia.:lol:

Sasha 03-12-10 22:31

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 3867864)
Aia cu Renaultul primeste racleta pentru geamuri ca e iarna acum si nu are.
ON : De Mos Nicolae eu stiu ca se dau doar dulciuri + simbolic o nuia.:lol:

sau un par/blana, difera de la caz la caz :lol:

Psycho 07-12-10 23:18

iai 2000 de euro din poseta ;)

p3rv3r5ul 08-12-10 10:37

am cumparat un tichet cadou pt un magazin specializat in vanzarea ceasurilor, in valoare de 800Ł

All times are GMT +2. The time now is 13:10.

- Copyright 2026 4Tuning