Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

gbry_el_05-RSG 16-10-10 17:51

Re: Maşina mea: Opel Vectra A

1 Attachment(s)
masina va primi jantele de tabla si cauciucurile de iarna. spre primavara va primi un motor mai "potent". tot ce pot sa spun ca va fi tot 1.6 8v. :twisted: sa vina iarna.... a venit si suportul pt ceasurile suplimentare...

allexandru 16-10-10 17:53

ce ceasuri ai in suport:>???

gbry_el_05-RSG 17-10-10 08:15

momentan doar temperatura uleiului. urmeaza pres ulei si voltmetru.

gbry_el_05-RSG 27-10-10 18:47

1 Attachment(s)
masina spre final va arata exact ca vectra gri cu bleu din poza de mai jos....

bobocu91 03-11-10 23:04

Nebunieeeee...Gaby ai te rog grija de ea! :shock:

Spor la treaba in continuare! Imi place cum merge...thanks for the ride! :dance:

gbry_el_05-RSG 18-11-10 11:13

7 Attachment(s)
neww pics

electric_style 18-11-10 18:03

ce dimensiuni au gumele de pe spate ? ps: frumos arata cu Borbet-urile astea!

gbry_el_05-RSG 18-11-10 18:05

205/50zr16 michelin

alexbadea12 18-11-10 23:23

cred ca ar fi bine sa vopsesti si restul portbagajului alb, sau macar plasticul de sus (parerea mea) oricum frumoasa vectruta:-)

gbry_el_05-RSG 19-11-10 08:36

doar ce l-am montat pe acesta. cel vechi era fara prelungirea triplelor dar s-a spart. urmeaza sa il fac si pe acesta in culoarea masinii

ss_seby 05-12-10 11:09

Gabi nimic nou pe la masina?? ;;) Vad ca nu ai mai postat nimic de mult si e pacat ca ai o masina frumoasa :)

gbry_el_05-RSG 05-12-10 22:22

nu mai zic nimic. masina a avut un mic incident si fata a fost avariata. adio faruri, adio radiator, adio traversa de sub faruri. masina e aporape gata cu exceptia traversei care trebuie sudata. are temporat faruri cu lupa si angel eyes. am dat jos jantele pe 16 si am pus jantele de tabla cu cauciucurile de iarna. de sezon.... se apropie si revizia... poate mosul imi aduce un stunt bar...daca sunt cuminte

electric_style 06-12-10 01:14

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3873805)
nu mai zic nimic. masina a avut un mic incident si fata a fost avariata. adio faruri, adio radiator, adio traversa de sub faruri. masina e aporape gata cu exceptia traversei care trebuie sudata. are temporat faruri cu lupa si angel eyes. am dat jos jantele pe 16 si am pus jantele de tabla cu cauciucurile de iarna. de sezon.... se apropie si revizia... poate mosul imi aduce un stunt bar...daca sunt cuminte

ba numai de rele te tii ! cum ai reusit s-o lovesti ? ps : apropo...imi place nuanta asta de fuller...dar trebuie acoperita de o vopsea!! cand ai de gand sa i-o tragi ?

vopseaua nebunule !!! nu te gandii la porostii...:-P glumeam !!! hai bafta multa !!

ss_seby 06-12-10 17:42

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3873805)

Sorry for the incident! Poi ia vezi esti cuminte?? Am trecut duminica pe la 2 jum pe la u pe la poarta , nu cred ca m-ai observat:D:)) tiam dat si sms daca vii pe aeroport , app la ce masina lucrai ?

gbry_el_05-RSG 06-12-10 18:28

te-am observat. erai cu un ford facus verde inchis. de ce nu ai oprit? la un golf 3 si la un fiat marea. am terminat tarziu si nu am mai ajuns pe aeroport. o sa urmeze iarna asta buja la jante polishata si vopsite in culoarea masinii. urmeaza itp nou si asigurare.

ss_seby 06-12-10 20:39

eeee era prea multa lume pe acolo necunoscuta , si in plus ma cam grabeam :) tiam facut cu mana cand am trecut prima data nu stiu daca ai observat! Lasa duminica viitoare poate o sa ai timp sa vii , si sar putea sa fie ca duminica asta , sa mergem in parcare la electro , a fost nebunie , numai drift si burnout .

YoMihai90 08-12-10 21:42

iti vazui in seara asta masina la POE la poarta!! misto masina !!! pacat de accident!!! tino tot asa!!

Iti pune POE autocolant pe masina ?? culoare lafel ca la el?:D super culoarea!! admir masina lui pe fiecare zi sta la cateva case de mine!:D

ss_seby 09-12-10 12:55

Poi cum sa nui puna:> e era POE style :> , mai bine o lasi culoarea care e, este unicata asa!

gbry_el_05-RSG 10-12-10 14:45

nu poate omu sa faca o miscare ca gata sunteti cu ochi pe el. am fost la poe sa ii dau o cheie lu laure care ii monta suspensia lu poe pe cielo. masina nu va fi colantata. va ramane asa. sper sa ii termin fata si sa arate ca inainte.

ss_seby 10-12-10 18:47

Eeee stai mai linistit eu glumeam cu faza " POE style " de ceilalti nu comentez nimic :D . Bafta cu masina !

Andutu TZH 11-12-10 12:55

Gata nu mai faci un pas fara sa fie urmarit,maine poimaine te vad cu bodygazi dupa tine:lol:

gbry_el_05-RSG 01-01-11 18:20

3 Attachment(s)
poze....mai vechi dar totusi noi. sper sa ii repar botul cat mai curand...

87.SPD 05-01-11 21:22

Aseara am trecut pe langa tine, sorry dar tarziu am observat :( te salut !

gbry_el_05-RSG 06-01-11 17:22

si eu te salut....ti-am dat blitzuri. de azi are si xenon....sambata intra in service. poze cand o sa fie gata.

gbry_el_05-RSG 14-01-11 19:46

in sfarsit e gata. arata ca inainte. poze maine cred ca ii fac.

ss_seby 14-01-11 19:51

Zi ma si de farurile alea ciumege de ai tot cautat tu :> , superba masina ! Ii sta mai bine cu jantele de tabla :lol:

gbry_el_05-RSG 14-01-11 19:54

da e de 10 ori mai frumoasa decat cu borbeturile a.farurile sunt provizoriu pe masina. nu sunt ale mele. inca nu am gasit ceea ce caut. mai caut.....

ss_seby 14-01-11 20:06

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 3985903)
da e de 10 ori mai frumoasa decat cu borbeturile a.farurile sunt provizoriu pe masina. nu sunt ale mele. inca nu am gasit ceea ce caut. mai caut.....

Presupun ca o sa vrei sa fie din acelea cu negru prin interior , caci sar potrivi mult mai bine alea:D si daca te stresezi un pic le faci pe ale tale stock cu angel eyes :D:>

minimal.madness 31-01-11 19:23

Mai multe poze cu borbeturile :x
Nu le vopsesti in culoarea masinii?

ss_seby 01-02-11 10:02

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4039439)
Mai multe poze cu borbeturile :x
Nu le vopsesti in culoarea masinii?

+1:lol:

gbry_el_05-RSG 01-02-11 17:46

am spus ca asta voi face in vitorul apropiat +voi polisha buzele. impreuna cu cele de la brock b1...:lol::lol:

ss_seby 02-02-11 11:31

Atat ! O sa fie cea mai frumoasa vectra din craiova!

gbry_el_05-RSG 05-02-11 21:16

gata...a venit caldura si a inceput lucrul la masina. am schimbat jamba stg, flansele si rulmenti de sarcina. am inceput luctul la jante si urmeaza maine sa ii schimb puntea. punem discuri pe spate.... ca asa e frumos!:lol:

gbry_el_05-RSG 12-02-11 22:38

gata.....s-a montat puntea, s-au montat si jantele urmeaza maine poze. tineti aproape!;)

ss_seby 13-02-11 19:26

Hai ca noi tinem aproape , fai tu poze mai rpd:-W si fai neste delea bune nu cu tel cu 1.3 megapixeli, caci merita masina mai mult ;;)

gbry_el_05-RSG 16-02-11 15:33

7 Attachment(s)
pozele promise. ps caut stunt-bar pt vectra a. cine are sa imi dea pm!

minimal.madness 16-02-11 15:49

Dau bine dar
-ai vopsit prost capacele.si asta nu prea mi'ar placea la mine ..sincer.fa'le din nou si sigur va fi mult mai ok.

Si ca sa arate perfect:
-da'i o vopsea totala
-vopseste inclusiv manerele de la usi
-repara'i punctele de rugina si ce mai are ,ca e pacat de ea. e frumoasa foc si merita
-schimba'i numaru de inmatriculare de pe fatza.e praf.

gbry_el_05-RSG 16-02-11 16:03

capacele sunt vopsite bine.
vopsea nu ii trag ca vreau sa o las asa....poate alta mana de vopsea
manerele nu le-am vopsit pt ca trebuiesc date jos si vopsite bine.
punctele de rugina o sa fie facute dar in primavara cand o sa ii schimb pragurile.
numarul e greu de schimbat pt ca nu e pe numele meu masina iar proprietarul nu e prea disponibil. tre sa umblu prin alt judet pt numar....

minimal.madness 16-02-11 16:07

uita'te la a 3a poza.mie nu mi se pare ca sunt vopsite bine capacele .fa diferenta intre fata si spate.
cat despre numar,chiar strica aspectu.cum poti acum...daca e , inmatriculeaz'o pe orasu tau.

gbry_el_05-RSG 16-02-11 17:01

1 Attachment(s)
te referi la capacul cel de pe spate? nu mai am sigla aia cu borbet...de aceea se vade asa. am o promisiune ca imi da cineva una. masina circula in fiecare zi. e greu sa o ti in stare impecabila. mai sare o piatra, o mai zgarie unu...asta e. o sa o pun incet incet la punct. sunt multe de facut dar timpul si bugetul sunt limitate. eu cred ca afta de cum arata masina la inceput si la cum arata acum e spre bine.
cu inmatriculatul pe numele meu e greu. proprietarul are 50 de milioane la financiar datori si nu e dispus sa le plateasca. am procura pe masina si asa voi circula cu ea...pana cand omul se va achita de datori.

All times are GMT +2. The time now is 03:42.

- Copyright 2026 4Tuning