![]() |
Re: Accelerate Club Brasov
|
ms pt poze
|
bravo baieti, imi pare rau ca nu am fost si eu dar promit ca nu o sa mai lipsesc data viitoare
FELICITARI! APROPO!!! ce s-a intamplat cu filmuletu care l-am filmat in poiana pt site? haaaaaa? |
3 Attachment(s)
Quote:
Ps: faci treaba buna cu pozele ;-) |
Mersi :) @ Tu mi-ai cerut si ID-ul ;)) care ti l-am scris in tel. :P
|
Felicitari si din partea mea baietzi!! Foarte bine pregatitzi si atzi reprezentat clubul chiar intr-un mare fel!!!
Sunt mandru cand ma uit la poze si pot spune ca la partea de reclama si imagine a clubului in cadrul evenimentului nota 10 :D P.S. astept si eu caldura si sezonul competitzional de "car audio " 2010 in care sper sa va pot face si eu mandrii .... pana atunci doar pregatiri temeinice.. ;) Multe salutari tuturor membrilor! |
felicitari domnilor din pacate bugetul ma impiedicat sa particip sper din tot sufletul ca data viitoare sa raspund prezent....apropos CRACIUN FERICIT TUTUROR MEMBRILOR SI NU NUMAI!!!
|
ACCELERATE CLUB VA UREAZA SARBATORI FERICITE
|
1 Attachment(s)
Sa va aduca Mosu' tot ce va doritzi ;)
Sarbatori fericite!!! |
La multi cai de anu nou :D
|
1 Attachment(s)
Domnilor...distractie la maxim va doresc ;)
|
CCY asteptam mesaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca se face cald!!!!!!!!!!!! nu te alta da sa stiu daca plec la cabana sau aman:D
|
Am un anunt important de facut!!! Tocmai neam apucat sa facem si pagina Membri a site-ului clubului si as dori ca fiecare membru sa ataseze cateva poze ( una din profil de preferat + celalate cu masina, masinile) , linkuri cu filmuletele propii, si o descriere dupa urmatorul model:
Despre mine: cateva date despre tine: Hobby-uri mai interesante, caracter , etc stiti voi aici ..... Data nasterii:15.05.1988 Varsta: 99 ani Yahoo! id: Masina: Ford KA An fabricatie: 2003 Capacitate motor: 1300 cmc Duratec Putere: 69 CP Tractiune: Fata Combustibil: Benzina Cutie de viteze: manuala 5+1 PS: ASTEPT PROPUNERI MAI BUNE SAU MAI PROASTE LA MODELUL DE DESCRIERE PE CARE LAM FACUT!!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
La multi ani!
1 Attachment(s)
La multi ani tuturor ce poarta numele de Ion si Ioana!
La multi ani din partea clubului si lui Nemes Ion care isi sarbatoreste ziua de doua ori astazi! ;) Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! |
6 Attachment(s)
salutare
Despre mine:ma numesc Rusu Florin sunt inebunit dupa tot ceea ce are pistoane, distributie, combustie.etc.lucrez ca mecanic la reprezentanta BMW brasov,si sunt specializat pe motoare. Data nasterii:23.03.1988 Varsta:21 ani Yahoo id:[email protected] Masina:BMW 318i E30 An fabricatie:1984 Motor:1800 cmc injectie multi-punct Putere:77kw,105cp Combustibil:benzina Cutie de viteze:manuala5+1(foarte scurta) Tractiune:spate Un mic filmulet cu un ursulet:http://www.4tuning.tv/4NSP0gAeJ2Y/un_mic_burning.html sper ca e bine asa, si astept sa le vad si pe accelerate club .ro cat mai curand |
e foarte bine astept si ceilalti membri cat mai repede!
|
ANUNT ACCELERATE CLUB !!!!
Dragi acceleristi. Deoarece foarte multi dintre voi au uitat de cotizatia lunara de 15 lei si deoarece forte multi nu au achitat niciodata aceasta cotizatie, va anunt ca in IANUARIE , fiecare membru trebuie ca cotizeze 50 de lei. Acesti bani sunt necesari pentru achizitionarea de banere si stickere. In cei 50 de lei platiti, fiecare membru o sa primesca si cate un tricou cu inscriptile clubului ACCELERATE. Din februarie, cotizatia ramane 15 lei pe luna. Va multumesc. CCY |
|
sa intrati toti sa va prezentati ok? grupul ramane , topicurile se duc
Da mai misiu cici eu o sa imi confectionez un tricou , o sa il trimit pe frate-meu sa il onorati voi cu unu ... |
Ok Valentino. ;-)
|
2 Attachment(s)
daca face-ti tricouri neaparat sa fie Fruit of the Loom asa(nu cred ca vrea nimeni sa i se faca tricoul carpa la prima spalare) ,
Hai sa facem niste tricouri mai anormale , ca m-am saturat de stasuri , vb cu Liviu de la TDM sau mai cautati niste oferte in alte parti dar ce e cel mai important ca tricourile sa arate ca cele de jos , o sa coste probabil dar se merita ok? daca aveti ceva de zis astept pareri , mie personal imi plac . pe maneaca sa scrie citet www.accelerateclub.ro prima poza este fata ... asa si cu site-u cine se ocupa ? daca nu e nimeni o sa il rog pe dan sa imi trimite accesul la host ca nu le am aici (astept un mail danutz) , incercati sa uploadati filmarea din saivan de la curte ok? sa o pot muta la accelerateclub .... si sa o pun pe site impreuna cu celelalte ... astept .... |
Chiar arata super misto ideea de tricou.
Eu optez pt asta. Despre site ne apucam de saptamana viitoare vom lucra la mambrii + upload poze+video. |
vali si semnatura ta electronica arata misto...ce zici cu un scris putin mai maricel si semnatura sa o folosim toti.
|
cam asa ceva? o sa fac una mai putin enervanta zilele astea .....
|
dar dc de sapt viitoare dc sa nu se prezinte toti cat mai repede si sa facem mai din timp... tot timpu asa sa zis maine ... vorbim la urmatoarea intalnire....sapt viitoare sapt viitoare....si uite ca a trecut si ideal auto si predeal si mikulas si nu sa pus nimika pe site... e greu sa se puna 5 6 poze una doua cu membrul cu pricina ka sa i se vada asa fatza si celalate cu ce vrea si o descriere dupa cum sa facut... eu am facut la site am dat mai departe am rugat sa mise dea adresa de la host dar nu am primit nici un raspuns in legatura cu asta....a ramas ka sa discutam la intalnirea urmatoare .. dar ce sa fie de discutat ... sa punem pozele de la evenimente trebuie sa se discute ... eu zic ca aici e vorba doar de incapatzanare si cred ca orgoliu.... daca gresesc spuneti-mi direct:D
|
La tricouri pe maneci vor fi numere si scris www.accelerateclub.ro ? e suuper tare oricum!
|
Tot sub forma celei anterioare numai ca fontul mai maire cu 5 mm.
|
Bai deja ma dispera situatia, pe ce topic ramanem ? ca vorbim jumate pe unu si jumate pe celalalt.... eu zic sa ne mutam inapoi , a si va tot agitati ca face-ti sectiunea cu membrii , va zic eu ce sa face-ti : FORUMUL!!! la ala sa va agitati , eu personal nu stiu cum se face , trebuie integrat intr-o pagina pe site .... si membri o sa aibe pagini pe forum direct ok?!
Si pt. ca am uitat , vedeti ca e un baiat in Rasnov cu un golf2 galben , face si el colari , din ce am auzit face preturi bune il stie EU-GEN :D , si se mai pot face tricouri serografiate , cred ca assa le zice daca facem multe sunt mult mai ieftine , se plateste matrita la inceput , interesati-va ca o sa avem nevoie .... si daca tot suntem in pas cu tehnologia hai la o conferinta diseara toti pe mess sa zicem pe la 9? pt cine nu are id-u accelerateproject |
haideti baieti, va rog putina organizare,suntem prea lasatori, urmeaza cateva indemanari si trebuie sa ne facem cunoscuti.si nu cred ca e asa greu sa strangem niste bani si sa facem tricouri, numere de inmatriculare cu sigla accelerate si un bener doua!
|
pai in primul rand trebuie sa vedeti cine are timp si vrea sa le faca e foarte putina umblatura ....
|
nu e chiar asa..nu e nici de umblatura si nici de a fi delasatori.. este faptul ca nimeni nu se sesizeaza sa zica uita ma noi 2..10..30 persoane, am adus 2 lei din cat e cotizatzia aia ... Pe banii nostrii am facut deja cea mai mare parte din ceea ce inseamna reclama si imaginea foarte putzini din membrii au venit intradevar si au contribuit si ei cu bani la tot ce inseamna stick-ere, banere, numere, deplasari si concursuri/prezentari prin tzara....probabil ca tot din banii nostrii sau din ai celor intradevar interesatzi o sa facem si ceea ce avem in cap pe viitor, dar toate acesatea cu niste modificari in linii mari..
P.S. Trei lucruri mai importante pe care sa le avetzi in vedere : Numarul celor prezentzi la ultima intalnire a spus multe, Toate la timpul lor, Clubul merge mai departe indiferent de conditzii.. Deocamdata ma opresc aici... toate cele bune! |
Nu stiu cum sa spun chestia asta in cuvinte fine, asa ca o sa dau un pic pe fata problemele Clubului.
1. Cei interesati cu adevarat, o sa faca in continuare parte din acest Club auto 2. Cotizatiile, ca sa facem reclama, ca sa ne putem prezenta la concursuri este nevoie de bani. Tot ce am facut pana acum am facut din banii catorva persoane. 3. Ne putem intalni si cand nu este adunare de Club, trebuie sa formati doar nr. meu de tel pe care-l aveti toti. 4. Problemele se pot discuta si la telefon 5. Am rugamintea ca toti cei interesati sa ma contacteze, pentru ca nu tinem neaparat sa avem 45 de membrii in club, doar asha sa ne mandrim cu numarul colosal de membrii. Cei interesati sa faca ceva sunt rugati sa ne ajute, 3 persoane nu pot suporta costurile necesare pt a duce un Club auto la evenimente, sa faca reclama etc. Va multumesc! CCY |
da ba !:bunch: ........................
|
1 Attachment(s)
da cam asa e, ramane de vazut ce o sa facem pe viitor, eu sunt hotarat sa ajut cum pot, si o sa incerc sa fiu prezent la toate evenimentele(cateva cupe)! plm...
|
nu-i nici o grija CCY vremea a cernut si vei vedea cei care vor avea interes vor ramane restul se vor cerne mai stiu eu unu care sa batea cu pumnul in piept ca el e presedinte si nu l-am mai vazut de ceva vreme pe la intalniri....:O
|
v-am pupat
|
unde pleci domnu??!?! am observat ceva alarmant dupa parerea mea pe forum la sectiunea cu provocari.... trebuie sa discutam chestiunea in amanunt pt ca se pot strica lucrurile....."paiii la rasnov am fost si yo la liniute cu baeti de la accelerate racing pnm cand e cld afara facem cat e liniute vremm pana atunci numa bine!!! " nu cred ca e cea ce ne dorim ?! astept pareri....peace!!
|
nu am inteles exact la ce te referi?
|
sa dus la magazin! tia si spus! dar despre cine vorbesti acolo cu pumni in piept? apropo preabinele voitor al nostru Valentin zis si Moga a facut posibil sa avem si un forum pe site-ul nostru dar inca nu activ! aici mai trebuie sa intervenim noi, menbri, care trebuie sa aducem acea cotizatie de 50 de lei + in continuare pentru fiecare luna de acum incolo pentru a putea sa avem bani sa cumparam spatiu sa ne putem desfasura mai organizat ! Deci sper ca la urmatoarea intalnire sa fim cati mai multi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning