![]() |
Re: mondeo st220-primul de pe aici...cred
Quote:
Potzi modifica si caroseria pe calculator ? |
ma intereseaza si pe mine ce autocoloant ai pus????
e vreunul diferit de ala care se pune pe taxiuri??? nu e mai mat?? |
Quote:
|
Quote:
|
nemaipomenita masina, nepretuita si ce mai vrei tu.sa nu-ti para rau nici o secunda , e mult peste g5 :) foarte mult.toata stima si respectul
FOrd e masina americana nu bucluc :D |
o completare ........ FORD MONDEO e o masina EUROPEANA dezvoltata in UK si facuta in KOLN Germania (ma refer exclusiv la ST)
|
Re: Mondeo ST220, primul de pe aici
NWzeu daca era completarea pentru mine, sa stii ca eu ma refeream la marca Ford, de cand e aparuta, a fost intai in america ;), nu cred ca au produs germanii ford inaintea americanilor.am si eu ford si am adus-o tot din Koln :) deci stiam. in fine poate nu m-am exprimat eu bine in postu anterior si daca e asa imi cer scuze :)
|
era o completare, nu numai pentru tine ci pentru multii altii care confunda un produs american cu unul european, MONDEO este europeam 100%, pe prima pagina a subforumului FORD am deschis o mica "pagina de istorie" a marcii, iar legat de Mondeo ca fapt divers .... se fabrica si in Belgia in localitatea Gent.
|
misto masina...nu pot insa sa-mi explic de ce ai schimbat culoarea,si ai pus autocolant,,,
|
Quote:
Ps: nice work gab. Peace. |
frumos foc fordino'..... ii sta mai ghini pe alb.... intrebarea din gandul meu...de ce nu ai luat'o din fabrica alba... ? oricum...sanatos si fara incidente
|
am si eu o rugaminte la tine , am un prieten care cauta faruri de mondeo 2000 - 2001 zi-mi si mie te rog de unde poate lua .. o firma ceva ca nu am gasit nimik ... PM te rog daca se poate
|
Quote:
nu vrei sa faci farurile masini negre si sa-i pui angel eyes? |
salut, ca utilizare cum e masina, se strica des, stai cu ea mai mult prin service decat pe sosea sau nu prea ai treaba?
Ce vreau sa spun, costurile de intretinere sunt exagerate sau rezonabile pentru o masina de 220 cai? |
Costurile de exploatare sunt aproape la fel ca la motorul de 1.8 si cel de 2 litrii, retine - exploatare nu schimburi ale internelor motorului si cutiei de viteze.
|
Da, nu am fost atent la ultimul post al lui.
Oricum, mi s-a raspuns :-) Multumesc mult! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning