![]() |
Re: 5 masini cărora le sunt recunoscator ca exista
Mclaren F1
Acura/Honda Nsx Nissan Skyline R34 Ferrari FXX DeTomaso Pantera masina mea de muritor de rand e honda S2000 dar s-ar fi clasat pe 6 ;) |
Mustang Shelby Cobra
Ford GT40 Evo IX Ruf RT12 S 320 cdi |
Toyota Supra
Bmw e30 Honda (Toate modelele pe benzina pana in 99) Toyota Celica VW Golf toate inafara de mk4 |
1.Dacia 1310
2.Ford Fiesta 3.Seat Leon 4.Vw Jetta 5.Toyota Supra |
WW Golf
Enzo |
Quote:
|
Astra G Hatchback
Astra G caravan BMW E30 Dacia 1310 Audi Q7 ;) |
1.Dacia 1310
2.Dacia Logan 3.Skoda Octavia Rs 4.Audi RS6 5.Bmw E30 |
1.dacia 1310
2.hyundai accent 3.skoda fabia 4.nissan 350z 5.nissan 200sx |
1.Honda Civic(oricare dintre modelele fabricate pana in 1991)
2.Ssang Yong Korando 3.Ford Mondeo (ultimul) 4.VW Golf 1 5.Oltcit (masina care "m-a invatat sa conduc" ) |
1:bmw e30 v8 :D
2:ferrari f40 3:lambo diablo 4:m5e39 5:opel kadett 8) |
1. Mercedes SL R129
2. BMW E36 M3 3. BMW E38 760Li 4. Mercedes S W140 5. Brabus ROCKET |
1. LP550-2 Valentino Balboni
2. BMW E30 3. Bugatti Veyron 4. Mercedes 300SL (Gullwing) 5. Aston Martin One-77 |
Nu cred ca sunt chiar atat de importante masinile pe care le-ati spus voi!
1. McLaren F1 - Cea mai buna masina pe circuit,care inca mai bate multe masini Super Sport. 2. Fiat 500 - Masina care a pus Italia pe roti. 3. Dacia Lastun - Masina cu un consum pe care multe masini moderne se chinuie sa il bata. 4. Dacia 1410 Sport - Prima si ultima masina SPORT romaneasca. 5. Dacia Logan ,pentru ca din punctul meu de vedere e cea mai potrivita masina pentru drumurile noastre,e ieftina,consuma putin,si stie sa faca de toate :) |
Quote:
2. Lancia Delta Integrale - pt ca a promovat( si inca o mai face) tractiunea integrala si raliul, care merg mana in mana. 3. BMW m3 e30 - care dupa parerea mea este cel mai bun bmw construit vreodata 4. Vw beetle - masina care a ridicat VW unde e in acest moment 5. Vw Golf 1 - pt ca fara ea , hatchback-urile nu ar fi fost apreciate decat tarziu ( chiar daca golf 1 nu e primul hatchback, dar este cel care a iesit in evidenta ). |
1. Peugeot 406 Coupe (Pininfarina)
2. Opel Astra Coupe (Bertone) 3. Alfa Romeo 159 (Giugiaro) 4. Saab 9-3 Aero (2.0T) 5. Audi S4 (B8 ) |
dacia 1100
dacia 1310 dacia super nova dacia logan dacia duster |
1.Mitsubishi Lancer Evo
2.Subaru Impreza WRX STI 3.Opel Corsa 4.Audi RS6 5.Renault Clio R3 |
cum mai zicea cineva aici:
1.masina de ambulanta 2.masina de la smurd 3.masina de pompieri 3.masina de politie 5.bmw e30 |
1. Vauxhall VXR8
2. BMW M5 e34 3. Ferrari F50 4. Ferrari F40 5. Toyota Avensis |
Dacia 1410
Dacia 1310 Skoda Fabia Golf 3 Bmw m3 |
Dacia Logan - pai e o masina ieftina si numai buna pentru drumurile noastre
Hummer H1 - printre cele mai bune masini de teren Ferrari F40 - o legenda, un adevarat supercar, aerodinamica, greutate mica, speed Ferrari F50 - ce sa mai, succesorul lui F40 Ferrari Enzo - nu stiu de ce, dar imi place extrem de mult si sunt recuoscator ca exista (scuzati daca e problema ca am pus supercaruri, dar pur si simplu masinile Ferrari imi plac la nebunie) |
R.A.T.U.C - 35
R.A.T.U.C - 46 R.A.T.U.C - 43 R.A.T.U.C - 3 R.A.T.U.C - 8 :)) |
Quote:
2.Imi place prea mult,e un sedan sport,iti ofera ce vrei tu. 3.O masina clasica si frumoasa care n-are cum sa nu-ti placa. 4.Frumusete de masina,Mercedes tata. 5.Una dintre ultimele Mercedesuri in adevaratul sens al cuvantului,tabla e tabla,motorul e motor,confortul e confort. |
geo, iar esti pieton?
|
Quote:
MASINA <> AUTOBUZ . Observi diferenta? |
Quote:
1. Masina care e mai buna ca noul M3 si pe circuit si pe strada, desi costul masinii si al intretinerii ii de 2 ori mai mic, si arata si merge ca un adevarat muscle car european al zilelor noastre. 2. CLASIC, PUTERNIC, M POWER , FRUMOS, una din putinele masini in care poti sa ai incredere, si cred ca asta ii singura masina care ii poti scrie tot numele cu litere mari(din inima), BMW M5 E34. 3. NO COMMENT, dar singurul lucru care m-ar face sa aleg F50 in loc de F40 ii ca F50 ii pe cale de disparitie... mai sunt cateva in lume. 4. NO COMMENT ! 5. Masina de oras, de familie, intretinere+masina ieftina, frumoasa si pentru orice gust si are unele dotari standard care si la BMW, Mercedes, Audi(etc) vin ca optiune. Daca as avea peste 25 de ani, sa-mi placa masinile, frumosul, sa am o familie si vreo 20.000 de euro in buzunar, mi-as lua Toyota Avensis fara doar si poate. |
1.Masina de politie
2.Masina pompierilor 3.Ambulanta 4.Citaro 5.Taxiurile in general |
Quote:
-de ce ai fi recunoscator ca exista "masina de politie"? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ON: revenind la topic. 1. BMW E46 - masina lu tata... ii sunt recunoscatoare de stabilitatea ei ca ma tinut intr-o curba de era sa intru intr-un sant :)) 2. BMW M3 E36 - clasic si puternic :X 3. Dacia...-doar pe ea am invatat sa conducem...majoritatea 4. Bugatti - ca mai intrec limitele ... 5. Salvarea (SMURD) - tot timpu e nevoie :)) |
ideea topicului nu era CE MASINI VISATI.. sunt curios de ce multi de aici sunteti recunoscatori ca exista bugatti ? ca tineti poza pe desktop cu ele? sau de ce?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
22:03 - el asai ... :P o greseala de vizularizare... se mai intample... Sorry de off-u asta...:| |
atunci du-te acolo poate iti da vreun premiu ca le esti recunoscator . aici era vorba de masini pe care le-am avut in posesie, nu care le-am vazut pe strada sau la tv... masini care chiar ne-au folosit la ceva, in schimb aici 90 % din posturi sunt cu masini care nu au calcat vreodata in romania si culmea, suntem recunoscatori ... ai prins ideea?
|
Quote:
1. Porsche 997 GT3 Flat 6 de 3.6l développant 410 CV à 7800 tr/mn - 0 à 100 km/h en 4,3 s - V/Max : 310 km/h 2. Lamborghini Galardo Caractéristiques : - Modèle 2006 - V10 de 5 litres développant 520 CV à 8000 tr/mn - 0 à 100 km/h en 4,3 secondes - V/MAX 314 km/h 3. Ferrari F430 F1 V8 de 4,3 litres développant 490 CV à 8500 tr/mn - 0 à 100 en 4,1 secondes - V/Max : 315 km/h 4. Subaru Impreza Turbo Groupe N - Moteur : 4 cylindres à plat - Turbo - 16 soupapes – 1994 cm3 - Puissance : 230 cv à 5600 tours/minutes - Poids : 1080 kg - Boîte de vitesses manuelle 5 rapports - Frein à main hydraulique - Arceaux homologués - Volant escamotable - Équipement radio - Préparation châssis (amortisseurs…) - 1000 m DA : 24.9 secondes 5. Audi Quattro - prima mea masina, dupa care plang si acum. Visez in continuare la Skyline... Pentru cine are drum pe la Paris va recomand http://www.pro-pulsion.com/ , nu stiu daca am voie sa fac publicitate, dar e pacat sa ratati sansa, luati legatura cu Jordi Hamiche. |
Quote:
Recunoştiinţa are mai multe definiţii, dacă pot spune aşa... Gratitudine pentru fabricanţi, că au făcut aşa maşină (nu contează care, sau dacă cel care a postat, posedă aşa ceva). P.S . Eu spre exemplu mi-am prezentat maşinile, pe care am şi apucat să le conduc şi am fost recunoscător că au fost făcute. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning