![]() |
Re: CADOURI DE CRACIUN
Quote:
|
si eu ma gandeam ca sare de 500 dar totusi la calitatea aia merita...ma mai gandeam si la un audi a3 penultimul model care il avea acasa... :) VERDE...
|
2 Attachment(s)
Quote:
uite ce inseamna suprarealism facut de salvador dali, tatal suprarealismului si fa o diferenta. si in a 2-a poza este suprarealismul facut pe calculator. cred ca este o diferenta enorma asa ca nu va culcati pe o ureche ca asa ceva e imposibil de realizat cu mana libera si cu atat mai greu cu aerograful care nu poti face linii fine ca firul de par... decat cu pensula |
Iai un sistem audio auto bestial, ca ce... merge si ea cu masina cu tine :lol:
Neah glumesc... o prinzi cu un iphone, un set de bijuterii, briz-brizuri scumpe ca o excursie in 2 pana eu stiu... austria (de exemplu) nu stiu daca se incadreaza |
Nu , eu cred că o cină romantică cum am zis mai sus ar fi perfect ...undeva la munte că e de sezon :D şi ceva frumos să poarte când nu eşti lângă ea ar fi perfect ... ca să te " poarte " peste tot :p Sunt atâtea locuri superbe ...şi poţi alege unul să îi faci nişte zile de basm ...să vă treziţi dimineaţa şi în faţă să aveţi un peisaj frumos şi să vă luaţi în braţe ...etc etc etc :weee: gata că îmi fac pofte conversaţiile astea :))) dacă e mă mai gândesc şi dacă îmi vine ceva prin minte ...te anunţ :D
L.E: Îi plac animalele ? I-ai un puppy drăgălaş şi pufos :D Eu de când vreau dar al meu nu-şi dă seama :lol::rolleyes2 :D:D:D !!!! |
Quote:
|
Quote:
Dacă nu ...mai poţi lua ţi-am zis tot ceva finuţ şi mic ...un lănţişor , o pereche de cercei , o brăţară ...sunt atâtea lucruri care se pot cumpăra dar trebuie să te gândeşti la ceva ce nu are sau la ceva mai frumos decât ar avea :p |
Quote:
|
Quote:
Avand in vedere ca ex. o anumita distanta intre voi, o rama foto cu voi doi ar fi foarte ok, zic eu... |
Quote:
right? Dar si asa, eu am facut un cadou de genul acesta e super sweet :) |
Quote:
|
Quote:
|
|
Un abonament la fitnes cu sauna pt. x luni.
Ar merge si un gift card la spa cu cateva sedinte de ce le place fetelor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai poate face omu o poanta cu voi:rolleyes2
|
hai ma ca a fost tare suportul de bere...ia faceti legatura...daca ii cumpar ala, stam seara la tv, ea poarta sapca cu 2 beri atasate si eu stau langa ea si ma infrupt :D
|
Quote:
|
caut urs de plush....macar 1m inaltime.....
daca stie cineva ceva....pls help me 8) |
Quote:
|
1m inaltime...si asa ieftin?
pe net am gasit doar de la 150-200ron, dar nu aratau nicicum (erau gen 'doar sa fie'...) merci de pont....o sa ma orientez pe unde e un carefour prin zona. |
Quote:
ma rog daca nu conteaza ca e urat ursu de zici ca e de la sinistrati ia-l de acolo :lol: |
Daca prietena ta nu e romanca cumpara-i ceva specific romanesc,lucrat cu multa dragoste.....adica o Dacia 1300:lol:
|
Quote:
|
Sau si mai simplu ai putea sa ii cumperi un buchet mare de flori.Eu de obicei asta fac cadou prietenei mele si tine mereu.Mult succes:-)
|
Quote:
|
Quote:
Chiar daca nu am prietena, ma bag si eu cu o sugestie. Cel mai important ma gandesc ca ar fi sa-i fac un cadou nu foarte scump, ceva simplu si de efect care sa-i placa(depinde de prietene), si cel mai important, as petrece timpul cu ea facand-o sa-si dea seama cat de importana este pentru mine, cred ca ar fi un cadou frumos-daca va sti sa aprecieze...era o sugestie doar:rolleyes2 |
E o sugestie foarte buna. Din smiley`ul tau cu roll eyes inteleg ca iti e frica sa impartasesti idei cu lumea, deoarece esti speriat ca lumea te considera prea mic pentru o discutie. Corecteaza`ma daca gresesc :lol:. Poti sa te exprimi liber unde vrei atat timp cat respecti regulamentul si limita bunului simt. :lol:
|
Quote:
|
Dar de Mos' Nicolae ?? :confused:
|
Quote:
|
Quote:
parerea mea... stiti voi... mos nicolae e fratele lu mosh craciun mai zgarcit, de asta vine si primul, ca sa i se dea atentie ;) |
Quote:
consider ca daca esti atat de apropiat de acea persoana si inseamna mult pentru tine, este cel mai bine sa-i fac un cadou simbolic si sa iti dedici timpul tau ei... in fine. p.s:smile'urile faceau referire la o intamplare amuzanta care a impartasit-o Cruiser cu mine:D e o poveste amuzanta... |
Quote:
ON : De Mos Nicolae eu stiu ca se dau doar dulciuri + simbolic o nuia.:lol: |
Quote:
|
iai 2000 de euro din poseta ;)
|
am cumparat un tichet cadou pt un magazin specializat in vanzarea ceasurilor, in valoare de 800Ł
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning