Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Autostrada A3 (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/156373-autostrada-a3.html)

florinvg 06-12-09 19:13

Re: Autostrada A3

am fost si la inaugurare pe 1 decembrie , si am fost si ieri 5 decembrie, nu mi se pare ca s-a stricat drumul ca sunt denivelari cum spun alti. e o autostrada ft buna. imi aminteste cea din slovenia. e ft tare. ieri 5 dec8) am mers cu Mercedes ML280 CDI 190 pe A3 pe mod sport. e ft tare frate. la inaugurare doar 180 am mers cu Ford Fusion 1.4 tdci a lui nevasta mea. si nu era blana la fusion. cu ML am mers 210 pe autostrada de la debrecen, dar acuma iam dat blana pe A3 si doar 190. da a fost ceata si a plouat ieri si cred ca ESP sia bagat nasul, cand simte ca nu au aderenta rotile si sunt tentative de derabaj, iti taie din acceleratie. e ft buna A3 in concluzie:D

vladpvs 06-12-09 20:17

Si eu i-am dat 270 pe a3 cu polo-ul meu Happy de 1.2

CJ-86-UHE 06-12-09 21:16

Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 2865275)
foarte tare. care este tronsonul acesta mai exact? de unde pana unde? sau pe unde? iar segmentul II care ar fi?

De la iesire din someseni pana la iesirea din apahida e tronsonul asta pe care se circula

elnino 06-12-09 21:34

2 Attachment(s)
Harta autostrazii Gilau - Turda, respectiv a centurii Apahida - Valcele

Cata RHC 06-12-09 21:43

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 2867625)
De la iesire din someseni pana la iesirea din apahida e tronsonul asta pe care se circula

Cica saptamana asta care vine, daca vremea permite, ii vor da drumul si la tronsonul Iesirea din Someseni - Valcele

Cata RHC 06-12-09 21:46

Am fost azi pe Someseni - Iesire Apahida si drumul ii ok; o banda pe sens, asfalt bun, inca nu are rigole si in unele locuri stratul de uzura inca nu l-au turnat. Una peste alta au rezolvat rahatul ala de aglomeratie de prin Apahida

lancerEvo 06-12-09 21:57

stii tu vb aia... "bine-i si asa rau"

Cata RHC 06-12-09 23:18

ye ye. ai dreptate

Fixius 06-12-09 23:45

azi am fost si eu pe a3, mai mult de 180 cu duba mi-o fost frica sa-i dau, dar la intoarcele dinspre turda inspre gilau, m-am intalnit cu 2 caini cioboanasti in mijlocul sensului de mers, unu se juca cu labutza in asfalt
si unu dormea pe spate cu labutele in sus

gardurile care sunt puse la o distanta destul de mare de autostrada sunt cam mici...

in rest drumul e superb

CSU SIBIU 07-12-09 02:04

Si apropo de giratoriul care ma stresa pe mine: azi am trecut pe acolo si toti parapetii aveau stickere reflectorizante. Incet-incet,parca se pun lucrurile in miscare in privinta drumurilor...cel putin in jud cluj

alexufo 07-12-09 02:05

sa speram ca totusi traficul in oras o sa se mai elibereze:D AR TREBUI !!!!

CJ-86-UHE 07-12-09 20:37

Quote:

Originally Posted by Cata RHC (Post 2867694)
Cica saptamana asta care vine, daca vremea permite, ii vor da drumul si la tronsonul Iesirea din Someseni - Valcele

Ar fi foarte bine, dar nu prea cred. Daca s-ar deschide poate ar face si drumul spre satul Gheorgheni.Cineva cine lucreaza la acest centura, Valcele-Apahida mi-a zis ca mai avem ceva de asteptat pana sa se deschida. Daca el m-a mintit va mint si eu pe voi.

bzsa 07-12-09 20:48

ieri am testat autostrada de drum nu ai ce sa reprosez dar am ramas surprins vazand 2 masini unul la inceput si unul mai pe la mijlocul autostrazi oprite la o pauza de tigara si priveau privelistea de peste balustrada
iar alti circulau pe langa ei cu 140km/h :shock: sper ca pe viitor sa vina un tir si sa ii spulbere toata masina sa nu mai aiba cu ce sa urce pe autostrada si sa ii treaca cheful de o pauza de tigara :x

di48lo 08-12-09 19:03

https://www.youtube.com/watch?v=iEhqt...layer_embedded

;)

dan_stage28 08-12-09 20:03

misto documentarul poate va creste numarul de turisti care vin in romania

Fixius 09-12-09 00:51

stiati ca se sta cu radarul pe noul tronson de autostrada ??

elnino 09-12-09 16:12

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 2874344)
stiati ca se sta cu radarul pe noul tronson de autostrada ??

...principalul motiv fiind aparitia mai multor filmulete pe youtube in care unii isi testau masinile la viteze f mari.
Sursa: radio

RIcKO 09-12-09 23:44

eu chiar nu am vazut nici unul......

turbojack 10-12-09 11:10

Mergeai prea repede... ;)

bebeko 11-12-09 16:40

S-a deschis deja centura de ocolire de la Apahia. Dar pana la Valcele, mai este cale lunga ...

CJ-86-UHE 11-12-09 19:08

Quote:

Originally Posted by bebeko (Post 2882188)
S-a deschis deja centura de ocolire de la Apahia. Dar pana la Valcele, mai este cale lunga ...

good morning africa

RIcKO 11-12-09 19:11

Quote:

Originally Posted by turbojack (Post 2878132)
Mergeai prea repede... ;)

probabil..:D....

jmf_ 12-12-09 13:24

Eu sunt cam dezamagit de autostrada. Adica mi se pare denivelata. Am plecat la un drum mai lung si am intrat repede pe A3, dupa care am inceput sa ma intreb daca am ceva probleme la masina, efectiv imi vibra parasolarul. In rest e ok, dar totusi, la cati bani s-au bagat putea fi facuta "masa", ca de altfel multe drumuri europene. Sau mai trebuie sa-i faca ceva si nu stiu eu?

Detman 12-12-09 14:41

jmf, vezi sa iti fie echilibrate rotile. :).

Lil' D 12-12-09 15:48

Quote:

Originally Posted by jmf_ (Post 2884533)
Eu sunt cam dezamagit de autostrada. Adica mi se pare denivelata. Am plecat la un drum mai lung si am intrat repede pe A3, dupa care am inceput sa ma intreb daca am ceva probleme la masina, efectiv imi vibra parasolarul. In rest e ok, dar totusi, la cati bani s-au bagat putea fi facuta "masa", ca de altfel multe drumuri europene. Sau mai trebuie sa-i faca ceva si nu stiu eu?

De nici o ora am venit de pe autostrada si la "tractorul" meu se simt foarte usor denivelarile (punti rigide, arcuri pe foi pe spate) pe orice drum, dar drumul de autostrada a fost excelent.

Ca si comparatie, erau sectiuni de autostrada prin Germania unde banda 1 era oribila la intrare / iesire pe poduri spre deosebire de ce e pe A3.

Cuiutz 12-12-09 15:51

Am fost cu BMW-u si cu Audi .. nu am avut probleme .. doar pe la 120-130 cu bmw-u o vibratie .. tre sa echilibrez o roata :p .. mi-a sarit plumbu .
Cu audi .. nici o problema ..

HardWorker 12-12-09 18:04

Quote:

omg:shock: esti sigur ca pe a3 ai intrat?????????

FAST&FURIOUS 12-12-09 19:11

Quote:

Repara-ti masina nu mai vorbi aiurea ca altii chiar cred.

RIcKO 12-12-09 19:16

pe bune ..cred ca jmf are probleme cu masina ..:D am mers eu 195 km/h si nu vibra nimic....:D:D:D

Cuiutz 13-12-09 04:55

Eu cred ca trebe sa va maturizati :))

DaNuTzU' 13-12-09 17:53

stiti voi cum sunt unii , hai sa criticam ca asa e la moda! eu inca nu am fost pe autostrada dar am auzit doar cuvinte de lauda

zN3u 13-12-09 20:42

Pai da nu e frumos unde e bine sa apara si cate o oaie neagra ca daca nu vezi u nu e cum trebuie treaba :)) daca nu baga si unu de raca :(

oq 14-12-09 01:52

la noi e obisnuinta asta cu criticatul deoarece foarte multe lucruri in domeniu pana acum s-au facut prost si nu numai in domeniul asta bineinteles dar speram ca asta e facut bine cel putin asa pare si asta vom vedea doar in timp. eu unul spun ca e facut bine.

jmf_ 15-12-09 06:59

Nu inteleg de unde atata ura :). Nu critic de dragul de a critica, v-am spus ce-am patit eu si atat, e parerea mea, poate fi gresita. La cati bani si timp s-au bagat in autostrada da, am pretentia sa fie cat mai aproape de perfectiune. Dupa cum am scris, SI EU am banuit ca am probleme la masina, dar dupa ce-am iesit pe autostrada, restul de 400km s-a comportat perfect (Cluj-Deva-Arad-Timisoara). La intoarcere, la fel, iar pe autostrada simteam denivelarile (desi parca mai putin ca la mersul incolo).

Am mai intrebat si pe altii si ziceau ca si ei simt ceva mic, dar nu-i deranjeaza. Inca o data, nu e vorba de DEALURI, pur si simplu par niste MICI denivelari, dar care, zic eu, n-ar trebui sa fie acolo.

In final, scopul cred ca e sa ne exprimam parerile vis-a-vis de autostrada, eu unul nu scriu aici ca sa jignesc pe cineva si, mai mult, v-as ruga sa mentinem topicul la pareri despre autostrada, nu despre mine :D

ps: cu cat ma gandesc mai bine, problema am simitit-o cel mai tare in primii km cum mergi spre Turda, la urcare, in jur de 130-150km/h. Dupa aia parca se simtea mult mai putin....dar deja imi aduc aminte romantat :oops:

Dementor 15-12-09 08:59

numai cuvinte de lauda despre A3....la cati bani s-au bagat in ea...doar ca si eu sunt de acord cu jmf, am simtit si eu ceva denivelari pe autostrada,nu mari da se cam simt....o sa incerc si cu alta masina sa vad daca ii la fel:???:

Dolce CST 16-12-09 10:13

Ce denivelari oameni buni? Ieri am fost cu platforma la mediash am venit pe autostrada se se prezinta super ok. Io cel putzin ar trebui sa simt denivalarile ca mi se balanseaza putin remorca! cand am vazut ninsoarea am zis ca vin pe autostrada ca a fi mai bine...CHIAR DELOC!!! Oamenii de la dezapezire NU IAM VAZUT DELOC!!!! Pe 30 km nu am vazut nici un utilaj!:|...ei merg pe ideea ca "lasa ca ii bine si asa". Pe toata autostrada 2 masini m-au depasit...CUM II POSIBIL SA MERI PE AUTOSTRADA IN COLOANA???? ziceti si voi....

jmf_ 16-12-09 10:31

Pai da, nici in oras n-am vazut vreun utilaj, dovada si mizeria de pe strazi. "Au fost luati prin surprindere" :)

Dolce CST 16-12-09 11:00

in orash...hai ca ar mai mere putzin...DAR PE AUTOSTRADA NU II POSIBIL!!

Lil' D 16-12-09 16:40

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2896467)
in orash...hai ca ar mai mere putzin...DAR PE AUTOSTRADA NU II POSIBIL!!

Pe A2 nu era inzapezita ieri o portiune de 2-3km ? A3-ul e nou, trebuie inaugurat cu o inzapezire :lol:

CJ-86-UHE 16-12-09 18:58

Quote:

Originally Posted by jmf_ (Post 2896374)
Pai da, nici in oras n-am vazut vreun utilaj, dovada si mizeria de pe strazi. "Au fost luati prin surprindere" :)

Aseara chiar am vazut utilaje prin oras si si azi, dar la cum a nins toata noaptea nu aveau ce face. Am curatat ieri dupa masa curtea si azi dimineata era la loc

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning