![]() |
Re: Dacia Logan 1,5dci
pe mottorina timpii 0-100 sunt aproape cele facute publice de dacia . de aia spun unii ca 1,5 bate la liniuta unu pe 1,4
|
te rog incearca sa fi on-topic! ok?
|
salutare all eu am un 1.5 DCi si vreau sa va spun ca sunt super multumit de el .......m-am dat cu tuffy !.6 si spre uimirea mea l-am facut.....ne-am mai dat odata si surpriza iar l-am facut si despre 1.4 sa nu vb cu ala chiar ma joc sincer vb masina are 3000 de km si spre umirea mea trage destul de bine acuma astept 10.000 (prima revizie ) si dupaia o sa urmeze un power box ....si poate daca mai fac rost de bani un intercooler.......dar cum se spune toate la timpul lor
|
cristiiiii si ultima oara ce s-a intamplat????
|
:D ai castigat tufy ?
|
dap dar sa zica si el sa nu ziceti ca ma laud eu acum ......... sa vad ca zice sa ne mai dam si ma mai dau ca acum ultima oara nu i-a mers lui bine masina ......... ca nush ce trebuie sa ii faca revizia, avea apa nush unde.......
dar eu sunt sigur acum ca nu ma mai face :P atunci mi-a mers mie super prost masina nush din ce cauza ca a 2-a zi m-am dat cu un logan de 1,6 si ma facuse si ala si cu un opel astra DTI de 85 si ma- facut si ala si inainte cu o seara sa ma dau cu cristi m-am dat iar cu ala cu opelul si am iesit la egalitate spre deosebire de inainte cand pe 1-a avea 1 masina in fara mea si m-am enervat si nu m-am dat ........... |
stiu ca ma bag ca musca-n lapte dar....chair is curios....din cate am citit pa topicu asta..chiar face un DCi pa MPi ???nu-mi vine sa cred....bajeti poate faceti rost de o camera video sau macar un tel cu camera...filmati si voi o cursa sa vada tot poporu;)
|
esti din ce in ce mai off-topic, abtine-te te rog....
|
Bai baieti, mai racerilor, cum ma sa te faca un 1.5 dci, eu nu as mai iesi in oras 1 luna, da-o incolo de treaba invata sa pleci de pe loc si sa schimbi vitezele. Cu Logan 1,6 faci orice diesel pana in 100 cai, fara discutie si ii mai zici si puturosule :lol: dupa ce l-ai facut
|
ne lasi .......... ai facut u testul ????
sa sti ca cu diesel-urile astea mai noi de 90 cp te dai cu benzine de 100 cp si tot le faci ............ ce ai zice daca scoda octavia WRS si-a luato de la un VW Bora TDI cu DI rosu ??? bora era doar cipuita................ |
Asa e turbodiselu' trage superbine si poate face si motoare pe benzina mai puternice. In primul rand dieselul pleaca mult mai bine si turbo conteaza. Depinde de motorul pe benzina, un 16 V rupe dieselul.
|
salutare din nou ....da din pakate asa e mi-am luato ultima data dar cum i-am zis si lu tufy inainte sa ne dam ca m-am chitrosit nu prea mai aveam bani si am luat de la baieti niste motorina :(( ei au zis ca e de la OMV dar cred ca erea de la tractoare ....masina nu mai tragea deloc ....eu cat de curand o sa ma duc sa ii schim uleiul si filtrele de motorina ....si dupaia vedem ce se va mai intampla oricum normal ar trebui sa bata 1.6 normal are 90 cp si dieselul are 65 dar ramane de vazut oricum tufy cat de curand vine power-box-ul si atuncea iti poti lua gandu ca ma bati .......(asta dupa o investitie de 500 de euro) dar oricum pentru cati cp are eu unu zic ca trage super bine. p.s. un sfat ptr cei care au diseluri daca tineti la masina si va dati cu ea din cand in cand nu bagati motorina de la baieti veseli ca o sa patiti exact ce am patit si eu ....a erea sa uit am vazut o discutie cu 1.4 vs 1.5 DCI eu unu m-am dat cu 1.4 si pe 400 de metri i-am dar vreo 3 masini si ceva ...mai bine trage o berlina 1.4 injectie intretinuta decat 1.4 sincer ...........in fine vorba multa saracia omului take kare!!!!
|
astept sa ne dam din nou........... si sa stiti ca DCI-ul trage bine sau o fi mult mai bine etajata cutia de viteze ............. decat la benzina care are o cutie PRAF
|
Tufy de curiozitate la cat tii loganu cand pleci de pe loc?
Apropo nova 1.6 72 cai bate vw golf 90 cai condus de un pilot nu de orice tufis, la fel si solenza si supernova, care apropo sunt facute de nova stoc, totul e in manuta, picioare si neuronii aia care se plictisesc....la unii mai mult ca la altii. |
cat costa niste pleope la logan?
|
50 ron >>>>>>>>>>>>>>>
|
salutare....m-am dat si eu cu loganu ala 1.5 dci..si sincer trage mult mai bine decat credeam...s-a comportat mai mult decat onorabil...si face logan 1.4 la orice ora...da rushine..iar 1.6 in conditii optime e cam egal pe 400 cu dci-ul...oricum zicea baiatu ca avea nu stiu ce motorina nashpa..da si eu eram cu benzinik de 95..asa ca.......
|
Quote:
vreo aluzie la mine cu tufisul ?? si care e treaba cu nova , super nova si slz cand noi vb aici de logan ................oricum pe mine nu m-a facut nici o super nova sau nova sau slz ................. |
tufy toate au un inceput :))
|
tufi...data viitoare poate ne dam dak e....poate te face o berlina...:))
|
mdeah mi-am luato de la berlina dar nu orice berlina .............. eu zic de ele stock asa daca nu e stock a ta iti aduc eu 2 berline cu care sa te dai si eu nu am sanse :P
|
mai eu nu am ce sa zic dar dak tot au vrut sa scoata si un motor Diesel puteau sa puna un motor diesel mai mare macar de 1.9 sau 2.0 nu cel de 1.5 de la clio simbol..........asta e parerea mea.!
|
maestre au si motor de 1.5dCI mult mai puternic cel de pe clio simplu si care se gaseste si pe sedan daca nu ma insel.Asta nu inseamna ca nu e bun.Sunt de parere ca si acesta e foarte bun, mai ales pentru oras unde nu ai timp sa ajungi la turatii foarte mari si din moment ce motorul diesel iti da un cuplu frumos raportat la turatie, zic ca e suficient pentru cineva care conduce destul de mult in oras.
|
fidji de pe clio are 80cai
|
am zis sa nu ma risc ca nu mai tineam exact cati cai are mojmondeam pe la 80 :D deci nu era nevoie de super motor de 1.9 sau ma stiu eu ce.Gandeste-te ca solenza are 1.9 si e o porcarie de motor.
|
de ce pe locurile din spate n'am primit punctu de sustinere al centurii???????. trebuia sa fie
|
Mah astia care se lauda cu dci-urile pe Logan. Veniti la taticu cu Solenza sa va dea lectii. Astept si de 1.4 chiar si de 1.6 (aici doar de curiozitate, daca e soferul bun, n-ar trebui sa-l fac). Dar am ce am cu dci-ul :P ATENTIE !! Cu banu jos :wink:
|
Quote:
|
Quote:
|
unu care stie ce vb:):)
eu am slz 1.9D full cu ramforsare in caroserie si nu trepideaza ca primele modele sau ca papucul...am dat`o la 1.4 si 1.5...recunosc ca au fost cazuri knd mi`am luat`o de la 1.4 |
ma rog daca tu zici asa.Intadevar produce vibratii mai mari nu am ce comenta la asta dar gandeste-te ca eu acolo ma refeream la cu totul altceva.Cat priveste idea ca tie ti se parea cea mai tare dacie nu am decat sa zic ca gusturile difera de la om la om si nu cred ca isi fac obiectul unei discutii.Eu mi-am exprimat parerea ca si tine.Oricum in opinia mea puteau pune un diesel relativ mai nou si nu acel diesel de pe pick-up-uri.Iar la faza ca ai vazut solenza diesel care facea 1.4 sunt de acord ca orice e posibil dar gandeste-te ca factorul destul de important il reprezinta soferul .Eu am berlina din '93 si am facut supernova dar nu pentru ca masina mea e tare ci pentru ca masina aia nu avea "sofer".
|
Ai zis bine, +rN4L1n_JuNky
mike20, fiatgroup, lasati-o balta cu diesel-urile. Sunt excelente pentru oras intr-adevar.. consum.. cuplu. Dar la liniute nu aveti sanse cu 1.4 benzina, iar cursele alea ce le-ati vazut voi sau la care ati participat... sunt indoielnice tare. Deci 1.9D si 1.5Dci NU AU CUM sa obtina performante mai bune la liniute pentru simplul fapt ca nu pot. Voi stiti in cate secunde prinde 1.9D pe Solenza suta ? Undeva la 15 secunde parca.. oricum lejer peste cele 13 secunde ale motorului de 1.4, dar dupa cum se vede soferul conteaza foarte mult, e chiar decisiv. Deci asa cum am mai zis, va astept sa va dovedesc ca n-aveti ce sa faceti cu diesel in fata benzinei. |
la slz 1.4 nu face fata..nici 1.9d ,nici 1.5dci, nici 1.4 (logan)
|
Acum nu trebuie sa fim rai cu masina.Eu personal nu sunt adept logan deloc dar am vazut chip pana in 300 de euro care creste la 1.5dCI cu 30%puterea si parca vreo 10% cuplu.Oricum nu sunt mare priceput in asta asa ca sper ca nu am zis cine stie ce bazaconii.DAca ar avea si un aspect estetic placut masina chiar mi-ar place.
|
Subscriu. Ieri i-a venit unui prieten Logan Dci full si merge super, e facuta bine, antifonata bine, deci per total am fost placut impresionat. Spatiu e gramada, chiar daca nu se sta prea confortabil dupa parerea mea pe bancheta, dar aspectul tot nu pot sa-l sufar.
|
Quote:
|
Asta nu m-am uitat, dar o sa ma uit cand il prind si iti zic. Da' ce intrebare e asta ?
|
ca ''am'' si io tot un ambition diesel si nu are punctele din spate. normal io zic ca trebuiau sa fie.
|
Quote:
|
am mers si eu cu un 1.5 dci si merge chiar bine, trage motorul si consumul e impresionant de mic
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning