![]() |
Re: Stickere Auto !!!
Salut , mai pune odata poza , ca nu se vede !
|
ti-o dau pe mess man....sa vb mai in amanunt..;)
|
inca nu am reusit sa lipesc pe masina,dar va promit ca o sa pun poze.ms vlad ptr stickere;)
|
salut , ms pt stickere ...ATENTIE : IL RECOMAND CU INCREDERE !! tb buna boss :D:D
|
azi imi mai vin 2 unu cu Malossi si unu cu 46 (pt scuter)-vlad daca cumva vezi postu...sa sti ca te sun eu la 13:30
|
@ danutzcag , kta ford focus - am vorbit !
@ djmouse , unknown user - cu placere si astept pozele ! :) |
trimite si mie te rog un pm cu pret si cum pot intra in posesie.ms
|
2 Attachment(s)
Am primit stickere de la Vlad, Il recomand. Sunt super faine stickerele.
|
1 Attachment(s)
multumesc vlad pt stikere sunt super faine...pacat ca inca n-am folie pe geamuri ca se vedea si mai belea
|
spune-mi si mie cat m-ar costa un parasolar negru pe care sa scrie fiat punto sau punto? apropo de stikerele de usi este 5 lei doar o singura sigla? astept raspus si preturi
|
Salut , o reclama de usa este 2 ron (NU 5 ron) !
Am sa-ti atasez pe mail poze cu modele de parasolar si reclame de usa ! |
am gresit cu pretul ala...sorry....astept poze cu parasolarul si preturi.....mersi
|
Preturi si timp de livrare?Multumesc Anticipat!
|
Multumesc domn` Vlad. Am comandat un stiker mai special decat tot ce e aici si am intrat in posesia lui mai repede decat ma asteptam. Recomand cu toata increderea, profesionist, prompt si de calitate. Succes!
|
Multumesc si eu foarte mult !
|
eu vreau...
http://www.empiregfx.com/shop/produc...cat=284&page=3 asa ceva si... http://www.empiregfx.com/shop/produc...cat=484&page=1 asa si ... http://www.empiregfx.com/shop/produc...cat=281&page=2 asa http://www.empiregfx.com/shop/produc...cat=281&page=5 asa... si in acelasi stil sa scrie ... I love The Police. :) |
In mare se pot face toate , detalii vorbim noi :D !
|
1 Attachment(s)
Salut, vreau si eu 2 stickere 4tuning si unul pentru parasolar cu emblema pioneer( fara fundal, doar literele).
Daca se poate, astept pm cu pret si sa vedem cum facem cu transportul(sunt din Pitesti). Multumesc anticipat |
Salut , ai mesaj privat ! Ne auzim !
|
2 Attachment(s)
intr-adevar un om serios..am primit repede stickerele..multumesc mult
pun si doua poze cu masina :D |
Salut. Ceva ca in poza de mai jos poti sa faci? Dar in loc de Clio sa scrii Symbol. Pentru 2 praguri si daca poti la ce pret? Ms
|
pe mine mai uitat????
|
1 Attachment(s)
au ajuns stickerele de ceva timp, am luat pentru mine si un prieten, eu nu l-am pus ca am de montat un eleron de luneta si stickerul vine sub el asa ca mai am de asteptat, dar prietenul meu a fost mai rapid :D
P.S. chiar recomand, persoana serioasa, au venit chiar si cu instructiuni |
Noroc.Ma intereseaza si pe mine un sticker.Spune-mi pret cu tot cu transport.
|
Salut
Ma intereseaza si pe mine un sticker 4tuning, pret cu tot cu transport. Si m-ar mai interesea si alte modele daca ai niste poze iti dau mailul in privat poate mai imi aleg si altceva. Ms frumos . |
1 Attachment(s)
multumesc mult vlad pt parasolar...a iesit super...uite si poza....bafta
|
3 Attachment(s)
Am primit si eu astazi stickerele.Ce sa zic,omul e serios, stickerele st foarte tari, am primit si eu ca ceilalti instructiunile aferente. Multumesc vlad.
Cateva poze... |
4 Attachment(s)
Multumesc Vlad
Am primit si eu STIKER-UL si l-am lipit azi |
salut, ti-am trimis un pm in legatura cu un mic sticker
|
Ti-am dat un pm...sa`mi rasp cat poti de rpd :D
|
AI pm astept raspund!
|
sal un pret pt sticker 4tuning si pt un parasolar (cielo)
|
Am primit stickerele azi ;) de cuvant baiatu :) comandatzi cu incredere numa bne
|
3 Attachment(s)
comandat si primit!
calitate super extra, om serios, recomand :flower: greseala mea cu calitatea pozelor :p |
salut ma intereseaza si pe mine 5 stickere cu 4tuning ... sunt din constanta astept un raspuns
|
@valyh , tito_punto , ag22tur , plictisit , -TRZ- - mersi de poze !
@al3xxut2u , B13CTD , v4l3n7in , Flo11 , IF-26-CRD , CT25ALX - aveti mesaj privat ! @B-66-FYB - am vorbit si se rezolva , am stat prost cu timpul ! @ev-do - am vorbit , luni pleaca coletul ! @TM92VIC , Jokerman170 - multumesc mult ! |
salut vlade, imi faci si mie niste stikere cu Sparco, Koni, si a-si mai vrea unu pt bandou de la usa cu ceva scris gen NOVA STYLE..:D iti fac eu modelu in photoshop
|
6 Attachment(s)
asa arata stickerele de la vlad.ms mult vad:D
|
1 Attachment(s)
si stickeru meu :D
|
Ciao Vlad,
Vreau si eu 2 mici stick-ere, de vreo 10x15 cm, imaginea ti-o trimit eu. Este totul doar cu negru. Spune-mi si mie un pret estimativ cu trapsport in Bucresti. Poti sa-mi dai direct pe mail: cerebratusz [at] yahoo [dot] com Merci, 99-RYK |
| All times are GMT +2. The time now is 04:19. |
- Copyright 2026 4Tuning