![]() |
:lol: :lol: :lol:
degeaba... nu tot ce zboara se mananca... |
tuh la orice ai de comentat...bine ca \"mashina ta\" e perfecta :lol:
|
hai df.... :lol: clar ca e perfecta :P adica, va fi!!!
zi tuh.. ce nota i-ai da la rover? |
i`ash da 9....nu i`ash da 10 pt simplu fapt ca nu e a mea :lol: :lol: shi vb de exterior..ca pt altceva n`a dat piry detalii :evil:
|
5 Attachment(s)
(de exterior ziceam shi yo)
9? :poke: uite un nota 10 la exterior :wink: cel putzin in viziunea mea... |
:? merge... :wink:
|
acceptabil
|
1 Attachment(s)
da' asta e super mega hiper frumoasa ashai? http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons7/31.gif
|
1 Attachment(s)
batranul grigoras :boogy: :doh:
|
:yes: rispect.. 8)
|
titzeeeeeno! ti-am zis ca gusturile nu se discuta :P
la nissanu ala ii dau... like... 7-8 iar civic da... 10! :P badi chit ce esti tu 8) |
:lol: mai mai, vai vai... ii toyota... nu nissan :P
intradevar... nu te potzi caca in gustu altuia... numa daca ai shi hartie :lol: :lol: :lol: |
se vede ca nu am deschis atasamentele >:P ca doar scrie si pe numar ca-i toyota :blowme:
|
ii corolla mai exact... badi chitu Levin
|
1 Attachment(s)
original phukin LOWrider
|
WOB
de unde ai gasit poza asta? :shock: la o prima privire m-am speriat rau de tot :shock: seamana aproape perfect cu dacia mea (ei, nu-i chiar asa de ruginita...) cand era a lui tata trebuia sa-i fac o poza pentru LOWRIDER, ar fi luat premiul cel mare, a carat cu ea sobe de teracota si daciuta a supravietuit. :lol: |
Crystal....let me pimp you're ride 8)
|
Cand aveam si io o dacie,mi-am luat arcuri de papuc pe spate,va recomad sa faceti la fel,is ma rezistente si mai tari,ai un fel de suspensii sport pe dacie :).
|
Piry, crezi ca esti in stare? dupa ce o vezi iti trece chefu de asa ceva...
are multe probleme, dar cea mai mare pb a ei(a daciei mele) sunt eu. adica \"piesa dintre volan si scaun\" :oops: i'm a bad driver.... :cry2: |
noah doamne ce catalogare ti-ai facut .... de cati ani ai carnet? :wink:
|
La multe masini piesa aia ii problema,da poate te subestimezi :) daca te descuyrici prin orash sa te plimbi fara sa ai \"evenimente\" inseamana ca totusi nu ii asa rau,oricum toti facem prostii in trafic,pur si simplu te obliga imprejurarile :P.
|
de 6 ani am permis, am lucrat si ca agent comercial pe o alta dacie , stiu sa conduc, relativ fara \"evenimente\" dar eu vreau mai mult
vreau sa conduc super bine.....sa nu le fie frica \" barbatilor\" cu mine la volan. :twisted: |
:)) buna treaba cu frica barbatilor
eu care ma duc zi de zi cu masina cu nevasta...stiu cum conduce si mi o frica de mor in dreapta. tare`s curios...ma duci o tura?:)) |
Re:
Quote:
daca da oricand , sa nu fiu la serviciu... |
sa vad cum rezolv cu nevasta da in principiu as vrea...sa vad ma smiorcai ff tare? :)
|
Re:
Quote:
:ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: |
Mie personal nu mi frica de fete la volan,asa pana in 30 de ani ca alea majoritatea o mai condus da va spun ca mi frica de mor ed femei de 40-50 de ani la volan,ca alea si-o luat permisu pe vremea lui impuscatu si de atunci o mai condus de vreo 3 ori.Cand le vad la volan incerc pe cat posibil sa am oi masina intre mine si ea :).Nu is misogin da chiar ma speria cand le vad la volan,ca sa nu mai povestim ca acuma revent m-o ajuns una din spate in parcare,o vrut sa parcheze in spatele meu,si daca nu o avut loc m-o impins nitel :P.
|
:)
poate :) ne invata ea cum sa dau masinile peste cap, p[ana acuma are un passat si un cielo intoarse :) acuma intelege`ti de ce am eu asa frica cu femeile la volan? :lol: |
Re:
Quote:
cred ca e de pe net luata .. dar sunt sigur ca nu asa arata ''daciutza ta'' apropo .. nice 2 meet u imi pare bine ca mai sunt si gagici interesate de masini aici |
finala sport
salut! care ma ajuta cu niste sfaturi pt o finala sport?
unde, cum, cat .Mersi |
ce finala... finala mondiala la popice nautice inot sincron?
|
ti-am trimis pm mandella
|
tu ce zici?
lancerevo, daca is nou inregistrat nu inseamna ca nu stiu despre ce vorbesc, tu in schimb vad ca ai vechimen pe site si ma gandesc ca ar trebui sa stii despre ce finala e vb, vezi ca altii au inteles usor.Incearca si tu sa te gandesti umpic despre ce vb daca nu, iti dau niste indicii data viitoare, eventual o schema
|
asteptam schema tehnica, eventual ceva detalii :)
vladut, nu mai fi rau cu oameni, cerele direct schema :d |
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Fitzi si voi mai intelegatori |
imi zice careva un ii magazinu` lu` Sfigmo??
stiu ca ii pe PARIS da nush numaru |
Nu stiti cumva cine intareste amortizoare in Cluj?
|
stiu eu 8) sau vlad :google:
|
apai draga Mandella fi sigur ca m-am prins desper ce era vorba, doar ca tu puteai sa specifici pty ce masina iti trebuie....ca degeama iti recomand eu ceva si tu ai tico... si toba o sa fie cat jumate de masina... ma intelegi?
pankrator pt ce masina vrei? este un tip in zorilor...care se ocupa cu asa ceva eu le-am facut cam de o luna doua si is multumit! |
mai oameni buni ..... cat e un amortizor nou? si cat estimatzi ca va tzine lucratura cu reconditzionatu lor??
... parerea mea .... intereseazate mai bine cat e unu nou si pt cateva sute de mii n-are rost sa-l tot reconditzionezi de nush cate ori pe an!! :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning