![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
6 Attachment(s)
Am promis ca arat o mica colectie de Chevy Camaro si acum trebuie sa ma tin de cuvant, o singura mentiune am , in total sunt 6 dar 2 sunt mai noi restu pana in '70. Azi am sa pun doua care sunt la fel ca sa fie tot cate 2 , si o poza de grup cu toate 6.
Hot Wheels 1/64 31.Chevrolet Camaro '69 32.Chevrolet Camaro '69 |
Misto! Si eu am tot 6. Totusi imi place mai mult Mustang...
In leg. cu BBurago si greseala: Dupa ce ca fac machete de duzina cu calitate indoielnica mai si gresesc ca niste copii. Mi-e "mila" de ei. |
8 Attachment(s)
Quote:
Azi continuam cu Camaro Hot Wheels 1/64 33.Chevrolet Camaro '67 34.Chevrolet Camaro '69 (hardtop) |
9 Attachment(s)
Sarbatori fericite tuturor! Numa bine si sanatace la toata lumea! ;)
Azi asa festiv in ajun inchei seria de Camaro cu cela mai noi. Hot Wheels 1/64 35.Chevrolet Camaro Concept Convertible 36.Chevrolet Camaro Concept |
Arata super Camaro-urile ultimele prezentate! :D Au ceva astia de la HotWheels cu muscle-urile (si moderne si clasice) de le fac asa frumoase...Bafta in continuare, Craciun fericit! si sa ai sub brad cat mai multe cadouri:D
|
10 Attachment(s)
Astazi m-am gandit sa mai schimb un pic lucrurile si sa iau o pauza de la Muscle Cars. Am sa va arat mini colectia de Hotrods si Ratrods, unele mai machete altele mai fantezie. In total sunt 10 , unele sunt luate individual , altele din 10-pack sau 5-pack. Mai tin sa mentionez ca una , desi e pura fantezie, e speciala, are un paintjob unic pentru setul de 10 din care a venit (cel putin asa scria pe cutie;) ). Pentru azi poza de grup si doua Ford-uri mai batrane.
Hot Wheels 1/64 37.Ford Delivery '32 38.T-bucket™ (e un Model T facut hotrod :-D) |
ce fain este fordul:D...defapt nu numai fordul,ci toate machetele tale:D
|
am si eu un hot rod ,ceva ford ,portocaliu ,parca majorette ,te intereseaza?
|
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
Hot Wheels 1/64
39.Ford '32 40.Ford Vicky '32 |
La Vicky verifica pe sasiu pentru un logo cu "HW Vintage". ;)
Ar trebui sa-l aiba... :) |
1 Attachment(s)
Sper sa nu incalc mult regulile dar trebuie sa ii raspund lu DS si din pacate (pentru mine) nu asa cum se astepta el. Pe al meu nu scrie :???: , am atasat poza cu partea de dedesupt, si pe plafon scrie doar HW.
|
5 Attachment(s)
Daca tot am postat o poza mai bag cateva ca explicatie pentru ce urmeaza maine, ratrodurile mele care desi nu scrie ca sunt facute dupa o masina reala, am descoperit ca sunt foarte asemanatoare cu nebunia americanilor, si mai exact tot Ford de prin '32. Ca sa nu mai lungesc vorba, va arat niste poze cu ratroduri americane si maine versiunea HW a acestora. Sper sa va placa.
|
10 Attachment(s)
Hot Wheels 1/64
41.Ratbomb™ 42.1/4 Mile Coupe™ |
9 Attachment(s)
Pentru astazi am ales ultimele 2 modele reale, sau relativ reale, maine am sa inchei seria de Rat/Hot-Rod cu cele doua masinute HW Design, unu din ele fiind model special (ca paintjob ) .
Hot Wheels 1/64 43.Ford '33 44.Deuce Roadster |
Stau si ma gandesc cum ar fi fost una la scara 1/18 :rolleyes: frumoase , sa le stapanesti sanatos !
|
Ar fi fost ca cele din seria Shyne Rodz. ;)
|
Quote:
Quote:
|
Frumoasa colectie...!!! si eu am ceva machete..., dar nu pot sa ma laud asa tare cu ele, ca sunt in numar mai mic, mai vechi si nici nu arata asa bine!
Daca vrei o sa revin si cu ceva poze... Ok bafta in toate si cat mai bogata si frumoasa colectie sa ai!!! ;) |
Foarte misto ultimele prezentate! Arata nebunesc:shock:...dar imi plac mult:D Cu "OZN"-uri de astea HW a devenit asa populara la 1/64:-)
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
------------------------------------------------------------- Pentru azi ultimele promise din seria asta, modelul Tire Fryer™ e dintr-un 10-pack adus din Germania si are una din 3 paintjoburi unicate, mai e pe rosu si albastru din ce am gasit. De azi inainte am hotarat sa fac un link la fiecare macheta prezentata, ca sa vedeti ce alte paintjoburi, roti mai sunt, de cand a aparut, in ce serii si ani. Nu stiu cata lume o sa gasesca asta interesant dar mie imi place :-P. De maine ori revin la Muscle cars, ori pun colectia de pick-up trucks, daca are cineva preferinte sa zica. Hot Wheels 1/64 45.Sweet 16™ II 46.Tire Fryer™ |
Masini sport ai ?
Stii tu, d'alea cool : Veyron,CGT,Murcie,Gall,SLR,R8,CLK,Mustang,Viper,Ve tte ? |
Am si dinalea, ceva Ferrari, R8, Aston, Nissan dar sunt mai putine , daca vrei am sa continui cu alea ;). Mustangurile au fost prezentate toate :-D
|
8 Attachment(s)
Ultimele machete pe anu asta :-D, incep seria mai "exotica" la cerere.
An Nou Fericit! Distractie faina la noapte si in 2010 sa aveti bafta la cat mai multe machete frumoase ! Hot Wheels 1/64 47.Nissan 350Z 48.24/Seven™ (masina e bazata pe Mazda RX-7 ) |
Foarte frumoase ambele japoneze:-)
La cerere, vreau si eu o japoneza: Sylvia S15 1/64 HW... pls... daca o ai;-) |
Quote:
|
Este slab facuta. Caroseria este prea mica pentru marimea spoiler-ului si al rotilor. Deasemenea detalii slabe pe toate casting-urile aparute pana acum. :(
|
7 Attachment(s)
Asa e DS , pe undeva nu am luat ca nu eram multumit de cum arata, desi Silvia e una din masinile japoneze care imi plac foarte mult.
Pentru prima zi a anului am sa prezint un Treasure Hunt din 2008, Dodge Viper si noul GT-R de la Nissan. Hot Wheels 1/64 49.Dodge Viper 2005 (pe spatele machetei scrie 2005, pe carton respectiv, pe situri 2006 :-) undeva le dadu cu virgula ) 50.Nissan GT-R 2009 |
8 Attachment(s)
Vad ca T-Hunts nu va plac :-P, poate alte japoneze mai simpatice o sa va atraga atentia ;) , Civica rosie din 2006 a fost Code Car. Azi am reusit sa imi gasesc 2 Premiere din 2009 , inca nu le-am vazut prezentate pe aici, dupa ce termin tunerele si exoticele o sa fie primele :-D
Hot Wheels 1/64 51.Honda Civic Si 2006 52.Honda Civic Type R |
Da frumoase machete ai! Daca vrei sa le vezi si pe a mele... nu sunt nustiu ce... https://forum.4tuning.ro/505-machetel...ml#post2943006
|
Foarte tari japonezotele! Vad ca am de recuperat, cat am lipsit s-au prezentat pe aici niste modele foarte tari. Oricum iti doresc sa ai parte de cat mai multe machete noi in noul an!
PS: Am mai facut o achizitie misto RC. Un C4 Rally. Sa vezi ala cum driftuieste si ce cerculete stie sa faca. :lol: |
Quote:
|
E 1/20, deci cred ca va urma abia cand incep seria de machete mari.
|
8 Attachment(s)
Quote:
------------------------------- Pentru azi 2 machete HW mai sport si moderne. Maine incep sa prezint micuta mea colectie de Ferrari HW 1/64. Hot Wheels 1/64 53.Audi R8 54.Aston Martin V8 Vantage |
Doua piese foarte reusite. Imi place in mod deosebit Aston-ul! :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc VENOX, azi am mai reusit sa iau 3 , desi zisesem ca mai fac o pauza :-P (o mica poza de preview cu achizitiile de azi )
|
Slab R8. Rotile mega-giga mari nu pica bine si din aceasta cauza masina este mai latita. Si daca ne gandim bine la R8 1/1 nu gasim geamuri albastre... :-|
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Astazi prezint seria de Ferrari Hw 1/64. Poza de grup cu toate 4 si apoi incepem de la stanga la dreapta.
Hot Wheels 1/64 55.Ferrari FXX 56.Ferrari Enzo |
sunt marfa Ferrari-urile (in afara de ala galben le am si eu)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning